Pittsburgh Penguins 2023–2024

  • 258 707
  • 1 096

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Sam Poulin ei ainakaan perjantaina ollut WBS:n kokoonpanossa eli oisko siellä jotain loukkaantumista taas? Juuri nyt taas tuntuu, että ollaan lähempänä top 10 pickiä kuin playoff-paikkaa. Pari niukkaa voittoa seuraavista peleistä niin taas on pieni oljenkorsi olemassa. Flyers sai orastavan tappioputkensa käännettyä eli se divisioonan kolmas sija karkasi nyt näkyvistä ainakin.

Ensi sunnuntaina nostetaan #68 hallin kattoon. Olisiko siinä se loppukauden kohokohta?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kun ei riitä niin ei se vain riitä. Kun tämä joukkue ei pysty tekemään yli kolmea maalia peliä kohden, niin millä sitten voitat pelejä riittävästi? No et yhtään mitenkään. Tätä joukkuetta ei ole rakennettu puolustamaan, mutta yllättävän hyvin se sitten kuitenkin puolustaa. Toki maalivahdit ovat onnistuneet erinomaisesti mikä on auttanut asiaa.

Tämä joukkue on pieni vailla minkäänlaista grittiä. Tähän ottivat kantaa myös Jetsin selostajat. Ei leveyttä eikä kokoa. Eikä enää edes nopea. Kyllähän tuo silloin toimi kun käytössä oli vielä kaksi maailman parasta pelaajaa heidän primessaan johtamassa omia ketjujaan, mutta kun tänä päivänä nuo eivät vain enää ole niitä maailman parhaita, niin tulee karulla tavalla ilmi näiden ns. tukipelaajien riittämättömyys. Guentzel nyt pystyy vielä operoimaan, mutta Rust, Rakell, Smith jne. ovat täysin riittämättömiä kun rinnalla ei ole huippupelaajaa kannattelemassa. Varsinkaan Malkin ei kannattale enää yhtään mitään. Bottom-six ei tuo mitään pöytään kun sinne ei riitä leveys lainkaan kun juurikin nämä edellä mainitut pelaajat ovat top-6 roolissa.

Sullivan on jämähtänyt täysin tuohon tuplamestaruuden aikakauteen ymmärtämättä sitä kuinka erityislaatuinen tilanne hänellä oli käsissään kun oli tosiaan prime Crosby ja Malkin joukkueessa. Tämä nykyinen joukkue tarvitsee ravistelua, se tarvitsee grittiä ja se tarvitsee uuden äänen penkin taakse. Ihan vain, jos vaikka kuolleella nousisi vielä yhden viimeisen kerran. Näillä lääkkeillä voi olla varma, että ei nouse eikä auta.

Ja toki yksi iso tekijä mikä näkyy sarjataulukossa hyvin negatiivisesti tällä hetkellä on tuo historiallisen paska ylivoima. Jetsiä vastaan kävi myös tilanne, jossa yksi ylivoima meni sillä tavalla ettei Karlsson käynyt kertaakaan jäällä tämän kahden minuutin aikana!? Letang veti koko ylivoiman, koska tietyllä tapaa hän ajautui jäämään kentälle eikä nyt kesken ylivoimapyörityksen sieltä tietenkään poistunut. Täysin käsittämätön tilanne kuitenkin, että kesällä tuotiin yksi maailman parhaista yv-pelaajista joukkueeseen ja nyt kiitos historiallisen paskan ylivoiman on päädytty ratkaisuun, jossa kärkipelaajat ovat ripoteltuna eri ylivoimakoostumuksiin ja voi käydä näin, että sitä kymmenen miljoonan Karlssonia ei saada ylivoiman aikana lainkaan kentälle. Us-ko-ma-ton-ta.

Mitä itse nyt tekisin, niin miettisin todella tarkkaan voisiko tuota bottom-six osastoa jotenkin myllätä? Tuoda sinne kokoa ja asennetta edes rymistelemään, jos ei nyt muuta. Sullivan pois, hänellä ei ole enää yhtään mitään annettavaa tälle joukkueelle. Sitten tekisin niin, että siirtäisin Guentzelin pois Crosbyn ketjusta Malkinin rinnalle. Crosby pystyy vielä edes hieman kannattelemaan omaa ketjuaan/laitureitaan, niin tuohon nostaisin Smithin. Malkin tarvitsee enemmän apuja laitureiltaan kuin Crosby, niin Guentzel siihen ketjuun. Malkin-Guentzel on historiassa ainakin toiminut kivasti, niin miksi tuota ei kokeilisi nyt? Ylivoimalla siirtyisin takaisin taktiikkaan kaikki munat samaan koriin tai ainakin vähintään siihen, että Karlsson tuohon Crosbyn johtamaan ylivoimakoostumukseen. Karlsson on hieman ruvennut väläyttelemään sitä, että löytää kyllä Crosbyn maalinympäristöstä.

Näillä eväillä Dubas eteenpäin. Wildia valmentanut Dean Evason vaikutti sellaiselta tyypiltä joka voisi saada tuohon touhuun jotain ryhtiä.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Malkinilta on jäänyt kahdet viimeisimmät joukkueharjoitukset väliin. Virallisesti olleet 'maintenance day'ta eli lepuutusta, mutta kyllähän tuo kielii että jotain pientä vaivaa on taustalla. Olihan tuossa juuri pitkä All-Stars tauko aikaa lepuutella kroppaa, ja nyt näin nopeasti sen jäljiltä pitää antaa lepopäiviä harjoituksia. Että eihän tuo oikein lupaavaa ole tässä vaiheessa, kun siellä tarvittaisiin täydessä iskussa olevaa Malkinia.

Letang puolestaan otti jonkinlaista osumaa eilen harjoituksissa, ja varotoimenpiteenä jätti ne kesken. Täydessä iskussa olevaa Letangia tarvitaan myös, joten toivottavasti tuo ei ole mitään vakavaa myöskään.

Harkins laitettiin IR:ään ja joku pelaaja varmaan huomenna tai tänään nostetaan ylös, kun ylhäällä vain 11 tervettä hyökkääjää muutoin.

Tälle viikolle kolme peliä kalenterissa. Ensin keskiviikkona laadukas Panthers tulee vierailulle, sitten heti seuraavana päivänä edessä vieraspeli Chicagossa ja sitten vielä lauantaina kotipeli Kingsiä vastaan. Vähintään neljän pisteen viikkoa vaaditaan playoff-haaveiden ylläpitämiseksi, täysi kuuden viikon potti parantaisi merkittävästi asemia. Toivottavasti eivät ainakaan tuota viikon 'helpointa' vastustajaa eli Chicagoa vastaan lähde yhtään aliarvioiden otteluun, Chicago kun on ollut aina vaikea vastustaja kuten viime kaudellakin surullisesti saatiin kokea. Tällaisella kaiken voittaneella veteraaniporukalla tuollainen peli pitäisi hoidella rutiinilla ja ammattimaisesti, ottelun täydellisesti hallussa pitäen, vaikka kyseessä jälkimmäinen b2b-peleistä onkin.
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Aika pelottavan näköinen viikko, varsinkin kun vielä tuo "aina helppo" Chicago on tuolla mukana. Aletaan olemaan tilanteessa, että game over tuon playoff paikan osalta on lähellä, jos näistä ei tule vähintään sitä neljää pistettä.

Harmi, että tuo Harkinsin Craig Adams Trophyn metsästys nyt keskeytyi ikävästi.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Viikonlopun pelien jälkeen tuli mitta täyteen enkä jaksanut tätä peliä enää katsoa vaan koosteilla mennään ja vaikuttaa ihan oikealta ratkaisulta.

Pensin kausi alkaa nyt viimeistään olla ohi, kolmas tappio putkeen ja Guentzel loukkaantui. Murtuneesta pikkurillistä huhutaan eli viikkojen huili luvassa.

Tässä kohtaa pitäisi antaa Sullivanille potkut ja katsoa saadaanko tuohon sakkiin mitään eloa ja jos ei, niin sitten ukkoa myyntiin ja katseet ensi kauteen. Pahoin tosin pelkään että Sullivan saa jäädä.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Vakuuttavaa tekemistä ylivoimalta jälleen kerran. Siellä oikein tarjotaan sitä avausmaalia ja ottelun haltuunottamista, kun kolme ensimmäistä yv:tä Penguinsille. Ponnetonta tekemistä kuitenkin jälleen kerran, mitä nyt kolmannella yrityksellä saivat yhden korkean mailan jälkeen tulleen maalin mikä vietiin oikein pois. Sitten heti kolmannen jäähyn päätteeksi lahjoittivat vielä vastustajalle avausmaalin. Vastustaja taas sitten iskee heti ensimmäisestä yv:stä pelin kolmeen nollaan. Hyvää tekemistä.

Se alkaa olla kausi hiljalleen siinä. Pistemenetys vielä toisesta tämän viikon ottelusta ja viimeinenkin pieni uskonpisara katoaa sen myötä.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tässä on nyt pelattu 50 ottelua kauden ensimmäisten 128 päivän aikana, kun taas jäljellä olevat 32 ottelua pelataan 63 päivän sisään. Otteluohjelma ollut alkukaudesta hyvin väljä, kun sitten pelitahti kiihtyy merkittävästi seuraaviksi kahdeksi kuukaudeksi. Tuon alkukauden tahdin olisi pitänyt hyvin sopia Penguinsin veteraaniporukalle kun saavat hyvin lepoa pelien oheen. Joukkue pysynyt lisäksi hyvin terveenä myös, ainakin noiden kokeneiden kärkipelaajien osalta. Kyllähän sitä pitäisi nyt olla pudotuspelipaikassa kiinni ottaen nuo seikat huomioon, kuten myös idän melko heikon tason ja tason millä Crosby sekä veskarit vetäneet tähän saakka. Sen sijaan matkaa viivaan nyt kolmen peräkkäisen tappion myötä seitsemän pistettä, joten nousu tuolta pudotuspeleihin vielä alkaa olla epätoivoisissa sfääreissä.

Toimivalla ylivoimalla joukkue olisikin helposti siellä pudotuspeliviivan paremmalla puolella ja Crosbykin pistepörssin kärkikymmenikössä. Tähdet ovat tuolla osa-alueella pettäneet pahemman kerran, mutta suurin syyttävä sormi kuitenkin penkin taakse, jossa ovat osoittaneet täydellistä kyvyttömyyttä saada tuo ylivoima toimivaksi. Tekeminen ei ole parantunut sen jälkeen kun tähdet jaettiin kahteen kentälliseen, ja muutokset olleet muutenkin tuo yhtä isoa myllertystä lukuunottamatta vähäisiä. Karlssonin kyvyt viivapelajana aika täydellisesti tuhlattu valmennuksen puolesta, toki Karlsson itsekin saa kantaa vastuuta. Valmennus ei ole kuitenkaan voinut missään vaiheessa laittaa esimerkiksi Letangia ja Karlssonia samaan koostumukseen, ei edes kokeiltu. He pelanneet kymmenen minuuttia 5v4 yv:tä yhdessä, suurilta osin varmasti keskeneräisten vaihtojen aikana tulleita minuutteja. Siellä ei ole voitu kokeilla myöskään yksittäisiä siirtoja, esim. pelkän Malkinin vaihtamista, tai Guentzelin vaihtamista. Lisäksi Puustinen viidentenä lenkkinä tähtien rinnalla se yv toimi melkein parhaiten mitä on toiminut kauden aikana, mutta missä Puustinen on nyt? Joka tapauksessa ei ole mitään järkevää syytä mikseikö Crosby ja Karlsson vetäisi yhdessä vähintään 90-100 sekuntia jokaisesta ylivoimasta, niin heikosti kuin nuokin ovat pelanneet isoina osina epäonnistunutta yv:tä pitäisi sen olla kuitenkin täysin heidän varaansa rakennettu koostumus, heidän vahvuudet maksimoiden ja kaiken vastuun heille antaen. Tuon pitäisi olla täysin selvää kenelle tahansa, mutta ei näköjään penkin takana oleville yv-kuviot ja koostumukset piirtäville neroille. Siis ei jumalauta viime yönäkin Crosbyn yv-aika oli 3:51 ja samaan aikaan Jeff Carterin 3:49! Epätodellista.

Koska Sullivanilla on eläkevirka penkin takana, niin käsittämätöntä ettei noin surkea ylivoima voi maksaa sitten myöskään siitä vastuussa olevan apulaisvalmentajan eli Reirdenin työpaikkaa. Tuo ei ole voittanut yhtään mitään Pittsburghissa, tuli Bylsman valmennusryhmään Cup-voiton jälkeen ja lähti sieltä pois samalla ovenavaukselle sitten. Eli ei ollut mukana noissa Sullivanin Cup-voitoissakaan. Ei mitään syytä miksikö hänenkin pitäisi olla koskematon penkin takana.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Tuo ihmetyttää itseänikin, että miten ihmeessä noista vuosia esiintyneistä ongelmista ei saada ketään vastuuseen. Isoin syyttävä sormi osoittaa valmennukseen joka on nyt suunnilleen kuusi vuotta pyörittänyt palettia samalla tavalla ihan minimaalisilla muutoksilla eikä loppua näy. Tekosyitä kyllä löytyy mutta siellä se Sullivan vaan saa heilua vuodesta toiseen. Valmentaja rakastaa veteraanipelaajia ja nuoret lupaavat pelaajat laitetaan saman tien koirankoppiin jos siellä ei laiteta all-star -tason suorituksia tiskiin. Nimi selässä on Sullivanille se millä on merkitystä, ei suorittamisen taso. Milloin Sullivan on ikinä penkittänyt ketään vakionaamaa paskojen suoritusten perusteella?

Starat kantavat osavastuun tuosta historiallisen huonosta ylivoimasta, mutta jälleen kerran se on valmentaja jonka on löydettävä ne lääkkeet jos se peli ei kulje. Miten hemmetissä siellä voidaan olla noin sokeita tuolle ylivoiman käsittämättömälle surkeudelle? Se viivassa hierominen ei toiminut ensimmäisellä kerralla eikä se toimi 100 yritystä myöhemminkään. Hmm, pitäisiköhän kokeilla jotain muuta? No kyllä se varmaan ensi kerralla toimii! Tuolle YV:lle pitäisi määrätä joku lapsille tarkoitettu sääntö että "jokainen laskee syötöt hyökkäysalueella ja kun tulee yhden käden sormet täyteen niin sitten ei saa enää syöttää vaan lauotaan". Siis sinne voisi määrätä 4 ukkoa kasaan maalille ja viides heittää kiekon perään ja katsoo mihin se kimpoilee ja silti YV olisi tehokkaampaa kuin nyt.

Ei perkele.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Milloin Sullivan on ikinä penkittänyt ketään vakionaamaa paskojen suoritusten perusteella?

Kasperi Kapanen taisi saada kunnian kokea Sullivanin vihan useampaan otteeseen penkitysten muodossa. Kaipa Kapasta voi hyvin sanoa vakionaamaksi? Tai jos tähtiä tarkoitit niin sitten ei tule mieleen. Malkinin ja kenties Letanginkaan pelaaminen ei ole varmasti monesti miellyttänyt Sullivania, mutta ei äkkiseltään tule mieleen edes yksittäisten ottelujen aikaisia penkityksiä.
 

Le Deal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & Pelicans Lahti
Kasperi Kapanen taisi saada kunnian kokea Sullivanin vihan useampaan otteeseen penkitysten muodossa. Kaipa Kapasta voi hyvin sanoa vakionaamaksi? Tai jos tähtiä tarkoitit niin sitten ei tule mieleen. Malkinin ja kenties Letanginkaan pelaaminen ei ole varmasti monesti miellyttänyt Sullivania, mutta ei äkkiseltään tule mieleen edes yksittäisten ottelujen aikaisia penkityksiä.
Sullivanilla ja johtavilla pelaajilla on yksinkertaisesti liian läheiset välit. Koen että koutsin ei pidä olla ”yksi jätkistä” vaan auktoriteetti joka on pykälän pelaajia ylempänä. Sullivan on loistava valmentaja kaikille muille joukkueille muttei enää Pittsburgh Penguinsille niin kauan kuin joukkueessa pelaa sid, geno ja tanger.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Kasperi Kapanen taisi saada kunnian kokea Sullivanin vihan useampaan otteeseen penkitysten muodossa. Kaipa Kapasta voi hyvin sanoa vakionaamaksi? Tai jos tähtiä tarkoitit niin sitten ei tule mieleen. Malkinin ja kenties Letanginkaan pelaaminen ei ole varmasti monesti miellyttänyt Sullivania, mutta ei äkkiseltään tule mieleen edes yksittäisten ottelujen aikaisia penkityksiä.
Kapanenhan tosiaan pääsi muutaman kerran vilttiin. Joka tapauksessa Sullivanin alaisuudessa veteraanit ja starat saavat ihan järkyttävän määrän siimaa verrattuna nuoriso-osastoon.

Saa nähdä mitä Dubas tekee. Mikään treidi ei tätä kautta enää pelasta. Guentzelin vamman laatu ja pari seuraavaa matsia määrittänevät askelmerkit.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Varmaan ensimmäinen kerta aikuisiällä eli about 20 vuoteen, kun lähti kanavapaketti luiskaan ennen NHL-kauden loppua.

Lopulta todella helppo ratkaisu:
- Pens aivan sysipaska, kuten pelättiin: täysin samat ongelmat jo monta kautta eikä mitään ratkaisuyritystäkään, ei siirtomarkkinoilla tai valmennuksessa
- Malkin
- NHL: täydellinen munattomuus venäjäpropagandan edessä, kansanmurhaa tukevien ihmispaskojen puolustaminen jne.
- Muutenkin NHL:n boikotointi maistuu ihan hyvälle, pride-sekoilut ja muu änkyröinti vituttaa
- NHL-pelien yleinen muutos epäkiinnostavaksi ja usein täysin hmv-läpyttelyksi
- Viaplayn täysin naurettava hinnoittelupolitiikka ja ajoittaiset lähetysongelmat
- Antti Mäkinen

Pensin osalta katsellaan sitten kesällä uusiksi tapahtuisiko jotain, jos Viaplay tarjoaa jonkun puoli-ilmaisen playoff-paketin niin voin harkita.

Pidätän silti oikeuden tulla tänne marisemaan just niin usein kun huvittaa!
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Vaikea nähdä mitä tuossa voisi tehdä jos käytännössä ainoa arvokas treidattava palanen on loukkaantuneena.

Toki esim. Petterssonin osalta kannattaa ainakin kuunnella tarjouksia nyt jo. Tuntuu, että lähes joka kevät jostain pakista maksetaan hirveä ylihinta.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Varmaan ensimmäinen kerta aikuisiällä eli about 20 vuoteen, kun lähti kanavapaketti luiskaan ennen NHL-kauden loppua.

Lopulta todella helppo ratkaisu:
- Pens aivan sysipaska, kuten pelättiin: täysin samat ongelmat jo monta kautta eikä mitään ratkaisuyritystäkään, ei siirtomarkkinoilla tai valmennuksessa
- Malkin
- NHL: täydellinen munattomuus venäjäpropagandan edessä, kansanmurhaa tukevien ihmispaskojen puolustaminen jne.
- Muutenkin NHL:n boikotointi maistuu ihan hyvälle, pride-sekoilut ja muu änkyröinti vituttaa
- NHL-pelien yleinen muutos epäkiinnostavaksi ja usein täysin hmv-läpyttelyksi
- Viaplayn täysin naurettava hinnoittelupolitiikka ja ajoittaiset lähetysongelmat
- Antti Mäkinen

Pensin osalta katsellaan sitten kesällä uusiksi tapahtuisiko jotain, jos Viaplay tarjoaa jonkun puoli-ilmaisen playoff-paketin niin voin harkita.

Pidätän silti oikeuden tulla tänne marisemaan just niin usein kun huvittaa!
Mulla vähän sama. Tuossa viikko sitten irtisanoin Viaplayn ja nyt katselen pelit mitä katselen muualta. Tuo Panthers peli oli taas pitkälti sitä samaa mitä viimeaikoina on tämän joukkueen otteet olleet. Lopetin katselun 0-3 maalissa. Ylivoima on edelleen sitä itseään. Malkin hiihtelee siellä täällä. Ei tuossa oikein oo punaista lankaa. 5 vs 5 pelissä pysytään mukana ihan hyvin mutta kyllä tuo yyveen tehottomuus on jostain muualta. Toivoisin että tähän kauteen ei enää panosteta toimiston puolelta treidirajalla. Alkaa olla pleijareihin meno aika tekemätön paikka.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Nyt löytyi sopivan tasoinen vastustaja kun Hawks kaatui 4-1. Chicago on ollut jostain syystä Crosbyn aikana vaikea vastustaja Pensille, mutta nyt onnistui ja vielä vieraissa.

Tämän kauden saldo b2b-matsien jälkimmäisistä peleistä taitaa olla nyt 7-1. Jos se voittoputki alkoi tästä niin sitten on vielä jonkinlainen mahis pleijareihin. Koosteen perusteella en kyllä menisi vetoa lyömään.
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Guentzel on nyt sitten ilmeisesti neljä viikkoa sivussa eli loukkaantuminen venyy yli siirtotakarajan. Tuo toipumisaika viittaisi siihen, että sormi siellä on murtunut. Taitavimmat huulilta lukijat bongasivat tv-lähetyksestä sanat "it's broken" Jaken sanomana. Hyökkääjäpulassa nostivat Puustisen, Hinostrozan ja Grudenin ylös farmista.


 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Pystyivät sentään voittamaan liigan jumbojoukkueen vieraissa, vaikka Bedardin paluun myötä ennen ottelua oli aavistus että se siivittää kotijoukkueen voittoon väsynyttä Penguinsia vastaan. Ei sentään. Crosby ei antanut niin tapahtua, vaikka viereltä putosi luottolaituri pois. Sullivanilla ei ollut pelisilmää laittaa Crosbya lopussa noihin oman pään aloituksiin alivoimalla hakemaan kolmatta maalia, piti mennä siinäkin perus av-koostumuksilla sitten.

Nyt on vaan sitten kova työ edessä olevan peliruuhkan aikana napsia lisää voittoja kun joukkueen toiseksi paras hyökkääjä putosi pitkäksi aikaa rosterista ulos. Rakellin, Smithin, Rustin ja kumppanien on aika nostaa tekemisen ja tuloksenteon suhteen tasojaan sitten.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onneksi Guentzelin loukkaantuminen ei ole pahaa sorttia. Tämä siis, jos hänet päädytään kauppaamaan pois. Tuollainen kuukauden huili vain murtuneen sormen kanssa voi tehdä jopa ihan hyvääkin kevättä ajatellen ja tuskin karkottaa yhtäkään seuraa mitkä olisivat Guentzelista kiinnostuneita.

Joku loppukauden vamma kun olisi tullut, niin Pittsburgh olisi ollut pakotettu sorvaamaan jatkosopimus vaikka väkisin tai sitten Guentzel olisi kävellyt täysin ilmaiseksi kesällä pois.

Crosbyn hat-trick jäi tolpan päähän. Olipas taas kerran rystykuti. Puolet kovempi kuin monen pelaajan rannelaukaus. Muuten oli kuitenkin taas niin väsynyttä touhua, että hohhoijaa...
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

Dubas poimi eilen waivereista Matthew Phillipsin. Kaksi edellistä kautta ollut yksi AHL:n parhaista maalintekijöistä ja pistemiehistä. Top-10:ssä kummassakin tilastossa noilla kausilla. Tällä kaudella sai sitten ensimmäisen kunnon mahdollisuutensa NHL:ssä, kun Calgary ei kesällä tehnyt QO:ta ja siirtyi vapailta markkinoilta Washingtoniin. Capsin riveissä alkukaudesta 27 ottelua 1+4 tehoilla, mikä ei sitten riittänyt siellä ja päätyi waiversiin josta Dubas poimi hänet Pittsburghiin paikkailemaan loukkaantumisia. 170 senttisenä on yksi NHL:n lyhyimpiä pelaajia ja koko varmasti esteenä noiden junnu- ja farmisarjojen tehojen siirtymiselle NHL:ään, mutta eipä tuo sen huonompi kokeilu ole tässä vaiheessa kuin kauden mittaan siellä nähdyt muut tusinajannut.

Ei mene kauaa varmaankaan kunnes löytää itsensä joko Crosbyn tai Malkinin ketjusta. Loppu on sitten pelaajasta itsestään kiinni että kuinka käyttää mahdollisuutensa. Tehoja kun tekee yli puoli pistettä per peli tahtiin niin ei Sullivan voi äkkiä ottaa pois kokoonpanosta. Ehkä tuosta olisi Crosbynkin vierellä sitten vielä seuraavaksi conorshearyksi? Eipä tuo ole kuin vuoden vanhempi Shearyn pelatessa ensimmäisen täyden NHL-kautensa (toki sitä ennen Shearyllä jo puolikas kausi ja täydet Cupiin johtaneet playoffitkin taustalla).
 

Chami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Penguins
Ei tässä enää oo mitään uutta sanottavaa. Lähinnä että eiköhän se ollu siinä se kausi, toki eipä sekään mitään uutta tietoa ole.
Ainakaan minulla ei ole enää yhtään uskoa pudotuspeleihin tällä kokoonpanolla ja valmennuksella (ja kyllä se valmennus on nyt valitettavasti nähty liian monta kautta ja liian monella eri rosterilla). Mutta minkäs teet ku Sullivania ei saa kirveelläkään tuolta penkin takaa pois, eikä sitä YV-valmentajaa. Mut hei kiva kausi jne! Pääsevät Sullivan ja kumppanit sitten nautiskelemaan kesällä ihan kunnolla pitkän kesäloman kanssa!

Ihan naurettavaa että peli taas hävitään 6min ennen loppua ja vielä vastustaja tekee voittomaalin alivoimalla. Ei voisi ihan oikeasti paremmin kuvastaa tätä joukkuetta tuo farssi. Maalintekoa turha odottaa muilta kun kapteenilta, YV ei toimi, vastustaja taas tekee AV maalin, 3 erässä ei pystytä pitämään johtoasemaa jne. Sama virsi jatkuu ja sama valitus omalta osalta.
Mutta joo en jaksa enempää valittaa ku ei mikään kuitenkaan muutu. Suihkun kautta töihin, kiitos ja hei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös