disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Paskasti valmennettu, kokenut, kuppeja voittanut ja vissiin muutaman vuoden kuppia vetänyt pöljästi kasattu jengi vs hyvin valmennettu, ei mitään voittanut, suurimmaksi osaksi primeä lähestyvä järkevästi kasattu jengi. Kumpi voittaa, no noin kahdeksan kymmenestä se jälkimmäinen.

Ei nyt tietysti ranteita auki tarvi ekan pelin perusteella vedellä, mutta täysin samat pelilliset ongelmat ja puolustuksen sekoilut edelleen siellä paistaa silmään kuin kevätaurinko Köyliöjärven jäällä. Tuohon ylivoimaan voisi panna tylysti kolmosketjun pelaamaan, se oli ainoa joka sai mitään järjellistä aikaan koko pelissä. Malkinia voisi kaupitella vaikka Columbukseen ja Duboisiin. Vittu mikä löysä paska.

Ja sanoinko jo, että waivereissa olisi ollut kourallinen pakkeja, jotka menisivät heittämällä pelaavaan kuusikkoon - puhumattakaan noista PTO-jätkistä ympäri liigan. Vitun JR, eihän se jumalauta tunnu tajuavan tästä nykymaailmasta enää mitää.

Onks meillä 1st round pick ens kesälle? Voisi luovuttaa hyvissä ajoin ja myydä kaiken paskan mikä irti lähtee, koska se rebuild on pakko tehdä ja tämmönen välikausi olisi hyvä alku.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Pens oli pelannut kauttaan alle puoli ottelua kun laitoin kaverille viestiä että olen ihan vitun #done tän pensin ylivoiman kanssa jo nyt.
Kannattaa aina ylivoiman tullessa alkaa touhuta jotain muuta, niin se viimeinen jäljellä oleva aivosolu ei tee itsemurhaa. Jos ei oo kakkahätä tarpeeks usein, tai ei voi hakea jääkaapista jatkuvasti lisää kaljaa, niin voi esimerkiksi työnnellä suolatikkuja kusireikään, neuloja kynsien alle tai koittaa nuolla kyynärpäätään. Ihan saatanan paljon viihdyttävämpää ja varmaan myös terveellisempää kuin Pensin ylivoiman katseleminen.
 

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Helsingin Jokerit
Peli oli huomattavasti parempaa kuin avauksessa. Jokin siinä kuitenkin jää piippuun, esim. 2-1 hyökkäyksissä laukaukset.

+ kolmosketju
+ ensimmäiseen jäähyyn saakka tosi hyvä aloitus matsiin
+ peli-ilme kolmen maalin takaa-ajoasemassa

- Jarry. Tulee pitkä kausi tätä menoa. Tai no onneksi vain 56 matsia.
- Malkin. Geno sanoi ennen kautta, että häntä motivoi mahdollinen neljäs kannu ollen silloin ensimmäinen venäläinen joka siihen yltää. Nyt olisi tekojen aika.

Seuraavaksi Caps kahdesti kotona. Nyt on tultava voittoja ettei heti jäädä kelkasta.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
Kyllähän porukassa kummallisen paljon ruostetta näkyy. Guentzelin pitäisi minusta olla ainut, jolle jonkinlaisen oikeuden suo olla hiukkasen pihalla kun pitkän loukkaantumisen tiimoilta pelituntuma erikoisen tauon jälkeen täytyy olla aivan hukassa. Yllättävän vähällä energialla sekin kuitenkin hiihtelee, luulisi olevan menohaluja kuin Tanevilla konsanaan. Ei ole helppo paikka Crosbylla, joka on hyökkääjistä aiemmin mainitun Tanevin ohella ainoa joka jonkinlaista uhkaa jatkuvasti tuo. Kapanen ei yksinään tuota kurssia muuta suuntaan tai toiseen. Malkinin taso oli heikko. Kun Kevin Hayes tai Nolan Patrick on selkeästi parempi kuin Evgeni Malkin jonkin täytyy olla pahemman kerran vinksallaan. Letang vaikuttaa vuosi vuodelta enemmän siltä kuin haluaisi tehdä aina vain kaikista helpoimman ratkaisun, jotta ei tekisi niitä isoja virheitä joista välillä häntä syytetään. Takuulla saadun palautteen vuoksi hänestä on tullut uskomattoman köykäinen henkisesti ja taso on laskenut kuin lehmän häntä. Jason Zuckerin panos otteluun oli täysi nolla enkä nyt tähänastisen perusteella oikein usko, että hänestä leivotaan onnistuja Penguins-paidassa.

Kauan on täytynyt mennä aikaa, että Penguins olisi hävinnyt Flyersille osittain siksi, että heillä on noin selkeästi parempi maalivahti. Paikkoja kuitenkin oli tehdä maaleja vaikka kuinka monta. Todennäköisesti Penguinsilla olisi ollut 8-9 maalia jos maalivahdit olisivat vaihdettu päittäin, mikä valitettavasti kertoo monesta asiasta.

Jaren McCannilta huonoin jääkiekko-ottelu varmaan koko Penguins-uransa aikana. Kyynärpäätaklauksesta soisi tulevan vähän kakkua niin kerkiää miettiä miten huonosti sitä tulikaan pelattua. Ilmeisesti on tullut uusi(?) sääntö, kun kypärä putoaa on heti lähdettävä vaihtoon mutta kyllä vitutti selkärangan katkaissutta maaliakin katsoa kun McCann hiihteli kypärättä vaihtoon ja Flyers polkee karkuun. Olisi edes painanut täysillä sinne, vaikka mitään tuskin olikaan tehtävissä. Minusta myös tuo osittain kuvaa joukkueen ylimielistä tai laiskaa asennetta. Huonosti menneen ylivoiman jälkeen Malkin luistelee hitaammin vaihtoon kun ensimmäisiä kertoja luistelemaan opetteleva esikoiseni.
 

NHLatselija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Golden Knights, Avs
Huomenna Caps-Pens primetime-aikaan kello 19.00. Pääsee kaikki näkemään sitten omin silmin millaista se peli on.

Viime yön pelissä ei Guentzelia, Zuckeria tai Malkinia paljon ”näkynyt”. Eiköhän tämä tästä, mutta divisioona on kyllä erittäin paha jos tässä ei ala puolelle porukasta pärjäämään.
 

ippe94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, NHL
Jos jätetään avainpelaajien mahdolliset loukkaantumiset pois laskuista niin eipä se kausi olisi paljon huonommin voinut alkaa. Kaksi suurimaalista tappiota Flyersille ja Pennsylvanian sisäinen nokkimisjärjestys on ainakin selkeä.

Uudelleen muodostettua divisioonaa kun katsoo niin Devils on ainoa Penguinsia selkeästi heikompi joukkue ja Pens on tällä hetkellä nokkimisjärjestyksessä samaa kategoriaa Buffalon kanssa. Flyers, Caps, Islanders, Bruins ja Rangers ovat tällä hetkellä sen verran edellä, että Penguinsin pudotuspelipaikka vaatii ihmeen tai ainakin totaalisen muutoksen.

Jotenkin tästä joukkueesta tulee itselle sellainen kuva, että kun kynttilää on poltettu vuosia molemmista päistä vailla huolta huomisesta niin nyt on maksun aika. Ei Penguins ole suinkaan ainoa joukkue, jonka avainpelaajat ovat ikääntymässä, mutta siinä missä vaikka Flyersin, Bruinsin ja Capitalsin jengit saavat uutta puhtia nuorista pelaajista, on Penguins kaupannut jo vuosia omat ykköskierroksen vuoronsa pois.

Puolustukseen hankitut Mathesonin ja Cecin kaltaiset vahvistuksetkin ovat vähemmän yllättäen kostautumassa pelkiksi rasitteiksi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Jos olet parempi kentällä ekan kympin, mutta otat pari jäähyä sekä taululla on 3-0 kotijoukkueelle niin jotainhan se kertoo. Pahalta näyttää ja oma ykköskierroksen varausvuoro on Wildilla. Siellä JR:n entinen apuri hieroo käsiään yhteen tyytyväisenä. Täytyy ihmetellä kuinka JR sai jatkaa touhujaan viime kauden jälkeen? Taitaa Jankowski sekä yliopistohaut olla ainoat positiiviset asiat hänen työssään, muuten aivan karseita peliliikkeitä joihin ei edes perus änärin seuraajat erehtyisi.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
Drew O'Connor vaihtelee McCannin paikalla harjoituksissa, jolla on tänään kuuleminen kyynärpäätaklauksestaan. Mahdollisesti kolmosketjussa nähdään siis debytantti Capitalsia vastaan. Hankalaakin hankalampi kauden aloitus.
 

Letangi

Jäsen
Sakoilla selvisi McCann. Tänään vastassa Washington ja nyt täytyisi Malkininkin alkaa heräilemään. Ketju muutoksia tarvitaan ja Tanev voisi tosiaan olla hyvä veto Crosbyn rinnalle ja Rodrigues neloseen mistä Sceviour nousisi kolmoseen.
 

Tavares

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & HIFK
Sakoilla selvisi McCann. Tänään vastassa Washington ja nyt täytyisi Malkininkin alkaa heräilemään. Ketju muutoksia tarvitaan ja Tanev voisi tosiaan olla hyvä veto Crosbyn rinnalle ja Rodrigues neloseen mistä Sceviour nousisi kolmoseen.
Miksi hajoittaa ainut toimiva kenttä? Malkinin kentän saisi räjäyttää kokonaan. Aivan hirviännäköistä tekemistä ollut nämä kaksi ensimmäistä peliä.
 

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Helsingin Jokerit
Onkohan Kapanen tänään jo kokoonpanossa?
Luulen ettei vielä ole askissa. Eilen päättynyt karanteeni ja otettu viimeinen koronanäyte. Ei ole ollut jäällä arviolta 1,5 viikkoon ja päiväpeli kyseessä. Ei yhtään joukkuetapahtumaa alla ja loukkaantumisriskikin lienee suurempi pitkän paussin jälkeen.

edit. Kirjoitusvirheet
 
Viimeksi muokattu:

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
Miksi hajoittaa ainut toimiva kenttä? Malkinin kentän saisi räjäyttää kokonaan. Aivan hirviännäköistä tekemistä ollut nämä kaksi ensimmäistä peliä.
Toisaalta Tanev on se primus motor tuossa joukkueessa, joka toimii varmasti kentässä kuin kentässä. Ei nyt ole missään nimessä ykköskentän mies, mutta Kapasen paluuta odotellessa voisi olla hyvä sauma kokeilla tuota ikään kuin pakon edessä. Rodriguesille helpompi pelata kolmosessa, kun eväät ei millään riitä kärkiketjuun. Guentzeliäkin voisi miettiä Malkinin vitjaan josko kaksi kohmeessa olevaa herättäisi toinen toisensa.

Vaikka vasta kaksi matsia onkin alla niin kyllä tuossa jotain herättelyä pitäisi tehdä. Crosbylle ja Malkinille pitää tarjota parhaat mahdolliset avut, koska heillä on ylivoimasesti isoin potentiaali kantaa joukkuetta.
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Parilla ranskalaisella viivalla taas mitä tästäkin jäi käteen:

- YV edelleen polttavaa tuliripulia
- Malkin edelleen tuliripulia
- Rust täysin turisti ja Guentzel edelleen koomassa
- Tanevin hankinta valvotti tuolla lapulla aikoinaan, ei enää
- Dumoulin vaarallisempi hyökkäyssuuntaan kuin Letang
- Crosbyn no lookbackhand ei kenellekään purut YV:llä aiheuttavat kohta infarktin
- Eikö Sullivanilla oikeasti ole munaa koskea tuohon ylivoimaan ja kehitellä siihen jotain, kokeile vaikka Marinoa viivalla ja vaikka Todd Rierdeniä Rustin paikalla
- Riikola ja Ruhwedel olivat kuin luojan lähettämiä enkeleitä edeltäjiinsä verrattuna, cappiinsa nähden Ceci ihan sama, mutta ei jumalauta JR sua niistettiin tässä Matheason kaupassa ilkeästi
- Rodrigues pärjää ihan ok tossa ykkösessä odotuksiin nähden
- Jankowski myös lievä positiivinen ylläri

Harvemmin on näin maansa myynyt fiilis capsvoiton jälkeen.

Edit: typoja
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Joo 2 pojoa, ja ennenkaikkea voitto capseista!

Mestaruudet on vissiin tällä rungolla nyt voitettu, ja nyt pitää iloa repiä capsien nujertamisesta, ja se tuntui hyvältä!

Riikola kyl suoriutui hyvin, voi Matheson sentään.

Oli hämmentävää, kuinka melkein toivoin ovien tolppa-tolpan olleen maalissa, sen verran Herralle toivon kaikkien aikojen maaliennätystä.

@Laaban aika hyvin niputtikin homman muuten. Letang ja Malkin, riittääkö vielä? Genohan kyllä pisteitä takoi viime kaudella hyvin, mutta jotenkaan ei hyvältä näytä.

Yyvee ja sen paskuus kyllä, ja kulminoituu näihin yli optimistisiin syöttöihin ala crosby.

Noh, caps kaatui, tykkään :)
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Vasta kolme peliä takana ja yksi voittokin sieltä nyt alla, mutta silti on hyvin vaikea uskoa, että tuolla ilmeellä ja joukkueella saavutettaisiin yhtään mitään. Ei vain riitä ei millään. Tänäänkin aivan käsittämättömiä aivopieruja omalla alueella useita. Laffertyn kääntö oman maalin edustalle ja Marinon housuunpaskominen, jonka seurauksena kiekko kimpoili Petterssonista ja DeSmithistä epäonnisesti suoraan Ovielle jolla oli helppo työ putata kiekko tyhjään rysään. Flyersia vastaan peleissä myös joukkue perseili moneen kertaan mm. kauden toisessa pelissä eka kymppi oli pelillisesti hyvä, mutta jotenkin sieltä onnistuttiin kaivamaan kaksi täysin typerää jäähyä itselle ja kympin jälkeen taululla oli 3-0 Flyersille jolla maalipaikkoja oli nuo kolme.

Ei tarvinnut Hörnqvistiä koskaan penkittää hänen Pens-urallaan. Tuo treidi Floridan kanssa oli aivan karsea ja jokainen tiesi sen jo ennakkoon. Sceviour maalistaan huolimatta ei ole ollut mielestäni kummoinenkaan vahvistus tuonne alaketjuihin, mutta hän nyt oli tuossa treidissä täysin olematon lisälisuke Pittsburghin suuntaan. Vielä kuusi vuotta Mathesonia...

Vaikka Malkin on ollut pahasti ruosteessa niin väitän, että paremmalla manageroinnilla tässä kamppailtaisiin vielä näillä johtohahmoilla Stanley Cupista. JR on pala palalta tuhonnut koko joukkueen umpisurkeilla treideillään jotka on joka puolella NHL-maailmaa osattu tuomita aina heti. JR on tehnyt Pittsburghissa sen minkä hän teki myös Carolinassa. Seniili ukko jättää palavat rauniot jälkeen, mutta onneksi ne pari kannua tuli kuitenkin ennen tätä odotettua tasoa.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pakisto näytti paremmalta Riikolan ja Ruhwedelin kanssa. Kuka olisi arvannut.
Plusmerkit ovat voitosta huolimatta vähäiset: Pettersson näytti suht hyvältä, Tanev on kova (ja samalla surullista että hän on Penguinsin paras pelaaja), Mark Jankowskille voi näyttää varovaista peukkua ja DeSmith pelasi hyvän pelin.

Kivikovassa divisioonassa playoffpaikka on todella kiven alla. Vaikka kausi on vasta alussa, niin ei silti malta olla spekuloimatta mitä tapahtuu jos Penguins tippuu kyydistä. JR on jo laitospaikkaa vailla, joten on vaikea uskoa että hän tajuaisi olla myyjänä vaikka tilanne sitä edellyttäisi TAI edes olla syytämättä yhtään enempää tulevaisuutta kankkulan kaivoon. Pelkona siis on, että kuinka paljon pidemmälle JR saa paskoa joukkueen tulevaisuuden ennen kuin lähtö tulee vaivaistaloon.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
Eiköhän kaikki ole sitä mieltä, että Crosby ja miksei Malkininkin saavat lopettaa uransa Penguinsissa. Seurassa jolle he ovat niin monet palkinnot, pystit, elämykset ja uhrauksensakin antaneet. Sen vuoksi JR tekee juuri sitä mitä hänen pitääkin tilanteessa tehdä, yrittää parhaansa mukaan pitää joukkueen kilpailukykyisenä. Siinä onnistumisesta voidaan olla montaa mieltä, mutta olkoon se eri tarinaa. Jälleenrakennuksen aika on sitten kun Crosby ja Malkin ovat jo eläköitymässä tai eläköityneet. Sen aikaa kun herroilla edes näennäisesti kulkee (tai pitäisi kulkea) on tehtävä kaikkensa auttaakseen heitä. Kun joskus - liian pian - tulee aika jälleenrakentaa siihen voidaan hommata joku toinen kaveri sitä tekemään. Penguins ei nauti samanlaista veroetua kun muutama muu joukkue eikä voi siten houkutella halvalla hyviä pelaajia vapailta markkinoilta. Senpä vuoksi jälleenrakennus aikanaan joudutaan tekemään pitkän kaavan kautta, enkä usko, että Rutherfordilla riittää siihen aika tai maltti ja todennäköisesti ihan hyvä niin.

Mitä taas tulee eiliseen peliin niin Capitals pidettiin aika hyvin pois paikoilta ja joukkue pelasi tiiviisti. Ylivoima on niin paskaa, että en edes keksi mitä rotaatiota siinä voisi tehdä. Jos vertaa sitä vaikka sattumoisin näkemääni Edmontonin ylivoimaan niin siinä kaksi vaarallista kaveria kääntää suuntansa aina maalille kiekon saadessaan. Penguins-porukka puolestaan pysyy staattisena pelin laidoilla. Kuljetusta kohti maalia ja siten luotua uhkaa ei tule käytännössä ollenkaan. Porukassa on niin monta kaveria vielä melkoisessa kohmeessa, että voi alkaa kyselemään miten kauteen on oikeen valmistauduttu. Liian moni näyttää siltä, että tauon aikana ei paljon kiekkoon olla koskettu. Kunhan kiekko saadaan rauhoitettua lapaan niin katsotaan uudelleen missä mennään.

Penguins ei ole enää vuorenvarma pudotuspelijoukkue, mutta yltämällä aivan parhaimpaansa se voi kammeta itsensä niihin karkeloihin ja minusta sen pitääkin olla tavoite vaikka menestysmahdollisuudet ovatkin langanlaihat. Kun aletaan rakentamaan tehdään se sitten kunnolla, eikä mitään puolivillaista nyhverrystä.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eiköhän kaikki ole sitä mieltä, että Crosby ja miksei Malkininkin saavat lopettaa uransa Penguinsissa. Seurassa jolle he ovat niin monet palkinnot, pystit, elämykset ja uhrauksensakin antaneet. Sen vuoksi JR tekee juuri sitä mitä hänen pitääkin tilanteessa tehdä, yrittää parhaansa mukaan pitää joukkueen kilpailukykyisenä. Siinä onnistumisesta voidaan olla montaa mieltä, mutta olkoon se eri tarinaa. Jälleenrakennuksen aika on sitten kun Crosby ja Malkin ovat jo eläköitymässä tai eläköityneet. Sen aikaa kun herroilla edes näennäisesti kulkee (tai pitäisi kulkea) on tehtävä kaikkensa auttaakseen heitä. Kun joskus - liian pian - tulee aika jälleenrakentaa siihen voidaan hommata joku toinen kaveri sitä tekemään.
Tästä varmaan valtaosa Penguins kannattajista onkin samaa mieltä. Enää pitäisi vain tunnistaa mikä lasketaan "edes näennäisesti kulkemiseksi". Esimerkiksi jos Crosby vielä vaikka viimeisellä kaudellaan olisi vaikka 70 pisteen tahdissa, mutta kauden puolenvälin tienoilla ryvetään pahnan pohjimmaisena niin vieläkö sen hetkisiä zuckereita ja brassardeja hankittaisiin kylvämällä ykkösvuoroja jotka lähentelevät jo seuraavaa vuosikymmentä (ja toisella kädellä signataan mathesoneja ja johnsoneja jotka tekevät tyhjäksi nämä parannusyritykset).
Vaikka Crosby on merkittävin Penguins pelaaja Lemieuxin jälkeen, niin silti hän ei ole suurempi kuin seura. Crosbyn saaminen aikoinaan todennäköisesti jopa pelasti organisaation lähdön Pittsburghista, ja en myöskään usko että Crosby itsekään tahtoisi että joukkue ajettaisiin jonkin lähinnä fanien kehittämän "kunniavelan" vuoksi hänen vahtivuorollaan vastaavaan ahdinkoon kuin 20 vuotta sitten.

No joo, ollaan rankasti asioiden edellä. Kautta on 3 ottelua pelattu, mutta huonohan tuo alku on ollut, joka taas herättää pohtimaan aikaa sen jälkeen kun väistämätön tapahtuu.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ceci ja varsinkin Matheson ovat juuri niin surkeita puolustajia, kuin osasi odottaa. Harmi, että JR:lle tämä taisi tulla suurena yllätyksenä. Ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä, että laitetaanko askiin Riikola ja Ruhwedel vai Ceci ja Matheson.

Vuoden 2015-2016 ja 2016-2017 joukkueesta mukana on edelleen: Crosby, Malkin, Letang, Dumoulin, Jarry ja Rust. Nykyisestä joukkueesta noihin jengeihin (em. lisäksi) mahtuisi ehkä ainoastaan Tanev neloseen, muilla ei olisi mitään asiaan.

Pens on tullut rytinällä alas ja tästä on kiittäminen JR:ää - nyt taistellaan pääsystä pudotuspeleihin, ei Stanley Cupista. Oliko tuo Pensin Minnesotalle menevä ykköskierroksen varaus top5 suojattu vai ei?
 

Bianconeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Juventus
Pens on tullut rytinällä alas ja tästä on kiittäminen JR:ää - nyt taistellaan pääsystä pudotuspeleihin, ei Stanley Cupista. Oliko tuo Pensin Minnesotalle menevä ykköskierroksen varaus top5 suojattu vai ei?
Zucker treidissä Minnesotaan menneessä 2020 pickissä oli valinta että voivat päättää pitävätkö 2020 vuoden, mikäli pick top-15. Päättivät pitää, tosin myöhemmin treidillä Torontoon Kapasta vastaan myivät kuitenkin pois. Eli tätä 2021 draftin varausta ei ole suojattu mitenkään.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät, Jokerit
Ceci ja varsinkin Matheson ovat juuri niin surkeita puolustajia, kuin osasi odottaa. Harmi, että JR:lle tämä taisi tulla suurena yllätyksenä. Ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä, että laitetaanko askiin Riikola ja Ruhwedel vai Ceci ja Matheson.

Vuoden 2015-2016 ja 2016-2017 joukkueesta mukana on edelleen: Crosby, Malkin, Letang, Dumoulin, Jarry ja Rust. Nykyisestä joukkueesta noihin jengeihin (em. lisäksi) mahtuisi ehkä ainoastaan Tanev neloseen, muilla ei olisi mitään asiaan.

Pens on tullut rytinällä alas ja tästä on kiittäminen JR:ää - nyt taistellaan pääsystä pudotuspeleihin, ei Stanley Cupista. Oliko tuo Pensin Minnesotalle menevä ykköskierroksen varaus top5 suojattu vai ei?
Pittsburghilla ei ole 2021 draftiin ykköspickkiä. Taitaa päästä Minnesota varaamaan pari kertaa top-10kympissä.

edit: Hitaatana kuin Mathesonin jalat, kädet ja pää.


toinen edit: Pittsburghilla on tulevaan draftiin ainoastaan yksi varaus ensimmäisellä 4kierroksella. Kakkoskierroksen varauksella voi löytää pelimiehen, varsinkin kun draft tulee olemaan täysin sekametelisoppa. Lohdutuksena Pengs faneille on, että siellä on kolme 7kierroksen pickkiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy