Philadelphia Flyers 2023–2024

  • 160 214
  • 733

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Meinasin pudota perseelleni kun tajusin että tosiaan 31-vuotiaalla Couturierilla on tämän kauden jälkeen kuusi(!) kautta tuota sopimusta jäljellä. Huh.

edit: seitsemän -> kuusi

Joo ei todellakaan mitenkään kovin hyvältä tuo sopimus juuri tällä hetkellä tunnu. Fakta on Cootsin kanssa ollut kuitenkinse että hän ei ole, muutamia kausia lukuunottamatta, sellainen 1C jonka ympärille voisi rauhallisin mielin kasata mestarijoukkueen. Muuten hän on ollut hyvää 2C tasoa.

Nyt 31-vuotiaana, pitkän poissaolon jälkeen, hän tuskin enää nousee sille tasolle mikä oikeuttaisi hyvän joukkueen 1C rooliin. Toivottavasti olen väärässä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Joo ei Cootsin jalkaliike ja nopeus yleisesti huippuluokkaa ole, mutta onko se sitä esim. Deslauriersilla? Kyllä vähän jotain asennepuolen juttua tai muuta mätää on hiukan oltava, niinkun Tortsin mielestä ainakin, jos kapteeni penkitetään.

Ei Flyers ihan hirveästi saa loppukaudellekaan breikkiä, onhan tässä jo monta vuotta ollut erilaista pettymystä. Milloin huippuvaraus floppaa ja terveysongelmat lopettavat uran, ja toisaalla maalivahti tuomitaan raiskauksesta.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Minulla ei periaattellisesti ole mitään penkityksiä vastaan, jos esim. kyseessä on joku rookie joka luulee hieman liikaa itsestään, eikä oikeasti tarpeeksi töitä jäällä myös sinne puolustussuuntaan. Jotkut saattavat nähdä sen itselleen myös jopa ”hyvänä” asiana, löytää sitä omaa peliä uudestaan. Esimerkki alla.




Mutta Coots ei vaikuta sellaiselta pelaajalta joka tällaista kaipaisi. Eikä häntä voi myöskään ikinä syyttää siitä etteikö kaikkea aina jäällä ollessaan antaisi, ja tekisi kaiken minkä valmentaja haluaisi. Eikä hänelle auta mikään ”i want to see more from you”- heitto, minkä ilmeisesti oli Tortsilta saanut. Hän tietää vallan hyvin ettei viime aikoina nähdyt hyökkäyspään tehot riitä. Kyllä hän sen tietää ja itseltään parempaa vaatii. Ei popparit auta tähän asiaan ollenkaan.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Deslauriersilla on se kovan pojan tappelukorttinsa, joka Tortsin kirjoissa tuntuu olevan aina ja ikuisesti kovaa valuuttaa oli pelaaja muutoin mitä tahansa. Cootsiltakin vain jatkossa hanskoja tiuhempaan jäähän, niin problem solved!

Omasta mielestä yksittäisen pelaajan verkkaisuus ei ole vielä mahdoton rasti kunhan työmoraali on kunnossa ja nuppi pelaa sekä leikkaa, mistä Couturierilla ei tekeminen jää kiinni jos rosterissa siis muutoin on vauhtia riittävästi pelitavan vaateisiin. Mutta kyllähän Tortorella sai taas joukkuetta ravistettua ja kahdesta ennakkoon vaikeasta matsista tarttui hyvällä ilmeellä kolme pistettä, eli kyllä ukko myös jotain tietää ja tunnistaa, mutta tiedä sitten millaisia pidempiä vaikutuksia tällä "tempulla" on? Jää nähtäväksi.

Viime kaudelta tulee mieliin vierailu Calgaryssä, jossa Sanheimilla oli suuri joukko sukua ja ystäviä katsomossa, joille oli myös reilun määrän lippuja hommannut, niin Torts päätti penkittää miehen, mikä oli samalla ainoa peli jonka Sanheim viime kaudella missasi. Eivät Sanheimin otteet olleet sellaisia, etteikö katsomokomennus olisi ollut kauden aikana mahdollista ja yksittäisen huilimatsin perään taidettiin täälläkin palstalla aina välistä huudella, mutta kyllähän tuossa ajankohta korostui ja merkitse enemmän kuin edeltävien matsien pelilliset otteet. Eli Tortorella halusi näyttää valtaansa ja osoittaa yhdelle kokeneelle avainpelaajalle paikkansa. Vähän samaa tuntuu olevan nyt Couturierin ja tuoreen kapteeniuden kanssa. Mikäli siellä olisi selkeästi joku pelillinen hiertävä asia tai ettei vaan riitä, niin kaipa tästä olisi pelaajan kanssa jo pidempään keskusteltu, ettei tämän tarvitse median edessä arvuutella mistä katsomokomennus johtuisi? Nythän Couturierilla ei tuntunut olleen sen tarkempaa käryä miksi oli sivussa, mikä on kyllä aika heikkoa viestintää valmennuksen suunnasta tai sitten taustalla on jotain sellaista, mitä ei kunnolla haluta avatakaan.

Ja jottei nyt mene liialliseksi Tortorellan kritisoimiseksi, kun puhutaan ehdottomasti osaavasta ja mielestäni Lavioletten jälkeen parhaasta valmentajasta, mitä Flyersin penkin takana on nähty. On tuonut paljon hyviä ja tärkeitä muutoksia mukanaan, mutta kyllähän tämä puoli on sitten sitä minkä vuoksi Tortsin ei ole tarvinnut urallaan vetää John Cooperin tavoin kymmenen kauden putkea missään kun pikku hiljaa ne säröt pelaajiston suuntaan ovat kasvaneet liian suuriksi, tulokset laskeneet ja lopulta tiet erkaantuneet. Samalla tiellä tunnuttaisiin olevan Phillyssäkin, mutta toistaiseksi siellä nousevan auringon puolella.

Ajattelin kuitenkin kirjoitella vaihteeksi jotain positiivistakin. Nimittäin jos Couturier oli kauden ensimmäisellä puoliskolla Flyersin paras sentteri, niin Morgan Frost on ollut sitä tämän jälkimmäisen osalta. Alkukaudesta tuntui ettei tästä vielä(kään) tule mitään, mutta olisi lopulta kasvamassa ihan legimentiksi vaihtoehdoksi 2C-positioon. Sitten jos Couturier ja Tortorella eivät kurista toisiaan hengiltä, niin kapteenin pitäisi kyllä klaarata kunnialla alivoimavetoinen 3C ruutu vielä useamman vuoden, vaikka se ihan paras terä taitaa olla Cootsin osalta enää muisto vain. Olisi jopa aika ideaali vaihtoehto siihen. Vielä kun löytäisivät sen 1C jostain...

...niin ja Cutter Gauthierissa on tätä koskaan nähnyt. 2C/ykkösen laita on mielestäni herran projektio.

Mutta, ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin vai miten tätä Flyersin kannattamista voi luonnehtia. Ja toimii tietysti toisinkin päin.
 
Viimeksi muokattu:

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Yks mauton penkitys tulee kans mieleen tältä kaudelta kun Bobby Brinkiltä jäi peli väliin Minnesotassa perheen edessä. Lämmittää kyllä Frostin hyvä vire kun vähän on tullut oltua matkan varrella kaverin vankkureissa, vaikka kiviäkin on tullut heitettyä pyörien väliin välillä. Tasaisuutta otteisiin vielä toivois kun vikaan kymppiin on pinna/ peli mutta siinäkin jaksossa 4 peliä putkeen ilman pinnoja.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Columbuksessa kapteenina pelannut Dubinsky heittänyt oman lusikkansa soppaan
Ottamatta sen enempää kantaa Tortorellan tuoreisiin muuveihin Phillyssä, Dubinskyn sanomiset voi jättää aika lailla omaan arvoonsa. Noihin aikoihin, kun kaverilla alkoi olla vaikeuksia Tortsin kanssa, niin se kuuluisa sokea Reettakin näki ettei Brandon tahdo enää pysyä kelkassa NHL-tasolla. Kuinka ollakaan niin alkukausina ongelmaa ei ollut, kun Dubinskyn peli oli vielä about kohdallaan. Jätkä ei selkeästi ollut yhtään sinut sen kanssa, että se olis aika aikaa kutakin tai sitten haetaan uusi noste jollain radikaalilla muutoksella harjoittelussa tai roolissa tms., vaan laittoi hiipuvan uran ja vähenevän peliajan valmentajan syyksi (jos jotain niin todennäköisesti pelasi uransa lopussa enemmän kuin olisi ansainnut, vaikka loukkaantuminen lopulta olikin syynä uran päättymiseen).

Eikä näköjään ole sinut vieläkään, tuon twiitin perusteella. Harmillista sinänsä, että on jäänyt tuollaista kaunaa kantamaan, vaikka hienon uran pelasi, ja katsojalle oli tosiaan ihan selvää ettei hommasta enää tule juuri mitään.
 
Yks mauton penkitys tulee kans mieleen tältä kaudelta kun Bobby Brinkiltä jäi peli väliin Minnesotassa perheen edessä.

Tämä on se, mitä en noissa old school -koutseissa ymmärrä. Joo tiedetään, että Tortorella on rehti ja kova ja useimmat pelaajat tykkäävät (vaikkapa nyt Ristolaisen juttuihin viitaten), mutta mitä muuta tuollainen perheen edessä penkittäminen on muutakuin vallan näyttämistä ja suoranaista vittuilua? Parantaako se pelaajan sitoutumista tai joukkuehenkeä?

Mitä jos GM päättäisi herätellä joukkuetta ja valmentajaa ja jättää päävalmentajan pelistä sivuun tämän jonkun merkittävän pelin kohdalla (vaikkapa joku tasaluku otteluissa). Olisiko valmentaja silleen, että hei hieno homma sain tästä lisää motivaatiota.

edit: lisätään vielä tämä Couturierin tapaus. Tuleeko pelaajalle lisää jalkoja sillä, että istuu pelejä katsomossa? Kyse ei kuitenkaan näkemäni perusteella ole siitä, että pelaajan fysiikassa olisi siinä määrin rajoitteita ettei jaksaisi pelata jokaisessa pelissä. Enemmän tämä(kin) vaikuttaa siltä vallan näyttämiseltä, josta saavutettavissa oleva hyöty joukkueelle on kyseenalainen ja haitat sitäkin ilmeisemmät.
 
Viimeksi muokattu:

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Itse sanottava taas vastakarvaan että tykkäsin Tortsin tempauksesta penkittää Coots ja Atkinson. Lepoa veteraaneille, ja viesti että parempi pitäisi olla. Yksittäisen tällaisen pitäisi pelaajan niellä ilman draamaa ja medialle kommentointia ja ottaa valkun viesti vastaan. Ego ja status nurkkaan ja keskittyminen pelillisiin asioihin entistä enemmän. Tavallaan Cootsin reaktioon tässä olin vähän pettynyt, en Tortorellan. Hyvä, että kapteenikin on penkitettävissä, ja tosiaankin kaikki ovat samalla viivalla. Mukavasti myös voitto Torontosta. Couturierin arvo ei ole jengille mikään korvaamaton tämän hetken pelaamisella.

Tietysti joka penkitys Staalille on hyvä penkitys.
 

JoMe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers & 76ers. ManU. Pioneer DJ
Peli jäi tänään väliin, mutta aika kova päänahka, nyt siis Bostonista. Konecny 2 häkkiä. Minä taisin olla ainoa ennen kauden alkua, joka uskoi Flyersin playoff-paikkaan, mikä on tietysti vieläkin sekä mahdollinen, että sulamisen vaarana.
Mutta nautitaan nyt tästäkin voitosta.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Tämä on se, mitä en noissa old school -koutseissa ymmärrä. Joo tiedetään, että Tortorella on rehti ja kova ja useimmat pelaajat tykkäävät (vaikkapa nyt Ristolaisen juttuihin viitaten), mutta mitä muuta tuollainen perheen edessä penkittäminen on muutakuin vallan näyttämistä ja suoranaista vittuilua? Parantaako se pelaajan sitoutumista tai joukkuehenkeä?
Jos jonkun pelaajan mielestä penkittäminen huonon pelin jälkeen on vittuilua, niin ehkä ei ole oikeassa ammatissa. Mä huolestuisin, jos Torts antaisi huonon pelin jälkeen jonkun skulata vaan sen takia, kun perhe sattuu olemaan katsomossa. Eri asia toki, jos pelattaisiin panoksettomia pelejä.

Tee tarpeeksi hyviä asioita kentällä ja ansaitse arvostus. Loistava esimerkki tästä on TK, joka koettelee Tortsin hermoja varmaan jokaisessa pelissä, mutta jos pystyt ratkomaan pelejä, niin äkkiä koutsi pystyy kattomaan nuo muutamat lipsahdukset sormien läpi.

Näytti Cootsikin ottavan tuon penkityksen vähän henkilökohtaisesti, mutta ei tehnyt siitä lopulta isompaa numeroa, koska se ei auttaisi ketään. Jengin etuahan Torts miettii ja samalla haluaa myös haastaa Cootsia pelaamaan paremmin. Kaikki ei ole aina pelkkää vittuilua ja vallan näyttämistä.
 
Jos jonkun pelaajan mielestä penkittäminen huonon pelin jälkeen on vittuilua, niin ehkä ei ole oikeassa ammatissa. Mä huolestuisin, jos Torts antaisi huonon pelin jälkeen jonkun skulata vaan sen takia, kun perhe sattuu olemaan katsomossa. Eri asia toki, jos pelattaisiin panoksettomia pelejä.

Niin että Sanheim, joka on pelannut siihen asti jokaisen pelin (ja sen jälkeen jokaisen) on ihan vaan huonojen peliesitysten vuoksi katsomossa tuon yhden pelin ja peli on sattumalta hänelle erityisen merkityksellinen? Tosi huonoa tuuria kyllä.

Sanoit, että kaikki ei ole aina pelkkää vittuilua ja vallan näyttämistä. Ei tietenkään ole aina eikä pelkkää. Mutta toisinaan taitaa kuitenkin olla.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Niin että Sanheim, joka on pelannut siihen asti jokaisen pelin (ja sen jälkeen jokaisen) on ihan vaan huonojen peliesitysten vuoksi katsomossa tuon yhden pelin ja peli on sattumalta hänelle erityisen merkityksellinen? Tosi huonoa tuuria kyllä.
Annoin tähän jo vastauksen ensimmäisessä kappaleessani, jonka jostain syystä jätit lainaamatta.
 
Annoin tähän jo vastauksen ensimmäisessä kappaleessani, jonka jostain syystä jätit lainaamatta.

En minä tiedä vittuuntuiko Sanheim tuollaisesta. Kerroin vain oman mielipiteen miltä tällainen toiminta näyttää. Pysyn kannassani siitä, että tuo on malliesimerkki valmentajan vallankäytöstä ja silkasta vittuilusta pelaajaansa kohtaan.

edit: niin siis lainasin nimenomaan tuota sinun ensimmäistä kappaletta
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
En minä tiedä vittuuntuiko Sanheim tuollaisesta. Kerroin vain oman mielipiteen miltä tällainen toiminta näyttää. Pysyn kannassani siitä, että tuo on malliesimerkki valmentajan vallankäytöstä ja silkasta vittuilusta pelaajaansa kohtaan.

edit: niin siis lainasin nimenomaan tuota sinun ensimmäistä kappaletta
Hups, nyt meikäläinen vähän sekoilee näiden lainausten kanssa. Pakko sanoa etten tästä Sanheimin penkityksestä ollut edes tietoinen, vaan tartuin tähän Brinkin hommaan. Erikoiseltahan tuo kieltämättä kuulostaa, mutta Tortsilla on metodinsa.

Ehkä tässä myös paistaa pieni Torts-fanitus ja se, että enemmän on kuulunut kehuja tämän entisiltä pelaajilta kuin haukkumista.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
En itsekään nauttinut Couturierin penkityskestä, mutta sanotaan nyt vielä sekin tosiasia, että ennen penkitystä viimeiseen 25 peliin yksi tehty maali on aivan liian vähän. Mikäli kyseessä olisi suomalaispelaaja, tälläkin palstalla moni viljelisi väsynyttä mantraa kuinka "NHL on tulosurheilua" ja "tuossa roolissa tulosta vain on tehtävä, kiva mutta tehoton pörrääminen ei riitä".

Ehkä aina penkityksessä ei ole kyse vain vittuilusta tai valtapeleistä, vaan halusta peluuttaa toimivinta 18 miehen kokoonpanoa. Ainakin näin haluan itse uskoa.

Onneksi kentällä jälleen kerran positiivisempaa menoa. Toronto, Carolina ja Boston peräjälkeen oli kyllä tiukka rupeama, mutta niin vain 5/6 pistettä jäi plakariin. Ensi yönä sitten vielä Florida, eli vieläkään ei otteluohjelma helpota. Joka tapauksessa, kyllä tässä playoff-paikan suhteen alkaa todella hyvältä vaikuttamaan. Washington on pahin uhkaaja, mutta heillä myös todella hankala otteluohjelma loppukauteen. Runkosarjan viimeinen peli on sattumoisin Capitalsin vierailu Wells Fargo Centerissä. Olisi aika komea huipennus kaudelle, mikäli tuossa pelissä panoksena olisi paikka jatkopeleihin.
 

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kyllä se Torts näillä tempauksilla hakee tätä: "Hei, sinun täytyisi nyt alkaa pelata paremmin, että pääset vastaisuudessa pelaamaan. Ole jatkossa niin hyvä, ettei minulla ole mitään mahdollisuutta penkittää sinua." Voi tietysti näyttäytyä vittuiluna tai syrjintänä herkemmille kavereille. Ei varmasti läheskään aina välity tämä viesti, mutta sitä Tortorella näillä kuitenkin hakee. Haastaa pelaajaa. Koskaan ei ole penkittänyt syyttä suotta. Brinkin tilanteessa mietityttää sekin, tiesikö hän edes pelin tärkeydestä Brinkille. Ei ole aina ehkä ihan perillä tällaisista. Välitön peliesitys vain kiinnostaa tätä dinosaurusta, ei mitkään juhlapelit. Saan ainakin itse olla alituiseen todella samaa mieltä sen kanssa, keitä Torts istuttaa scratcheinä. Niitä kulloinkin heikoimmin pelanneita.

Mietityttää, onko koko C:n antaminen Couturierillekin ollut jonkinlainen viesti ainakin Tortorellan puolelta. "Me tahdotaan tällä, että pystyt ottamaan pelillisestikin koppia pojista."

Hieno taisteluvoitto Bostonista! Lähes uskomattomasti playoff-haave on yhä elossa, ja koviakin joukkueita kaatuu tai yksittäisiä pinnoja tulee aivan karmeassa matsiputkessa. Samaan aikaan Isles ja 'Roit eivät pysty säännöllisesti voittamaan. Yhtä ihmeellistä kuin Phillyn playoff-paikka on se, että meidän pahin uhkaaja taitaa olla Caps, joka toisena joukkueena meidän lisäksi jollain ihmeellä voittaa näitä pelejä, vaikkei sen pitäisi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Juhlapelit, "kotiinpaluut" ja vastaavat spesiaalit erikseen, noissa penkittäminen nostaa itselläkin kulmakarvoja. Mutta noin muuten saisi minun mielestä olla useamminkin runkopelaajia katsomossa, jos ei ole kulkenut. Tuolla on 82 peliä runkosarjaa, niin ihan jo lepuuttaamisen takia ihmettelen miten vähän yleisesti kierrätetään ketään muuta, kuin nelosen vasenta laituria. Eikä tuo nyt viimeisimpien pelien perusteella huonosti ole mennyt tälläkään kertaa.
 

Crank

Jäsen
Coots kertonut olevansa ok katsomokomennuksen jälkeen ja näinhän se pitäisi ollakin. Pidemmän päälle joukkueellekin hyväksi toi, et mies on hyvällä energialla ja fiiliksellä mukana.

"At the time, it just ... it's tough to hear that (you're getting scratched)."

"I definitely felt fresh," he said with a laugh. "I had a week to kind of just recover, refocus, recharge the battery."

 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Lomat ja reissut lusittu ja takaisin parhaaseen seuraan Flyers palstalaisten sekaan. Hyvin on juttua riittänyt täällä mikä aina positiivista. Tilanne on edelleen pudotuspelien suhteen kutkuttava, katsotaan miten Rangers ottelu menee.




E.
Seeler ja Drysdale aamujäillä, toki eivät varmasti vielä pelaa mutta hyvä merkki. Sanheim ei jäillä, näkee ennen ottelua pelaako. Ersson maalilla.
 
Viimeksi muokattu:

Crank

Jäsen
Noi prospectit ei ole oikeastaan millään lailla tuttuja, niin tämä Kolosov'kin ihan uus nimi itselle.

Katselin tilastoja vähän lisää, niin 6 playoff-pelistä 2 voittoa ja 4 tappiota. 92,5% ja 2.21 GAA. Ihan kelvolliset tilastot pudonneen joukkueen maalivahdilta.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Cates ja Poehling olivat hyökkääjäkaksikkona, no kummallinen valinta, OT:n starttiin ja noinhan siinä vähän kuuluikin käydä. Lavi lähti pelaamaan, Torts rikkomaan. Eihän Flyersilla ole joo Panarinin tasoista yksilöä heitettäväksi tuleen, mutta kyllähän joku Frost-Tippett tandemi olisi antanut ihan eri viestin ja kertonut edes jostain yrityksestä. Nyt paljastivat suoraan, että yritetään ainoastaan estää sitä maalia omiin tämä ensimmäinen vaihto ja se oli bensaa liekkeihin kotijoukkueelle.

Noin muutoin matsista jäi hyvä maku. 0-2 johto toki katosi, mutta vastaavasti nousivat kolmannessa kolmesti takaa rinnalle, jolloin yhteen pisteeseen ei sinänsä voi olla pettynytkään.

On pitänyt jo jonkin aikaa kehua Egor Zamulaa, joten tehdään se nyt. On eittämättä suurin yksittäinen syy, etteivät puolustuksen loukkaantumiset ja Walkerin pois kauppaaminen ole näkyneet sen karummin. Puolustussuuntaan on ollut läpi kauden hyvä ja luotettava. Paljon oikein ajoitettuja katkoja, hyvää sijoittumista, tilanteiden tunnistamista jne. mutta on nyt saanut myös kiekolliseen tekemiseensä uuden vaihteen silmään. Malttaa paineistettunakin rauhallisesti katsoa ja pelata riippumatta missä päin kaukaloa ollaan turhan roiskimisen ja panikoinnin sijaan. Helppoa tykätä.

Flyers pelasi lopulta tämän seitsemän pelin tiukan putkensa idän viittä kärkijengiä vastaan recordilla 2-3-2 eli pelättyä romahdusta ei nähty, vaikka toki voitto tai pari enemmänkin olisi luonnollisesti kelvannut. Nythän ohjelma selvästi helpottuu kun viimeisessä yhdeksässä vastassa on ainoastaan kaksi joukkuetta (Rangers ja Capitals) jotka ovat tällä hetkellä pudotuspelipaikassa kiinni. Lisäksi Islanders, Devils ja Sabres vielä niitä jollain tasolla pudotuspelipaikkaa jahtaavia, joskin Devilsiäkin vastaan pelaavat vasta 13.4 jolloin panokset voivat olla heille jo olemattomat, joten ainakaan loppuohjelman raakuutta ei voi syyttää, mikäli eivät riittävää määrää pisteitä onnistu keräämään.
 
FLA, TBL, SJS, TOR, BOS, TOR, CAR, BOS, FLA, NYR

Voidaan palata malleihin näiden ottelujen jälkeen. Isles muuten hengittää niskaan ja löytäneet hyvän kevätvireen. Molemmat wild card paikat suurella todennäköisyydellä Atlanticiin.

Palataan vain. Nuo tuo mainittu putki on pelattu ja Flyers edelleen pudotuspelipaikassa kiinni. Moneypuck antaa juuri nyt 85,6 % todennäköisyyden.

Esimerkiksi kovassa kevätvireessä olevan Islandersin prosentit ovat pudonneet jo alle viiden.

Ei tuo nyt tietenkään saletissa ole, mutta varsin hyvältä näyttää Flyersin kohdalla. Noista vaikeista peleistä saivat raavittua riittävästi pisteitä kasaan suhteessa pahimpiin kilpailijoihin. Nyt 82 pistettä kasassa ja 9 peliä jäljellä. Sellainen 10 pistettä varmaan vaaditaan jäljelläolevista peleistä.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Olipahan peli, pitkästä aikaa katsoi koko pelin suorana ja oli yhtä tunteiden vuoristorataa taas kerran. Yllättävän tyytyväinen sitä on yhteen pisteeseen, gauntlet sessiossa kerätty pistemäärä on ihan hyvä tulos, Florida peli oli voitettavissa sekä jäi tosiaan vähän häiritsemään, muuten meni paremmin kuin ajattelin ennen rupeamaa.

Nyt sitten ei pidä töpeksiä tulevia otteluita, vastassa jo pudotuspelit menettäneitä joukkueita, voivat pelata yllättävänkin vapautuneesti ja se on nähty ennenkin mitä pahimmillaan näissä voi käydä.

Katsotaan saadaanko Drysdale ja Seeler vielä mukaan lähiaikoina. Mukavaa aikaa eletään, pitkästä aikaa sellainen tunne mukana että ollaan osittain hyvien asioiden äärellä kävi miten kävi pudotuspelien suhteen. Flyers kiekkoa on jopa nautinto katsella suurimmaksi osaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös