PLAY OFF: TPS-HPK PE 14.3. klo 18.30 Turkkuses

  • 10 034
  • 124

boretus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hoki Klupi, Saipalle sympatiaa
Tepsin maalivahdit

1990-luvulla Jokerien kannattajana odotin aina näiden Tepsin joulutauolta lastentarhan tekojäältä repimien maalívahtien hyytyvän jossain vaiheessa...viimeistään finaaleissa... Lassila ei näet ole läheskään ensimmäinen veska, joka ratkaisee Play-offseissa, mutta ei ennen kautta ollut välttämättä edes rosterissa...

Muutama viiri turun hallin katossa kuitenkin osoittaa silloisen toiveeni menneen siis pahasti pieleen...

Ihmejätkiä sieltä aina nousee... Vaikka tepsille ei meikäläiseltä sympatiaa paljon tipu, nämä maalivahtien synnytykset herättää pelonsekaista kunnioitusta...
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Reijo Mäki, parasta turkulaisuutta

Viestin lähetti kausi
Ervalle sellainen kysymys, että tekstisi kohta; "liigamme Kauno Saario HPK, jyrää Jasmin Mäntylän suosikkijoukkueen kuin satakiloinen saksalainen merimies puolalaisen laivahuoran Gdanskin satamaporttolan kusenpolttamalla patjalla." on kuin suoraan jostain Reijo Mäen kirjasta. Jos en tietäisi Mäen olevan armoton palloseuran mies, epäilisin vahvasti sinun ja Mäen olevan sama hlö.



Niin, kerrottakoon että olen lukenut kaikki Reijo Mäen kirjat, ja pitänyt niistä kaikista yhtä lukuunottamatta.

Voin pitää itseäni jopa fanina, koska männä suvena DBTL:n aikaan tuli käytyä ex-cursiolla sekä Apteekissa, että Olavin Krouvissa haistelemassa ilmapiiriä, eli skeneä.

Ko. skene havaittiin hyväksi ja krapulakin katosi kuin taikaiskusta, palatakseen tosin seuraavana päivänä entistäkin pahempana.

Siihen en ota kantaa mitä mieltä olen Reijo Mäen jääkiekkomieltymyksistä, muuten kuin toteamalla, että kyllä siinä menee sikoja helmille.

Täältä tähän
 

md17

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä Ervatsalo

Nöyrä kiitos. Tulin töihin väsyneenä pienen vitutuksen vallassa, lueskelin näitä molemminpuolisen, tosikkomaisen, itseääntoistavan jupinan kyllästämiä TPS-HPK ketjuja, jonka seurauksena vitutuskäyräni nousi entisestään huolestuttaviin mittasuhteisiin...
Kunnes sinä, toveri, jälleen kerran, palautit hymyn kasvoilleni. Jatka valitsemallasi teillä, vaikkei kaikkien huumorintaju riittäisikään, ja vaikka moderaattoriparka joskus olisikin pakotettu nuolaisemaan tosikkojen takalistoja, ja epäoikeudenmukaisesti rankaisemaan sinua.

Jaa peli vai? Taitaa olla syytä vääntäytyä hallille ensimmäistä kertaa kuukausiin. Tämä peli ratkeaa toispuolisesti avausmaaliin. Jos HPK tekee se, en usko TPS:n joukkueen henkisen kantin riittävän ottelun kääntämiseen.
Mielenkiintoista nähdä miten ensimmäisestä voitosta saatu itseluottamushumala vaikuttaa tepsin peliin lähtöön. Kuinka paljon rohkeammalla taktiikalla kotijäällä peliin lähdetään? Saattaapi olla kaksiteräinen miekka.
 

Will99

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens, Islanders, Pool
Lipuista?!

Miten on uskaltaa pidemmältäki (lue melkein Helsinki) tuleva luottaa siihen, että lippuja saa hallilta tuntia ennen? Ei kai sinne niin suurta yleisöryntäystä oo tulossa?! Vai onko taas jaettu tuhansia vapaalippuja? Tietoa, kiitos!
 

Cannonpowder

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Lipuista?!

Viestin lähetti Will99
Miten on uskaltaa pidemmältäki (lue melkein Helsinki) tuleva luottaa siihen, että lippuja saa hallilta tuntia ennen? Ei kai sinne niin suurta yleisöryntäystä oo tulossa?! Vai onko taas jaettu tuhansia vapaalippuja? Tietoa, kiitos!

Eiköhän niitä lippuja saa ihan mainiosti vielä tuntia ennen. Ei millään jaksa uskoa että halli olisi tänään lähelläkään loppuunmyytyä. Panokset ei ole vielä niin kovat että turkulainen kiekkoyleisö jaksaisi täyttää lehterit. Jos vastassa olisi jokin enemmän tunteita herättävä joukkue niin asia voisi kenties olla jo näissä puolivälierissä toinen. Vapaalippujahan ei SM-liiga näihin pleijareihin jakele.

Vielä pitäisi jaksaa kuusi tuntia.. työpäivä menee tässä piloille kun ajatukset on jo illan pelissä. No, ei näitä ilmeisesti niin montaa enää ole tiedossa. Vaan jos tänään tulloo voitto niin mistäs sitä tietää. Se ainakin nyt on selvää että paineet on entistä enemmän HPK:lla. Enää ei riitä kotivoitot. Turussa on PAKKO voittaa ainakin kerran. Saattaapi näkyä mailanpuristuksessa - siinä on Tepsin toive viedä tämä sarja.

Mitään kaikkien aikojen kiekkoviihdettä ei ole taaskaan luvassa. Tepsi ei lähde edelleenkään luistelu -ja kuviokilpailuun mukaan. Se tietää armotta noutajaa. Räkäpaskakahvakiekko kunniaan ja otetaan taas näissä Play-off -peleissä voitto ja askel lähemmäksi välieriä.

Tepsi tulee viemään ottelun 1-0. Maali tulee hirvittävän maalinedusruuhkan seurauksena ja merkitään Kiviharjulle. TPS ei maalia tuuleta eikä yleisö hurraa, koska siihen ei löytynyt neljää syöttäjää.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti kausi
Juuri näin. Missään nimessä Rontin esittämiin kannanottoihin ei kannata vastata sanallakaan. Vastaat mitä tahansa siitä syntyy vitullinen soppa. Olet huumorintajuton tosikko ja väärässä.
Jos kannanotto ihan ottelua koskeviin kirjoituksiin on tyyliä "tämän ketjun taso on todella huono" on omituista, että kyseisen mielipiteensä julkilausunut ei millään tavalla pyri keskustelun tasoa kohottamaan, vaan moittii vain muiden kirjoittajien tasoa ja arvokkuutta (tai sen puutetta).

Ei kai täällä kukaan sen enempää oikeassa tai väärässä ole, mutta jokaisella lienee oikeus omaan mielipiteeseensä. Huumoriakin on niin montaa lajia, että on ihan varma että joku ottaa herneitä nenuun sellaisesta kirjoituksesta mikä toista lähinnä naurattaa. Mutta mitäs sitten?

En muistaakseni ole sanonut missään kirjoituksessani sinun olleesi väärässä, tahi huumorintajuton. Olen vain kertonut oman mielipiteeni asioista ja tilanteista, en absoluuttista totuutta. Jos ne eivät sinua miellytä, tai ovat mielestäsi vääriä, toki sinun pitää se minulle kertoa että voimme asiasta väitellä. Mutta älä kuitenkaan ala laittamaan sanoja minun suuhuni, kyllä niitä siellä on ihan omastakin takaa.

Vitullisen sopan saat varmasti aikaiseksi aina kun alat asioista minun kanssani väittelemään, mutta eikös tässä tavallaan sellainen ole tarkoituskin. Ja jos pystyt asiota minulle hyvin perustelemaan, niin tottakai minäkin sinua uskon.

Voihan olla toki niinkin, että tuo lainaamani lauseen tarkoitus oli juuri tämä mihin se johtikin... Mistäs sen tietää. Jatka samaa rataa ;=)

Ja sitten taas itse aiheeseen......
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Huolestuttavalta näyttää tuo HPK:n tilanne IS:n lehtijutun valossa. Uskomattomalta kuulosti, kun yhden tappion jälkeen ryhdytään nimittelemään kotikatsomoa selkäänpuukottajiksi ja arvostelemaan tunnelmaa.
Olikohan toimittaja laittanut sekaan omia olettamuksia?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Villakoiran ydin

Viestin lähetti hull16
Huolestuttavalta näyttää tuo HPK:n tilanne IS:n lehtijutun valossa.

Niin, siinäpä tuo asian ydin olikin. Siis se, että homma perustuu IS:n lehtijuttuun.
Onhan Jasmin Mäntyläkin laulaja, siis IS:n kertoman mukaan.

Täältä tähän
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
TPS voittaa taas 2-1. Maalit tekee Tuokko ja Sergei. Lassilalla 37 torjuntaa ja Puurulalla kolme.

Palloseura huitoo ja sikailee kunnolla. Lopussa Sergei polvitaklaa Miettisen ulos loppukaudeksi ja koska tuomari on puusilmä, niin Sergei saa jatkaa kentällä. Jonka seurauksena joku kerholainen päättää koulutta Jerkkua arvattavin seurauksin. Onneksi Peltonen tulee ilmeisesti pian takaisin, koska valkovenäläinen ystävämme on karanteenissa loppukauden.

Kerho taistelee lopussa vimmatusti, mutta laukoo viiden viimeisen minuutin aikana kuusi tolppaa, tosin kauniiden kuvioiden jälkeen.

Molemmat Jaloset ovat suhteellisen tyytyväisiä. Kari kehuu puolustusasennetta ja taistelua. Jukka pelin totaalista hallintaa, mutta on vihainen Kiviharjulle, joka löi kirvesiskulla Puurulaa päähän pelin jälkeen.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Jasmin on kameleontti

Viipurin torilta 60 ruplalla ostamassani CD-levyn kannessa Jasmin Mäntylän kutsuvat kasvot kukertavat kirkkaan oransseina. En tiedä, onko tämä liskokuningattaren ennusmerkki, vai ovatko Iljan ja Sasan Sjoni skhjännerr-prjinterissä olleet säädöt keturallaan.

Lisäksi radio ilmoittaa auton olevan poikittain Turun väylällä. Maalimäärä on siis seitsemän.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Rontti
Jos kannanotto ihan ottelua koskeviin kirjoituksiin on tyyliä "tämän ketjun taso on todella huono" on omituista, että kyseisen mielipiteensä julkilausunut ei millään tavalla pyri keskustelun tasoa kohottamaan, vaan moittii vain muiden kirjoittajien tasoa ja arvokkuutta (tai sen puutetta).

Ihan kaikki esim. sinun nimimerkkisi jätökset kyseisessä ketjussa eivät tainneet olla matsiin liittyviä?

HPK pelaa hienoa kiekkoa, sen kannattajapiireistä on noussut hieno kiekkoportaali (JA) mutta jotkut nickit ovat kommentteineen aivan kuutamolla toistuvasti tällä palstalla, ja kyllä: sinä olet yksi niistä. Kun tähän vielä liitetään samaisen kirkonkylän moderoijien aseeton tarkkailujärjestelmä omia kohtaan, on lopputulos valitettava.

Korrrrostan kuitenkin, että koko pikkusieluinen kateellisuuteni ja pahansuopaisuuteni Hämikselle johtuu tosiasiassa vain siitä että yksi klassikkokobristamme (Riikka) oli Hämeenlinnasta ja pakeni takaisin sinne (vai oliko Mansesteriin) raukkamaisesti jo 2-3 vuotta sitten jättäen meidät tänne Turkkuse kuin nallit kalliolle, saatana. Täältä tähän.
 
Viimeksi muokattu:

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Tänään olis suomalaisen seurajääkiekon lippulaivalla mahdollisuus ottaa toinen voitto play off sarjassa jossa vastustajana on alkujaan jääpalloseurana toiminut HPK. Pisteitä ottelusta ei saa vaikka eräs HPK:n kannattaja täällä kertoikin TPS:n vieneen pisteet edellisestä kohtaamisesta. Voitoista taistellaan ja mikäli HPK häviää niin paineet kanta-hämeessä alkavat nousta. Huomiset uutiset keltaisessa lehdistössä käsittelevät enemmän HPK:n kriisiä kuin Kaisa Variksen doping tapausta. Jatkoajassa heitetään ilmaan jo ensimmäiset kommentit tuomarien puolueellisuudesta ja siitä kuinka liiga suosii isoja seuroja. No ei mennä vielä asioiden edelle.


TPS pelaa tänään seuraavalla kokoonpanolla:
35 Teemu Lassila, Maalivahti AK
39 Jason Elliot, Maalivahti

1. kenttä
12 Markus Seikola, Vasen puolustaja AK
33 Tuomas Grönman, Oikea puolustaja AK
21 Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
18 Joni Lius, Keskushyökkääjä AK
24 Mikael Holmqvist, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
6 Marko Kauppinen, Vasen puolustaja
45 Markku Paukkunen, Oikea puolustaja
28 Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä
9 Mikko Koivu, Keskushyökkääjä
30 Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
5 Jussi Timonen, Vasen puolustaja
38 Pasi Petriläinen, Oikea puolustaja
13 Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä
7 Mikko Rautee, Keskushyökkääjä
74 Jani Kiviharju, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
15 Matias Metsäranta, Vasen puolustaja
42 Sergei Jerkovitsh, Oikea puolustaja
44 Niko Mikkola, Vasen laitahyökkääjä
26 Mikko Kankaanperä, Keskushyökkääjä
34 Mika Suoraniemi, Oikea laitahyökkääjä
(lähde: sm-liiga.fi)

Itselläni odotukset ainakin kohdistuvat TPS pelaajiin Lassila, Nurminen ja Mikkola. Toivon rehtiä ja reilua kamppailua hyvässä urheiluhengessä
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Viestin lähetti Jaakko
Kerho taistelee lopussa vimmatusti, mutta laukoo viiden viimeisen minuutin aikana kuusi tolppaa, tosin kauniiden kuvioiden jälkeen.

Molemmat Jaloset ovat suhteellisen tyytyväisiä. Kari kehuu puolustusasennetta ja taistelua. Jukka pelin totaalista hallintaa, mutta on vihainen Kiviharjulle, joka löi kirvesiskulla Puurulaa päähän pelin jälkeen.
Näin menee. Lisäyksenä kuitenkin K.Jalosen ottelun jälkeiset syytelyt Tuukka Mäkelää kohtaan joka oli kuulemma taklannut Kai Nurmista. No ottelun tuomarivalvoja kertoo Karille kuitenkin totuuden. Jääkiekossa saa taklata ;)

Tulos veikkausta kuitenkin joudun hieman muuttamaan. Eli 1-4 menee ja lauantaina jatketaan.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pään täytyy kestää

Keskiviikkona HPK kaatui avainpelaajien saamattomuteen. Pelaajat, joille maksetaan siitä, että ratkaisuja syntyy pettivät. Ja pettivät pahasti. Tuulola, Santala, Somervuori ja Miettinen. Mikä vittu vaivasi? Eikö pää kestä? Kaikki kunnia TPS:n voitolle, mutta edellä mainittujen pelaajien suoritukset olivat suoraan sanoen alle arvostelun verrattuna tällä kaudella keskimäärin nähtyyn. Jossain tilanteissa ei oikein tiennyt pitikö itkeä vai nauraa, kun ottelun alla sarjan parhaana pelaajana palkittu Tuulola sääti ja epäröi.

Pudotuspelit ovat jo alkaneet. H e r ä t y s !

Tänään on siis Turussa toinen näytös. Luultavasti jäällä nähdään hieman erityyppinen TPS ja toivottavasti täysin erilainen HPK. Rusettiluistelu ja löysät rannarit ilman maskia eivät kuulu jääkiekkoon. Ja jääkiekkoakin on Hämeenlinnassa tällä kaudella nähty. Tänään on seuraava mahdollisuus palata kyseisen lajin pariin. Luistelua, lapasyöttöjä, taklauksia ja ennenkaikkea laukauksia! Ja miestä maalille! Lisäksi Puurula voisi torjua kaikki vedot, jotka tulevat ilman maskia ja b-pisteiden takaa. Jos ei onnistu, niin siellä on se toinen lahjakkaampi kaveri aitiossa.

Psykologisesti ajatellen otteluun täytyy lähteä siitä, että tänään on ensimmäinen mahdollisuus kolmesta voittaa Turussa. Jos hävitään, niin sitten hävitään. Homma ei siihen kaadu. Lauantaina on ensimmäinen peli, joka on voitettava. Tänään ei siis tarvitse hermoilla, ainoastaan pelata kiekkoa. Ja sen HPK kyllä osaa. Paremmin kuin TPS. Maltilla äijät!
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Rottaketjulle noutaja

Niin ja samalla koko TPS:lle!

Ja ihan vaan maalien valossa. Tänään HPK pelaa taas sitä tuttua ja rentoa peliä ja mikäli se ei vielä riitä niin pelin puolessa välissä ruvetaan vielä taklaamaan reilulla taklauspelillä TPS:stä mehut pois. Viimeistään siinä vaiheessa turun rottaketjun parivaljakon Kiviharju - Tuokko (takatukankin voisi tähän pistää) on syytä valmistautua niillä ultra-pampers tuotteilla. Tänään tuskin näiden herrasmiesten kannattaa hakata tahi taklata HPK:n maalivahtia suuremmalti. Myös Nurmisen Kaitsun kannattaisi miettiä mihin sitä mailaa käytetään eli maaliteon yrittämiseen vai vastustajan käsille katkomiseen.

Veikkaukseni tuloksesta on 1-4 tai 1-5 Kerholle. Ratkaisuna TPS:n putoaminen HPK:n vauhdista pelin puolivälissä sekä täydellinen sekoaminen HPK:n hyvään taklauspeliin. Yksi sangen tärkeä pointti on myös, että Tuulola ja Santala ovat ymmärtäneet ettei syöttöä kannata katkaista oman maalin edessä vain tarkoituksena lahjoittaa se vastustajan pelaajalle.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti Pressiboxi
Ihan kaikki esim. sinun nimimerkkisi jätökset kyseisessä ketjussa eivät tainneet olla matsiin liittyviä?

HPK pelaa hienoa kiekkoa, sen kannattajapiireistä on noussut hieno kiekkoportaali (JA) mutta jotkut nickit ovat kommentteineen aivan kuutamolla toistuvasti tällä palstalla, ja kyllä: sinä olet yksi niistä. Kun tähän vielä liitetään samaisen kirkonkylän moderoijien aseeton tarkkailujärjestelmä omia kohtaan, on lopputulos valitettava.

Korrrrostan kuitenkin, että koko pikkusieluinen kateellisuuteni ja pahansuopaisuuteni Hämikselle johtuu tosiasiassa vain siitä että yksi klassikkokobristamme (Riikka) oli Hämeenlinnasta ja pakeni takaisin sinne (vai oliko Mansesteriin) raukkamaisesti jo 2-3 vuotta sitten jättäen meidät tänne Turkkuse kuin nallit kalliolle, saatana. Täältä tähän.
Se, että nimitin sinut siviilipoliisiksi kyseisessä ketjussa, johtui siitä että annoit niin kirjoituksellasi ymmärtää. Olisi sen toki voinut jättää kirjoittamattakin. Mutta toisaalta tämä ylläoleva kirjoituksesi minulle ainakin vahvistaa kyseisen käsityksen. Omat kirjoitukseni koskivat (paria huonoa vitsiä lukunottamatta) juuri tätä otteluparia.

Olenko sitten kuutamolla?? En myönnä, mutta sinä olet edelleen siviilipoliisi. Ehkä sinä kokeneena kirjoittajana koet oikeudeksesi ja velvollisuudeksesi tonkia muiden jätöksiä, samapa tuo, jatka vaan tonkimistasi. On kuitenkin hienoa huomata että myönnät ihan julkisesti pikkusieluisuutesi ja kateutesi, sillä jo hetken aikaa luulin että Turussa ei sellaisia ihmisiä olekaan... ;=)

Tämän illan ottelusta sitten puuttuu kuin puuttuukin Kimmo Peltonen. Ainakaan kokoonpanoissa en häntä huomannut. Täytyy myöntää, että kyllä yhtä miestä potkitaan jo vähän liikaa...

Kerho jatkaa samoilla ketjuilla kuin mitä tiistainkin ottelussa ja myös Joni Puurula siis luistelee maalinsuulle. Hyvä näin, toivottavasti ottelun edetessäkään minkäänlaisiin muutoksiin ei löydy aiheita...
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan mielenkiinnolla odotan illan ottelussa Alatalon seuraamista. Välillä Altsi käyttää mailaa rankasti. Syy siihen taidetaan tänäänkin taas nähdä: hyökkäyskulmissa ja -laidoissa on melkein poikkeuksetta joku selässä roikkumassa. Tuomarilinja lienee pudotuspelihenkeen salliva, joten aika vääntämistä lienee luvassa. Yhdestä asiasta olen varma: jompi kumpi ottelun kuitenkin lopulta voittaa. Niin, ja kannattajat valittavat, puolin ja toisin.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Toivottavasti Tepsi ei aloita Elyseellä yhtä selvällä kilpikonnataktiikalla kuin Rinkelinmäellä. Eikös kilpikonna ole isommalla kentällä hankalampaakin ja kotona on varmasti joillain kentällisillä mahdollisuus myös omaan peliin. Peruutelkoot vasta sitten, jos "oma peli" lisää vaarallisia tilanteita väärässä päässä. Ja ne aivottomat jälkipeli- ja turhautumisjäähyt pois, jookosta.

Saas nähdä, riittääkö Kerholla pokkaa jatkaa samaa rillumarei-kiekkoa jolla tuli pataan ekassa pelissä.. Todennäköisesti pokkaa riittää, koska eivät muuta osaa :) ja yritys muuttaa pelityyliä kesken playoffsien voisi olla lopun alkua Kerholle.

Ja nyt paikanpäälle.

Ai niin, toivottavasti ne poppivehkeet on saatu kuntoon. On pyhäinhäväistystä soittaa Sändmäniä niin hiljaa kuin edellisissä otteluissa.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti E3
Toivottavasti Tepsi ei aloita Elyseellä yhtä selvällä kilpikonnataktiikalla kuin Rinkelinmäellä. Eikös kilpikonna ole isommalla kentällä hankalampaakin ja kotona on varmasti joillain kentällisillä mahdollisuus myös omaan peliin. Peruutelkoot vasta sitten, jos "oma peli" lisää vaarallisia tilanteita väärässä päässä.
Kiitos, itsekin toivon TPS:lle samanlaista taktiikkaa. Nimittäin tosiasiahan on se, että jos Tepsi luopuu hetkeksikään kilpikonnailustaan, niin omissa soi ja lujaa. Veikkaanpa, että Palloseura ottaa tänään pataan eli kuokkaan heitä mairittelevin 2-6 -lukemin. Turha kai sanoakaan, kuka on kentän ratkaisija: Tero "Kylvettäjä" Lehterä.

edit: Lisäveikkauksena sanon, että Aki Heino syöttää tänään kaksi maalia. Se, kumpi pää on kyseessä, jääköön arvailujen varaan. :) Ja Rontille sen verran tiedoksi, että arvostukseni Akia kohtaan todellakin on noussut myös pelaajana vuoden alusta lähtien. Tosin lähes samaan hengenvetoon on todettava, että eihän se kyllä kovin paljon ole. Mutta keskiviikkona ensimmäistä kertaa tällä kaudella Aki ei ollut kentän huonoin puolustaja. Ehkä Aki on nimenomaan niitä tiukkoja playoff-vääntäjiä. ;)
 
Viimeksi muokattu:

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Peliin meneville TPS faneille tiedoksi!
Ottakaa mukaan pienet muistilehtiöt ja kynä. Merkatkaa ylös jokainen HPK pelaajan huitominen, koukkaaminen ja väärältä näyttävä taklaus. Erittäin tarkasti pitää kirjata ylös vihellysten jälkeiset tilanteet joissa HPK pelaajat tönivät TPS pelaajia. Vaikka vihellysten jälkeinen pieni töniminen ja provosoiminen onkin osa play off kiekkoa niin kaikki vaan paperile ja täydelliset raportit tänne jatkoaikaan.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti HABS #11
Peliin meneville TPS faneille tiedoksi!
Ottakaa mukaan pienet muistilehtiöt ja kynä. Merkatkaa ylös jokainen HPK pelaajan huitominen, koukkaaminen ja väärältä näyttävä taklaus. Erittäin tarkasti pitää kirjata ylös vihellysten jälkeiset tilanteet joissa HPK pelaajat tönivät TPS pelaajia. Vaikka vihellysten jälkeinen pieni töniminen ja provosoiminen onkin osa play off kiekkoa niin kaikki vaan paperile ja täydelliset raportit tänne jatkoaikaan.
Niin, TPS-faneillehan kynät ja paperit ovat todellakin tarpeen. Hämeenlinnalaisilla ei tällaisia ongelmia sen sijaan liene, sillä sellaisia huitomisia, joita TPS keskiviikkona esitti, on vaikea unohtaa pienessä laitamyötäisessäkään :)
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Muutama minuutti kulunut ja tilanne 1-1. Näin tässä vaiheessa voisi sanoa, että niitä aloituksia pitäisi ehkä harjoitella. TPS vie jatkuvasti aloitukset ja niistä syntyy joka kerta paha tilanne. Ei ole Santalastakaan aloittajaksi.

Ei toi peli vieläkään kuulosta oikein hyvältä. TPS pyörittää koko ajan ja HPK näköjään vaan ihmettelee...
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Ensimmäisen erän torjuntatilasto: HPK 9, TPS 17. Viimeistään tämä kertoo kumpi joukkue tulee voittamaan....Eli TPS. Kovissa peleissä järjestään joukkue, joka laukoo paljon enemmän kuin vastustaja, häviää ottelun.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Aika hyvin lasketut torjunnat. Ainakin Jannen radioselostuksen perusteella peli pyöri pääasiassa Kerhon päädyssä ja HPK räpisteli mukana.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Aiii, Aki!

"Aivan uskomaton Aki Heinon syöttö omasta päästä Kuharchikille siniselle!" Maali! Luureista kuunneltuna katsomo huutaa etupäässä vierasjoukkueen puolesta. Hienoa perunateatteri.

Nyt kyllästy Puurula ajeluihin ja "heitti teatterikuolemat". Rauhaa, silti vauhtia, pyydän.
edit: Viskikolamies huitaistiin viikatteella rammaksi. Kirjataan siis yksi huitominen, TPS.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös