Pittsburgh Penguins-Detroit Red Wings Stanley Cupin Finaali Game 7

  • 40 042
  • 277

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Pensin sumppupuolustus tuottaa tuskaa Wingsille. Aikamoinen ylämäki on tulla 26min:ssa 2 maalin takaa. Omiin ei voi mennä enää yhtään.

Max "freaking" Talbot!
 

CatGarfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Internazionale, Newcastle, NY Rangers, HIFK, ManU
Molempia maaleja edelsi näin Wings-laseilla ja eurolätkää seuraavana tuomarivirhe, mutta kait tämä on sitä uutta NHL:ä sitten! Hieno veto, ei voi muuta sanoa. Lisäksi vahvaa AVta Pinguilta, mennään aktiivisesti kiinni eikä seisoskella keskustassa Wingsmäisesti.

Tuomarilinjahan on finaalisarjassa, ja myös aikaisemmissa katsomissani tämän kauden Play-off-peleissä, ollut jokseenkin "mielenkiintoinen". Kuka hyötyy milloinkin, siitä en halua nyt väitellä, mutta esim. Caps-Rangers-sarjassa oli niin selvää pääkaupunkiinpäinvetoa, ettei meinannut välillä uskoa silmiään. Toki aina välillä siinäkin sarjassa lensi sitten joku Caps-pelaaja ihan ihmeellisesti, yleiseen linjaan nähden, aitioon.

Mutta antaa tuomareiden tuomaroida, viihdettähän tämä on. Tavallaan toivoisin Wingsien kavennusta pikaisesti, että tulis jännempi loppupeli. (Vaikka toki Penguinsin puolella olenkin).
 

d2uce

Jäsen
Pensin sumppupuolustus tuottaa tuskaa Wingsille.

Red Wings ei pääse siniviivan yli oikein millään, eikä irtokiekkoihin mene oikein kukaan. Datsyuk on ollut näkyvimpiä pelaajia, mutta ei lähelläkään parhaassa kunnossa. Siihen vielä lisäksi lukuisat kiekonmenetykset hyökkäyspään siniviivassa, niin aika heikolta näyttää kotijoukkueen mahdollisuudet näillä eväillä.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Itku sentään. Mä jo luulin että kavennus olisi tullut mutta ei niin ei. Aina välillä mä inhoan jääkiekkoa. On se hyvä että tämä on tämän jääkiekkokauden viimeinen ottelu. Se riippuu paljolti Detroitista nyt, mutta jos peli jatkuu samanlaisena niin en todellakaan tule kaipaamaan syksyä ja jääkiekkokauden alkua.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Tylsä ja väritön finaali tähän mennessä. Tuntuu kuin katsoisi marraskuista runkosarjaottelua. Pelin taso ei todellakaan päätä huimaa.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Vähän pelkään, että Fleury pelaa tänään maagisen illan.

Näinhän tässä taitaa käydä.

0-2 on melkoista myrkkyä Wingsille. Aivan puskista nuo pari häkkiä. En jaksa millään uskoa, että Pens menettää johtonsa. Pens puolustaa uhrautuvasti ja iskee ainakin yhden vielä Osgoodin selän taakse.
 

TML

Jäsen
Ai että on upeeta. Spekuloitaan parin kaverin kanssa pelin ratkaisijoita tossa aiemmin päivällä ja esille tuli Talbotti toisena vaihtoehtona (Fedotenko tietenki eka). Mahtava taistelija jolle suo nuo onnistumiset.

Mitään ei Pens tietenkään ole vielä voittanut mutta hyvältä näyttää juuri nyt. MAF pelaa loistavasti ja puolustuspeli on uhrautuvaa. Crosby tulee kolmannen erän 12min kohdalla jäälle ja sen jälkeen koko Pens uhratuu ja taistelee niin ettei koskaan ole nähty.

Antaa mennä Penguins, voittakaa se kannu!

edit. Kiitos muuten nimimerkille Pure tuosta jinxauksesta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
On se Talbot kyllä äijä. Jäätävä viimeistely. Tässähän joutuu harkitsemaan kohta auton vaihtoa... jonka Brad Stuart saa kyllä maksaa, perkele.

Mitenhän Penssi muutti noita ketjujaan Crosbyn loukkaannuttua? Staal on ykkösessä, mutta siirtyikö Talbot kolmosen keskelle ja esim Satan Malkinin laitaan Talbotin tilalle?

Pensin tavoitteena tuskin on enää muuta kuin yks erä nolla-nollaa, ja hyvät mahikset siihen on, mutta aivan varmasti Red Wings tulee pelaamaan hirmuisen viimeisen erän. Eri asia sitten on se, että tekeekö joukkue riittävästi maaleja.
 

cosape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Tylsä ja väritön finaali tähän mennessä. Tuntuu kuin katsoisi marraskuista runkosarjaottelua. Pelin taso ei todellakaan päätä huimaa.

Game 7 ei ole koskaan pelin tasolla pilattu koska silloin tärkeitä ovat ihan muut asiat ja tuomarit antavat pelata / eivät uskalla viheltää joten pelaajatkin ottavat siitä sitten kaiken irti.

Kalitsulle voisi sanoa, että minun mielestä molempia maaleja edelsi punanuttujen virhe, ei seeprojen;)
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Yksi erä kestettävää, siis kestäkää Penguins! Saa nähdä palaako Sidney takaisin, mutta on tää Maxime Talbot vaan jotain huikeata, hieno mies!

Fleury toivottavasti pitää tasonsa koko kolmannen erän. Paha ja pitkä erä tulossa Penguins-pelaajille ja -faneille.

Penguins to the cup!
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
On se Talbot kyllä äijä. Jäätävä viimeistely. Tässähän joutuu harkitsemaan kohta auton vaihtoa...

Vieläkö Talbotteja tehdään? :)

Joo 20min aikaa. Todella paljon saa tapahtua, että häkki alkaa heilua MAF:in takana. Toivottavasti nyt siellä valkoisten kopissa alkaisi tärräämään.
 

Defensive 16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, Arsenal, Ferrari
Pens pelaa todella hyvin, mielestäni ei ole mitään epäselvää, etteikö parempi joukkue olisi johdossa. Ei niitä todellisia maalipaikkoja ole Wings:llä pahemmin ollut. Toivottavasti kavennus tulisi nopeasti, jotta tulisi vielä kunnon taistelu!
 

M@thieu

Jäsen
Kyllä tämä nyt näyttäisi vahvasti siltä, että Penguins saa revanssinsa ja Crosby pääsee nostamaan kannua. Detroitilla on ollut jo muutama semmoinen maalipaikka, jotka joukkue yleensä käyttää todella tehokkaasti, mutta nyt ei vaan tunnu uppoavan. Taputeltu tämä ei missään nimessä ole, mutta kyllä saa Wings pelata aivan huippuerän noustakseen tästä vielä ohi. Toivottavasti eivät nouse.
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Detroit menettää kiekkoja tällä hetkellä liikaa vastustajalle. Näistä tilanteista ovat tulleet molemmat maalit ja tämän asian on muututtava 3 erään mikäli tässä vielä taistellaan kannusta.

nopea kavennus erän alkuun ja kaikki on vielä mahdollista. Nyt tarvitaan sitä taistelijaa. kuka haluaa nousta esille?
 

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
Niin kauan kun tilanne on 0-2, niin ihan hyvä. Mutta jos Det tulee maalin päähän, niin alkaa julmeton takaa-ajo ja silloin ei saa maila täristä pens päädyssä. Mikähän mahtaa olla Sidin tilanne.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Ei niitä todellisia maalipaikkoja ole Wings:llä pahemmin ollut.

Mitä peliä sä seuraat? Tai sitten me ymmärretään eri tavalla käsite todellinen maalipaikka...

Detroitilta huikea myllytys toisen erän viimeisille minuuteille, mutta Fleuryn maali on kuin noiduttu tällä hetkellä. Ei pompi niin ei pompi. Jos Detroit saa myllyn päälle heti erän alussa, 1-2 kavennus siihen heti kolmannen erän alkuun tekisi hyvää. Ei Pens niin suoritusvarma joukkue ole, etteikö kädet alkaisi täristä jos Detroit pääsee vielä iholle. Nää on henkimaailman juttuja.

Stuart-Pens 1+2.erä 0-2.
Detroit-Pens 3.erä ja mahdollinen jatkoaika 3-0. Toivottavasti.

...ihme muuten, että Canalilla ei ole game seiskassa kommentaattoria. Sanoisin, että pitkän kauden spektaakkelimaisessa huipennuksessa katsojien päälle kusemista.
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Taputeltu tämä ei missään nimessä ole, mutta kyllä saa Wings pelata aivan huippuerän noustakseen tästä vielä ohi. Toivottavasti eivät nouse.

Noh 2 maalia ja peli menisi mahdollisesti jatkoajalle. Eihän tuo 2 maalin johto jääkiekkossa vaikka Stanley cupin pelejä pelattaisiinkin ole vielä mikään varma voiton takuu.

Detroit varmasti taistelee ihan kotiyleisönsäkin takia 3 erässä vimmatusti ja täytyy muistaa myös se seikka että Detroit on ollut tämän vuoden playoffeissa finaalit mukaan lukien varsin vahva 3 erässä.

Seuratkaa Hossan panosta 3 erässä!!!
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
...ihme muuten, että Canalilla ei ole game seiskassa kommentaattoria. Sanoisin, että pitkän kauden spektaakkelimaisessa huipennuksessa katsojien päälle kusemista.
Mitä itsestäänselvyyksiä kaipaat Kölli Kortelaista studioon laukomaan?
 

d2uce

Jäsen
Siellä se Crosby teippaili mailaa hallin käytävällä, eli tulossa kehiin kolmanteen erään. Saa nähdä minkälainen on liike tuon tällin jälkeen. Varmasti kuitenkin iso juttu Penguinsin joukkueelle ainakin henkisesti, vaikka ei montaa vaihtoa pystyisi pelaamaan.
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Bylsma sanoi toisen erän aikana, että Crosby palaisi vielä mukaan, mutta itse rohkenen epäillä. Ei taideta sillä polvella vähään aikaan kiekkoa pelata.

Kovasti ainakin teippaili mailoja käytävällä ennen 3 erän alkua. Saas nähdä miten sitten lopulta käy.

Nyt sitten 3 erään mieletön raivo päälle Detroitin toimesta ja toivottavasti Babcock älyää peluuttaa niitä kuumia ja taistelevia pelaajien kuten Cleary, Helm,Maltby näiden velttojen Hudler, Samuelsson ja Holmströmin sijasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös