Pittsburgh Penguins-Detroit Red Wings Stanley Cupin Finaali Game 7

  • 40 043
  • 277

CatGarfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Internazionale, Newcastle, NY Rangers, HIFK, ManU
Ei muuta kuin Onnittelut kaikille Penguins-faneille, aivan uskomaton nousu heikon alkukauden jälkeen aivan ansaituksi mestariksi. Noin hienoa taistelua ja periksiantamattomuutta oli hieno katsoa. Itse jännitin teidän puolella, ja oli kiva myös omasta puolesta olla voittajan puolella kauden päätöksessä.

Congratulations, Pittsburgh Penguins, Mario Lemieux and all the fans! A Fantastic performance!
 

kalitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets, Ässät
Hyvin se Sidin polvi näyttää kestävän juhlimisen! Siinä mielessä olis kiva pelata puolueettomalla maaperällä niin ei olisi tuollaista buuausta... melkosta melkosta.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Crosby
Guerin
Gontshar
Satan
Sykora
Gill
Boucher
Fedotenko
Adams

Siinä pokaalikierroksen alku. Hieman yllättynyt että Crosby antoi sen Guerinille, kun Bill on kuitenkin kerran Stanley Cupin voittanut. Odotin että ennemmin Gontshar olisi ollut ekana ja sitten vaikka Guerin hänen peräänsä.
 

TML

Jäsen
En tiedä miten sinä asian näet, mutta ne nämä tässä kohtaa katkeroituneet ovat juuri niitä tosifaneja, joka elävät tunteella mukana. Gloryhunterit ovat karanneet jo nukkumaan tai äkkiä kääntäneet rotsinsa ja ovat nyt teettämässä mestaruuslippisiä.

No jaa, olen nähnyt aika usein hävinneen joukkueen faneilta aika nopeasti onnitteluja toiseen suuntaan. Kun taas nää keväisin heräävät kannattajat ottavat tuomarikortteja ja väärin voitettuja esille. Mutta toki tuo on tapauskohtaista.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Hossalla ja ennenkaikkea Conklinlla on pakko olla suomalaisverta... Conklinlla jo kolme finaalitappiota.
 

Karvaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Operaatio Pelastakaa Stanley Cup Ville Leinolta onnistui. Helpotus, mutta hieman jäi kuitenkin tuo veto harmittamaan. Hieno kauden päätös.

Penguinsin jatko Pittsburghissa ei ollut tässä muutama vuosi sitten niinkään varmaa ja nyt Stanley Cup -mestaruus sitten 90-luvun alun. Joskus näinkin eikä Winnipeg Jetsin kohtaloa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
hyvä peli ja parempi voitti. Detroitin yleisöltä todellinen class act buuata kun stanley cup tuodaan jäälle!

No eipä toi Iglun yleisö ollut sen fiksumpaa sakkia vuosi sitten... Ja kyllähän tuo "huomionosoitus" taisi mennä Bettmanille ja Crosbylle.

Tässä suuren ja mahtavan vitutuksen keskellä on pakko myös kiittää Detroit Red Wingsiä hienosta kaudesta, tappiosta huolimatta. En muista kevättä viimeisen 15 vuoden ajalta jolloin olisi loukkaantumisten kanssa ollut näin paljon huolia. Siitä huolimatta joukkue raivasi tiensä todella lähelle mestaruutta, toisena kesänä peräkkäin.

Erityisterveiset Valtteri Filppulalle. Kannua ei tänä kesänä Vantaalla nähdä, mutta huikeat play offsit Valle veti, vaikka siihen ei moni uskonut vaisumman runkosarjan jälkeen. Monen papereissa Mikko Koivu on Leijonien ykkössentteri Vancouverissa ensi keväänä. Itse en olisi asiasta niinkään varma.
 

TML

Jäsen
Ei muuta kuin Onnittelut kaikille Penguins-faneille, aivan uskomaton nousu heikon alkukauden jälkeen aivan ansaituksi mestariksi.
Toi on kyllä älytöntä. Muistan hyvinkin erään Leafs-Penguin pelin talvella jossa Leafs vei idän mestareita kuin pässiä narussa. Pens tais sillon olla idän 10. tai 11. ja aattelin että yksi kevätkö riitti.

Aika nätti nousu kun miettii koko kautta.
 

d2uce

Jäsen
Hossalla ja ennenkaikkea Conklinlla on pakko olla suomalaisverta... Conklinlla jo kolme finaalitappiota.

Pelaajat ovat usein melko taikauskoisia, monellakohan on kohta sopparissa joku Hossa-, Conklin-, Ruutu- tai vaikka Lydman-klausuuli, että voi vaihtaa seuraa, mikäli joku näistä pelaajista treidataan joukkueeseen?
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Viimeisen 5 sekunnin aikana kaksi hyvää vetoa. Ei saanut Lidström nostettua tarpeeksi. Flööri koikkelehti jään tasolla, joten aika munkki kävi kaverilla. Kiekkojumalat, kuten selostajat hehkuttivat.
 

crosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalapa
Tosifanit ja gloryhuntterit näkee tappion hetkellä. Ihanaa lukea katkeraa tilitystä kun itku kapteeni vei täydellisen kapteenin edeltä kannun.
Kuinka säälittävää on pönkittää omaa egoa sillä että on "parempi fani" kuin joku muu? :D Voi voi.

Mahtavaa pingviinit! Wings on saanut jo niin paljon menestystä viime vuosien aikana, ettei käy kyllä yhtään sääliksi, varsinkin kun viime vuonnakin kuitenkin voittivat.

Hyvää kesälomaa vaan kaikille jatkoaika faneille ihan tasapuolisesti riippumatta takkien määrästä vaatekaapissa.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Onnittelut kaikille palstan Pens-faneille.

Pienenä Detroit-gloryhunterina, sekä suurena Crybaby-haterina olen hieman pettynyt tulokseen, mutta parempi joukkue nämä pelit voittaa.
 

TML

Jäsen
Kuinka säälittävää on pönkittää omaa egoa sillä että on "parempi fani" kuin joku muu? :D Voi voi.
En käsittäkseni pönkittänyt omaa egoani enkä koe olevani Pens-fani. Iloitsen toki Pensin voitosta. Olen katsellut näissä pleijareissa ja viime pleijareissa miltei kaikki Pensin matsit ja tykkään joukkueen tyylistä ja pelaajista. Ja jos Wings on jotain joukkuetta vastaan pelaamassa, olen yleensä vastustajan puolella (ellei se ole Sens).

Niin ja voitinhan rahaakin kun laitoin sarjan ollessa 2-0 Wingsille, rahat Pensille.

Tosifani-gloryhunter hommalla tarkoitin sitä kun heti sai lukea vääryydellä voitetusta mestaruudesta. Kun taas jotkut (joilta olen koko kauden lukenut juttuja Wingsin hommista) toivottivat heti onnittelut.

Mutta saa mua kutsua gloryhunteriksi ja mieshuoraksi ihan koska vaan.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Nyt voi Jevgenikin siirtyä takaisin Venäjälle. NHL:ssä on jo olennaiset voitettu.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Onnittelut Pittsburghille ja sen kannattajille täällä JA:ssa. Ottelu oli minusta tasokas. Detroit palasi viimeiseen otteluun kolmen rytmin jääkiekkoon (myös viivelähtöjä jonkin verran), mutta siitä huolimatta vieraat veivät voiton.

Pittsburghin nuoret pelaajat Malkin (-86), Crosby (-87), Staal (-88), Kennedy (-86), Letang (-87) olivat jo joukkueen runkopelaajia. Detroitilla näitä ikäluokkia olivat vain Helm ja Abdelkader, joten tulevaisuus näyttää Pittsburghillä paremmalta. Suomeltahan puuttuvat näiden ikäluokkien tähtipelaajat valitettavasti kokonaan.

Pitkä kausi on ohi. Pari kuukautta huilia ja sitten alkavatkin jo ensi kauden harjoitusottelut.
 

Defensive 16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, Arsenal, Ferrari
eipä näytä detroitin poikia pahemmin harmittavan. mikäs siinä ku mestaruuksia jo taskussa.

pliis, ensi vuonna joku mielenkiintoisempi ja VOITONHALUISEMPI joukkue finaaliin

Tuo oli kyllä enemmän ja vähemmän nähtävissä koko pleijareiden ajan. Aina silloin tällöin meni hieman pelailun puolelle.
Jos tästä jotain positiivista haluaa hakea, niin oli hienoa nähdä Mario taas Kannu käsissään.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Vapaan puolelta voisi kaivaa "legendaarisen" Ove vs Crosby ketjun, jossa todettiin että Malkin ei ole kokonaisvaltainen pelaaja, Malkin ei pärjää kovissa peleissä, Malkin ei pysty ratkaisemaan pelejä silloin kun se on tärkeää, jnejne. En tosin jaksa, totean vain sen minkä silloin. Malkin on NHL:n(ja maailman) paras pelaaja, kokonaisvaltaisin sekä samalla tehokkain. Tämä siis niin että otetaan vain hyökkääjät mukaan, koska vertailu puolustajiin ja maalivahteihin onkin täysin mahdoton tehtävä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Onnittelut vain pens faneille voitosta, viime kevään jälkeen sen täytyy tuntua hyvältä.

Itselläni meni pelin seuraaminen lähinnä selostuksen kuuntelemiseksi, kun ei läppärin nettiyhteys jaksanut pyörittää kuvaa koko aikaa. Hyvin senkin avulla kuitenkin kesti fiiliksessä mukana, vaikka olisihan se kiva ollut katsoa myös peliä koko ajan. Etenkin viimeisien minuuttien aikana liikkuvakuva olisi ollut kiva. Mutta nyt meni tosiaan "radiojännitykseksi", ja hitto soikoon sehän on paljon jännempää kuin itse pelin katsominen.

No kuitenkin, onnittelut vielä kerran Pittsburgh Penguinseille ja sen faneille.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Niin, kun UL:ssakin kirjoittelitkin, että Penguinsin pelikirja ei riitä. Ensi kaudella sitten uudella innolla, eikös joo? \m/

Tämäpä on mielenkiintoinen tieto. Voisitko valaista, mitä tarkoitat tällä heitollasi.

Edit: Moderaattorit ehtivätkin jo poistaa tinkezionin kirjoituksen. Sen verran voin kertoa omasta puolestani, että en ole koskaan kirjoittanut UL:een mitään, en edes suosittulle Lukijalta-palstalle.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös