Pikkujoulut

  • 47 081
  • 178

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tänään ois firman pikkujoulut. Saunatila vuokrattuna klo 02 asti ja tällä kertaa porukka suunnitteli että oltais siellä koko aika eikä mentäis jatkoille. Perinteisesti tulee oltua ihan helvetin kännissä ja ens viikolla on tiedossa hekottelua kun kekkereitä muistellaan..
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Ei taida olla duunipaikalla pikkujouluja tänä(kään) vuonna. Pari viikkoa sitten oli yksi akateemishenkinen saunottelu/illanvietto. Mulla ja duunikaverilla lähti niiden bileiden jatkot aavistuksen verran lapasesta. Päädyttiin Amsterdamiin. Ei siis siihen baariin vaan siihen mikä on Hollannissa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Niin, taas on vuosi kulunut ja perinteikkäät Poikain Pikkujoulut odottavat jo huomenna juhlijoitansa. Justiinsa sain viimeiset ostokset suoritettua ja voinkin hyvillä mielin taas alkaa keskittymään järjestelemisen sijasta itse asiaan.

Booli on avainsana myös tällä kertaa ja tänä vuonna siihen pyritään ujuttamaan vadelmojen lisäksi myös mansikoita. Muuten ainesosaset (lue. Saaremaa) ovat pysyneet pääpiirteissään samoina kuin niin monena vuonna aikaisemminkin.

Vujtek -lakanakin on taiteltu ja odottaa kellistelijäänsä.

PS. Nimim. ACME ei huhun mukaan aio osallistua tänä vuonna näihin syyskauden megalomaanisimpiin kekkereihin, vaan suuntaa nirppanokkansa johonkin sählyjätkien saunailtaan. Naurettavaa, ei oltais huolittukaan.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Väliin jää työpaikan pikkujoulut. Ei kiinnosta matkustella illan aikana 2h per suunta ja olla perillä 3-4h.
 

Knightrider

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pikkujouluja vietetään muutamaankin otteeseen. Ensin on tavalliset kemian/biokemian opiskelijoiden pikkujoulut 2.12. Sitten 8.12 suunnataan kemistien jouluristeilylle Silja Europalle, jonne on vissiin tulossa alan opiskelijoita usemmastakin kaupungista. Myös siilistien pikkujoulut ovat työn alla.

Äkkiä se aika kyllä kuluu, elän henkisesti vielä syyskuun alkua vaikka joulu on jo nurkan takana.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Huomenna on ekat pikkujoulut. Tiedossa maukasta joulusapuskaa ja ilonpitoa,ilman alkoholin vaikutusta asiaan.
 

zelios

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Bayern München
Mun työpaikassa ei oo koskaan ollut pikkujouluja, mut ihan hyvä niin. Eikös se oo vähän niin et firmojen pikkujouluissa sellaset ihmiset, jotka ei muuten juo vetää työnantajan piikkiin himmeet perseet olalle klo 18 alkaen, ja tulos on sen mukainen jo kello kymmenen illalla. Saahan siten tietysti säpinää työpaikalle, kun ei arkisin uskalleta puhua asioista eikä esim. lähestyä jotain kiinnostuksen kohdetta kun umpijurrissa.Kaveriporukalla pikkujoulut on ollu aina ihan hauskoja.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Itse jätän työpaikan pikkujoulut väliin tänä vuonna, viinaa saan muutenkin juotua ja eipä ruokakaan houkuttele niin paljoa että paikalla menisin. jotkut työpaikalla jaksavat suu vaahdossa hehkuttaa kuinka mukavaa pikkujouluissa on mutta omasta(ja tänä vuonna monen muunkin meidän työpaikan henkilön) mielestä aivan turha juhla.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Vaihdoin tässä kuluvan vuoden alkupuolella sorvia, vain huomatakseni tänään että saan viettää myös tänä vuonna firman pikkujoulut samalla ohjelmalla samassa paikassa kuin viime vuonna. No, eiköhän tohon kännissä taivu.
 

ACME

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Rontti kirjoitti:
PS. Nimim. ACME ei huhun mukaan aio osallistua tänä vuonna näihin syyskauden megalomaanisimpiin kekkereihin, vaan suuntaa nirppanokkansa johonkin sählyjätkien saunailtaan. Naurettavaa, ei oltais huolittukaan.

Täytyy yrittää jotenkin sitä peliaikaa saada. Sitäpaitti mulle tulee pahaolo kaikista marjoista.

p.s. Uskaltaakohan Jomppa istua pukin polvella?
 

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aina yhtä tylsää

Meillä töissä ne oli jo, osallistuin parin kolmen vuoden jälkeen taas. Onhan se kiva nähdä toisten sekoilua ja sitä miten ihmiset muuttuvat eläimiksi illan edetessä. Tällä kertaa näin sen illallispöytäsekoilun mutta jäin paitsi tilanteesta jossa huudettiin "saatana, mä kuristan sut nyt, haluatko sä todella tätä?" -> "anna mennä sitten". Harmittaa toi missaus, no, kukaan ei oikeasti edes loukannut saati sitten tukehtunut =) =).
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ja nyt ne työmaan pikkujolupippalot ovat onnellisesti takana... Olo kuin olisi ensin mankeloitu ja sitten Mervi Tapola jyrännyt ylitseni. Eläimellinen meno oli suhteellisen vähäistä johtuen kaiketi siitä että suurin osa humuväestä oli naisia.
Yksi ulosajo ja yksi "pelikielto" jäi näiden juhlien tilastomerkinnäksi
(itse en liittynyt näihin millään tavalla...)
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikkujoulut jää taas osaltani väliin. Pääsen duunista vasta pari tuntia sen jälkeen kun juhlat ovat jo alkaneet, ja seuraavana aamuna pitää olla duunissa seiskalta. No, ilmeisen tylsät pikkujoulut ne kuitenkin on.
 

Sörkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En ole ollut yhdessäkään työpaikkojeni järjestämässä pikkujoulussa. Ei saatana kiinnosta. Jos on hyvää porukkaa niin ei siihen pikkujouluja tarvita. Kaverit messiin ja baanalle tai ruåtsinlaivalle hillumaan. Vaikka paskoja nuo risteilytkin ovat. Mutta hyvässä porukassa ja alkoholilla vauhditettuna niistäkin reissuista saa ilon irti.
 

odb

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Knightrider kirjoitti:
Pikkujouluja vietetään muutamaankin otteeseen. Ensin on tavalliset kemian/biokemian opiskelijoiden pikkujoulut 2.12.Sitten 8.12 suunnataan kemistien jouluristeilylle Silja Europalle, jonne on vissiin tulossa alan opiskelijoita usemmastakin kaupungista. Myös siilistien pikkujoulut ovat työn alla.

:) Kyllähän tää pitäisi nähdä..
 

Särki

Jäsen
Vuoden ensimmäiset edessä. Työporukan kanssa lähdössä liikkeelle ja mukana on koko "konserni" useammalta paikkakunnalta. Tämän nykyisen työporukan kanssa en aikaisemmin ole ollut pikkujouluissa, mutta kuulemma viime vuonna sattui ja tapahtui kaikenlaista joista on parempi pitää suunsa supussa. Nyt sitten jänskättää mitähän tänä vuonna on luvassa. Viime vuonna olin töissä saman "konsernin" eri paikkakunnalla ja siten siis eri työkavereiden parissa, kun en näitä nykyisiä työkavereita tuntenut. Tänä vuonna on paljon enemmän tuttuja ja nyt sitten onkin vientiä moneen suuntaan. Ihan hyvässä nousuhumalassa tässä ollaan ja pienessä sievässä ajattelin paikalle rientää (kuka nyt selvin päin?). Katsotaan mitä ohjelmaa paikalle on saatu hommattua ja minkäläinen "hulabaloo" tästä illasta oikein tulee.
Toistaiseksi kaikki hyvin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ensimmäistä kertaa pääsen viettämään työpaikan pikkujoulua koska nyt ensimmäinen vuosi vieraan töissä. Laivalle ja Ruotsiin on ohjelmassa, minä ainoana alle 30 vuotiaana! Perkele pitää olla tarkkana ettei tipu heti vauhdista..Naisia ei lähde mukaan, tarkoitus kaiketi hankkia reissulta..
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuossa vajaa puolitoista viikkoa sitten oli keskellä viikkoa ensimmäiset (opiskelija)pikkujoulut, ja huomenna pitäis mennä kaverin luokse vähän pienimuotoisempiin sellaisiin. Varmaan ainakin parit tulee vielä tuon jälkeen. Hohhoijaa, rahhaa männöö...
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pitkästä aikaa tänä vuonna ei ole ainoitakaan pikkujouluja. Hyvä vain, jää juominen vähemmälle.

Parhaaseen aikaan kun oli kolmetkin pikkujoulut ja niihinhän piti sitten tietysti harjoitella kuhunkin erikseen. *viuviu* sanoi maksa.
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joka vuosi tähän asti firman historiassa vietetty railakkaat pikkujoulut
periaatteella joka toisena vuonna emännät mukaan ja joka toisena ei.
Tänä vuonna lomautuksia eikä puhettakaan pikkujouluista....
 

Cimbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Liverpool
Eilen oli ensimmäiset ja ainoat pikkujoulut, tulin kuulemma puol seiskalta aamulla kotiin. Ehkä tulin, ehkä en (ei muistikuvia kellosta tms.).

Vieläkin heittää päässä, eli hauskaa oli.
 

Hannus#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pupi palo

Oli vissiin aika riehakkaat pikkujoulut Rauman Syvärauman Semeikka Bubissa, kun Lukon pelin jälkeen, milloin menin siitä ohi, paikalla oli vissiin 6 paloautoa ja pari ambulanssia.
Bubi oli ilmiliekeissä ja savua tuli ihan v****ti
Yheksän aikoihin ei ollut bubista enään oikeastaan mitään jäljellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös