Pittsburgh Penguins-Detroit Red Wings Stanley Cupin Finaali Game 7

  • 39 944
  • 277

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Voi saata... Kyllä oli todella p...a joukkue Detroit tässä ottelussa. Ei voi muuta sanoa. No onneksi häviö tuli varsinaisella peliajalla. Ja ennenkaikkea onneksi peli oli viimeinen tällä kaudella.

Se hyvä puoli Pittsburgin voitossa oli, että nyt Crosby saa sen sormuksensa :). Tietenki onnittelut vielä kerran muillekin. Ainakin voi sanoa, että paras joukkue voitti.


EDIT: Olen kyllä eri mieltä tuosta, mitä tulee tuohon "paskempi voitti". Eihän Detroit pelannut kun 8 minuuttia koko ottelussa. Pittsburgh 30 minuuttia.

Enkä oikein perusta tuostakaan, että häviö olisi ollut tuomarien syytä. Kyllähän Detroit ylivoimia sai, mutta ei maalia, joten en näe asialla merkitystä.

Eniten syyttäisin Detroitin pelaajia. Ainoa johon olen tyytyväinen on Ericsson. Eikös hän sen maalin tehnyt.

Ericsson +
muut -

Yhdellä maalilla harvemmin otteluja voitetaan..
 

katariina

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NCAA
eipä näytä detroitin poikia pahemmin harmittavan. mikäs siinä ku mestaruuksia jo taskussa.

pliis, ensi vuonna joku mielenkiintoisempi ja VOITONHALUISEMPI joukkue finaaliin
 

Teloch

Jäsen
Jumalauta että tätä on odotettu. Paljon muuta ei tähän vaiheeseen osaa sanoa. Kiitos jatkiksen kiekkofaneille tästä kaudesta. Menen kuolemaan henkiseen orgasmiin.
 

Defensive 16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, Arsenal, Ferrari
Parempi joukkue voitti, ei huonompi jengi voita sarjaa seitsemännessä pelissä! Onneksi voi lohduttautua sillä, että Ducks sentään pudotettiin. Nyt voisi pari "vapaamatkustajaa" pudottaa pois ensi kaudeksi.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Woah! melkoinen loppu.

Onnittelut Pensseleille. Piirun verran parempia tällä kertaa. Ensi vuonna taas? :)
 

d2uce

Jäsen
Tosifanit ja gloryhuntterit näkee tappion hetkellä. Ihanaa lukea katkeraa tilitystä kun itku kapteeni vei täydellisen kapteenin edeltä kannun.

Aika nopeasti tämäkin ketju täyttyi katkerasta gloryhunttereiden tilityksestä. On hyviä häviäjiä, huonoja häviäjiä kuten myös hyviä voittajia ja huonoja voittajia. Gloryhuntereita ja tosifaneja.
 

kalitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets, Ässät
Taisi kulminoitua siihen yhteen Stuartiin... onnittelut itkukapulle voitosta, paras voittaa aina, kun 16 voittoa tarvitaan! Olisi kiva vaan nähdä se viimeinen tilanne uusiksi, kun ei noissa juhlimisissa ole mitään uutta tai ihmeellistä.

Oikea mies MVP!
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Hossalle voi sanoa, että kiitos vaan. Mitä Detroit hyötyi Hossasta? Maaleja kaivattiin, mutta sälli oli ihan kipsissä.

Onnea Pittsburghille. Malkin ansaitsi MVP:n! Fleury seivasi lopussa loistavasti Lidaksen kudin. Nollapeli SC-finaalin seitsemännessä ottelussa, ei kovin huono suoritus.
 

Vulak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks. Portland Pirates ja HIFK
hyvä peli ja parempi voitti. Detroitin yleisöltä todellinen class act buuata kun stanley cup tuodaan jäälle!
 
Tosifanit ja gloryhuntterit näkee tappion hetkellä. Ihanaa lukea katkeraa tilitystä kun itku kapteeni vei täydellisen kapteenin edeltä kannun.

En tiedä miten sinä asian näet, mutta ne nämä tässä kohtaa katkeroituneet ovat juuri niitä tosifaneja, joka elävät tunteella mukana. Gloryhunterit ovat karanneet jo nukkumaan tai äkkiä kääntäneet rotsinsa ja ovat nyt teettämässä mestaruuslippisiä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ei kauheasti löydy kyllä kiekkoyleisöä ilmeisesti Detroitista, kun ei osata edes hävitä. Sen ymmärtää että pelin aikana ollaan vastustajaa vastaan ja omien puolella, mutta aika noloa että ottelun tauottua ei osata antaa arvoa mestarille.
 

d2uce

Jäsen
Heh. Ai tosta Hossa tapauksesta ei voi vie kuittia. Anteeksi.

Ei ollut nyt Hossasta kyse.

Oma henkilökohtainen suosikkini Penguinsin joukkueesta, Bill Guerin, nosteli juuri kannua. Hieno pelaaja, onnistui siirrossaan paremmin kuin Hossa, heh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös