Pittsburgh Penguins 2014–2015

  • 625 888
  • 2 175

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Florida, Tappara, Chelsea, Eagles
Tulen huutelemaan vieraisiin pöytiin, mutta mielestäni treidi ei ole ollenkaan niin sysipaska miksi se on haukuttu. Pingut kaipaa duunareita ja kun Hörnqvist pystyy vielä maalintekoon niin miksei. Joo, kovuutta lähti, mutta eiköhän siellä muitakin kovia ole. Itseäniähän ei tietysti haittaa vaikka tämä olisikin hutikuti :)
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aij että se vaikutti tähän siirtoon, että Penguinsin iljettävyys neutraalien NHL-fanien ja muiden NHL-seurojen fanien silmissä laskisi?

Yritin viitata samalla tuohon joukkueen sisäiseen ilmapiiriin, sillä Neal ei ole kuulemma se kaikkein helpoin persoona joukkueen sisällä, eikä tuon kaverin aivopierut varmasti ole mitenkään mieltäkohottavia muiden joukkuekavereiden silmissä.

Ymmärrän hyvin miksi Neal vaihdettiin tuosta porukasta pois, mutta tuo vastine ei vakuuta.
 
Viimeksi muokattu:

Schadowan

Jäsen
Ei tuossa mitään kovuutta lähtenyt Pensiltä. Neal taklasi vähän siellä sun täällä, teki 40maalia Malkinin vierellä, ei ollut pidetty pelaaja kopissa, otti aivan vitun typeriä jäähyjä jatkuvasti ja katosi playoffeissa. Nealilla on NHLn top5 rannelaukaus ja hyvä hockey sense, siinäpä se. Hei hei, ei tule ikävä.

Hörnqvist on Crosbyn ikäinen RIGHTIN puolen (merkittävä hyöty mielestäni) pelaaja,joka kykeni Nashvillen kädettömässä hyökkäyksessä tekemään tasaisesti sellaista 25 maalia ja 55 pistettä. Tullee pelaamaan Sidneyn ja Kunitzin vierellä. Kaikki edellytykset on siis 35 maalin ja 60-65 pisteen kauteen.

JR sanoi että Genolle haetaan oma laituri piakkoon. Mielenkiintoisia aikoja eletään.

Lähetetty minun Nexus 5 laitteesta Tapatalkilla
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vaikea persoona pukukopissa? Tästä kuulisin mielelläni lisää kun mitään tämmöistä juttua ei ole koskaan omiin silmiini osunut.
 

ipaz

Jäsen
Nealin sopimuksessa tulee voimaan kausille 2015-2018 NTC, jossa hän pystyy sulkemaan pois kahdeksan joukkuetta minne ei halua tulevan treidatuksi. Tämä oli varmasti yksi asia josta JR halusi myös päästä eroon. Eikä JR tuossa haastattelussakaan kauheasti kieltänyt sitä, että Neal ei varmasti ollut kaikken paras jätkä joukkeelle: "everything comes in the play when looking possible movements" toimittajan kysyessä Nealin kolmesta pelikiellosta.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Nealilla on NHLn top5 rannelaukaus ja hyvä hockey sense, siinäpä se. Hei hei, ei tule ikävä.

Ehkä hauskinta, mitä tämän yön ja aamun aikana on tullut vastaan! No joo, kyllähän tuon Nealin ulostamisen ymmärtää. Silti kyllä minuakin ihmetyttää, ettei tuon tasoisesta pelaajasta parempaa vastinetta saatu, olkoonkin melkoinen kusipää.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pierre LeBrun kertoi tsn:llä, että Nealin treidi tuli monille joukkueille yllätyksenä, kun se julkistettiin. Ilmeisesti monet joukkueet olisivat olleet Nealista kiinnostuneita, mutta eivät tienneet hänen olevan saatavilla.

Itse en ymmärrä tämän kaupan arvoa pingviineille, tuskin tuo joukkue tämän kaupan myötä ainakaan parani.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Pierre LeBrun kertoi tsn:llä, että Nealin treidi tuli monille joukkueille yllätyksenä, kun se julkistettiin. Ilmeisesti monet joukkueet olisivat olleet Nealista kiinnostuneita, mutta eivät tienneet hänen olevan saatavilla.

Itse en ymmärrä tämän kaupan arvoa pingviineille, tuskin tuo joukkue tämän kaupan myötä ainakaan parani.

Tekee kaupasta vieläkin käsittämättömämmän, kun mitään ei olla ilmeisesti kilpailutettu tai ainakaan riittävissä määrin sitä tehty. Penako sinne tulikin Rutheford-valenimellä sähläämään?
 

Captain J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Jackets
Yllätyin itsekin Nealin siirrosta, tai etenkin vastineen 'vaatimattomuudesta'. Pitää pienellä mielenkinnolla seurailla ensi kaudella, miten Pensin pelit sujuu näiden kavereiden kanssa 'Niilon' sijaan.

Suomalaisena enemmän kiinnostaa, mitä Kapasen Kasperi tekee ensi kaudella. Vakituinen paikka NHL-kokoonpanossa ensi kaudella on jotain mitä ei tule tapahtumaan, vaikka olen äärimmäisen iloinen jos näin jostain syystä pääsee käymään. Luulisin kuitenkin, että jos harjoitus-matsit menee hyvin, niin muutaman ottelun mittainen debyytti nähtäneen ihan runkosarjan puolella.

Mikä olisi mielestänne hänelle paras paikka kehittyä ensi kaudella, jos ja kun paikka NHLstä ei aukea? Kapanen on itse sanonut että junnusarjat on nähty ja menee takaisin Kalpaan, mutta itse olen eri mieltä asiasta.http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/nhl/uutiset.shtml/2014/06/1909604/kasperi-kapasen-vaihtoehdot-nhl-tai-paluu-kalpaan

Minun mielestä olisi järkevämpää mennä junnuihin P-Amerikassa ja tehdä pisteitä kärkiketjuissa, jos toinen vaihtoehto on Liigan jumbosijoille romahtanut KalPa. Aikuisten sarja on tottakai fyysisempi, mutta koska Kapasta kuitenkin pidetään enemmän maalintekijänä, näkisin järkevämpänä tehdä maaleja junnuissa KalPassa kyntämisen sijaan, vaikka ei se junnuliiga automaattisia pisteitä tarkoita - luulisin vain että niitä helpommin irtoaisi siellä, ja tämä parantaisi Kapasen hyökkäyspään taitoja entisestään.
 

ipaz

Jäsen
Mikä olisi mielestänne hänelle paras paikka kehittyä ensi kaudella, jos ja kun paikka NHLstä ei aukea? Kapanen on itse sanonut että junnusarjat on nähty ja menee takaisin Kalpaan, mutta itse olen eri mieltä asiasta.

Eikös Kapanen voi pelata vaikka AHL:ssä kuten Ristolainenkin menneellä kaudella? Vain CHL:stä tulleet alaikäiset joutuvat palaamaan takaisin junnuihin AHL:n sijaan, mutta Euroopasta tulevat voivat pelata myös AHL:ssä. Eli Wilkes/Barreen vaan totuttelemaan vauhtiin ja kovuuteen.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kovasti kyllä ihmettelen tätä siirtoa.

Jos Nealista haluamalla haluttiin eroon, niin miksi tätä ei tarjottu useammalle jengille? Ajan puolesta tässä olisi voinut kilpailuttaa kiinnostuneita oikein kunnolla, varsinkin kun tämän treidin osalta draft ei näyttänyt merkittävältä tekijältä esimerkiksi varausvuorojen puutteen takia. Ja kun tuota Pensin vastinetta katsoo, niin ihmetyttää vielä enemmän. Tuo paketti ei todellakaan ole sellainen, että se pitäisi hyväksyä nyt, heti ja tässä.

En tiedä paljon Nealista olisi voinut saada, mutta tuskin ainakaan parasta kauppaa saatiin aikaan tällä hätäilyllä.
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Kovasti kyllä ihmettelen tätä siirtoa.

Jos Nealista haluamalla haluttiin eroon, niin miksi tätä ei tarjottu useammalle jengille?

En itsekään oikein ymmärrä tuota vastinetta. JR sanoi haastattelussa että hän keskusteli viidentoista eri seuran kanssa Nealin vaihdosta, ja lopussa hänellä oli "muutama" eri vaihtoehto.
Ei voi olla niin että saatu vastine oli parasta mitä änäristä sai!!
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Ei tuo Nealista saatu vastine hetken sulattelun jälkeen ole oikeasti niin huono kuin mitä ensi tuntumalta. En usko hetkeäkään, etteikö Nealin kauppaamista muiden seurojen kanssa olisi harkittu taikka kartoitettu. Nyt saatiin kaksi monipuolisempaa pelaajaa, ja sitä kaivattua taistelutahtoa. Nämä jätkät pyörii kulmissa hakien taisteluvoittoja. Nealin rannaria ja kemiaa Malkinin kanssa tulee ikävä, mutta uskallan luottaa siihen, että joukkue parani. Hörnqvist Malkinin viereen ja toinen jamppa kolmoseen. Hörnqvist on eliittiä maskimiehenä ja maalinedustalla, siinä missä Neal taas rannarillaan. Nyt joukkuetta vahvistettiin playoffeja silmällä pitäen, ei runkosarjan maalikarkeloihin. Eikä Nealin ja Hörnqvistin tasossa ole edes valtavaa kuilua välissä.

Itse uskon Kapasen pelaavan kauden Kalpassa saaden hyvin vastuuta. Sitten vuoden tai kahden kuluttua kausi-pari AHLää ja sitten mahdollisuus Crosbyn tai Malkinin vierelle.

Hörnqvist tuo muuten monipuolisuudellaan vaihtoehdon kumpaan tahansa kärkiketjuun. Kulemin vielä kiitos!
 

Schadowan

Jäsen
Ehkä hauskinta, mitä tämän yön ja aamun aikana on tullut vastaan! No joo, kyllähän tuon Nealin ulostamisen ymmärtää. Silti kyllä minuakin ihmetyttää, ettei tuon tasoisesta pelaajasta parempaa vastinetta saatu, olkoonkin melkoinen kusipää.

Its funny because its true...:)

JR oli puhunut Jamesista 15 joukkueen kanssa, eli kyllä siellä ainakin jonkinlaista kilpailutusta on tapahtunut. Pitää myös muistaa, että viime kauden jälkeen Neal tuskin herättää ihan kaikissa joukkueissa mielenkiintoa. Sama pätee Evander Kaneen. Molemmat melkein tähtitason pelaajia NHL:ssä, mutta ongelmia riittää henkilökohtaisella tasolla.

Tämä rakkaus Nealia kohtaan on aika yllättävää. Itselle Neal oli juuri sellainen pelaaja, joka tekee "oman" joukkueen kannattamisesta välillä todella vaikeaa. Toki, vastine olisi voinut olla hieman parempi (joku draft pick päälle ehkäpä) mutta nyt joukkueeseen kuitenkin saatiin 1-2 ketjun hyökkäjä ja depth-pelaaja alempiin kenttiin.

Kapanen oli hyvä pick tuossa vaiheessa kierrosta. Vaikka hänestä ei tulisi ykkösketjun tähtihyökkääjää niin tuolla nopeudella varmasti mahtuu ainakin sinne 2-3 ketjuun jossain vaiheessa uraa. Nyt vaan Kalpassa pari hyvää ja nousujohteista kautta alle ja sen jälkeen Pens-organisaatioon.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kulemin vielä kiitos!

Saa nähdä mitä Kulemin tulee pyytämään/kilpailuttava hinta olemaan. Vaikka mies nyt markkinoiden halutuimpia ole, niin ei varmasti pennosilla pelaa.

Kunitz (3.85milj.)-Crosby (8.7milj)-Hörnqvist (4.25milj.)
X-Malkin (9.5milj.)-Bennett (0.9milj.)
Dupuis (3.75milj.)-"Sutter"-"Spaling"
X-Adams (0.7milj)-X

Scuderi (3.375milj)-Letang (7.25milj)
Määttä (894,167$)-Martin (5milj.)
X-Bortuzzo (0.6milj)
"Despres"-Pouliot ($863,333

Fleury (5milj.)
Zatkoff (0.6milj.)

Tilaa capissa: karvan alle 15 miljoonaa. Otetaan ajatusleikki: Tästä kun Spaling haukkaa 2.5 miljoonaa, Sutter 3.5 ja Despres 1.5 (arvioita toki), jää tilaa alle 8 miljoonaa. Tällä sitten pitää saada kakkosen laita, nelosen kaksi pelaajaa, yksi pakki ja päälle vielä pohjat/syvyys. Ei ihan helpoin tilanne. Laskin että Sutter pelaa pienellä palkankorotuksella yhden kauden ja Spaldingille tehdään vähän pidempi soppari tuolla miljoonan korotuksella. Despres pelaa vanhalla tutummalla hinnalla edelleen kauden.
 
Viimeksi muokattu:

zägä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, Kärpät
noniin vihdoin sain tunnukset tänne ja ajattelin kantaa oman korteni kekoon.
Aluksi kyllä täytyy sanoa kiitokset Pengulle, Boscolle ym aktiivisille kirjoittelijoille, joiden takia tätä palstaa on ollut mukava seurata.

Mutta asiaan.. Ensimmäiset ajatukset tuosta Neal-treidistä olivat samankaltaiset kuin suurimmalla osalla muistakin, mutta nyt tuo on alkanut tuntua aivan ok kaupalta, JOS ei kerran parempaakaan ollut tarjolla. Penguins kuitenkin tarvitsee tuommoista Hörnqvistin tapaista laituria, joka pystyy pelamaan molempiin suuntiin, ajaa maalille ja on hyvä kulmaväännöissä.
Spaling myös hyvä lisä 3/4 ketjuun ja tuo syvyyttä hyökkäykseen.

Kapasen varauksesta aika positiivinen fiilis. Oli kuitenkin rankattu paljon korkeammalle ja potentiaalia hänellä on paljon.Töitähän hänellä on paljon jäljellä, mutta uskon ja toivon että hänestä saadaan vielä hyvä pelimies NHL:län puolelle Crosbyn tai Malkinin vierelle.
 
Kyllä nousi mielenkiinto pensiä kohtaan kertaheitolla Kapasen myötä. Kasperin uraa monta vuotta läheltä seuranneena tiedän että matkaa pelaavaan kokoonpanoon on vielä aivan helvetisti, mutta kaikki eväät napata paikka 2 ekasta ketjusta on olemassa.

Kasperi muistuttaa pelaajana todella paljon Ilya Kovalchukia, kädet samettia, rautainen itseluottamus, laaja kikka arsenaali ja ennen kaikkea loistava rannelaukaus, joka lähtee pienestä tilasta nopeasti ja tulisesti.

Toivotaan että saisi pelata ehjän kauden ja kehitys jatkuisi samanlaisena. Realistisesti ajateltuna voisi kolkutella NHL portteja vasta 2-4 vuoden päästä.

Kasperi Kapanen highlights 13-14
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Its funny because its true...:)

JR oli puhunut Jamesista 15 joukkueen kanssa, eli kyllä siellä ainakin jonkinlaista kilpailutusta on tapahtunut. Pitää myös muistaa, että viime kauden jälkeen Neal tuskin herättää ihan kaikissa joukkueissa mielenkiintoa.

Näin juuri. Kyllä siellä on eri vaihtoehtoja kartoitettu. Parin viikon ajan on saanut jatkuvasti huhuista lukea kuinka joukkueet soittelevat JR:lle tiedustellakseen Nealin saatavuudesta. Ei siellä todellakaan ole otettu vastaan ensimmäistä tarjousta. Vastine ei toki ollut niin hyvä kuin etukäteen olisi toivonut, mutta sen kanssa on elettävä ja sekä Hörnqvist että Spaling ovat oivia vahvistuksia joukkueelle. Erään huhun mukaan Colorado olisi ollut loppuun saakka kiinnostunut Nealista ja heidän tarjous olisi ollut Parenteau ja korkea varausvuoro (Colorado varasi vuorolla 23. eilen). En tiedä teistä mutta otan sata kertaa mieluummin Hörnqvistin kuin Parenteaun, jota Colorado on kaupitellut jo pitkään ilman tuloksia ja joka ei olisi tuonut joukkueeseen mitään uutta Jokiseen nähden. Jos tarjoukset olivat tuota luokkaa, niin ei se Nealin vaihtoarvo missään pilvissä ollut.

Eniten tässä kaupassa harmittaa se että nyt ei sitten ikinä tulla näkemään Crosby-Neal-kaksikkoa tasakentällisin yhdessä yhtenäistä ja pitkäaikaista ajanjaksoa, jotta oltaisiin nähty kuinka kovaa jälkeä tuo kaksikko olisi saanut aikaan. Lisäksi elättelin jo toivoa siitä kuinka uusi valmennus Tocchetin johdolla saisi Nealin peliin lisää kurinalaisuutta sekä oikeanlaista fyysisyyttä. Neal ei tosiaan mitään voimahyökkääjän peliä ole pelannut vaikka siihen edellytyksiä mielestäni olisikin, että kovuutta tässä nyt lähtenyt juurikaan. Kusipäisyyttä ja pikkusikaa sitten lähtikin. Vaikka Neal ei miksikään playoff-sankariksi olekaan noussut, ja oli tänä keväänä kapteenin ohella ehkä suurin pettymys yksilötasolla, niin Rangers-sarjassa ainakin sai vastustajia hyvin ärsytettyä pienellä sikailullaan. Uusi valmennus olisi myös varmasti saanut Nealin peliin sitä vastuullisuutta ja tunnollista kahden suunnan peliä, johon tämä kyllä kykenee, mutta kauden loppupuoliskolla ehkä Bylsman viesti alkoi mennä jo ohitse etenkin Nealin kohdalla. No mutta kaikkea hyvää Nealille kuitenkin jatkoon, ja kyllä se maaliverkko jatkossakin soi tuolla laukauksella.

Hörnqvist tuo joukkueeseen sitten sitä kaivattua maalineduspelaamista, ja siinä roolissahan Hörnqvist on yksi liigan parhaimmistoon kuuluvia pelaajia. Ehdottoman tervetullut taito tähän joukkueeseen. Nealin mukana lähti aimo annos ylivoimamaaleja, mutta Hörnqvist kykenee omalla erikoisosaamisellaan kyllä paikkaamaan sitä. Tehnyt tasaisen hyvään tahtiin Nashvillessä ylivoimamaaleja. Lisäksi rightin laukauksesta plussaa, ja tosiaan kaverin pitäisi olla Nealia tunnollisempi kahden suunnan pelaaja vuosien Trotz-koulun jälkeen. Kulmaväännöissä tältä pitäisi löytyä myös Nealia enemmän halukkuutta ja vääntövoimaa. Mikään tappelija tai kova taklaaja hän ei tosiaankaan ole, mutta sitä oikeanlaista fyysisyyttä pelistä kuitenkin hyvin, ja on hyvä vahvistus joukkueelle. Nähtäväksi jää tuleeko hän olemaan Crosbyn vaiko Malkinin laituri enimmäkseen, mutta kumman tahansa rinnalla uskon Hörnqvistin pystyvän nakuttamaan sellaiset 30 maalia ja 60 pistettä kaudessa, miksei enemmänkin.

Spaling tuo sitten sitä syvyyttä ja monipuolisuutta kolmoskenttään. Pystyy pelaamaan mitä pelipaikkaa tahansa, hyvä kahden suunnan pelaaja ja hyvä alivoimapelaaja. Tulee varmasti ottamaan isoa roolia alivoimapelaamisessa. Tunnollinen kahden suunnan pelaaja jolta löytyy hyvin nopeutta. Ei mikään fyysinen pelaaja hänkään, mutta ei hän pehmeäkään ole. Kunhan JR saa kaverilla useamman vuoden mittaisen jatkon tehtyä sellaisella parin millin vuosihinnalla, niin tulee olemaan varmasti hyödyllinen alempien kenttien työmyyrä joukkueelle.

Capin suhteen merkityksellisin on tuo Neal-Hörnqvist kaksikossa saatava säästö, jolla irtoaa yksi neloskentän pelaaja. Molempien sopimuksella yhtä paljon pituutta, ja kavereille saman verran ikääkin. Spaling nostaa toki uuden sopimuksensa myös Penguinsiin päin tulevia kokonaiskustannuksia, mutta pitää huomioida että siihen olisi kuitenkin tuotu joku pelaaja tämän tilalta ilman kauppaa ja tuskin samalla hintaa samantasoista pelimiestä kuitenkaan.

Ei mikään riemunkiljahduksia aiheuttava vastine Nealista, mutta en tätä lähde tuomitsemakaan. Hörnqvist on erittäin hyvä pelaaja, ja kykenee suurelta osin paikkaamaan Nealin panoksen ja tuomaan siihen sen oman erikoisosaamisensa Nealin vahvuusalueiden tilalle. Spalingin pitäisi kaiken perusteella olla hyvä vahvistus alempiin kenttiin, ja Sutterin kanssa siinä on toivottavasti toimiva tutkapari kolmoskenttään. Annetaan kavereille mahdollisuus, ja katsellaan millaista jälkeä Neal tekee kantrikaupungissa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Vaikea persoona pukukopissa? Tästä kuulisin mielelläni lisää kun mitään tämmöistä juttua ei ole koskaan omiin silmiini osunut.

Bottom-line Neal was moved more for "behavioral reasons" as one source said and Penguins wanted to change culture in locker room.

Twitter / TIOPS_DePaoli: Bottom-line Neal was moved ...

Pens Management hinted at this after the end of the regular season. They don't like the influence Neal was having on younger players.

Twitter / AshleyChaseTV: Pens Management hinted at this ...

Pens fans who don't like the trade should know that Neal was a problem in that locker room.

Twitter / AshleyChaseTV: Pens fans who dont like the ...

Siinä nyt muutama twiitti asiaan liittyen. Jokainen uskokoot sitten mitä haluaa Nealiin liittyen.
 

torskine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets, NHL
Kyllä Pingut otti nenään tässä kaupassa, ei voi mitään.. Malkinin rinnalla, tai Crosbyn rinnalla Hörnqvist tekee varmasti sen 30 byyriä kaudessa, mutta Nealilla on ainekset 45+ merkkisiin maalimääriin.. Sanoin jo aiemmin tuolla Wild-ketjussa, että isoja muutoksia tapahtuu Pittsburgin organisaatiossa, ja onko tässäkään vielä kaikki..?

Neal oli rottamainen voimahyökkääjä, ja hiukan laiska, mutta uuden coachin myötä sekin olisi voinut muuttua, mutta nyt sitä ei tiedetä.. Toki Pingut sai kolmoseen yhden puuttuvan palasen, mutta kakkosesta on nyt Neal, ja Jokinen pois, ellei JR harkitse sittenkin Jokiselle jatkoa, mitä kuitenkin hiukan epäilen, sillä JR oli juuri se GM joka ulosti Jokisen Hurrikaaneista, ja piti vielä osan palkastakin.. Toki Hörnqvist on oiva kaveri TOP-6:n, mutta onko riittävän hyvä..? Mielenkiintoisia aikoja eletään myös täällä suunnassa.. :)
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Ennen kuin kukaan ihan täysin noita Nashvillestä tulleita jannuja dumaa niin kannattaisi odottaa sen verran, että näkee heidän pelaavan. Ei tuo nyt niin huono kauppa Pensille ollut kuin mitä moni täälläkin antaa ymmärtää. Ette kuitenkaan ole ikinä edes nähneet Hörnqvistin saati sitten Spalingin peliä, koska kukapa nyt Nashvillen pelejä katsoisi. Siksi tuntuu jotenkin oudolta dumata äijät läpipaskoiksi ennen kuin ovat edes Pittsburghin lentokentälle laskeutuneet.

Spaling on nimenomaan positiivisella tavalla mitäänsanomaton bottom-6 luutija, joka ei pahemmin häikäise, mutta hoitaa työnsä tasaisella varmuudella. Tuonee ihan kaivattua lisää tuonne Penguinsin alaketjuihin.

e.

Toki Hörnqvist on oiva kaveri TOP-6:n, mutta onko riittävän hyvä..? Mielenkiintoisia aikoja eletään myös täällä suunnassa.. :)

Hörnqvist teki kuitenkin 57 pinnaa viime kaudellakin joukkueessa joka ei todellakaan ole mikään 'offensive powerhouse'. Jos tuo ei jonkun joukkueen top-kutoseen riitä niin taidankin alkaa kannattaa sitä jengiä.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tilaa capissa: karvan alle 15 miljoonaa. Otetaan ajatusleikki: Tästä kun Spaling haukkaa 2.5 miljoonaa, Sutter 3.5 ja Despres 1.5 (arvioita toki), jää tilaa alle 8 miljoonaa. Tällä sitten pitää saada kakkosen laita, nelosen kaksi pelaajaa, yksi pakki ja päälle vielä pohjat/syvyys. Ei ihan helpoin tilanne. Laskin että Sutter pelaa pienellä palkankorotuksella yhden kauden ja Spaldingille tehdään vähän pidempi soppari tuolla miljoonan korotuksella. Despres pelaa vanhalla tutummalla hinnalla edelleen kauden.

Kevään näytöillä Gibbonsille pitäisi kyllä antaa reilu mahdollisuus vakiinnuttaa paikka ylhäällä, mikäli tälle uusi pahvi sorvataan. Ja Bennettin rooli on edelleen yhtä suuri kysymysmerkki kuin viime kaudella, ellei jopa suurempi jatkuvien loukkaantumisten kanssa.

Puolustuksen lisähankintojen suhteen olen vähän epäileväinen. Jos Orpik ei jää kunnon hyväveli-alennuksella, niin sitten luotetaan entistä enemmän nuoriin. Voihan sitä kauden aikana yrittää tehdä vielä jonkun täsmähankinnan, mikäli training campin tulos junnujen suhteen osoittautuukin pettymykseksi. Uskon kuitenkin, että Pouliot/Despres-kaksikosta toinen vakiinnuttaa paikan kuusikossa.

Näin ollen tuohon kahdeksaan miljoonaan jos saadaan reilulla miljoonalla Gibbons, ja kuutospakiksi Despres, niin lähes seitsemän milliä jää yhteen neloskenttäläiseen ja kakkosen laituriin. Bennett ja Gibbons (sekä tarvittaessa Dupuis) pitäköön ylhäällä kilpailutilannetta kakkosen laiturin tontista.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Nealin mukana lähti aimo annos ylivoimamaaleja, mutta Hörnqvist kykenee omalla erikoisosaamisellaan kyllä paikkaamaan sitä. Tehnyt tasaisen hyvään tahtiin Nashvillessä ylivoimamaaleja.

Nealhan ei meinannut poffeissa edes mahtua ylivoimaviisikkoon, kun Martinia peluutettiin viivassa, jottei vastustaja rankaisisi jokaisella alivoimalla. Jokisen ja Nealin menetyksen myötä kakkosylivoima heikkenee väkisinkin, mutta ykköseen saadaan edelleen esimerkiksi Malkin-Crosby-Kunitz-Letang-Martin -nippu.
 

torskine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets, NHL
Pitää kysyä enemmän Pittsburgin otteita seuranneilta, että olisiko Megna valmis kakkosen laitaan pingviineissä..? Myöskin Depressille kyllä kannattaisi antaa paikka ylhäällä vakituisesti, ja sitä kautta katsoa että josko kehitys ottaisi aimo harppauksen eteenpäin, mitä tästä ajatuksesta mieltä..?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös