Pikkaraiselle kenkää!

  • 83 335
  • 647

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Melkeimpä missä tahansa muussa seurassa saluunan ovet olisivat käyneet. Ihmettelen suuresti, jos lauantain budjetoidun tappion jälkeen tuonne ei tehdä muutoksia.

Kyllä.

Hetki jolloin muutoksesta olisi ehkä ollut hyötyä oli ja meni jo ajat sitten. Tässä näkyy Toivasen ja hallituksen munattomuus; ei yksinkertaisesti uskallettu lähteä tekemään muutosta pienoisella riskillä, vaan hyväuskoisesti haluttiin uskoa että kyllä tämä tästä vielä lähtee. No vittu ei lähtenyt. Selitys jostain rahan puutteesta tms on silkkaa paskaa.
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Olen ollut jokseenkin pitkämielinen potkujen huutelun suhteen, mutta nyt täytyy sanoa että koko valmennusjohto hiuksista ja parroista vittuun. Samalla ovenavauksella Toivola ja hallitus ulos, ettei saranat kulu(jossain pitää säästää). Kunnon tuuletus Kerhossa ja uusin eväin ensi kauteen.
Julli on äijä ja ikoni, se saa ehdottomasti jäädä. Mutta muuten on tuuletuksen paikka.
 
Suosikkijoukkue
Ranskan välieräjoukkue 1995, Leijonat 1988
Kirjoitetaanpa tännekin, että nyt on sellainen tunne, että tämä peli jää Pikkaraisen viimeiseksi HPK:ssa. Näkee niin pelistä kuin kaikkien kerholaisten kehonkielestä, ettei joukkue pelaa enää valmentajalleen.

Myös Liivik äsken lähetyksessä ihmetteli, miksei Pikkarainen tee penkin takana tällä hetkellä oikein mitään.
 
Suosikkijoukkue
HPK, LIVERPOOL
Surullista, säälittävää, munatonta, hajutonta, mautonta, väritöntä seisoskelevaa touhua l. jotain tarttis taas tehdä asap. 2685 oli saldo l. taas tulee takkiin yleisömäärissä. Sääli on sairautta, mutta koko valmennusjohto vittuun ja äkkiä. Toke&Kangasalusta heti sisään oppimaan organisaation/joukkueen tapoja toimia tulevia kausia ajatellen. Ylim hallituksen kokous missä haastetaan toimarin ja urheilutoimenjohtajan tehtävät l. onko se "jokin" strategia ihan oikea enää EDES tälle kaudelle...Taas Puuhastelee HPK
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nyt ollaan tultu viimeistään siihen pisteeseen, että muutosta pitää alkaa tapahtumaan.

Aikaa on annettu sen verran paljon, että pelin kehitystä olisi pitänyt jo ajat sitten näkyä. Ihan samaa rataa mennään kuin viime kaudellakin.

Pikkarainen on ehkä hyvä muutos valmentaja mutta pelin kehittäjä saati osaaja hän ei näytä olevan. Tämän näkee ja pystyy myöntämään jokainen joka pelejä katsoo poislukien Sihvonen, joka pitää kiinni mielipiteestään, mikä sinänsä on outoa, koska omien sanojensa mukaan "peli näyttää hänelle kaiken".

Pikkarainen oli viime kaudelle perusteltu ja hyvä valinta mutta jatkosoppari oli virhe.

Aivan jäässä tuntuu olevan organisaatiokin. Ulostuloa nyt vaadittaisiin, että mitä tilanteelle aiotaan tehdä? Katsellaan näin kauden loppuun asti ja toivotaan yleisön tulevan tukemaan joukkuetta?

Aivan sama vaikka toista kautta putkeen vaihdettaisiin valmentajaa. Jotain täytyy tehdä.

On tää jumalauta uskomatonta, että taas ollaan tilanteessa, jossa hyvän jakson jälkeen asiat on annettu mennä näin huonoksi.

Ja taas pitää muistuttaa kuinka Pendokin sanoi, että tää ei ole yhden ihmisen juttu. Ja silti kaikki romahtaa, kun se osaaja lähtee. Jalosen aikana ihan sama asia.

Hankkikaa niitä osaajia pysyvästi sinne organisaatioon niin loppuu tämä pelleily.

Uskomatonta, ei voi muuta sanoa!
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Lisää kuppia saatana! Mä voin pahoin tän nöyristelyn, perseen nuolennan ja munattomuuden edessä. Lintumäki takasin välittömästi!
 

Polemos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nakkilan uimaseura Uivat Nakit
Piken kommentit illan pelistä Hämeen Sanomissa:

Kerhon päävalmentaja Jarno Pikkarainen oli pettynyt etenkin omiensa kolmanteen erään.

– Siinä tuli pari juttua, joita ei haluaisi nähdä. Varastimme vähän, otimme tyhmän jäähyn ja annoimme Ilvekselle helpon tilaisuuden ratkaista peli.

Ilveksen päävalmentaja Pennanen oli tyytyväinen siihen, kuinka hankalaa joukkueen maalille on tällä hetkellä päästä. Sen myönsi myös Pikkarainen.

– Meidän pitäisi löytää väyliä paremmin, toimittaa ja tuottaa tilanteita, mutta tänään emme siihen pystyneet. Taululla on siksi nolla ja Ilves oli parempi.

HPK on tällä hetkellä tilanteessa, jossa se joutuu sietämään hankalia hetkiä ja käsittelemään tappioputken tuomaa painetta.

– On tietysti vähän myös suorituksesta kiinni, miten asioita käsitellään. Isossa kuvassa tällaisessa hetkessä pelaajat tarvitsevat määrättyä lujuutta, mutta myös paljon empatiaa. Kaikki tekevät parhaansa, siitä se ei ole kiinni. Ihan pettyneitä emme voi suoritukseen nytkään olla.

Kerho on kärsinyt alkukauden aikana runsaasti loukkaantumisista. Ilves-ottelussakin peliä seurasi mediakatsomossa puku päällä lähes rivillinen miehiä, jotka vahvistaisivat joukkueen peliä. Käytännössä HPK on pelannut jo pidemmän aikaa kolmella ketjulla ja yhdellä maalivahdilla, mikä tuo tiiviissä 60 ottelun runkosarjassa melkoisen rasituksen. Vahvistuksia ei Hämeenlinnassa ole nähty muutaman ottelun lainasopimuksia lukuun ottamatta, eikä niitä ole välttämättä lähiaikoina tulossakaan.

– Ei ole ollut mitään puhetta, Pikkarainen kuittasi.
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
"Ihan pettyneitä emme voi suoritukseen nytkään olla."

Voi jumalauta. Ei tosta tämän(kään) iltaisesta saa kyllä miltään minuutilta yhtään mitään positiivista kaivettua, ensimmäisen erän näennäinen tasaisuus johtui tasan tarkkaan siitä että Ilves oli yllättävän vaisu siinä.

14 edellistä peliä joista 12 turpaan. Ja silti ollaan muka johonkin asiaan tyytyväisiä?!
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Hyvin oli nähtävissä se Pikkaraisen luoma jäätävä virheen pelkäämisen kulttuuri tuolla pelissä. Nurmen moka ennen Tikan maalia: ihan paineetona tilanne ja kauhea kiire saada syöttö tehdyksi, joten paskasti lähti. Toinen samanlainen oli ekassa erässä Savolainen (?) hyökkäyssiniviivalla: hieman huono syötön vastaanotto, mutta aivan paineettomassa tilanteessa ja olisi saatu 2 vs 2 hyökkäys, mutta kiekkoa vaan kulmaan ja sinne painimaan.

Että silleen...
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Eilen jätin pelin katsomisen kesken. Katson siis pelit aina tallenteelta ja nyt korruptiokisojen johdosta pelien katsomisen alkaa siinä noin klo 23. En muista koska viimeksi, mutta nyt ei kiinnostanut sitä vertaa. Alkaa olla syytä olla helvetin huolissaan tuotteesta. Miten satunnaiset katsojat reagoi jos nämä vähän innokkaammatkin seuraajat on tässä pisteessä?
 

Hasselhoffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tulin töistä, avasin jatkoajan, olin varma että jotain uutisia on.

No, ei ollut. Eli ei riittänyt eilinenkään esitys? Näillä mennään! Eteenpäin!
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Parin kuukauden takia ei kannata ketään palkata ja onko Tanska tai herra yv sen parempia ykköseksi!
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Nyt paljastuu, että Mika on koko ajan kahlinnut Piken pelinjohdollista ja taktista lahjakkuutta, ja vaatinut intohimoisesti vain heittämään kiekkoa päätyyn ja pelaamaan ylivoimaa paikoillaan seisten. Pelaajat ovat turhautuneet, orastavat tulevaisuuden tähdet ovat tukahtuneet, Pike on hukuttanut murheensa tuoppiin, Hotsien mausteet on sijoitettu hallilla liian korkealle, Petro on hakenut treidiä Tampereelle, yleisö on kotona, koska see more ja care less ovat mielenterveydelle paremmat...

Mutta nyt, pilvet väistyvät, aurinko näkyy ikuisuudelta tuntuneen tauon jälkeen, kansa vaeltaa taas sankoin joukoin, määrätietoisesti, Ahveniston metsien halki kohti pyhintä, kansoittaakseen sen taas taitokiekon paluun kunniaksi, ja playoff-viiva siintää jälleen kaukana horisontissa, mutta nyt se näkyy niin paljon kirkkaampana, eikä mikään, ei siis mikään voi enää estää...

Tai siis, ei helvetti. Otas Pike kassis ja mene perässä... Mene nyt... Hopi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös