Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Neuvirthin kanssa ilmeisesti sitten mennään loppuun asti. Kahdesta helpohkosta maalista huolimatta tukku isoja torjuntoja ja hieno ryöstö Pittsburghista. Vastaavasti Murraylta taas heikompi peli, vaikka Couturierin voittomaali menikin Norris-ehdokas Dumoulinin kautta, niin tuo Filppulan av-maali oli kyllä aikamoinen pupellus.

Kaksi voittoa kaivettu jo Pittsburghista. Jos seuraavaan peliin saataisiin kotijoukkuekin jäälle, niin game 7 ei ole mikään mahdottomuus. Toivottavasti Provo pystyy pelaamaan sunnuntaina.
 
Pöö

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Joo ei kyllä yhtään luottamus noussut Neuvirthia kohtaan vaikka voitto tulikin. Molemmat, varsinkin eka oli naurettavan helposti päästetty. Lopussa Crosbyn tilanteen torjuminen.oli hyvä koppi. Sekin johtui siitä että Crosby ei saanut nostettua läheltä enempää ylös.
Nopeasti summattuna Flyers kuitenkin vähän perässä joka osa-alueella pelissä. Kova on siis työmaa jos mielivät jatkoon mutta hienoa että tähän peliin löytyi enemmän taistelua kuin edellisiin. Muutenkin vähän alkoi tunnelma nousta tässä sarjassa. On nimittäin ollut ihmeen pehmeätä touhua aikasemmin.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Todella turhauttava tappio, jos sunnuntaina ei ole Pens eri asenteella liikkeellä niin ihmettelen suuresti, todella huono matsi vaikka paikkoja olikin vieraita enemmän, mutta kyllä kotona tässä vaiheessa pitäisi pistää peliin all in ja sarja pakettiin. Seiskapeli tai mahdollinen tippuminen tässä vaiheessa olisi kyllä suuri pettymys vaikka alla on kaksi cuppia.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Crosbylla oli off-päivä ja Flyers onnistui (tuon ensimmäisen syyn vuoksi) voittamaan erikoistilanteet, siinäpä ne isoimmat syyt siihen, että sarja kaventui. Samat asiat pätivät myös toisessa voittoon päättyneessä pelissä, joten ei tässä nyt hirveän luottavainen olo ole. Vaikea uskoa Crosbyn nukkuvan useammassa pelissä putkeen, varsinkin kun Flyersin paletti ei pysy kasassa yli 20 minuutin jaksoa. Provorovin mahdollinen poissaolo olisi sitten se viimeinen sinetti sarjalle.
 
“If you have everything under control, you’re not moving fast enough.” - Mario Andretti

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Mä alan pikkuhiljaa jo toivoa, että Flyers menee tästä parista jatkoon. Niin saatanan naurettavaa neppailua tää Pensselin touhu on juuri silloin, kun se kiima pitäisi olla kovimmillaan. Vastustaja on köysissä, tuomarilinja suosii, vastustajan veskari pelannut joskus jouluna, kotiottelu ja kaikki avaimet käsissä. Mitä sieltä tulee? No tuutin täydeltä löysää paskaa! Ylivoimaa tarjotaan saavikaupalla hopeatarjottimella ja sitten siellä käydään lähinnä oleskelemassa, perseillen vieläpä alivoimamaali vastustajalle. Kaikkea sitä, vittu, tässäkin iässä vielä pitää kestää.

Todella typeriä ja idioottimaisia henkilökohtaisia ratkaisuja ympäri ämpäri kenttää, eikä tuosta nyt oikeastaan puuttunut kuin oma maali tai vaikka Crosby&Letang yhteentörmäys, jossa molemmat halvaantuvat. Aivan vitun sama vaikka pari kuppia on jo nosteltu, nyt on nyt eikä vuosi sitten. Vittu hereille siellä. Sullivan saa panna pukukopin remonttiin ja hakata vaikka nyrkillä sitä motivaatiota noihin vätyksiin. Pakkoko tässä on taas tehdä elämä itselle niin helvetin vaikeaksi? Ei mua saatana kiinnosta taas mikään.

Flyers in 7, kiitos ja anteeksi.
Hyvin taas kiteytit omatkin ajatukseni tästä perseilystä.
Ihan sama vaikka vastassa olis ollut SexyPöxyt Suomifutiksen divarista kun asenne oli tuo mikä nähtiin eli ei voittaminen maistunut vaan ihan älyttömällä tavalla annettiin suorastaan lahja vihulle.

Ei tämmöistä esitystä voi kuin kirota ja ihmetellä.

Samalla sai takka taas kivaa sytykettä pitkävetolapuista. Oli Penssiä eestä ja takaa ja tasotuksella ja ilman mutta päättivät itse antaa vielä lisää tasoitusta tämän farssin muodossa.

Kotiyleisöä on nyt mestarit hemmotelleet tavalla joka muistutti muutamasta menneestä keväästä ikävän flashbackin tavoin.

Toivottavasti siellä tosiaan Sullivan on pikkuisen antanut ruoskan laulaa, tällaiseen ei ole varaa näissä peleissä. Kaveri kiittää ja tulee seuraavaksi rinnalle jos ei homma ala maistua.

Nooh, toki luottoa löytyy mutta ei näitä enää, kiitos.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Samalla sai takka taas kivaa sytykettä pitkävetolapuista. Oli Penssiä eestä ja takaa ja tasotuksella ja ilman mutta päättivät itse antaa vielä lisää tasoitusta tämän farssin muodossa.
Seuraava peli on kuitenkin se pahin, Pens hoiti nyt vieraissa molemmat ja ottelut ja sarja on katkolla ensimmäistä kertaa kotona, ulospuhallus? Flyersia nöyryytettiin kotona fanien edessä, all in seuraavaan peliin? Pitäisi ainakin löytyä sitä oikeaa kiukkua. Katkaisupeli on se kaikista vaikein aina.
Onneksi itse vähän haistelin tuota niin sai ihan hyvät rahat kun Unibet tarjosi Flyersille yli neljän kerrointa, pientä lohtua, pientä. Huomenna löytyy asennetta ja sarja katkeaa uskon mä :)
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Olin kyllä satavarma, että kesäloma alkaa tästä kun selvisi ettei Coots pelaa, ja sitten tuli vielä tuo Hakstolin absurdi ketjulotto. Ja ei se kyllä kaukana ollut. Toisessa erässä Flyers oli ihan köysissä, mutta niin vain suomalaiskaksikko Lehterä-Filppula löi pelin tasoihin alivoimalla, ja Coots ratkaisi pelin lopussa. Neuvirth oli maalin suulla loistava, ja Provorov eläin. Kiva että kapteenillekin tuli onnistumisia.

Pakko kehaista Filppulaa ja Lehterää kun kerran aihetta on. Molemmat ovat nostaneet hienosti tasoa heikosti menneen runkosarjan jälkeen. Hyvä pojat.

Kyllä Pens on kuitenkin ollut sen verta paljon vahvempi näissä peleissä, että uskon niiden menevän tästä jatkoon. Malkin ja Crosby tuskin pelaavat kahta heikkoa peliä peräkkäin. Saumat voittoon kyllä kuitenkin olisi. Pitäisi vaan pysyä poissa boxista. Phillyn yleisökin voisi keskittyä enemmän omien kannustamiseen, eikä vastustajien ja seeprojen buuamiseen. Kaikki ylimääräinen buusti olisi nyt tarpeen.

Matt Murray on kyllä helvetin kova kassari. On varmaan kivaa, kun on tuollainen luotettava ykkösveska, joka vain nostaa tasoaan, kun pelit kovenevat.

Ei olisi maailmanloppu vaikka tappio tulisi. Kunhan kaadutaan saappaat jalassa, niin olen tyytyväinen.
 
Friends Don't Let Friends Get Friends Haircuts...

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Onneksi itse vähän haistelin tuota niin sai ihan hyvät rahat kun Unibet tarjosi Flyersille yli neljän kerrointa, pientä lohtua, pientä. Huomenna löytyy asennetta ja sarja katkeaa uskon mä :)
Hyvä että sinä edes haistoit helpon rahan!
:--D

Tällä kertaa valmistauduin siten että jätin pelaamisen väliin jotta ei tule enempää tappiota.
On sen verran vaikea homma mulle haistella mitkä Pingviinit sieltä kentälle milloinkin tulee, niitä näyttäisi olevan kahta täysin erilaista sorttia.

Vakavasti puhuen, toivottavasti nyt on saatu taas joka jätkä hereille, sillä Flyers on sellainen vastustaja jolle putoaminen tekisi vielä paljon kipeämpää kuin monelle muulle jengille tippuminen. 2012 oli melko tyly kevät joka ei ole vieläkään kaiken voitetun jälkeen kokonaan unohtunut. Varsinkin kun jatkoonmeno oli ihan tarjottimella jo viimeksi....

Hieno kiekkoilta ja -yö luvassa Anyway!
LGP! (&Avs)
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Parempi meni jatkoon. Nyt voi vähän ihmetellä miten saatiin edes kaksikin voittoa.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

LemMy

Jäsen
Oisko se Couturier kuitenkin parempi kapteeni kuin Giroux? Yhdellä jalalla koittanu väkisin pitää Flyersia viimeiset pari peliä mukana kun Giroux taas huudellut fakkia, pyöritellyt päätään ja kerännyt miinusta koko sarjan.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Playoffit oli Flyersin mestaruus tälle kaudelle ja Penguinsin asettuminen vastaan näytti Flyersin pahimmat puutteet karulla tavalla. Pelin ratkaisu kyllä vitutti, vaikka ei se tainnut lopulta kampitus ollakaan se Letangin tilanne (osui kiekkoon ensin). Guentzelin vetoprosentti tässä pelissä oli varmaan 100%.

Luonnollisesti on aika vaikea toivottaa Penguins-faneille onnea kannujahtiin, mutta kiitos tästä sarjasta kuitenkin. Yllättävän hyvin roikuttiin mukana.
 
Pöö

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Olipahan melkoinen päätös tälle ottelusarjalle. 8-5 voitolla sarja poikki! Vielä 4-2 tappioasemasta tuo nousu. Huh huh. Oli kuitenkin erittäin hyvä saada sarja poikki nyt. Malkin saa levätä hieman ennen seuraavaa sarjaa ja on toivottavasti silloin mukana täydessä iskussa taas. Ja toivottavasti Hagelin on myös mukana, nyt peli jäi kesken toisessä erässä Girouxin taklauksen jälkeen.

Guentzelille tehot 4+1 ja vastasi 4-4 tasoitusmaalista ja kolmesta seuraavasta eli aika tärkeitä maaleja kaikki. Kevään miehiä Guentzel jälleen. 13 pistettä tähän sarjaan on hyvää jatkumoa viime kevään tehoilulle.

Mr. Elimination Game, Bryan Rust, kävi jälleen iskemässä yhden maalin ratkaisuottelussa, tällä kertaa tyhjään maaliin.

Tuo Flyersin avausmaali pikkaisen vitutti heti ottelun alkuun, käsittämättömän huono pelaaminen Ruhwedelilta siinä. Murraylle meni tuo neljäs maali helposti ja jos tappio olisi tullut, olisi tuo ollut aika ratkaiseva. Mutta ei ollut sitä onneksi tänään. Flyersin kolmas maalikin huonosta keskialueen poikkisyötöstä. Pitää katsoa tilanne vielä uudestaan, että oliko siellä toisella laidalla vapaata miestä minne Hörnqvist yritti pelata kiekkoa, mutta samanlainen korkean riskin syöttöyritys kuin edellisessä pelissä Kesselilta ja molemmista seurauksena takaisku. Nuo pitää ehdottomasti karsia pois pelistä jatkossa.

Nyt sitten vaan Capitalsia odottelemaan toisen kierroksen vastustajaksi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Kiitos kaikille keskusteluista täällä, asiallista kirjoittelua oli alusta loppuun asti. Kyllä Pens jatkoon ansaitsi mennä oikeastaan kaikilla mittareilla, Flyers sai playoffeissa mukana olleista joukkueista vähiten laukauksia maalia kohti ottelukeskiarvolla ja Flyersilta onnistui hyökkääjistä oikeastaan vain Couturier, huhhu on muuten hyvä pelaaja kyseessä sitten siinä ja tuleva kapteeni? Nykyinen kapteeni oli surkea, olen aina pitänyt miestä hieman yliarvostettuna, mutta nyt mies pelasi kyllä alle oman tasonsa kirkkaasti, luokaton suoritus. Kuuteen peliin 1+2 ja -10! Pens iski 27 maalia Flyersin verkkoon, ei ollut Flyersista estämään Pensin hyökkäystä jota johti itse oikeutetusti joukkueen kapteeni ja säesti hieman "yllättäen" Guentzel. Provorov on hieno nuori puolustaja, mutta nyt pelin vaatimustaso nousi liikaa, mutta todella kirkas tulevaisuus tuolla kaverilla.

Sarjan kolme tähteä:

1. Sidney Crosby
2. Jake Guentzel
3. Sean Couturier
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Kari Runk

Jäsen
Provorov on hieno nuori puolustaja, mutta nyt pelin vaatimustaso nousi liikaa, mutta todella kirkas tulevaisuus tuolla kaverilla.
Täytyy tässä vielä muistaa sekin, että Provorovilla oli jonkinlaista vammaa taustalla, mikä näkyi esimerkiksi peliajassa parin erän jälkeen. Provo oli vasta Flyersin neljänneksi eniten pelannut puolustaja, mikä ei normaalikuntoiselle Iivanalle ole kyllä normaalitilanne. Toki vammoja on poffeissa useilla, mutta ei nyt sinänsä mikään ihme, että tuossa intensiteetissä alkaa virheitäkin näkymään.

Parempi jatkoon, Couturierista huolimatta.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Täytyy tässä vielä muistaa sekin, että Provorovilla oli jonkinlaista vammaa taustalla, mikä näkyi esimerkiksi peliajassa parin erän jälkeen. Provo oli vasta Flyersin neljänneksi eniten pelannut puolustaja, mikä ei normaalikuntoiselle Iivanalle ole kyllä normaalitilanne. Toki vammoja on poffeissa useilla, mutta ei nyt sinänsä mikään ihme, että tuossa intensiteetissä alkaa virheitäkin näkymään.

Parempi jatkoon, Couturierista huolimatta.
Tuliko tämä vamma viime pelin lopussa kun törmäsi laitaan päin? Huima pakki, mutta kuorma kasvoi ehkä vähän liian kovaksi tässä sarjassa ei pelkästään tämä viimeisin peli silmällä pitäen. Flyersin paras puolustaja heittämällä ja ottaisin Pensiin koska vain.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Ei ollut vielä Flyersin kevät. Nuori ja yksinkertaisesti monella osa-alueella vaatimaton joukkue teki aivan liikaa helppoja virheitä, joilla ei pitkälle mennä. Lisäksi ylivoima oli käsittämättömän huonoa, eikä maalivahditkaan tuntuneet saavan mitään kiinni noissa hävityissä peleissä, olkoonkin, että yksin jäivät.

Hyvällä tiellä ja monta hyvää nuorta ja vähän vanhempaakin, kenen varaan rakentaa. Kaipa tämä kevät meni voittamisen opettelussa.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Veikkaan että Provo ei ollut täysin kunnossa eikä tainnut olla Couturier myöskään mutta silti painoi 3+2 tähän matsiin, kausi oli loppujen lopuksi ihan hyvä kaiken sekoilun jäljiltä. Enemmän saatiin kuin kauden alussa ajattelin, katsellaan mitä muutoksia tapahtuvaa jengin sisällä. Penguins faneille propsit asiallisesta kirjoittelusta, parempi meni jatkoon ei kahta sanaa.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?

Kari Runk

Jäsen
Tuliko tämä vamma viime pelin lopussa kun törmäsi laitaan päin?
@Jyyd kirjoitteli viime pelin lopusta näin:

Niin. Kaatui laitaa päin ja löi kätensä/olkapäänsä. Nousi hiljalleen ylös ja lähti heti pidellen kättään vaihtoon, samalla Couturierin tehdessä maalin. Palasi vielä vikaan vaihtoon jäälle, mutta lähti sitten koppiin ennen pelin loppua.
Jos taas Provorov oli täydessä pelikunnossa, niin pidän Hakstolia yhtenä kaikkien aikojen idiooteista. Siellä oli mm. Gudas pelannut kahden erän jälkeen Provorovia enemmän, joten pakkohan (tai ainakin luulisi), että tuossa jotain pientä on oltava taustalla.

Ja tietenkään se mainitsemasi edellisotteluiden kuormakaan ei voi olla vaikuttamatta. Selkeä Flyersin ykköspakki joka tapauksessa.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Jos taas Provorov oli täydessä pelikunnossa, niin pidän Hakstolia yhtenä kaikkien aikojen idiooteista. Siellä oli mm. Gudas pelannut kahden erän jälkeen Provorovia enemmän, joten pakkohan (tai ainakin luulisi), että tuossa jotain pientä on oltava taustalla.

Ja tietenkään se mainitsemasi edellisotteluiden kuormakaan ei voi olla vaikuttamatta. Selkeä Flyersin ykköspakki joka tapauksessa.
Totta ja ehdottomasti on Flyersin ykköspakki.

Kun vähän tilastoja kävi läpi niin kyllähän nuo tukevat sitä mitä tuli nähtyä, että esim. Gostisbehere oli selvästi enemmän pulassa kuin Provorov. Mutta toisaalta mikä on aika yllättävää niin Gudas tässä sarjassa vain -1! Ja MacDonald 0. Ghost -8 ja Provorov -6.

Puhtaita onnistujia on aika vaikea Flyersin leiristä kaivaa sen verran alakynnessä pelillisesti joukkue oli, mutta nostaisin vielä Couturierin lisäksi Patrickin nimen esille. Hyvä pelaaja siitä on kasvamassa, kaikesta huokuu kyllä taito kiekonkäsittelyssä jne. Tilastot eivät mairittele, mutta aika vaikea on pelata Crosbya ja Malkinia vastaan.

Pensin puolelta ykköspakkipari Letang-Dumoulin onnistui ihan kivasti :)

Ja Määttä pelasi kyllä todella hienon pelin tänään!
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
Nämä aikaiset työaamut tarkoittavat, että pakko nukkua edes jonkinlaiset yöunet kun tulee tilaisuus. Vähän hävettää myöntää, että 4-2 tilanteessa suljin television. Nyt kahdeksan minuutin hidastus ja raivostuttaa etten yöunien kustannuksella katsonut matsia loppuun asti. Loistava voitto ja olipahan tykitystä Guentzeliltä. Olisin voinut lyödä varmaan vetoakin, että Flyers voittaa tämän ottelun kun lähdin nukkumaan. Tuntui, ettei Couturieriä voi pysäyttää kukaan tai mikään ja Murraykin vaikutti sillä hetkellä epävarmalta.
Puhtaita onnistujia on aika vaikea Flyersin leiristä kaivaa sen verran alakynnessä pelillisesti joukkue oli, mutta nostaisin vielä Couturierin lisäksi Patrickin nimen esille. Hyvä pelaaja siitä on kasvamassa, kaikesta huokuu kyllä taito kiekonkäsittelyssä jne. Tilastot eivät mairittele, mutta aika vaikea on pelata Crosbya ja Malkinia vastaan.
Samoja huomioita itselläkin. Ennen sarjaa kyselin, että minkälainen kaveri Nolanista on kasvamassa eikä oikein vieläkään auennut onko se lintu vai kala - mutta hyvä pelaaja siitä joka tapauksessa kasvaa. Ei sirkustemppuja, mutta erottui kuitenkin paikoitellen edukseen tekemällä pieniä asioita oikein. Moderni, hyvä sentterin aihio. Oli niissä peleistä joita pystyin katsomaan minusta mm. Konecnya parempi, jonka odotin tuottavan paljon nähtyä enemmän harmaita hiuksia Penguinsille. Edessä kun pelaa vielä Couturierin kaltainen sentteri niin hyvää esimerkkiäkin on tarjolla ihan joka päiväisessä arjessa.

Avaukseen kirjoittelin, että sarjassa voi tapahtua ihan mitä vaan missä vaiheessa tahansa, ja minusta tämä peli kuvasi hyvin sitä mitä hain takaa. Koskaan ei tiedä kun nämä joukkueet pelaavat keskenään. Vielä tällä kertaa Penguinsin rutiini ja taitotaso oli pykälän kovempaa, mutta Flyersista huokuu, että se tulee olemaan valtava kanto kaskessa seuraavina vuosina.
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Onnea Walkin, Bosco ja kumppanit.
Menkää nyt kolmatta kertaa putkeen
 
"Sure NBA players make a lot of money, but we spend a lot too."-
Patrick Ewing

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
@Jyyd kirjoitteli viime pelin lopusta näin:Jos taas Provorov oli täydessä pelikunnossa, niin pidän Hakstolia yhtenä kaikkien aikojen idiooteista. Siellä oli mm. Gudas pelannut kahden erän jälkeen Provorovia enemmän, joten pakkohan (tai ainakin luulisi), että tuossa jotain pientä on oltava taustalla.
Provorov sanoi haastattelussa, että pelaa niin kauan kun käsi ei ole irti. Eli suomeksi ei ollut 100%, mutta pelasi kivun läpi. Couturierilla oli puolestaan nivelsiteet polvesta repeytyneet, ja äijä painoi silti.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

Schadowan

Jäsen
Philly saa Pensistä aina huonoimmat puolet esiin. Esim tuo Phillyn ensimmäinen maali: Ruewehdel+Oleksiak huitoo keskenään kiekkoa maalin edessä ja Couturier heittää tyhjiin. Ei tuollaista maalia ole nähty sitten Disco-Danin/Fleuryn kulta-aikojen.

Pensin pelaamisesta jäi vähän kaksijakoiset fiilikset - paljon tehtiin maaleja, mutta välillä oltiin aivan hukassa. Mutta ehkä se PhillyFactor™ vaikutti tuolla taustalla.

Phillyn pelaamisesta jäi mieleen uskomaton määrä henkilökohtaisia virheitä, mutta nämä oli niitä oppirahoja, mitkä nuoren jengin pitää vain maksaa. Matka on vasta alussa. Giroux,Couturier,Voracek,Provorov,Ghost,Simmonds,Patrick - aikasen hyvät palikat on siinä, kunhan veskariosasto saataisiin nyt kuntoon.

Pensin osalta tärkeintä on, että a) saatiin voitto b) ei tarvinnut raapia ja raastaa seitsemää peliä-> toivon mukaan pieni etu seuraavaan sarjaan, jos/kun wsh-cbj vääntävät vielä pari pitkää peliä.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Provorov sanoi haastattelussa, että pelaa niin kauan kun käsi ei ole irti. Eli suomeksi ei ollut 100%, mutta pelasi kivun läpi. Couturierilla oli puolestaan nivelsiteet polvesta repeytyneet, ja äijä painoi silti.
Miten helvetissä revenneillä sivusiteillä pystyy pelaamaan? On tuo "kuturieer" uskomaton ukko.

Huhhuh, jatkoon mentiin, ja heti alkuun Letangille jäitä hattuun, todella typerää mailapelaamista. Ei auta mitään, jos runkosarjassa näitä huiskimisia vähän otetaan pois, pleijareissa pitäisi linjan pysyä. Muutenkin tykkään taklauksista ja kovasta pelistä, mutta mailahuitomiseen ei änäri ole kyennyt puuttumaan mitenkään järkevästi.
Noh, voitto tuli ja pingut jatkoon. Sen pitäisi riittää, mutta silti jäi vähän huoli pelin kuosista. Vähän sellainen kutina, että Caps niistää tänä vuonna, vaikka Caps on hyvä sulamaan tärkeissä paikoissa. Tai voihan sieltä Keklun Columbus tulla ja porskuttaa yhtä lailla jatkoo tuosta parista.

Hörkka oli hyvä, tärkeä agitaattori, jonka jalat ei pysähdy. Sheary sais alkaa pikku hiljaa osumaan maaliin. Kapu oli kapu, ja Bassard on huomaamaton hyvässä mielessä. Näköjään onnistuu maalinteko ilman genoakin, joskin ylivoimalla geno on mielestäni Crosbyä tärkeämpi palanen.

Ja Oleksiak&Ruhwedel kaksikko sais välipäivät "katsella vähän videoita" temptation island hengessä, että missä menee "rajat", mitä siellä maalin edessä saa tehdä, mikä on suotavaa tehdä, ja missä kohtaa kultamussukat menee over the line.
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)
Missä kaikissa tilanteissa Giroux (-10) ja Couturier (+1) muuten pelasivat eri kentissä?
Siinä pelissä, jossa Couturier huilasi otti -3, mutta eikö ne samassa kentässä vetäneet. Viimeisessäkin pelissä?

Ei ihan menty seiskapeliin, eikä flyersin ykköspakkipari tilastojen (ja osin nähtyjen pätkienkään) perusteella vaikuttanut siltä, mitä täällä mainostettiin.
Not trollin’
just sayin’.

No Pensin tason mittaa seuraavaksi.... veikkaan että Capsit. Vaikka Columbusta toivonkin, koska Suomi.
Olisiko jo Ovien aika?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy