PLAY OFF: HPK-TPS 15.3. klo 17.00 (peli 3)

  • 18 094
  • 164

dgn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Ahmat & Avalanche
Mun mielestä tuossa Miettisen taklauksessa mitään väärää ollut. Huono tuuri vaan et polvet osu toisiinsa ja jätkillä ei paljoa ollut edes vauhtia kyseisessä tilanteessa.

Rauteelle pikaista parenemista ja Miettinen tiistaina kehiin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
On alkanut vaan ihmetyttään, että miksi Kerhon pelaajille tulee koko ajan noita rangaistuksia polvitaklauksesta? Onko kyseessä vain sattuma/huono tuuri, vai mikä siinä oikein on?

En usko, että esim. Miettinen olisi tahallaan Rauteeta kolhinut. Kontakti on osa jääkiekkoa ja kaikkea sattuu. Mutta miksi pitää sattua koko ajan Kerhon pelaajille? Jos Miettinen nyt saa "puolueettomalta" kurinpitoryhmältä penaltia, niin on HPKn matka jatkoon sen verran vaikeampaa, ehkä.

Mitä Kerhon peliin tulee, niin kyllä voi pelaajat katsoa peiliin kun ollaan 2-0 asemassa kotona, 5min. peliaikaa jäljellä ja sitten hävitään. Samoin tietty kävi Kärpille. Kerho ei osaa pelata ns. varmistuspeliä. Se on hieman kuin rallissa- kuten Grönholm aina sanoo, ettei kannata löysätä liikaa, muuten tulee tehtyä virheitä.

HPKn täytyy nyt löytää se tahto jostain ja pelata kontrolloidusti, mutta ei löysästi. Ja toivottavasti Miettinen ei saa pelikieltoa- siis jos kyse oli kerta vahingosta. Se olisi kova isku joukkueelle, tai sitten se sytyttäis joukkueen. Mistä sitä tietää...
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti Spenroos
Ei, ei tällaista. Tällaiset henkilöt pitäisi, kuten kaikissa väkivaltarikoksissa, laittaa pitkäksi aikaa kaltereiden taakse. Valitettava totuus on, että tämäkin huligaani mitä todennäköisimmin on hyvällä tsäkällä yön putkassa. Pyydän anteeksi Hämeenlinnalaisten puolesta. Valitettavasti halleihin ja niiden pihalle aina mahtuu kaikenlaisia idiootteja.


Ei todellakaan tälläistä, mutta muutama vuosi sitten erään joukkueen kannattaja (ei HPK eikä TPS) lähti Hippokselta ilmeisen suutuspäissään ja tönäisi fillarilla ajaneen pikkupojan kumoon. Tämä "sankari" pääsi oikein Keskisuomalaiseen pelistä kertovaan juttuun.
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
HPK ei ole mitään ilman Miettistä

2-0 johdosta 2-3 häviöön kun Miettinen lensi suihkuun eli HPK ei ole mitään ilman Miettistä.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: HPK ei ole mitään ilman Miettistä

Viestin lähetti aaa
2-0 johdosta 2-3 häviöön kun Miettinen lensi suihkuun eli HPK ei ole mitään ilman Miettistä.
Älä puhu soopaa, edes piruuttasi. SMS ei ehkä ole mitään ilman Miettistä (omasta mielestäni Santala on yhtä tärkeä lenkki), mutta esim. Kucharcik on paaaaljon tärkeämpi pelaaja Kerholle. Antti on toki loistava pelimies ja kehittyy yhä, mutta ei hänen roolinsa silti ole Calounin luokkaa Kerhossa.

clayman: Eikö sinulla soi mitkään kellot, kun otteluvalvoja ei tee raporttia Miettisen tai Strbakin tapauksista? Ainoastaan muistaakseni Rajamäen b-näytekin on ollut positiivinen. Ei millään pahalla, arvon erotuomariväki, mutta toiminnassanne on korjaamisen varaa ja paljon. Uskallan väittää ihan ilman värilasejakin, että Miettinen ja Strbak kokivat oikeusmurhan. Runkosarjassa tuollainen lapsus jotenkin vielä voidaan antaa anteeksi, mutta pleijaressa SM-liigan parhaaksi valitun pelaajaan ulosajo puhtaan taklauksen seurauksena on törkeä virkavirhe.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pelistä on varmaan jauhettu jo kaikki oleellinen. Munatonta touhua koko joukkueelta. Kavereilla oli paskat housussa viimeisen vitosen eikä valmennusjohto vaihtanut vaippoja myöskään erätauolla. HPK on viimeksi voittanut playoff-jatkoajan Rinkelinmäellä vuonna 1993. Silloin ratkaisun teki kaveri, jolla oli sitä "munaa".

Sen jälkeen on tullut vain tappioita ja yleensä aina samalla kaavalla. Otteluraportissa puhuttiin tästä tapauksesta legendaarisena, mutta minun mielestäni kyse oli jo traditiosta.
-97 TPS, -99 Jokerit, -02 Jokerit ja -03 TPS. Joka kerta on itse möhlitty hyvä peli ja hävitty jatkoajalla.

Se on traditio.

Ps. Ylivoimamaali olisi kiva. Kunnon ylivoimapelillä(1maali/ottelu) johtaisimme ottelusarjaa uskoakseni 3-0.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Re: Re: HPK ei ole mitään ilman Miettistä

Viestin lähetti Ossi
clayman: Eikö sinulla soi mitkään kellot, kun otteluvalvoja ei tee raporttia Miettisen tai Strbakin tapauksista? Ainoastaan muistaakseni Rajamäen b-näytekin on ollut positiivinen. Ei millään pahalla, arvon erotuomariväki, mutta toiminnassanne on korjaamisen varaa ja paljon. Uskallan väittää ihan ilman värilasejakin, että Miettinen ja Strbak kokivat oikeusmurhan. Runkosarjassa tuollainen lapsus jotenkin vielä voidaan antaa anteeksi, mutta pleijaressa SM-liigan parhaaksi valitun pelaajaan ulosajo puhtaan taklauksen seurauksena on törkeä virkavirhe.

Siis Miettinen-Rautee tapauksesta ei tehty raporttia? Eli Antti pelaa taas tiistaina? Oli miten oli, niin kyllähän se vaikuttais vähän siltä, että Kerho on saanut tietynlaisen maineen (Summanen kai sen ensimmäisenä määritteli) ja nyt joka törmäyksestä lennetään suihkuun. Totta kai, jos Miettinen olisi tahallaan vahingoittanut Rauteeta, niin penaltia vaan, vaikka olisikin kyse runkosarjan parhaasta pelaajasta. Mutta en millään jaksa uskoa, että Antti olisi syyllistynyt mihinkään tahalliseen.

Hävettää tää homma sen takia, että HPK saa nyt helposti "polvitaklaajien" leiman. No, shit happens to the best of us...
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Häviämisen ABC

Turpiin tuli. Katoavaista on maine ja kunnia. HPK voitti tiukat matsit runkosarjassa 10 viimeisen minuutin aikana, onko nyt aika hävitä ne samalla kaavalla? Enpä usko, HPK nuosee Turussa tiistaina kuin Fenix-lintu tuhkasta!

Eilen nousi kyllä vitutus riittävästi, mutta tasaantuikin aika nopeasti. Saunassa sitten porukalla analysoitiin mikä meni päin persettä:

A:
Katoavaista on maine ja kunnia, Jukka! Missä oli aikalisä 2-1 maalin jälkeen kun pelaajat rupesi totaalisesti sekoilemaan? Onko se Strbakki sitten aina sinne looraan pakko laittaa ja mikä sillä mättää, ota nyt hyvä mies selvää niinkuin Flo jo sanoi!
Nyt ei kai sitten ihan vaan katsota, että tuliko jo joukkueelle paskat housuun, valmentajankin kai jotain pitäisi tehdä ettei tulis. (Tosin taisit käyttää hieman psykologiaa toivon.)

B:
Lopetetaan se viimeisen erän peruuttelu sitten koko viimeisen erän ajaksi kun kun ollaan marginaalisessa johdossa, jookos HPK?
Ei ole tarpeeksi harjoiteltu kilpikonnaa, toisin kuin Jokerit ja TPS siinä 54 peliä ennen pleijareita että tälläin voitettais. Ja materiaalikin tuo tietyt reunahdot.

C:
Yleisölle itseni mukaan lukien: Mikä vaivaa?
Ekassa pelissä odotettiin vähintään 5-0 numeroita näytöstyyliin. Huudellaan omille, että "Pelataan ny!". Kannustusta vois olla hiukka enemmän, eilenkin viimeiset 10min joku saatto hieman taputtaa jos tuli hyvä purku. TPS-fanit piti selkeästi kovempaa meteliä pohjoispäädyssä, verrattuna sen puoliskon 2400 kerholaiseen. No joo, jos Kerho tekee maalin niin sitten on hieno riaha minuutin päällä mutta siina se sitten on. Luulisin, että kannustus kuitenkin toisi poikiin enemmän virtaa kuin tuollainen kuoliniskunodottamistunnelma kuin lauantaina. Surkeeta, jokainen KERHOLAINEN täällä parantakoon torstaiksi ja vieköön viestiä eteenpäin!!!

KERHO!!! KERHO!!! KERHO!!! KERHO!!! KERHO!!! KERHO!!!

PS: Ja joku voisi pikkuhiljaa hypätä KYYN saappaisiinkin, on vuosi -93 kauan on aikaa siis, siitä kun viimeksi.... . . . .
 
Viimeksi muokattu:

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Re: Re: Re: Shokkihoitoa...

Viestin lähetti Oloneuvos
Viisikkopuolustamisen pitää olla todella uomissaan, että tällaista taktiikan muutosta kannattaa harkita. Kun kaveri on päässyt tuollaisessa tilanteessa rinnalle, se menee useinmiten myös ohi. Esimerkki taktiikan toimivuudesta oli parhaimmillaan Jortikan TPS, mutta se nyt on enää muisto. Nykyisessä SM-Liigassa ei ole joukkuetta, jonka kannattaa yrittää samaa.

Sen verran eriän että Summasen Jokerit on mielestäni kyennyt kaksi kautta kontrolloimaan viisikko-puolustuksella SM-liigan kaukaloita KOVISSA otteluissa.

Mutta asiaan: AIVAN MAHTAVAA ALTSI!!!!!

Nyt on koko tämän kauden nukkuminen anteeksi annettu.
Mikkola ja Alatalo ovat ratkaiseet pelit ja vielä on varastossa Kaitsu ja Honkken = 2 puuttuvaa voittoa (heh heh).
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Ja taas H-linnassa

Tämä ei ole (ainakaan tarkoitettu) provoksi.

Mikä ihme siinä on, että H-linnassa ei näitä väkivaltaisia häiriköitä saada kuriin. Viime vuonna surullisen kuuluisa "linnan herra" pyrki molempien playoffspelien jälkeen pieksemään pienimpiä Ilves-faneja. Jo ensimmäisen pelin jälkeen j-valvojat pyytelivät anteeksi.

Toisen pelin jälkeen oli jo tilanne riistäytämässä käsistä kun tämä idiootti paiskoi pienikokoista Ilveksen kannattajaa meidän fanibussin läheisyydessä. Menin itse väliin ja vähän sen jälkeen j-valvojat hoisivat kaverin taas pois ja taas pyydeltiin anteeksi.

J-valvojalla ON oikeus poistaa alueelta ihminen jonka voidaan olettaa aiheuttavan häiriötä! Tämän "linnan herran" kaltaisia yksilöitä ei pitäisi päästää lähellekkään jäähallia saati sitten sisään.

Tiedä sitten kuka on tällä kertaa ollut vauhdissa, mutta outoa on, että näköjään H-linnassa tapahtuu aina - peräänkin jälleen kerran H-linnan j-valvojien ammattitaitoa - onko sitä? Varsinkin eilisen kaltaisen pelin jälkeen pitäisi olla itsestään selvää, että vierasjoukkeen fanien liikkeitä pitäisi seurata tarkasti ja ehkäistä tällaisen tapahtumat jo ennalta.

-ipa rules
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Koska HPK on RY niin sen ei tarvitse palkata paikalle oikeita järkkäreitä vaan kyseessä on ainakin aikaisemmin olleet aktiivisia faneja jotka vetää liivit päälle ja tulee 'pitämään järjestystä'. Onhan näistä kyseisistä 'järjestysmiehistä' ollut puhetta jo aikaisemmin.

Miettisen taklaus oli tyylipuhdas 'vahinkotaklaus' eli sellanen 3 ottelua lienee suhteellisen oikeudenmukainen tuomio, riippuen miten pahasti Rauteeta sattui. Jos Rautee on pitempään poissa niin sitten skaala venyy kolmesta kymmeneen eli Sihvosen temppuun.
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Kyllä, onnittelut TPS:lle. Pelasitte todella, todella viisaasti. Toivotaan myös takatukan pelaavan jo tiistai iltana. Tuskainen oli Rauteen poistuminen, mutta toivotaan parasta silti.

Mitä Kerhon pelaamiseen tulee niin siitä lienee sanottu jo lähes kaikki mitä kuuluukin. Minä lisään kuitenkin yhden vakavan puutteeen. Eli ylivoimapeli. Kolme peliä eikä YHTÄÄN MITÄÄN aikaiseksi. Ei jumalauta. Vaikka joukkue voittaa lopulta runkosarjan jopa ylivoimaisesti ei tämmöisellä pelaamisella ole mitään toivoa "menestyä". Jotkut täällä puhuvat että kyllä tämä sarja tästä vielä hoituu, mutta mitä sitten vaikka hoituisikin? Vastaan asettuisi ainakin ennakolta ajateltuna yhä kovempia joukkueita.
Erikoistilanne pelaaminen on ratkaissut varmasti suuriman osan pudotuspeleistä. Mitä sitten vaikka TPS selvitettäisiin? Kuten jo sanoin tuommoisella yv pelillä ei mestaruudesta pelata.
En ole niinkään huolissani jos yhdessä pelissä lopussa ote herpaantuu. Vaan juuri tuosta saatanallisesta tehottomuudesta.

Tosin minä en enää usko Kerhoon. Kiitos tuon onnettoman yv:n. Onnitelen jo tässä vaiheessa TPS:sää pleijareiden ensimmäisestä yllätyksestä(ei tietenkään ole yllätys kaikille). Toivottavasti menette pitkälle. Taistelu tahtoa teiltä ei ainakaan puutu. Maalivahti peli on kuosissaan ja lisäksi puolustus peli. Hyökkääjistössä näkyy olevan taitoa ratkoa näitä pelejä laajalla rintamalla. Kuten jo joku mainitsikin on Honkkeni ja Kaitsun ratkaisut edelleen reservissä.

Kerhosta ainakin minut on pettänyt Miettinen, Somervuori, Balastik. Näiltä kaikilta herrolita odottaisin paljon enemmän. Mikä vaivaa? Bala hankittiin maalintekijäksi, mutta paikan tullen jää aina jostain kylmimään. Jo useammassa pelissä. Munatonta sano. Laakkonen vaan Kuhan ja Pardan kanssa. Bala vaikka kolmoseen tai sitten ykköseen jos siihen haluaisi muutoksia.

Ei tule mitään, valitettavasti. Leimatkaa vaikka kuinka takinkääntäjäksi. En kuitenkaan usko vian olevan joukkueen rankentamisessa vaan ehkäpä liian löysistä sarja peleistä. Miettikääpä sitä.
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Viestin lähetti Daespoo
Koska HPK on RY niin sen ei tarvitse palkata paikalle oikeita järkkäreitä vaan kyseessä on ainakin aikaisemmin olleet aktiivisia faneja jotka vetää liivit päälle ja tulee 'pitämään järjestystä'. Onhan näistä kyseisistä 'järjestysmiehistä' ollut puhetta jo aikaisemmin.

Miettisen taklaus oli tyylipuhdas 'vahinkotaklaus' eli sellanen 3 ottelua lienee suhteellisen oikeudenmukainen tuomio, riippuen miten pahasti Rauteeta sattui. Jos Rautee on pitempään poissa niin sitten skaala venyy kolmesta kymmeneen eli Sihvosen temppuun.
Voi vittu pitäisit sinäkin nyt saatana jo pääsi kiinni. Ei tuntunut OY muodon järjestyksen valvojat saavan kaljan kaatajiakaan kuriin Turussa. Joten tuskin homma on siitä kiinni.
Minä en ihmettele sitä että joku pelin jälkeen hakataan kun porukassa voi olla myös tällaisia.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Daespoo
Koska HPK on RY niin sen ei tarvitse palkata paikalle oikeita järkkäreitä vaan kyseessä on ainakin aikaisemmin olleet aktiivisia faneja jotka vetää liivit päälle ja tulee 'pitämään järjestystä'. Onhan näistä kyseisistä 'järjestysmiehistä' ollut puhetta jo aikaisemmin.

Miettisen taklaus oli tyylipuhdas 'vahinkotaklaus' eli sellanen 3 ottelua lienee suhteellisen oikeudenmukainen tuomio, riippuen miten pahasti Rauteeta sattui. Jos Rautee on pitempään poissa niin sitten skaala venyy kolmesta kymmeneen eli Sihvosen temppuun.

Ei hyvää päivää, ny naurattaa.
Menisit edes peliin!!!
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti Daespoo
Koska HPK on RY niin sen ei tarvitse palkata paikalle oikeita järkkäreitä vaan kyseessä on ainakin aikaisemmin olleet aktiivisia faneja jotka vetää liivit päälle ja tulee 'pitämään järjestystä'. Onhan näistä kyseisistä 'järjestysmiehistä' ollut puhetta jo aikaisemmin.
Daespoon olikin aika heittää pöytään kulunut RY/OY korttinsa.

Miten estää yksittäisen idiootin suorittama pahoinpitely jäähallissa tai sen ulkopuolella? Ei ainakaan muuttamalla HPK RY:stä OY:ksi!!

Jos tuollaiseen pahoinpitelyyn on kyseinen jannu syyllistynyt aiemminkin, niin eiköhän ainoa mahdollisuus estää vastaavanlaiset tulevaisuudessa ole porttikielto jäähalliin ja tuomio käräjillä. Epäilenpä että tuokaan ei kovapintaista kusipäätä vielä rauhoita.

Yleensä nämä kahakat kuitenkin sattuvat hallin ulkopuolella ja niihin on todella vaikea puuttua. Jos verrataan tilannetta kansainväliseen jalkapalloon, on tilanne vielä aika hyvä. Tosin tällaisessa tilanteessa siihen puuttua pitää, kun sille vielä jotain on tehtävissä.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Re: Re: Re: Re: Shokkihoitoa...

Viestin lähetti Rosoh
Sen verran eriän että Summasen Jokerit on mielestäni kyennyt kaksi kautta kontrolloimaan viisikko-puolustuksella SM-liigan kaukaloita KOVISSA otteluissa.

Olet oikeasa. Monissa peleissä niin on käynyt.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Re: Re: Re: Re: Shokkihoitoa...

Viestin lähetti Oloneuvos
Olet oikeasa. Monissa peleissä niin on käynyt.

Malliesimerkkinä kauden ensimmäinen TPS-JOK Turkuhallissa, Jokerit pelasivat muistaakseni 54 minuuttia safetyä 0-1 johdossa tmv.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Nyt tämä Kerhon touhu alkaa pikkuhiljaa kyrsimään - ja syvältä. En voi kommentoida peliä, kun en paikalla ollut. Itse asiani liittyy juuri siihen. Katsojia pelissä oli 4966, mutta silti minut ja monet(?) muut käännytettiin lippuluukulta, kun peli oli loppuunmyyty. 4966/5000 ei ole täysi, vai? Vai onko yläkatsomosta, jonka pamahtelua todistin henk.koht., vähennetty väkeä?

Onneksi ei ole varaa lähteä turkuun katsomaan peliä.. Pelottaa kyllä nyt pahasti, että käykö tässä kylmät? Ei me nyt voida helvetti heti pudota! Kamoon Kerho!
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Turusta tuli joitakin kannattajia bussillamme viime tipassa, niin että ei ehditty lippuja varata, mutta kyllä kaikki saivat liput ainakin minun tietääkseni. Itsekin vähän ihmettelin tuota yleisömäärää. Varmaan se johtui siitä, että varatuista lipuista ei kaikkia noudettu.

Vähän harmitti se, että kaikki porukkamme ei pääsyt samaan katsomoon, vaan kerho oli laittanut meidät kahteen eri katsomoon. Harmittaa tuollainen tahallinen kiusan teko. Olimme kyllä varanneet liput tarpeeksi hyvissä ajoin, eikä meitä siellä niin paljon ollut, että ei oltaisi yhteen katsomoon mahduttu. Narrithan tuota ovat harrastelleet. Tosin ovat kyllä sen jälkeen kostoksi Elyseellä laitettu hajalleen.

93-finaaleissa oli nakkikioskien myyjät kuulemma paennut, kun B-päädyn katsomo rupesi heilumaan pahaenteisesti TPS:n kannattajien siellä rytmikkäästi hyppiessä. Toivottavasti se on jo vahvistettu.
 

Lipton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei hyvältä näytä

Tää alkaa tuntumaan jo ihan uskomattomalta. Kolmannessa erässä ei 2-0 tilanteessa ollut mitään hätää, ei ainakaan ekaan kymmeneen minuuttiin. Sitten olikin Alatalo pari kertaa maalin edessä ihan vapaana.

En tajua, miten se voittaminen voi olla niin vaikeata. Lauantaisessa pelissä juuri kokenut kaarti teki itsestään pellen. Tuulola epäonnistui, Strbak oli aivan pihalla. Mies ei pystynyt käynnistämään yhtään hyökkäystä, vaan aina tuli joku hätäratkaisu (omalta siniseltä pitkäksi).

Kerhosta onnistuivat taas Kucharcik ja Pardavy. Miesten peliä on ilo seurata. Balastik oli vähän näkymättämämpi; harmi kun mies ei saanut tokan erän lopussa kiekkoa kunnolla halutuun läpiajossa. Ja 15 sekuntia ennen loppua mies vetäisi nähdäkseni maalin edestä tolppaan. Puurula pelasi mielestäni todella eleettömästi, tosin ei Tepsillä pahoja paikkoja ennen viimeistä viittä minuuttia ollutkaan ja kaikista tuli maali, joten kai osan tappiosta voi silti Jonin piikkiin laittaa.

Miettinen on ollut huono tai ei ainakaan sillä tasolla kuin pitäisi olla. Koko Santalan ketjun peli on vähän nihkeätä eikä peliä saada kunnolla avattua. Mielestäni Miettinen on se, jonka pitäisi tasoaan nostaa. Miettisen ulosajoon johtanut tilanne ei jälkeenpäin hidastettunakaan katsottuna näyttänyt polvitaklaukselta. Ulosajo oli ehkä kuitenkin oikeutettu, kun Rautee tilanteessa loukkaantui. Oli muuten Rautee sen verran tuskissaan, etten usko enää tällä kaudella pelaavan. Kaveri pyöriskeli jäällä vähintään samoin elein kuin Ruutu. Toivottavasti Rautee kokisi ihmeparantumisen.

Harmittaa toi Kerhon peli. Osa on varmasti Tepsin hyvyyttä, mutta tuntuu siltä, ettei Kerho ole saanut omaa peliään vielä ollenkaan käyntiin. Tällä menolla ei saakaan, vaan Tepsi menee välieriin.

Katoavaista on menestys.
 

turbo123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Hockey
Viestin lähetti Axel K.

Polvitaklauksista ei ole rangaistu pelaajia oikeastaan kuin vasta tuon Sihvonen/Ruutu episodin jälkeen. Tämä "polvitaklaus"-ilmiö on taas yksi naurettava ilmiö muiden mielenkiintoisten sääntötulkintojen joukossa tällä kaudella. Jos kaksi pelaajaa luistelee toisiaan vastaan ja taklaavat/törmäävät toisiaan/toisiinsa, se joka loukkaantuu aiheuttaa säännöllisesti pystyyn jäävälle rangaistuksen.

Kyllähän tilanne on täysin samanlainen kuin Sihvonen/Ruutu tilanne. Toinen tulee taklaamaan ja toinen kiekollisena yrittää harhauttaa. Ei kiekollista pelaajaa voi syyttää mitenkään siitä, että se yrittää väistää tilanteen. Joten kyllä vastuu jää taklaajalle.
Näistä tilanteista tällä kaudella ei yksikään ole ollut tahallinen yritys. Mutta selvää on se, että rike on kuitenkin tapahtunut.
Toivon kuitenkin että linja jatkuu myös kurinpidolla vaikka pelataan tärkeitä pelejä.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti turbo123
Kyllähän tilanne on täysin samanlainen kuin Sihvonen/Ruutu tilanne. Toinen tulee taklaamaan ja toinen kiekollisena yrittää harhauttaa. Ei kiekollista pelaajaa voi syyttää mitenkään siitä, että se yrittää väistää tilanteen. Joten kyllä vastuu jää taklaajalle.
Näistä tilanteista tällä kaudella ei yksikään ole ollut tahallinen yritys. Mutta selvää on se, että rike on kuitenkin tapahtunut.
Toivon kuitenkin että linja jatkuu myös kurinpidolla vaikka pelataan tärkeitä pelejä.
Kitos vain kivasta provostasi, minä hullu vielä nielen madon koukkuineen päivineen. Et taatusti ollut edes pelissä, saati sitten nähnyt koko tilannetta. Korjaa, jos olen väärässä. Mutta mielipiteet ovat tunnetusti kuin perslävet, sinullakin on oikeus omaasi. Onhan se tietysti kiva elää mustavalkoisessa maailmassa, missä voi siirtää kaiken vastuun aina haluamaansa suuntaan.

Tilannetta ei saa verrattua Ruutu/Sihvoseen sitten millään. Ja aivan varmasti tässä tapauksessa voidaan syyttää kiekollista pelaajaa omasta loukkaantumisestaan. Antti ei ojentanut polveaan kohti Rauteeta, se on fakta. Kakkonenkin olisi ollut oikeusmurha, nyt pelätään pitempää kakkua. Minua ei enää hämmästytä mikään nykyliigassa.
 

Lipton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Ossi
Tilannetta ei saa verrattua Ruutu/Sihvoseen sitten millään. Ja aivan varmasti tässä tapauksessa voidaan syyttää kiekollista pelaajaa omasta loukkaantumisestaan. Antti ei ojentanut polveaan kohti Rauteeta, se on fakta. Kakkonenkin olisi ollut oikeusmurha, nyt pelätään pitempää kakkua. Minua ei enää hämmästytä mikään nykyliigassa.

Laitan vielä Miettisen taklauksesta oman näkemykseni, joka mukailee yllä olevaa.

Miettinen luistelee avojäällä Rauteeta kohti, joka yrittää väistää taklausta. Juuri ennen osumista Miettinen yrittää vielä nojata yläkropalla suoraan Rauteeta kohti, Rautee yrittää väistää taklausta kääntämällä rintasuunnan Miettisestä poispäin, mutta onnistuu siinä vain osittain; ylävartalo ehtii alta pois, mutta jalkoja Rautee ei ehdi saamaan mukaan liikkeeseen eli kaveri tulee vinossa asennossa Miettistä kohti. Miettisen luistelulinja ei viimeisten metrien aikana muutu mihinkään. Rautee on vinossa asennossa ja Miettinen etukenossa, kun jalat osuvat yhteen, jolloin molemmat kaatuvat. Miettisellä oli painopiste edessä (ei luistimilla), minkä takia hän kaatuu niin helposti luistinten osuttua yhteen. Kosketus ei näytä kovalta, mutta Rauteen ilme kertoo, että nyt sattui ja pahasti. Pidän suoranaisena ihmeenä, jos Rautee vielä pelaa.

Lisäys: Merkittävin syy sille, ettei kyseessä ole polvitaklaus lienee se, että Miettisen jalat ovat tilanteessa yhdessä tai ainakin lähes yhdessä.

Johtopäätös: ulosajo ok, koska Rautee loukkaantui. Tuomari ei voinut tehdä muuta. Kyseessä ei ole polvitaklaus eikä todellakaan vahingoittamisyritys, joten ei jatkoseuraamuksia.
 

Lipton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Sm-liigan sivut kertovat

Viestin lähetti colpo
Että 3 ottelun pelikielto tuli Miettiselle

No huh huh. En olis uskonut. Olen edelleen sitä mieltä, ettei kyseessä ollut polvitaklaus.

Onko Rautee pahasti loukkaantunut?

Alkaa usko loppua - sekä pelikieltokäytäntöön että Kerhon jatkoonpääsyyn. Surkea juttu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös