Pitsiturnaus 2008

  • 71 016
  • 203

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Huonompi juttu faneille, mutta useampi valmentaja olisi halunnut jättää kyseisen turnauksen väliin. Ei yhden päivän takia, vaan valmennuksen rytmityksen takia. Ei ole mitään järkeä pelata muutamien harjoitusten jälkeen.
Tämä on kyllä totta. Onneksi saatiin Tappara tulemaan mukaan viime vuonna turnaukseen, ettei runkosarjan voitto mennyt heille murskaavalla erolla muihin, kun tuo yksi perjantaipäivä sekoittaa totaalisesti koko harjoituskauden.
Toisaalta pelaajat ovat varmasti tyytyväisiä.
Pelaajat ovat tyytyväisiä mihin?
Tarkoittanet sitä, että pelaajat ovat tyytyväisiä, kun turnaus järjestetään, koska kirjoitat noin samana päivänä asian tiimoilta avattuun ketjuun. Ei sinänsä, olen kanssasi samaa mieltä. Mitä itse on päässyt pelaajien kanssa keskustelemaan, niin kyllä he tästä turnauksesta valtaosin pitävätkin. Tietysti, kun turnaukseen saapuu noin 180 pelaajaa, niin ainahan mukana on joku, joka olisi halunnut mennä mökille aiemmin, mutta sellaista se jääkiekkoilijan elämä on.
Huonompi juttu faneille ja Lukon taloudelle, vei varmasti 50 - 100.000 €uroa.
Mistä sinä näitä lukuja oikein vedät? Ennenkuin voidaan edes aloittaa spekulointia mistään turnauksen budjeteista ja yleensäkään mistään rahasummista, niin olisi edes kohtuullista tietää, ketä turnauksessa pelaa. Sillä kun sattuu olemaan varsin suuri merkitys sille asialle, ketä katsojia voidaan odottaa saapuvaksi Raumalle. Tottakait naapurikaupungin poissaolo vaikuttaa, koska läheltä on aina helpompi saapua, kuin esim. Helsingistä tai Oulusta. Mutta ei se niinkään ole, että jos oletetaan tuhat porilaista saapuvaksi turnaukseen, niin tässä tapauksessa voitaisiin suoraan vähentää pois tuo tuhannen kuluttajan käyttämä summa Lukolta. Kyllä joka joukketta tullaan kannustamaan kauempaakin.

Mitä sitten muuten tulee tähän Alpon ajatusmalliin, niin onhan se tässä jo tullut hyvinkin selväksi, miten Ässät tulee kulkemaan tästä eteenpäin. Joka asiassa, missä vaan suinkin voida olla vastaan tai erimieltä, niin sitä sitten myös ollaan Alpon suulla. Ihmisellä kun on meneillään helvetinmoinen pätemisentarve, niin hän muuttuu silloin aina sellaiseksi, ettei mikään käy, vaikka hyvääkin ehdotetaan. Tietysti sitä Alpoakin tavallaan ymmärtää, kun mies on saanut toistaiseksi voimassaolevan päävalmentajasopimuksen sm-liigaan. Se on niin kova paperi, ettei vastaavaa ole koskaan kukaan vielä saanut. On tiäksää sitä kompetenssia sanoa enemmän, kuin kellään muulla Suomessa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Rajala puhelee Länsi-Suomessa että Kärppien osallistuminen on jo "lähes varmaa".

Kärppien kannattajilla on varmasti kova jano kun niin kaukaa tulevat, joten eiköhän Lukko hyvinkin kuittaa sen Ässien poisjäämisen aiheuttaman miljoonan euron tappion.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Toivottavasti Kärpät tai Hifk tulevat Pitsiin. Muuten voi olla aika vaisu turnaus, kun raumalaisia nuo Sportit, KalPat ja Kerhot eivät oikein sytytä. Kyllä sitä täytyy tälläkin kertaa hallille raahautua, kun tähänkin asti on jokaisessa Pitsissä käyty. Kaljaa koneeseen niin tunnelma nousee jne..

Kyllähän ainakin Sportin, HIFKin ja Kärppien faneja olettaisi saapuvan paikalle ihan kiitettävästi. Ja ovat olleet muutenkin ihan asiallista porukkaa. HPK..ta ei olisi tarvinnut paikalle kutsua, koska heidän "sikakatsomonsa" saapuu kuitenkin paikalle ja niitä nyt ei katselee hullukaan edes 10 promillen kännissä.

Hieman tulee porilaisia ikävä tuossa tapahtumassa. Heidän pois jäämisensä tulee olemaan tunnelman kannalta huono asia. No eiköhän opetella jo valmiiksi siihen, ettei niitä Ässiä ole koko liigassa? Putoavat kuitenkin ensi kauden päätteeksi Mestikseen ja kuka nyt Mestisporukoiden kanssa viitsii vastakkain pelata? Ja hymiöt perään ettei tule porilaisilta parku.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taaskaan ei ajatella Ässien puolelta maksavaa fania. Tämä on jo ties monesko pyllistys fanien suuntaan tänä vuonna ja veikkaan että jatkuu vaan. Kauanko tätä jaksaa? Olis jo aika HIRSIMÄENKIN herätä kele siellä toimistolla. Jouklkue on täydessä alemmuuden tilassa...varmaan on näiden viimeistenkin kieroiluiden jälkeen helppo myydä Ässiä. Tämä Pitsiturnaus on ollut ennen kaikkea perinne ja perinteistä pitäisi pitää kiinni. Uskomattoman hieno lätkäkauden avaus, jossa ei kuitenkaan ole pelillistä panosta...eikä sitä edes ole kukaan kaivannut, mutta kaikinpuolin äärettömän hieno tapahtuma. Kyllä sapettaa.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Taaskaan ei ajatella Ässien puolelta maksavaa fania.
Tämä on SM-liigan perisynti. Munaa mittaillaan kiukuttelemalla toisille ennemmin kuin luomalla yleisölle mieleenpainuvia tapahtumia. Tuntuu kovin oudolta puheet ottelutapahtuman tuotteistamisesta ja laadun parantamisesta, kun samaan aikaa seurajohdosta ja valmennuksesta lyödään kapuloita rattaisiin. Sitä varmaan kannattaisi aina välillä muistuttaa seuroille (ja pelaajillekin), että kenen takia siellä yleensäkin pelataan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Länsi-Suomen mukaan Jokerienkin kanssa neuvotellaan turnaukseen osallistumisesta.

Enpä ole koskaan ennen tätäkään asiaa miettinyt, mutta ei kai tuosta osallistumisesta sentään mitään muuta korvausta vieraileville joukkueille makseta kuin se päivän mittainen ylöspito ruokailuineen?
 

Mansa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, ehdottomasti ja aina
Aiheeseen liittyen kannattaa kuunnella Ässien sivuilta pataradiosta hpk ottelun lehdistö/mediatilaisuus niin siellä on apen kommentit raumalaiselle toimittajalle joka häneltä tivaa tietoa että miksi Ässät ei nyt osallistu kyseiseen turnaukseen, hyvät naurut sai taas aikaan kun kommentteja kuunteli.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Aiheeseen liittyen kannattaa kuunnella Ässien sivuilta pataradiosta hpk ottelun lehdistö/mediatilaisuus niin siellä on apen kommentit raumalaiselle toimittajalle joka häneltä tivaa tietoa että miksi Ässät ei nyt osallistu kyseiseen turnaukseen, hyvät naurut sai taas aikaan kun kommentteja kuunteli.

Oli kyllä nihkeän oloinen toi Alpo, mutta kaippa sen ymmärtää tuollaisen kauden jälkeen:)

"emmä sille mitään voi!" hehee, kukas sitten millekään mitään voi jos ei päävalmentaja? Toisaalta taas ensi kauden alku tulee olemaan poikkeuksellinen, jos ei yhtään keskinäistä matsia tulla ennen kautta pelaamaan...
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
No ainakin kovan joukkueen ovat turneeseen hommanneet, kun viime kauden euroopan paras tiimi Kazan tulee. Voisi melkein päätellä tuosta, että Kärpätkin tulee.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Jokereiden saapuminen Raumalle saattaa hyvinkin tarkoittaa tunnelman nousemista hallissa. Jos siis Jokeri-fanit aikoivat lähteä viettämään kesän upeinta päivää oluen ja jääkiekon merkeissä. Kuopiosta ja Hämeenlinnasta toivottavasti saapuu porukkaa myös runsain mitoin raumalle. Toivottavasti saadaan hyvä turnaus jälleen kerran.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Tämähän sopii kivasti meikäläisen kesälomasuunnitelmiin, eli pakko varmaan hilautua paikalle. Ässien jääminen pois harmittaa kyllä mielettömästi, mutta muuten taso näyttää pikemminkin nouseen viime vuosista.

Mikäköhän mahtaa olla Lehkosen osuus Raumalle tulemiseen? Veikkaan että aika iso.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Myös Jokerit on mukana 2008 pitsiturnauksessa, kuten myös kovasti vahvistuneet Kalpa ja HPK.
No niin, Lehkosen Ika pääsee nyt vittuilemaan vastustajan vaihtoaitiosta käsin raumalaiselle kiekkoväelle. Mutta on tosiaan hienoa homma, että narrit vierailevat ensikertaa Pitsissä. Tervetuloa vaan jokerifanit sankemmallakin porukalla nauttimaan ainutlaatuisesta kiekkotapahtumasta. Kuten myös Kerhon ja KalPan kannattajat.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kesämylly ála Helge/7 vs. Beni anyone?

Heinäkuun helteessä se luultavasti toteutuu, kun kerran sarjassa jäi näkemättä. Edellyttäen tietysti että Lukko ja Jokerit jossain vaiheessa päivää kohtaavat.

Hienoa että sieltä pääkaupungistakin tulee viimeinkin joukkue mukaan. Toivon mukaan tulee paljon kannattajiakin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt saavat Red Armyn kaverit kunnon seuraa, kun Jokeri Ultras saapuu Raumalle. Saavat kovat pojat koittaa ketä on kovin....

Kovan tason joukkueita on turnauksessa, täytyy varmaan itsekin lähteä katselemaan. Tosin täytyy vähän tiedustella ennen turnausta, minkälaisilla kokonpanoilla joukkueet lähtevät, ei paljoa kiinnosta HPK A vs. Jokerit A.

Helenius tuskin lähtee Raumalle, mutta "hippohiiri" Nielikäinen onkin eriasia...
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Nyt saavat Red Armyn kaverit kunnon seuraa, kun Jokeri Ultras saapuu Raumalle. Saavat kovat pojat koittaa ketä on kovin....
Toivottavasti kaikki paikalle tulijat ymmärtävät tapahtuman luonteen ja käyttäytyvät sen mukaisesti. Itsellä ainakin mukavia muistoja mm. Ässäkannattajien kanssa istuskelusta äijänsuon kalliolla pussikaljan ääressä. Omaan muistiini ei tule yhtään kähinää fanien välillä tuolta, päinvastoin, yleensä on ollut mukavaa vaihtaa tuntemattomien kanssa näkemyksiä pitkän kesätauon jälkeen.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Turnauksen taso kyllä nousee huomattavasti Ässien jäätyä pois, vaikka tunnelmaa saattaakin vähän latistaa. Tosin Sportin ja Jokerien faneja lienee reippaasti pakalla, joten eiköhän sitä tunnelmaakin löydy. Tosin hyvällä markkinoinnilla tupa on täys joukkueista huolimatta.

Tiedä sitten mitkä nuo Ässien poisjäännin perimmäiset syyt oli, kun Lukko ei ainakaan jossain mainittua kalastusta suorittanut yhtään Porin suunnalta. Lieneekö tuo kilpikonnien keräys vaan vievän apen ajan kesäisin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Turnauksen taso kyllä nousee huomattavasti Ässien jäätyä pois, vaikka tunnelmaa saattaakin vähän latistaa.

Tiedä sitten mitkä nuo Ässien poisjäännin perimmäiset syyt oli, kun Lukko ei ainakaan jossain mainittua kalastusta suorittanut yhtään Porin suunnalta. Lieneekö tuo kilpikonnien keräys vaan vievän apen ajan kesäisin.

Turnauksen tason laskusta Ässien vaihduttua Jokereihin en sano mitään, kun kuitenkin eletään heinäkuun loppua silloin ja turnauksen luonne tiedetään.

Mutta voihan se olla niin että Lukko kyllä kävi kalassa, mutta saalis jäi jostain syystä laihanlaiseksi. Tiedä häntä, mutta mulla oli heti silloin kun Ässät ilmoitti ettei osallistu semmoinen fiilis että taustalla on jotain muutakin kuin vain aikainen ajankohta. Tunnelma joka tapauksessa laskee, mutta pääasia että perinne jatkuu. Tiedä vaikka Ässätkin jonain vuonna vielä osallistuisi turnaukseen, jos huolitaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös