Pittsburgh Penguins 2023–2024

  • 257 250
  • 1 090

Hööty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Penguins
Tän siitä saa, kun nopeasti katsoo ja muutenkin livetulosten/flashscoren tilastot on hieman sekavat. Tuossa kauden 16-17 maalimäärässä on sitten varmaan poffit myös mukana, kun pelimääräkin on noin korkea:

Siitä pelimäärän vasemmalta puolelta ku painat sitä nuolta niin saat auki valikon, jossa eritelty runkosarja ja pleijarit.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Lupaavan alun jälkeen Zohorna on vaipunut harmaaseen massaan ja ei ole pitkään aikaan tehnyt kaukalossa oikein mitään joka oikeuttaisi pysyvään rosteripaikkaan. Kahden viimeisen kuukauden ajalta 22 ottelua tehoin 1+1. Toiveita oli että pystyisi tuosta lunastamaan vakituisen rosteripaikan, mutta eipä näillä otteilla sellaista ole ansainnut. Ja sai ihan riittämiin kyllä aikaa ja näytönpaikkoja sen lunastamiseen, ei vaan riitä taso.

Tässä vaiheessa on hyvä kierrättää noita syvyyshyökkääjiä, katsoa pystyykö siirtotakarajaa ennen kukaan antamaan näyttöjä loppukauden rosteripaikkaa varten, vai joutuuko Dubas tekemään hankintoja (kunhan ollaan playoff-taistelussa vielä mukana). Zohorna, Harkins, White, Hinostroza, Nylander, Koppanen, Gruden, Johnstone... eipä ole kukaan vakuuttanut. Nieto menee samaan kastiin noiden kanssa. Muutamalla lupauksia herättäneet ensimmäiset kouralliset otteluja (Zohorna ja Hinostroza lähinnä, Koppanenkin osittain), mutta taso ei ole pysynyt sitten riittävällä tasolla mitä pidemmälle ovat saaneet pelailla siellä. Ei muuta kuin Puljujärvi ja Poulin sisään seuraavaksi.
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kukaan ei poiminut Zohornaa eli hän liittynee farmijoukkueen kokoonpanoon pikapuolin. Toistaiseksi ainoastaan Ryan Shea on nostettu NHL miehistöön, mutta mahdollista hyökkääjän nostoa vielä odotetaan. Shea lähtee paikkaamaan aavikkokiertueelle viime pelissä loukkaantunutta Ruhwedelia.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Lars Eller lähenee tuhannen ottelun rajapyykkiä ja sen saavuttaessaan tekee tanskalaisittain NHL-historiaa olemalla ensimmäinen sieltä tuohon yltänyt pelaaja. Tällä hetkellä saldona 996 ottelua ja terveenä pysyessään saavuttaa merkkipaalun viikon päästä kotona Montrealia vastaan pelattavassa ottelussa.

Tuhannennen NHL-ottelunsa Penguinsin riveissä pelanneet pelaajat:

Leo Boivin (1967-68)
Andy Bathgate (1970-71)
Vic Hadfield (1976-77)
Larry Murphy (1992-93)
Ron Francis (1994-95)
Kevin Hatcher (1998-99)
Marc Bergevin (2000-01)
Stephane Richer (2001-02)
Miroslav Satan (2008-09)
Sidney Crosby (2020-21)
Evgeni Malkin (2022-23)
Kris Letang (2022-23)

Elleristä tulee 13. pelaaja joka luistelee tämän ison merkkipaaluottelunsa Penguinsin riveissä.

Erik Karlsson on 962 ottelussa tällä hetkellä ja terveenä pysyessään hänkin saavuttaa tämän merkkipaalun tämän kauden aikana. Karlssonilla se tulisi täyteen kauden 80. ottelussa kunhan väliin ei jää pelejä.
 

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Että sellaista taas. 40min loistavaa pelaamista ja sitten täys sulaminen. Luulis noin kokeneen joukkueen pikku hiljaa oppivan pelaamaan johtoasemassa mutta ei. Ilman tarkistamista ainakin kolmas matsi tällä kaudella kun häviävät 2-0 -tilanteesta ja ylipäätään kahden maalin johdosta huolimatta saamatta pistettäkään.

Tiukka on taistelu kevään peleistä ja sitten jätetään pisteitä ottamatta. Kyllä syö miestä.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Että sellaista taas. 40min loistavaa pelaamista ja sitten täys sulaminen. Luulis noin kokeneen joukkueen pikku hiljaa oppivan pelaamaan johtoasemassa mutta ei. Ilman tarkistamista ainakin kolmas matsi tällä kaudella kun häviävät 2-0 -tilanteesta ja ylipäätään kahden maalin johdosta huolimatta saamatta pistettäkään.

Tiukka on taistelu kevään peleistä ja sitten jätetään pisteitä ottamatta. Kyllä syö miestä.
Tähän on vaan niin turtunut Bylsman kanssa voitetun cupin jälkeen sekä tuplamestaruuksien jälkeen, ettei enää mikään yllätä/vituta.

Vähän sama kuin HIFK:n kanssa. Vuodesta toiseen lapsenomainen usko ja ihan kivat nimet jengillä selässä mutta aina saa pettyä. Sitten seuraavalla kaudella sitä taas ajattelee naivisti ”josko tällä kaudella?”.
 

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nojaa, mitäs tästä matsista nyt sit kirjottelis. Huhheijjaa. Arizona. Arizona. Ei jumalauta!!

Eiköhän tässä matsissa nyt ratkennu se, että Guentzelista on nyt vaan otettava se mitä siitä irtoaa. Pakko sitä vaan on itsekin pitkin hampain luopua siitä toivosta, että tällä jengillä olis seitinohut sauma taistella kannusta. Ei vaan riitä, ei sitten millään.

Nyt täytyy vaan muuttaa omaakin ajatustapaa loppukautta kohden. Toivottavasti siis Crosby pelaa jälleen yli pinna per peli -kauden ja jatkaa tulokaskaudesta alkanutta putkeaan.

Ps. 4-2 -maali ei aiheuttanut sen suurempaa vitutusta, ainoastaan hymähdystä et kuinka edes voi noin käydä.

Se siitä ja eteenpäin.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pitkän linjan miehiltä kivaa tekemistä, nyt on kaikki nähty, kiitos Geno&Letang!

Huhheijaa, kunnon limbo! Arizona ei ole mikään suupala kotiladossaan, mutta niin helvetin flegmaattista tekemistä, että omissa kuntokiekkopeleissäkin on enemmän intensiteettiä
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
En ole montaa montaa Pens peliä tällä kaudella nähnyt, mutta numeroiden valossa Pensin tilanne ei NIIN pahalta näytä. Viimeistely (vetoprosentti liigan 27.) ja ylivoima (liigan 30.) näyttää olevan ne asiat mitkä kokonaisuutta vetää alas. Mutta muuten ainakin numeroiden valossa näyttää oikein hyvältä. Joukkueen torjuntaprosentti liigan 5. paras, maaliodottama % (tasakentällisin) 4. paras, Corsi 7. paras jne. Tasakentällisin joukkue hallitsee peliä ja maalivahdit hoitavat oman osuutensa. Hitusen parempaa viimeistelyä, niin varmasti ylivoimakin paranee, ja pisteprosentit sitä myötä. (tämä analyysi siis täysin numeroiden valossa).
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
No siis ihan oikea havainto tilastoista eli maalinteossa ne isoimmat ongelmat ovat. Edes ns. normitasolla suorittavalla ylivoimalla tämä joukkue olisi varmasti playoff-sijoilla tässä kohtaa. Toinen iso asia on tuo viimeistely, koska kapteenin kentän takaa sitä on ollut rajallisesti tarjolla.

Maalivahtipeli on ollut pääasiassa erinomaista ja ehdottomasti iso parannus viime kauteen nähden. Jarry on nyt näissä viimeisimmissä peleissä näyttänyt hieman kuolevaisemmalta ja "ihan hyvä" maalivahtipeli ei näiden maalinteon ongelmien kanssa riitä riittävän usein voittoon saakka.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Tuo viimeistely on ollut liigan surkeimpia jo useammalla kaudella. Kyllä se katse kääntyy valmennukseen, kun ukkoja käy Pensissä tuhnuilemassa ja sitten seuraavassa joukkueessa peli kulkeekin ihan eri tavalla.

Tehoton YV on pilannut Pensiltä jo useamman kauden. Jos se vika on niissä hall of fame-ukoissa jotka siellä hiihtelee, niin silloin valmentajan kuuluu heittää ne hall of fame-ukot kakkos-yv:hen tai ihan sama minne. Kaikki muut joukkueet onnistuvat tekemään maaleja ihan perusrannareilla, mutta Pens tarvitsee aina jonkin highlight reel-nollakulmaohjurin. Muuten siellä arvotaan ja arvotaan ja arvotaan ja odotellaan että vastustajan AV pääsee paikoilleen ja sitten heitetään joku säälittävä yritys pakin luistimiin.

Seuraavaksi luvassa on varmaan voitto Floridasta ja sitten hävitään taas Montrealille nololla tavalla.
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Puustisen heittäminen tuonne yv:lle piristi sitä hetkellisesti kun ei uutena tulokkaana ole vielä niin leipääntynyt tuohon kiekonpyörittelyyn. Nopeasti hänet kyllä pudotettiinkin sieltä pois ja nyt on tuolla Sullivanin nuorille pelaajille suunnatussa vain minimivaihdot pelaavien koirakoulussa, jolle tielle useimmat jäävät. O'Connor sieltä on nyt poikkeavana yksilönä vähän jos selvinnyt ulos.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eilisissä harjoituksissa oikean laidan pelaajia oli liikuteltu. Rust ykkösessä, White kakkosessa ja Rakell kolmosessa (vasemmalla laidalla, Puustinen kolmosen oikealla laidalla). White oli ihan hyvä siinä Vegas-pelissä, mutta onhan se surkuhupaisaa että kolme peliä kiikaritehoilla nostaa hänet Malkinin rinnalle kakkoskenttään. AHL:ssä veteli alle 0.500 PPG:llä, eli Whiten paikan rosterissa pitäisi ehdottomasti olla alemmissa kentissä, jos ylipäänsä ansaitsee rosteripaikkaa. No toivotaan että yllättää täysin, että tämä on se tilaisuus jota on tarvinnut sen takavuosien 1.kierroksen varauksen tuoneen potentiaalinsa löytämiseen NHL-tasolla.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

Eilen taas pientä kauppaa Penguinsin osalta, joka ei vaikuta millään muotoa tämän kauden NHL-rosteriin. Yksi AHL-veteraani vaihtui heikompaan peluriin, joka ei kuitenkaan vaikuta AHL:n veteraanikiintiöön. Cajkovic saattaa hyvin myös mennä Wheelingiin, kun alkukauden pitkälti ECHL:ssä pelannut. Kauden päätteeksi RFA ja tuskin saa QO:ta eli kumpikin pelaajista kauden päätteeksi UFA sen myötä.
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tämä Cajkovic oli Sam Poulinin ketjukaveri yhden kevään ajan tuolla Val-d'Or Foreurs joukkueessa. Ehkä tässä on joku tuohon liittyvä ajatus taustalla?
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Dubasin aiemmin asettama All Star -pelin deadline alkaa tässä lähestyä ja sitä ennen on vielä kaksi kotiottelua jäljellä. Tulevana yönä kohdataan Panthers ja lauantaina puolestaan Canadiens. Jälkimmäinen wild card -sijoitus on tällä hetkellä 7 pisteen päässä, joskin tosin tuolla paikalla oleva Red Wings on pelannut neljä ottelua Penguinsia enemmän. Dubas sanoi jossain haastattelussa myös, että keskustelee Guentzelin edustajien kanssa All Star -tauon aikana.
Loppukauden suunnan kannalta siis varmasti on kyseessä todella tärkeä viikonloppu ja suotavaa olisi saada tulos molemmista otteluista. Pelejähän toki reilusti vielä jäljellä, mutta miltään kymmenen pisteen takamatkalta ei tällä suoritusvarmuudella varustettu joukkue tule kyllä playoffeihin enää nousemaan. Varsinkaan jos valmennus ei vaihdu pikapuolin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Iso viikonloppu tosiaan edessä.

Ei helpota Dubaksen päätöksiä tuo että Penguinsilla on liigan vähiten pelejä pelattuna (yhdessä Oilersin ja Senatorsin kanssa). Tuossa on siten rästipelejä kaikkiin idän muihin pudotuspelihaaveita ylläpitäviin joukkueisiin nähden, eikä noita pelejä ehditä kuroa umpeen ennen siirtotakarajaa. Esim. Tampalla ja Phillyllä on tuolloin vielä kolme peliä enemmän pelattuna, Devilsillä ja Islandersilla kaksi peliä enemmän ja Red Wingsillä peli enemmän. Ainoastaan Capitalsin saavat kiinni pelimäärissä ennen siirtotakarajan umpeutumista. Hyvin todennäköistä siten että siirtotakarajalla ollaan vielä pudotuspeliviivan alapuolella, ellei sitä ennen tule Oilersin kaltaista voittoputkea. Rästipelien avulla tuolloin voi pisteprosentti toki olla kahdeksan parhaan joukossa, mutta Dubas joutunee tekemään päätöksiä siihen eikä todellisiin pisteisiin nojaten sitten.

Toivottavasti konkarit nyt pistävät kaiken peliin viikonloppuna jotta pudotuspelihaaveet vielä kohtalaisen hyvät All-Stars tauolle lähdettäessä kuitenkin. Sen aikana sitten toivon mukaan Guentzelille jatkosopimus. Rakellia ja Smithiä voi kyllä alkaa kaupittelemaan, eivät heilauta pudotuspelimahdollisuuksia mihinkään suuntaan.
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Iso viikonloppu tosiaan edessä.

Ei helpota Dubaksen päätöksiä tuo että Penguinsilla on liigan vähiten pelejä pelattuna (yhdessä Oilersin ja Senatorsin kanssa). Tuossa on siten rästipelejä kaikkiin idän muihin pudotuspelihaaveita ylläpitäviin joukkueisiin nähden, eikä noita pelejä ehditä kuroa umpeen ennen siirtotakarajaa. Esim. Tampalla ja Phillyllä on tuolloin vielä kolme peliä enemmän pelattuna, Devilsillä ja Islandersilla kaksi peliä enemmän ja Red Wingsillä peli enemmän. Ainoastaan Capitalsin saavat kiinni pelimäärissä ennen siirtotakarajan umpeutumista. Hyvin todennäköistä siten että siirtotakarajalla ollaan vielä pudotuspeliviivan alapuolella, ellei sitä ennen tule Oilersin kaltaista voittoputkea. Rästipelien avulla tuolloin voi pisteprosentti toki olla kahdeksan parhaan joukossa, mutta Dubas joutunee tekemään päätöksiä siihen eikä todellisiin pisteisiin nojaten sitten.

Toivottavasti konkarit nyt pistävät kaiken peliin viikonloppuna jotta pudotuspelihaaveet vielä kohtalaisen hyvät All-Stars tauolle lähdettäessä kuitenkin. Sen aikana sitten toivon mukaan Guentzelille jatkosopimus. Rakellia ja Smithiä voi kyllä alkaa kaupittelemaan, eivät heilauta pudotuspelimahdollisuuksia mihinkään suuntaan.
Rakell on pitkän poissaolonsa jälkeen alkanut saamaan tehoja paremmin aikaan, viimeiseen 15 peliin 12 pistettä on hyvä tahti, toki edellisistä viidestä pelistä neljä mennyt kiikareilla niin pitää toivoa ettei tämä viime pelien trendi jatkuisi, mutta näen kyllä miehen tärkeänä palasena edelleen jos menestyksestä haaveillaan. Toki joku vaihto "Kuzmenkoon" kävisi minulle.

Smith puolestaan tehokkaan kauden alun kymmenen pelin jakson jälkeen vaipunut kyllä aivan täydeksi turhakkeeksi. Viimeiset 30 peliä Malkinin rinnalla ovat tuoneet kaksi maalia ja seitsemän syöttöpistettä. Milloinkohan tuo oli palaamassa sairastuvalta?


Mielestäni Pensin suunta on aika vaikeaa määritellä vielä All-stars tauolla. Näkisin parhaana vaihtoehtona katsoa menoa vielä helmikuun loppuun asti. Sullivanhan sieltä pitäisi kenkiä heti all-star tauolla, ja katsoa mihin joukkue yltää ilman jokaisen ei- Crosby/Guentzel nimisen pelaajan alisuorittamista, mutta tuo nyt taitaa jäädä haaveeksi.

Mikäli tänä vuonna ei päästä playoffseihin, siitä on turha haaveilla seuraavinakaan vuosina. Siispä, mikäli Jake kaupataan , mielestäni nyt olisi oikea aika treidata koko pajatso saman tien tyhjäksi. Myös Crosby ansaitsisi huikeiden otteidensa myötä mahdollisuuden pelata kannusta, toivoisin että mikäli tutkapari jättää laivan, hänet kaupattaisiin Avalancheen, joka vaikuttaisi kaikin puolin loogisimmalta vaihtoehdolta niin Avsin kuin Crosbyn tarpeet huomioiden. Kysyntä olisi varmasti kovaa myös 50% palkanpidätyksien kanssa pakattuja Karlssonia ja Malkinia, sekä esimerkiksi Petterssonia kohtaan.

Tässä vaiheessa olisi vielä eväät antaa huikea boosti joukkueen rebuildille, sillä erittäin arvokkaita pelaajia on vielä talossa. Ja kyllä, itse katselisin myös Crosbyä (ja Malkinia, jolla tosin taso jo laskenut) mieluummin hänen viimeisten vuosiensa ajan kunnon valmentajan alaisuudessa taistelemassa pitkästä aikaa kannusta sen sijaan, että mies joutuisi raahaamaan taas yksin Pensiä turhaan pudotuspelien porteille joukkueen tason vajotessa vuodesta toiseen. Ei se hänen Pens-legacyaan minun silmissäni laskisi yhtään, jos käyttäisi johonkin hyödylliseen viimeiset huippuvuotensa.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Rakell on pitkän poissaolonsa jälkeen alkanut saamaan tehoja paremmin aikaan, viimeiseen 15 peliin 12 pistettä on hyvä tahti, toki edellisistä viidestä pelistä neljä mennyt kiikareilla niin pitää toivoa ettei tämä viime pelien trendi jatkuisi, mutta näen kyllä miehen tärkeänä palasena edelleen jos menestyksestä haaveillaan. Toki joku vaihto "Kuzmenkoon" kävisi minulle.

Smith puolestaan tehokkaan kauden alun kymmenen pelin jakson jälkeen vaipunut kyllä aivan täydeksi turhakkeeksi. Viimeiset 30 peliä Malkinin rinnalla ovat tuoneet kaksi maalia ja seitsemän syöttöpistettä. Milloinkohan tuo oli palaamassa sairastuvalta?


Mielestäni Pensin suunta on aika vaikeaa määritellä vielä All-stars tauolla. Näkisin parhaana vaihtoehtona katsoa menoa vielä helmikuun loppuun asti. Sullivanhan sieltä pitäisi kenkiä heti all-star tauolla, ja katsoa mihin joukkue yltää ilman jokaisen ei- Crosby/Guentzel nimisen pelaajan alisuorittamista, mutta tuo nyt taitaa jäädä haaveeksi.

Mikäli tänä vuonna ei päästä playoffseihin, siitä on turha haaveilla seuraavinakaan vuosina. Siispä, mikäli Jake kaupataan , mielestäni nyt olisi oikea aika treidata koko pajatso saman tien tyhjäksi. Myös Crosby ansaitsisi huikeiden otteidensa myötä mahdollisuuden pelata kannusta, toivoisin että mikäli tutkapari jättää laivan, hänet kaupattaisiin Avalancheen, joka vaikuttaisi kaikin puolin loogisimmalta vaihtoehdolta niin Avsin kuin Crosbyn tarpeet huomioiden. Kysyntä olisi varmasti kovaa myös 50% palkanpidätyksien kanssa pakattuja Karlssonia ja Malkinia, sekä esimerkiksi Petterssonia kohtaan.

Tässä vaiheessa olisi vielä eväät antaa huikea boosti joukkueen rebuildille, sillä erittäin arvokkaita pelaajia on vielä talossa. Ja kyllä, itse katselisin myös Crosbyä (ja Malkinia, jolla tosin taso jo laskenut) mieluummin hänen viimeisten vuosiensa ajan kunnon valmentajan alaisuudessa taistelemassa pitkästä aikaa kannusta sen sijaan, että mies joutuisi raahaamaan taas yksin Pensiä turhaan pudotuspelien porteille joukkueen tason vajotessa vuodesta toiseen. Ei se hänen Pens-legacyaan minun silmissäni laskisi yhtään, jos käyttäisi johonkin hyödylliseen viimeiset huippuvuotensa.
Hyvä viesti ja täysin samaa mieltä. Olen silti vielä optimistinen pleijaripaikan suhteen. Se ratkeaa seuraavan viiden pelin aikana. Jos niistä otetaan 0-3 pistettä niin se on sitten siinä. Meillä vähemmän pelejä pelattuna kuin Islesillä ja Capsilla. Nyt on totuuden hetket. Mielestäni seuraavat 5 peliä määrittää paljon. Tämä joukkue ei ole minun silmissäni sellainen joka vetää pitkän voittoputken.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Pleijareihin mentäisiin taatusti jos ylivoima vetäisi loppukauden liigan keskiarvon mukaisesti ja viimeistely olisi jotain muuta kuin 32. parasta.

Ei vaan jotenkin pysty näkemään noihin mitään parannusta tällä valmennuksella, kun nuo ovat olleet ongelma jo monta kautta, eikä asialle ole vieläkään tehty mitään. Kannattajan näkökulmasta ihan käsittämätöntä.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Mä en vieläkään ymmärrä mikä kausikortti Sullivanilla on tuohon pestiin? Ei mitään pois äijältä. Pari Stanleytä meille ja yks Pensin hienoimpia valmentajia koska tulos puhuu. Mutta nyt on aika täynnä. Tässä ollaan jääty havittelemaan menneitä niinku minä 20 vuotiaana exän perään. Nyt saatana oikeasti jotain muutosta tähän.
 

Artie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ihan viihdyttävä peli Panthersia vastaan, josta lopputulemana ainoastaan yksi häviäjäpiste. Tällaisessa pelissä auttaisi kyllä jos olisi edes ok ylivoima. Pehmeä joukkue, joka vielä pelaa huonoa ylivoimaa on kyllä haastava yhdistelmä, mutta sitähän tämä joukkue on
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Ylivoima 1-8 ja jatkoajalla taisi olla suunnilleen yksi laukaus maalia kohti. Rankkarit samaa sontaa mitä on totuttu Bylsman aikojen jälkeen näkemään. Floridan puolustuspeli taitaa olla ihan liigan terävintä kärkeä, joten jätetään valittaminen maalinteon nihkeydestä nyt tällä kertaa vähemmälle.

Pensin ylivoima oli kolmannessa erässä hetken aikaa oikeasti vaarallisen näköinen, ja sitten tajusin että Karlsson ja Malkin on otettu siitä pois. No tämä hupi ei kauaa kestänyt. Ensi yönä on satavarmasti samat ukot taas YV:llä.

Tästä koti-back-to-backista 3 pistettä on ihan minimi, katsotaan onko papoilla ensi yönä yhtään jalkoja jäljellä. Tammikuun saldo on 3-4-3, mikä ei kyllä hurraahuutoja juuri aiheuta. Voitolla olisi tammikuun pistesaldo 11/22.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
White oli ihan hyvä siinä Vegas-pelissä, mutta onhan se surkuhupaisaa että kolme peliä kiikaritehoilla nostaa hänet Malkinin rinnalle kakkoskenttään.
Onhan tämä Pensin hyökkäyksen laajuus todellakin aivan surkuhupaisalla tasolla, mutta se täytyy sanoa, että eihän Crosbysta ja Malkinista ole enää kannattelemaan ketjujaan. Varsinkaan Malkinista. Kun ollaan totuttu siihen, että lyödään sitten ketä vain Malkinin rinnalle, niin tuo itse painaa reilusti yli ppg ja laiturit vierellä myös onnistuvat, mutta näin asia ei vain enää ole. Rakell ja Smith voisivat hyvin onnistua olemaan jonkun tähtipelaajan rinnalla jotain 30+30 tehoja lyöviä laitureita, mutta ei Malkinin rinnalla tuollainen enää onnistu ellei itse laituri ole myös tyyliin tasoa tähtipelaaja. Malkin ei enää kanna enkä tiedä voiko 37-vuotiaalta pelaajalta edes odottaa mitään ketjun kantamista varsinkin kun Malkinin cap hit on nykyään suhteellisen maltillinen vähän reilu 6M$. Ei noin vähän makseta niille pelaajille joista on kannattelemaan omaa ketjuaan tekemällä vieressä olevista parempia ja takomalla samalla itse kovia tehoja.

Florida-pelistä on pakko sanoa, että oli todella viihdyttävä matsi. Raudat kolisivat niin monta kertaa ettei sormet riittänyt enää laskemiseen, niin siinä mielessä Pens oli hyvin onnekas. Letang oli kyllä mahtava kun Floridan joukkue hieman sekosi siitä yhteentörmäyksestä Barkovin kanssa. Letang piti päänsä kylmänä, otti poikkaria päähän ja nyrkkiä päähän ja taisi hommata yhteensä 6 min ylivoimaa, mutta ei mennä siihen kun ylivoimasta on jo muidenkin toimesta aivan kaikki sanottu. Historiallista paskaa.

Playoffeihin mahdollisuudet noin prosentin luokkaa. Tästä on hyvä jatkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös