Pisin ryyppyputki?

  • 65 293
  • 201

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Bulgarian reissulla tuli juotua reilu 7 päivää putkeen. Ryyppy alkoi siitä kun heräsi lähtöaamuna ja loppui paluumatkalla lentokonessa. Seitsemän päivän aikana en juonut mitään alkoholitonta, eli koko ajan tuli oltua pienessä tai isossa humalatilassa.
 

Miguel

Jäsen
Yötä päivää ihan ympärikännissä olo ei taida olla mun juttuni. Sen verran usein olen pienetkin överit vedettyäni väsähtänyt ja ollut huonovointinen, ettei sellaista halua kokea pitkään yhtäjaksoisesti.

Peräkkäisinä päivinä on kyllä tullut otettua useasti. Mallorcan viikon lomalla touhu aloitettiin Helsinki-Vantaan lentokentällä lauantaina ja lopetettiin seuraavana launtaina aamuyöllä. Pikkuisen juotiin aina pian heräämisen jälkeen, mutta päivisin humalatila oli aika lievä. Muistamme kyllä kaverimme kanssa pitkään erään aamun, kun normaalia enemmän alkoholia tuntui virtaavan veressä vielä kohtalaisten yöunien jälkeen. Kaveri sitten ehdotti, että otetaan tässä aamulla heti yhdet. Epäröintini jälkeen päädyimme juomaan yhden kaljan puoliksi. Yhtä kaikki, juomisen jälkeen molemmista meistä tuntui, että olisi juonut viimeisen tunnin ties kuinka kaljaa. Kolahti päähän kuin metrihalko.

Tuon kokemuksen perusteella voin kuvitella, miltä korjaussarjan ottaminen voi tuntua, minä kun selviän useimmiten krapulasta melko lievillä oireilla. Mallorcan pitkä "putki" kuitenkin otti koville. Kertomuksissa liioitellulta vaikuttanut vapina tuli tutuksi ja osoittautui maineensa veroiseksi. Viimeisenä aamuna oli nimittäin vaikea osua pönttöön aamukusta sohottaessa. Suoranaista pahoinvointia en liiemmin kärsinyt, mutta helvetin apaattinen olo oli vielä 24 tuntia viimeisen drinkin jälkeen.

Tuon reissun jälkeen iski muutamaksi päiväksi hirveä morkkis, koska olin käyttänyt suunnilleen koko etelän-lomani (=paljon rahaa) makaamiseen ja dokaamiseen. Siksi en usko ryhtyväni tulevaisuudessa mihinkään pidempiin yhtäjaksoisiin seikkailuihin tuon jalon nesteen kanssa..
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän perjantai ja lauantai on tullut vedettyä kohtuu useastikin, mutta siinä se. Kaksi päivää on siis minun pisin ryyppyputkeni, ja nyt noista viikonloppuputkistakin on jo aikaa.
 

Soulreaper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves ja Boston Bruins
Itselläni kun on tuo viinanjuonti verissä, niin viisi päivää yhtäsoittoa on juotu muuan kerta, mutta neljä päivää putkeen heti kymmeniä kertoja, ja ottaminen ei todellakaan ole mitään pikkuhiprakassa pelleilyä vaan useita sammumisia päivässä.
Ja maksa-arvo gamma-gt tms vain 47!

No, työkamuni ottaa joka päivä vähintään 18 olutta, mutta se onkin immuuni.
 

serbi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Tottenham
se7en

niin, seitsemän päivää Levillä viime syksynä. Kaksi ekaa päivää aamusta iltaan. Sitten rauhallisemmin seuraavat päivät: Iltapäivällä muutama kalja ja sitten kämpillä saunan jälkeen tiukkaa.. Nämä ohjeet toimivat mulla:

-Anna krapulan tulla. Reilusti. Sitten sitäkin makoisampaa aloittaa korjaus. Korjauksen aloitushetki kaiken A ja O.

-Ulkoilu. Happihyppy auttaa ihan helvetisti.

-Ranimex joka aamu ja vatsa toimii kun unelma

-Syö !!

- Väkevistä vain kirkasta

Siinä se, reissun jälkeen päivän väsytti, ei muuta.
Ensi syksynä sama resepti.
 

Since 1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Duunittomat kesälomat ovat niitä opiskelijan kulta-aikaa. Muistuu mieleeni darroista kaikkein kuninkain viime loppukesältä. Kyseessä oli ikävien sattumien summa, jossa jouduin juopumaan viisi päivää ja yöytä putkeen. Perjantaina kolmen vuorokauden (minimaalisesti unta) totaalidokaamisen jälkeen huomattiin, että tänään on Ankka-Rock. Siitä tuli sitten jatkettua luonnollisesti seuraavat kaksi päivää. Tililtä lähti 900 euroa. Laskin jälkeenpäivän nauttimieni alkoholiannosten määräksi näiltä viideltä päivältä hurjalta kuullostavat n. 170.
Darra oli kauheaakin kauheampi: yöllä pelkäsin kaikkea, jopa verhoja, kuulin ääniä ja näin hahmoja pimeässä. Tunnelma oli todella kalmainen. En suosittele kellekään. Toipuminen kesti noin neljä päivää, muija meinasi jättää ja äiskä hankki AA:n esitteen. Saa nähdä, osuuko dokaamispiikkejä paljonkin ensi kesään.
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Kaiser Soze
Ps, Elvistelyn paikka. En ole muuten ikinä sammunut mihinkään muualle kuin omaan sänkyyn.
Koskaan en ole sammunut omaan sänkyyn, paitsi kerran. Omissa tupareissa heti alkuillasta.

Mitä tulee otsikon kysymyksen niin olen minä joskus ollut 1 päivän humalasssa, mutta harvoin kahta.
 

taisto-74

Jäsen
Suosikkijoukkue
5.SS-Panzerdivision "Wiking" Regiment "Nordland"
10 päivää on pisin kuuri. Ja tutina sen jälkeen niin kamala ettei kuppi pysynyt kädessä. Pakko oli mennä terveyskeskukseen "pink pantteria" hakemaan...
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Hiihtoloma, niin riski

Viime hiihtolomalla alkoholi maistui liiankin kanssa..

10päivää tuli otettua, reilusti. Tärinä ja toleranssit sen mukaisia. 8 päivän jälkeen tuntui ettei mikään riitä niin 9 päivänä käytiin hakemassa 3 pulloa alkon parast pearly bay viinipulloa ;)
10 päivänä oli niin jäätävä olo että oli pakko dokata lisää. Bisse tippunut joten oli pakko juoda jotain muuta...

Halvemmaksi tämäkin hiihtoloma reissu olisi tullut jos viinanhinta olisi tiputettu jo vuodenalusta. Tosin olisi putkikin jäänyt varmasti lyhyemmäksi jos olisi sen 0.7l viinapullon tirvaissut, muutaman viinipullon sijasta..


Alkoholi on petollisen koukuttavaa jos ei ole velvollisuuksia ja rahaa löytyy... Tuurijuoppona ei ole helppoa,vielä kun koulua pitäisi krapulassa käydä :(

lisäys, roskapuhetta ettei viinanhinta vaikuta elämään, kun hinta tippunut en muista milloin olisin juonut alle 2 kertaa, yleisesti 3 kertaa viikossa, ja aina 0.5 tai 0.7 + muutama kepardi päälle, atleast..
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Pisin putki taitaa olla kahteen-kolmeen kertaan vedetty neljän päivän setti. Tästäkin yhtänäistä ympärivuorokautista dokaamista vain aikoinaan penkkareiden, abiristeilyn ja tuliaisviinojen nauttimisen ympärille sijoittuneen putken abiristeilyosio, jonka aikana taisi se "maaginen" 24 tuntia yhtäjaksoista ryypiskelyä tulla täyteen kirkkaasti (pun intended). Putken päättäneeseen noin 20 tunnin unijaksoon mahtuikin sitten aika paljon horkkaista kääntyilyä hikisessä sängyssä ja valveunia sekä painajaisia mm. lattialla vilisevistä rotista. Nykyään tulee ahdistusta jo yhdestäkin kunnon turbomöyryillasta.

Kuinka ollakaan tuo kaikki muistui mieleeni kaikista hetkistä juuri nyt... Kiviharju tehnyt tänään jo maalin, Rautee syöttänyt toisen.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Itse valehtelen olevani "sivistynyt juomari" mutta aikanaan retkahdin 3 päivän kuurille valmistujaisjuhlissani. Ahkera vierailu boolimaljalla tuotti takaiskun jo ensimmäisenä iltana 19.00 aikoihin. Tällöin menin oksentamaan kaverini sanititeettitiloissa sijaitsevaan porsliinipyttyyn. Ehdin jopa sihtailla tavarani keskelle istuinta, mutta kas kummaa.. "tavarat" lennähtivät pöntön pohjalta takaisin ja suoraan uusille pyhähousuille. Joten ei kun housut vaihtoon ja parin tunnin voivottelun jälkeen pääsin jatkamaan suoritustani joka siis päättyi kolmantena yönä kun silmät painuivat väkisinkin kiinni.
Mainittakoon nyt tässä että vielä tänäkään päivänä ei meinaa kukaan uskoa että yrjänät singahtivat takaisin pöntöltä housuilleni. Olen jopa joutunut todistamaan asian todeksi kaatamalla vettä vauhdilla saavista pönttöön. Kokeilkaapa itse niin toteatte että osa vedestä todella läiskyy lattialle!
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Missä se krapulaketju on ja mitä ihmiset tekee päivisin kotona? Otin vapaata ja tsiikailen BBC:tä. Siellä on muuten ohjelma nimeltä extratime. Köyhää.
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Pee
Kyllähän perjantai ja lauantai on tullut vedettyä kohtuu useastikin, mutta siinä se. Kaksi päivää on siis minun pisin ryyppyputkeni, ja nyt noista viikonloppuputkistakin on jo aikaa.

Nyt kun "PeteX" nosti tämän ketjun ylös, muistin, että viisi viikkoa sitten tuli tämä putki rikottua. Ensin ryyppäsin molempina Jypin faniristeilypäivinä 22.- ja 23.4., joista ensimainittuna taisin olla enemmän kännissä kuin koskaan, ja sitten vielä Leijonien MM-kisa-avausta kisastudiossani kavereiden kanssa katsoessa meni kolmaskin päivä. Jos oikein tarkkoja ollaan, tissuteltua tuli myös faniristeilyn aattopäivänä, mutta ihan kännissä en silloin ollut.

Koska näinä samoina päivinä ei tullut nukuttua eikä syötyä juuri lainkaan, koska ei vain saanut unta eikä ruoka maistunut, niin kyllä fyysinen olotila oli sunnuntaina 25. päivä tosi heikko.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Totaalista kännäämistä pisin putki 4 päivää. Tarkoitan tommosta 2-3 tunnin torkkuja välillä ja heti herätessä korkki sihahtaa..putken loppuessa olotila perkeleelinen, vessaan mennään kontaten ja tavaraa tulee joka reijästä..

Jossain vaihessa pe-la meni aina tyyliin perjantaina kun pääsi töistä niin mäyris naamaan ja baariin, sielt kotiin 4 aikaa vähän aikaa nukuttiin että jaksaa jatkaa. Herätessä heti kaljaa naamaan ettei kerkee tulla paha olo, ja lauantai tasaista tissuttelua ja baarissa loppuun asti. Ja voi vaan kuvitella mikä olo oli sunnuntaina, syöminen kun ei vaan maistu dokatessa. Tota jatku jonkun aikaa.

Nyt kilttinä ukkomiehenä tulee käytyä radalla noin 2 kertaa kuukaudessa ja aina jää yhteen iltaan. Viimeksi vedin kaksi päivää viime juhannuksena aaton aatona oltiin tuttava pariskunnan kanssa kunnolla ja aamulla jatkoin kaverin kanssa 9 aikaan aamusta Stone soimaan ja kaljaa naamaan..loppuillasta meillä oli kämppä täys porukkaa ja aamulla siivotessa tyhjiä pulloja noin 120. Mahtoivat naapurit tykätä?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Ehkä neljä (4)- viisi (5) päivää

Niin, omat huikeimmat putkeni ovat kestäneet 4 päivää. Hämärä muistikuva myös kertoo, että olisin joskus ottanut viisikin päivää putkeen.

En kuitenkaan ole varma, joten päädyn ilmiantamaan itseni neljänpäivän taljaveikoksi.

Tämän vuoden pääsiäisenä tuli otettua neljä päivää putkeen. Moisen kuurin jälkeen kärsin ainakin neljän päivän kanuunan, jota pelkään vieläkin. Itselleni sellainen kolme päivää on kyllä maksimi, neljäntenä päivänä homma alkaa jo puuduttamaan ja tuntuu että voi juoda mitä vaan ja silti on vaan pienessä pöhnässä ja olo on silti kuin posetiivariapinalla.

Tälläisen pämppäämisen jälkeen näkee uskomattomia painajaisia, hikoilee kuin sika ja muutenkin on aivan kuutsilla.

Täältä tähän
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Kaipa se jossain viikon tienoilla menee tuo pisin putki, mutta vaikeahan sitä on muistaa. Taisi olla opiskeluaikojen alussa, kun tollasta järkevyyttä tuli tehtyä. Nykyisin 3-4 päivää alkaa olla maksimi, Provinssirockissa yleensä aloitetaan torstaina ja lopetetaan sunnuntaina. Se taitaa olla vuoden pisin putki. Maha ei enää niin hyvin kestä tuollaista törppöilyä.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Ennätys lienee kuutisen vuorokautta huhtikuussa 2001. Kyseessä oli Kotimaan pitkä -niminen teekkariekskursio läpi ja poikki isänmaan. Matkalle sattui mm. episodi jonka seurauksena ystävineni vierailin Tampereen kaupungissa kolmesti vuorokauden sisällä. Oli muuten pronssimatsi Ilves-Kärpät tuona päivänä.

Ei noihin nykyään enää pysty. Kahden päivän jälkeen on jo valmis virittelemään narua kaulaan kun elimistö huutaa tuskaa ja morkkiskin on. Waputkin ovat nykyisin enää kaksipäiväisiä.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Pisin ryyppyputki on ollut "nuorempana" noin neljä vuorokautta. Juhannusta tuli juhlittua tajukankaan lerialueella vailla muistikuvia. Törkeän paikan leritystä tuli siis joskus vietettyä. Alle kolmikymppisenä ei tiennyt mitä krapula on. Nyt yhden päivän pämppääminen aiheuttaa infernaalisen olotilan. Seuraavana päivänä ja hyvin monena seuraavanakin päivänä olo on lievästi sanoen tuskaisa.
Kauheassa krapulassa melkein kuulee kuolemanenkelin siipien havinaa. Tai ensin pelkää kuolevansa ja sitten pelkää ettei kuolekkaan.
Näin jälkikäteen kanuunat huvittavat, silloin joskus eivät.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Neljä päivää on kohdallani pisin ja se tapahtui viime juhannuksena. Sitä voi kutsua kunnon putkeksi, koska koko ajan hereillä ollessani oli pullo kädessä. Viime viikolla vedin kolmen päivän putken, mutta käytännössä se oli kahden päivän putki, sillä lauantaina olin selvinpäin iltaseitsemään asti. Nyt ajattelin olla muutaman päivän selvinpäin ainakin perjantaihin asti ihan vaan töiden takia.
 

Miguel

Jäsen
Re: Ehkä neljä (4)- viisi (5) päivää

Viestin lähetti ervatsalo
Tämän vuoden pääsiäisenä tuli otettua neljä päivää putkeen.

Viikon ryyppyputkelle on muuten oikein painettu paikka kalenteriin. Se alkaa Oton nimipäivästä (17.4.) ja päättyy johdonmukaisesti Yrjön päivään (23.4.).

ervan viestiä lainasin, koska juttu tuli mieleeni tuosta pääsiäisen mainitsemisesta. Tuo putki nimittäin sattuu joskus juuri pääsiäisviikolle.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Viestin lähetti Holocaust
Pisin ryyppyputki on ollut "nuorempana" noin neljä vuorokautta. Juhannusta tuli juhlittua tajukankaan lerialueella vailla muistikuvia. Törkeän paikan leritystä tuli siis joskus vietettyä. Alle kolmikymppisenä ei tiennyt mitä krapula on. Nyt yhden päivän pämppääminen aiheuttaa infernaalisen olotilan. Seuraavana päivänä ja hyvin monena seuraavanakin päivänä olo on lievästi sanoen tuskaisa.
Kauheassa krapulassa melkein kuulee kuolemanenkelin siipien havinaa. Tai ensin pelkää kuolevansa ja sitten pelkää ettei kuolekkaan.
Näin jälkikäteen kanuunat huvittavat, silloin joskus eivät.

Aivan kuin meikäläisen suusta, nykyään kunnolla pämpätessä se krapula on aivan tajuton, melkein toivoo että se kuolema korjaisi pois..pystyyn kun koittaa nousta niin jalat tärisee kuin vastasyntyneellä vasikalla. Ja aina vannoo tästä kun selviää niin en ikinä enää juo,mutta äkkiä tuo unohtuu. Oisko syynä se eufoorinen nousuhumala, joka on aika huikea tunne!
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Mittausdataa letkujalkalimppariskenestä

Niin, itse mittautin viinanjuontikykyäni taannoisella viikon kestäneellä Pärnunreissulla. Tulos oli 5 päivää tehokasta ottamista. Kuudentena ei kerta kaikkiaan pystynyt enään juomaan. Päivän kestäneen paussin jälkeen pystyi taas tinaamaan heti puolen päivän jälkeen.

Tosin tuossa 5 päivässä on huomattava se, että ryyppääminen ei alkanut heti aamusta, mutta hyvissä ajoin kuitenkin.

Krapulaa oli yllättävän vähän, johtuen ilmeisesti siitä, että tuli oltua aika paljon ulkosalla ja syötyä vähän koko ajan jotain seljankaa yms. ottiravintoa.

Muista aspekteista on mainittava, että hauskaa oli kyllä koko rahan edestä.

Täältä tähän
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt jo päättyneessä Tammerfestissä suoritin henkilökohtaisen ennätykseni. Nyt join neljä päivää. En ole oikein ikinä tykännyt juhlia montaa päivää putkeen, mutta nyt meni kuitenkin neljä juhlintapäivää.

Juhlinta kesti keskiviikosta lauantaihin. Tosin torstain ja perjantain työpäivät hillitsivät juhlimista keskiviikkona ja torstaina. Siksi joinkin noina iltoina olutta vain 8-10 pulloa ja menin sitten töihin aamulla. Perjantaina juhlinkin sitten enemmän ja myöhempään. Lauantaina aloiteltiin jahka oltiin herätty ja juotiin jonnekin sunnuntai-aamun puolelle.

Mitään kovaa känniä ei ollut päällä kuin ajoittain perjantain ja lauantain puolella. Joka tapauksessa neljä päivää meni juhliessa ja kolme toipuessa.

Onneksi Tammerfest ei ole kuin kerran vuodessa.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
16-vuotiaana fudisjengin leirillä Unkarissa, 8 päivän reissu ja 6 päivää dokausta. Parhaimmat sankarit veti joka päivänä. Sitten aamusin treenattiin 30 asteen helteessä ja välillä pelattiin paikallisia junnujengejä vastaan, oli muuten aika helvetin taitavia. Hyvin me känniset suomalaiset silti pärjättiin!

Tosin 16-vuotiaat ei osaa dokata, joten tätä ei oikein voi laskea vielä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös