Philadelphia Flyers 2023–2024

  • 160 406
  • 733

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
en nähnyt oikeastaan tuossa nipussa ennen kauttakaan sellaista totaalipaskaa mitä moni povasi, lähinnä mediat.
Tähän pitää sen verran kommentoida että ei tuo puolustus edelleenkään ole materiaaliltaan muuta kuin sieltä liigan heikoimpien joukosta. Se miksi sekin toimii näinkin hyvin johtuu koko joukkueen hyvästä puolustamisesta. Siellä on monesti hyökkääjät hyvillä paikoilla, ja mailat oikealla puolella (tyhmästi sanottu mutta en muuta keksinyt) peittämässä syöttölinjoja ja katkaisemassa syöttöjä. Kestämättömän paljon ei vaarallisia maalipaikkoja per ottelu tule.

Vaikka esim. Sanheimia on hehkutettu joka laidalta niin itse en vielä osta ajatusta siitä, että nyt meille on löytynyt talon sisältä se ykköspuolustaja, vaikka sellaisia minuutteja hän vetääkin. Sanheim on parantanut näiden seitsemän pelin otannalla peliään viime kaudesta, mutta kuinka kestävää se on, aika näyttää. Haluan antaa myös Sanheimin hyvästä pelistä kredittiä Yorkille joka on pelannut paljon huomaamattomampaa mutta tärkeää, enemmän puolustavampaa, roolia tuossa pakkiparissa. Tämä on mahdollistanut Sanheimille vähän vapaammin mennä ylös ja alas kenttää, ja yrittää asioita kun York on ollut "paikkaamassa" ja tekemässä niitä vähemmän huomiota herättäviä asioita. Mutta kyllä, Sanheim on pelannut kauden alun paremmin ja toivottavasti se on myös pysyvää.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Meni aamulla tuloksia katsellessa ohi, että Brinkin kaksi maalia olivat hänen uransa ensimmäiset NHL-tasolla. Muistelin, että hänellä olisi enemmänkin ollut pelejä alla, mutta tosiaan ennen tätä kautta vain 10 ottelua toissa kaudella tehoin 0+4. Hienoa nähdä Brinkin nyt saavan onnistumia. Viime kausi ei ollut hänelle helppo ja vähän alkoi itsellä usko hiipumaan hänen NHL-tulevaisuutensa suhteen. Hyvä muistus taas siitä, ettei kehitys välttämättä ole lineaarista.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eipä tohon otteluun mitään lisättävää ole, asia puitu hyvin jo täällä, toki Minnesotan viisikko peli ei mitään hurraa huutoja herätä tällä hetkellä. Brink on ollut itselleni tähän mennessä se suurin yllättäjä, edelleen kausi niin alussa, mutta hyvät fiilikset kaverista. Sanheim toinen, toki York aika hyvin häntä auttanut tässä tilanteessa pakki parina. Konecny on jatkanut viime kaudesta hyvin, tulee vielä isoja päätöksiä eteen kaverin suhteen, jos tahti jatkuu samanlaisena kun sopimus lähestyy loppuaan. Hart ollut mies paikallaan, katsotaan miten taso pysyy pitkällä kaudella, notkahduksia varmasti tulee, se miten kasaa itsensä sitten näiden jälkeen. Hienoa on parin ylivoima maalin syntyminen, josko tähän saataisiin jotain tolkkua/toimivaa konseptia.
 
Viimeksi muokattu:
Viime kausi ei ollut hänelle helppo ja vähän alkoi itsellä usko hiipumaan hänen NHL-tulevaisuutensa suhteen. Hyvä muistus taas siitä, ettei kehitys välttämättä ole lineaarista.

Eikös Brink missannut noin puolet viime kaudesta loukkaantumisen vuoksi? Kaipa siitä kehitys hieman ottaa osumaa tuossa iässä. Hienoa kuitenkin, että on nyt NHL:ssä.

Ja ai että mä pidän tästä Flyersista!
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eikös Brink missannut noin puolet viime kaudesta loukkaantumisen vuoksi? Kaipa siitä kehitys hieman ottaa osumaa tuossa iässä. Hienoa kuitenkin, että on nyt NHL:ssä.

Ja ai että mä pidän tästä Flyersista!
Tosiaan vasen lonkka häneltä leikattiin, loukki tuli harjoittelu-kaudella. Hyvin on tämän jälkeen päässyt peliin takaisin mukaan.

Edit. Torts the man.


 
Viimeksi muokattu:
Morgan Frostia on alettu kyselemään muiden joukkueiden toimesta. Vaikea tuon arvoa on arvailla mutta mitä nopeasti kävi läpi pelaajia niin kai mielellään Tortsille sopivampaa sentteriä potenttiaalilla etsitään. Hayton, Krebs, Veleno nyt ekana mieleen. Sitten taas jos halutaan toisen roolin pelaajia, McBain, Frederic, Dellandrea, Wahlström ja McLeodin veljekset.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Hienosti on alkanut! Todella vaikuttunut nuoriso-osaston noususta.

Alkukauden pelit on kuitenkin alkukauden pelejä ja vaikka pisteet näistäkin lasketaan, en odottelisi liikoja.
Jokaiselle joukkueelle tulee niitä vaikeita jaksoja ja voittaminen niistä huolimatta on se kovan joukkueen merkki.
Hienoa kokemusta ja itseluottamusta kuitenkin kertyy just oikeille jätkille, hyvä näin.
Ja osoittaahan tämä taas sen, että nuori ja nälkäinen on parempi kuin vanha ja janoinen.

Kunhan Briere pitää jäitä hatussa eikä lähde kauppaamaan tulevaisuutta vahvistaakseen nykyisyyttä.
Mistä tuleekin mieleen herra Morgan Frost. Kovin toivoin sitä 2. ketjun keskimiestä ja paikkaa oli tarjolla.
Mielenkiinnolla odotan palaako kentälle ja missä joukkueessa. Ehkä on on liian epä-tortsmainen Flyersiin tai sitten syy on jossain muualla.
Pelaajana itse ainakin toivoisin kauppaa tai peliaikaa. Ja kun voittavaa joukkuetta ei vaihdeta niin...
 

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Todella turhauttavaa katsottavaa tämä Ducks-peli. On tämmöinen hyvin "hakataan päätä seinään" -näköinen peli. Siel on kovaviereinen Dostal vastassa, niin näinkö jäädään nollille tänään, ja kaveri pelaisi itsensä vihdoin ihan Amerikan ihmistenkin tietoisuuteen. Maailman maalivahtieliittiin kun on kuulunut jo pitkään.

Erssonkin voisi kyllä napata edes jotain. Yhdessä nyt mailan nuppi sattui eteen, hyvä "torjunta". Alan olla sillä kannalla, että nyt jo Sandströmille niitä tilaisuuksia, ja Erssonia kohti Phantomsin luukkua. Dallas-pelikin meni kahteen helppoon kilpikäden maaliin.

Jaha, ja nyt 4-0:aan. 3-0-maali mielenkiintoinen, kun ei mitään todistetta koskaan maalista näkyny videolla. Mutta uskon toki, että maalissa kävi, koska Ersson.
 

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Joo eli turhauttava on varmaan hyvä sana. Peli, joka pani ärsyttämään. Kaverilla kävi hyvä tuuri kaikessa, sai ihme pompuista ja sattumista etua itselleen. Meillä oli huomionarvoista, etteivät syötöt menneet lapoihin, tai pomppivat pois lavoista. Ducks oli vahvempi karvaamaan ja kulmissa, vaikka Flyers oli 5v5 varmaan se parempi joukkue. Vaikka paikoittain meidän pelissä tätä tämän kauden hyvää meininkiä nähtävissä olikin, niin ihmeellisen "viime kauden ottelu" oli sekä tuon kiekonhallinnan epävarmuuden puolelta, että etenkin vetäytymisen suhteen. Missä se meidän todella hyvä karvauspeli oli tänään? Vastustajalle jätettiin kaikki tila ja aika nostaa hyökkäystään, ja merkkauspeli oman maalin edessä oli katastrofaalisen huonoa. Alivoimalla tämä vain korostui. Se nyt ei olekaan vielä luotettavasti toiminut muutenkaan tällä kaudella pitkiä aikoja. Vedot siniseltä ei edelleenkään osu kohti maalia pääsääntöisesti, tai ovat muuten liian heppoisia.

Maalivahtipeli vei pidemmälle menneisyyteen kuin viime kauteen. Tänään tuli olo, että kun Ducks vain pääsee alueelle, niin niille annetaan ilmaiseksi tila ja vetopaikka, ja veska ei poimi. Eli pelkästään kun Ducksilla on kiekko hyökkäysalueella, niin perseeseen hiipi pelko, että tämä tilanne tulee päättymään Ducksin maaliin. Näin kävikin tosi usein. Veskaan ei voinut luottaa ollenkaan, eikä liioin siihen, että puolustus merkkaisi miehensä. Tänään kyllä olisikin Erssonin pitänyt esittää sankaritekoja juuri noiden tilojen ja avopaikkojen jätön takia, eikä hän pystynyt siihen.

Konecnyltä aivan jäätävä kiekon lahjoitus Anaheimin 5-2-maaliin. En ymmärrä ratkaisua ollenkaan. Todella pitkä av-vaihto takana, ja vaihtoon olisi ollut päästävä. Kaveri yrittää sitten ilmeisesti käynnistää vielä alivoimahyökkäyksen, ja sutaisiko sitten osittain ohi kiekosta, kun tuli niin hidas syöttö suoraan Stromen lapaan omalla sinisellä. Maaliinhan sekin tilanne päättyi, niin kuin ennalta jo arvasi ja siitä Ducksille jäävän tilan määrästä ja vajaamiehiseksi jääneen puolustuksen jäätymisestä nopeassa transitiossa suorastaan tiesikin.

Kirsikkana kakkuun yv:llä taas harhasyöttö, josta Vatrano läpiajoon ja helpon oloisesti viimeisteli hattunsa alivoimalla, ratkaisten ottelun ihan viimeistään siihen.

Dostalilta hyvä eka erä. Riitti tekemään tästä pelin, jonka ratkaisivat maalivahtipelin toimivuus ja vaarallisiin tekopaikkoihin pääsy. Ducks vei molemmat.

Mutta nyt jo näillä näytöillä Ersson farmiin pelaamaan ja kasvamaan, kiitos. Sandström kakkoseksi. Ei se tuosta ainakaan heikkene. Erssonille paljon pelejä ja onnistumisia taakse Lehigh Valleysta nyt. Ensi kaudella tai loukkaantumisten sattuessa uutta yritystä sitten.

En osaa antaa mitään plussia tähän otteluun, sen verran ärsyttää. Onnistujillakin oli epäonnistumisia. Ehkä neloskenttä, onnistui siinä energiapelissään ja nollaamaan vastustajan omalla vahtivuorollaan, mutta jotenkin nelosvaihteella tuntuivat hekin piiputtaneen verrattuna tämän kauden yleiseen tasoonsa. Tänään kiekko poltteli mm. Foersterilla pahasti - toisaalta oli ainoita plussalle päässeitä pelaajiamme. Bobby Brink hyvän pelin jälkeen tänään oli yhdessä vaiheessa -4 pakkasella. Edellä hehkutetun Catesin ja Camin taiat puolustuspäähän olivat tänään tiessään. Johtavat pelaajat eivät pystyneet kantamaan eivätkä olleet erityisen hyviä. Farabeelta yksi hyvä yksilösuoritus ja kuti, muuten aika varjojen mailla hänkin. Konecny taitava ja armoitettu maalintekijä, mutta heikko sitten muuten suoritusvarmuudessa tänään.

Olen nyt 0-3-1 tällä kaudella kokonaan näkemistäni peleistä. Ehkei vain pitäisi katsoa.
 
Viimeksi muokattu:

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Taas vaihteeksi sitä viime vuosilta tuttua Flyersia, kun ennakkoon voitettavissa olevassa ottelussa romahdetaan häpeällisellä tavalla. Sanheimilta karmea peli, Seeler ja Belpedio olivat kuin peuroja ajovaloissa, eikä Erssonkaan vakuuttanut sitten yhtään. Tästä ottelusta ei kyllä mitään positiivista sanottavaa jää, mutta sen verran totean, että hienoa nähdä Konecnyn jatkavan siitä mihin viime kaudella jäi. 8 maalia kasassa ja maalipörssin kakkossija hallussa heti DeBricatin takana!
 

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Taas vaihteeksi sitä viime vuosilta tuttua Flyersia, kun ennakkoon voitettavissa olevassa ottelussa romahdetaan häpeällisellä tavalla. Sanheimilta karmea peli, Seeler ja Belpedio olivat kuin peuroja ajovaloissa, eikä Erssonkaan vakuuttanut sitten yhtään. Tästä ottelusta ei kyllä mitään positiivista sanottavaa jää, mutta sen verran totean, että hienoa nähdä Konecnyn jatkavan siitä mihin viime kaudella jäi. 8 maalia kasassa ja maalipörssin kakkossija hallussa heti DeBricatin takana!
Joo, Konecny on tähtipelaaja. Siitä on enää vaikea muuta sanoa.

Ducks tuntui niin kuin tekevän Flyersille flyersit tänään. Aktiivinen, nopea ja kovan työn jääkiekko yllätti vastustajan tänään housut kintuissa. Flyers on tehnyt tuon tällä kaudella monelle jengille. Tänään toinen "huono joukkue" teki sen Flyersille.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Nopeat havainnot Wells Fargo Centeristä. Häkki puolitäynnä ja alun uneliaisuutta ei auttanut Ducksin avausmaali ekalla minuutilla. Eihän Flyersilta paljon odotettu tähän kauteen, mutta kyllä päivän esitys oli iso pettymys monelle paikallaolijalle.

Hienoja väläytyksiä muutamilta hyökkäyspään kärkikavereilta ja -lupauksilta(Konecky,Brink), mutta vastapainoksi huolimattomia pelejä ja kiekonmenetyksiä. Toki peli oli jo ohi silloin, kun nämä suoritukset saatiin.

Erssonia kävi vähän sääliksi Ja kotikatsomo muisti tämän suorituksia ivallisesti. Oli kiva katsoa vanhaa kettua Tortsia vastakkaisesta katsomosta, v-käyrän näki sinne saakka. Miksei Hartia peliin edes herättelyyn vuoksi? Entä Risto? Oliko loukissa vai taas koirankopissa? Uskoisin, että pelin jälkihaastatteluissa ei pidätelty tunteita ja ajatuksia, tai sitten vanha herra on jo pehmentynyt.

Tsemppiä Flyersille, pitkä kausi tulossa, mutta hyviä palikoitakin löytyy tulevaisuuteen. Ja sieltä pohjalta se nousu rakennetaan, kuten muillakin - kärsivällisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sieltähän se odotettu tiputus tuli, koko hommaa turha pistää Ersson piikkiin kuten Torts ottelun jälkeen totesi, koko jengi sakkasi tänään. Näitä pelejä tulee mahtumaan tähän kauteen vielä monta, konecny on kyllä maalin teossa kovassa tahdissa vielä. Tunne ottelusta ei ketuta eikä harmita oikeastaan, näki alusta asti kun Ducks alkoi painamaan maaleja, että tänään tulee sitten vastapainoa hyvälle alkukaudelle. Seuraavaksi vastassa Canes ja katsotaan miten porukka kasaa itsensä siihen, helppo ottelu ei ole tulossa.
 

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hyviä juttuja muuten oli, mutta olen eri mieltä tuosta, että Erssonin pitäisi kantapään kautta nyt oppia tämä kakkosvahtina pelaaminen. Minusta hänen pitäisi ennemminkin pelata paljon ja kehittyä vielä. Saada itseluottamusta takaisin tästä heikosti alkaneesta kaudesta. Eli AHL olisi aika selvä juttu minusta.
Itse taas olen toista mieltä ainakin tällä hetkellä Ersson, tämän takia mukava, että keskustelua näistä aiheista syntyy.

Viime kaudella lähti myös kauden alku hyvin, ensimmäiset kaksitoista ottelua 7-3-2, sen jälkeen alkoi alamäki, katsotaan miten jengi reagoi näihin häviöihin tänä vuonna ja mihin riittää rahkeet. Pakisto tulee olemaan jossain vaiheessa kautta enemmän siellä mitä paperilla on, kuin että koko kauden pystyisi "suorittamaan" tällä tasolla. Olen mielelläni väärässä, mutta en itse näe niin isoja muutoksia vielä, pieniä muutoksia on silti nähtävissä parempaan. Luultavasti tästä tulee "parempi" kausi pisteiden valossa, mutta pudotuspelit ovat aika epätodennäköinen tulos.
 

Shaguel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hyviä juttuja muuten oli, mutta olen eri mieltä tuosta, että Erssonin pitäisi kantapään kautta nyt oppia tämä kakkosvahtina pelaaminen. Minusta hänen pitäisi ennemminkin pelata paljon ja kehittyä vielä. Saada itseluottamusta takaisin tästä heikosti alkaneesta kaudesta. Eli AHL olisi aika selvä juttu minusta.
Varmaan jos Erssonilta tai keltä tahansa muulta maalivahdilta kysytään että haluatko mielummin pelata AHL:ssä vai NHL:ssä niin vastaus on päivän selvä. Fakta on se että NHL:ssä pelaa maailman parhaat pelaajat ja kun käsky käy tolppien väliin niin silloin pitää myös suoriutua omalla parhaalla tasolla. Ei Flyersin tarvitse tässä alkaa silittelemään Erssonin päätä ja pohtimaan miten saataisiin hänen itseluottamusta nostettua. Ersson esitti kuitenkin viime kaudella sellaisia otteita että taidot siellä kyllä on olemassa mutta Hart on yksinkertaisesti joukkueen ykkös maalivahti ja pelaa peleistä sen ~80%. Kyseessä on kuitenkin tulosurheilua jossa lopputulos ratkaisee.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Nämä päiväpelit eivät oikein ota Flyersilta onnistuakseen ja kattavasti tätä viimeisintä tuossa jo läpi perattiin.

Vähän nyt vaikutti, että fanien lisäksi myös joukkue oli ruvennut kuvittelemaan itsestään hieman liikoja, eikä sitä samaa nöyrän kollektiivista tekemistä nähtykään, mitä eivät kyvyt ja henkilökohtainen osaaminen riittäneet paikkaamaan, mutta eiköhän taas seuraavaan peliin nähdä paluu niiden perusasioiden äärelle.

Alivoimalla tuntuisi vuorostaan tuo vastahyökkäysten kyttääminen ja hakeminen nousseen sen itse pääasian yli, mihin toivon mukaan saavat jatkossa enemmän tasapainoa. Tykkään ehdottomasti tästä aggressiivisesta otteesta, mutta nyt menee helposti sinne hölmöilyn puolelle.
 

Crank

Jäsen
Alivoimalla tuntuisi vuorostaan tuo vastahyökkäysten kyttääminen ja hakeminen nousseen sen itse pääasian yli, mihin toivon mukaan saavat jatkossa enemmän tasapainoa. Tykkään ehdottomasti tästä aggressiivisesta otteesta, mutta nyt menee helposti sinne hölmöilyn puolelle.
Hyvä esimerkki oli tuo Konecnyn ja Laughtonin hyökkäykseenlähtö alivoimalla. Kumpikaan ei kääntynyt takaisin vaikka kiekko tyrittiin oman sinisen alla, vaan epätoivoisella kurkotuksella vielä koitettiin josko kiekko kuitenkin tulisi matkaan ja päästäisiin hyökkäämään.
 
Varmaan jos Erssonilta tai keltä tahansa muulta maalivahdilta kysytään että haluatko mielummin pelata AHL:ssä vai NHL:ssä niin vastaus on päivän selvä. Fakta on se että NHL:ssä pelaa maailman parhaat pelaajat ja kun käsky käy tolppien väliin niin silloin pitää myös suoriutua omalla parhaalla tasolla. Ei Flyersin tarvitse tässä alkaa silittelemään Erssonin päätä ja pohtimaan miten saataisiin hänen itseluottamusta nostettua.

Näinpä. Ersson voitti viime kauden (ja tämän syksyn leirin) otteillaan tuon kakkosvahdin paikan. Olisi huonoa vetää suunnitelma nyt uusiksi. Ersson on pelannut ihan riittävästi lätkää viimeisten muutaman kauden aikana ja varmasti kehityskaarensa siinä vaiheessa, että nyt tarvitaan niitä kovia pelejä.
 

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Perustan Ersson farmiin -ajatuksen siihen, että toivoisin pojalle paljon pelejä ja kehitystä -> AHL on ainoa vaihtoeto. Ja meillä on kolme maalivahtia ylhäällä. Jos ei olisi, niin Ersson voisi kaikin mokomin jäädä kakkoseksi. Mites Sandströmin on nyt tarkoitus pelata yhtään mitään?

En usko, että laittaminen farmiin tuntuisi pään silittelyltä. Rangaistukselta pikemminkin ehkä.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Odotettu maanpinnalle palautus ja vielä päiväpelissä. Näitä on nähty tusina. Sinne meni taas helpot rahat, kun en muistanu lyödä Ducksille isoa singleä. Mutta joo, voi tehdä ihan hyvää tollanen turpasauna kotona Ducksin tasoista jengiä vastaan niin pysyvät todellisuudessa ja ens viikolla ehkä muistetaan taas miten niitä pelejä voitetaan.

Millasilla fiiliksillä palstaveljet on Carter Hartin jatkosta? On osoittanut olevansa parhaimmillaan todella hyvä, vasta 25v ja ei sinne parempaakaan ole tulossa. Hartin kritisointia lukiessa tässä männävuosina oon aina miettinyt, että kelaako jengi yhtään minkälaisen jengin takana siellä on pitänyt kopin tarttua? Ei se Pricekään mikään jumala ollut kun Habs oli mitä oli, ja poika torjui vasta oppirahoja. Toki sitten kun alkoi tarttumaan niin oli ylivoimaisesti maailman paras että en nyt sen enempää lähde Hartia Priceen vertailemaan tässä. Se että välillä on mennyt helppoja sarjasijoituksen ollessa mallia pohjamuta, ei paina mun vaakakupissa kun valtaosa ajasta on pitänyt seistä päällään että jengi on voinut voittaa edes pelejä, ja osin on siinä onnistunutkin. Flyersin viimeksi ollessa kilpailukykyinen jengi (19-20), Hart oli mies paikallaan. Toissakausi täysin penkin alle, mutta viime kaudella taas parempaan päin ja nyt kauden alussa ollut ihan helvetin hyvä. Plussaa persoonasta - että mä tykkään.

Hellebuyck sai 7v/8.5m tyylisen lapun, Sorokin about samanlaisen, niin mä löisin all in ja tarjoisin career dealia Hartille mallia 7v/7m. Vai millasia lappuja noille veskoille nyt lyödäänkään nykyään. Voiko mennä metsään? No tottakai voi kun kyseessä on Philadelphia Flyers, mut mä uskon Hartiin.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ilman muuta Hartille pitkää jatkoa. Olisi sulaa hulluutta päästää kaveri menemään (ellei sitten tule täysin mottipäinen tarjous), ei siellä kukaan ole hänen takana lähelläkään ykköstorjujan tasoa NHL:ssä. Sandströmin tulevaisuus Flyersissa näyttää aika heikolta eikä Erssonkaan ole pystynyt vakiinnuttamaan tasoaan, vaikka välähdyksiä ollaankin nähty. Näiden jälkeen jonossa ovat sitten joskus tulevaisuudessa nimet Kolosov, Bjarnason ja Zavragin. Varsinkin tämä Zavragin kiinnostaa, aloittanut kauden todella vakuuttavasti sekä VHL:ssä että MHL:ssä.

Frost palaa ensi yönä kokoonpanoon sentteröimään Konecnya sekä Foersteria. Poehling katselee peliä pressiboksista ja Laughton korvaa hänet nelosessa. Mikäli Frost nyt löytäisi jostain sen tasaisuuden, niin olisihan tuossa pidemmäksi aikaa aika laadukas sentterinelikko.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Carolina vei Teräväisen kolmannen erän maalilla ottelun 3-2, ihan hyvin pysyttiin pelissä mukana hyvää jengiä vastaan, mutta nyt alkaa tosiaan näkemään ne erot laadukkaampia joukkueita vastaan. Aloitukset hävittiin rumalla tavalla, 70.9% vs 29.1%, ylivoima on edelleen myös mitä on. Toki lopputulos ei mikään yllätys ollut sinällään. Frost tosiaan palasi eikö tuonut mitään erikoista pitkän istumisen jälkeen katsomossa. Tästä sitten seuraavana vuorossa Buffalo.
 
Viimeksi muokattu:

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Pelin ehdoton kohokohta oli Flyersin toinen maali, missä Deslauries näytti mallia miten pelataan koko vaihto 100 lasissa. Toivottavasti tämä koko vaihto löytyy myös highlightseissa, jos ei koko peliä voi katsoa.

Tuo yv on kyllä kuraa. Yks syy siihen on omaan silmääni Sanheim. Hän ei oikeasti ole ykkös yv:n SE puolustaja, joka sitä pitäisi pyörittää. Hän ei yksinkertaisesti ole kiekollisena tarpeeksi luova siihen rooliin. Kun aina Provorovia haukuttiin, kuinka hän ei ole SE tyyppi ykkös yve:lle, niin ei sitä ole kyllä Sanheimikaan. Tietenkään hän ei ole ainoa syy yv:n huonouteen mutta ehdottomasti iso osa sitä. Seuraavaksi voisivat kokeilla vaikka viidellä hyökkääjällä ylivoimaa. Ei se ainakaan huonommin voi mennä.

Kuten @Jay79 tuossa yllä totesi, ei Frost tuonut muutamaa hyvää ratkaisua enempää pöytään. Hänen myötään koko kenttä oli hyvin näkymätön tasaviisikoin. Joku Cates antaa lopulta niin paljon enemmän lisäarvoa omalle ketjulleen kuin Frost paremman puolustuspelaamisen kautta. Hän myös mahdollistaa kiekon pitämisen hyökkäysalueella paremmalla suojaamisellaan, sekä niillä ei niin näyttävillä (kuten Frostin väläytykset), mutta silti oikeilla, kiekollisilla ratkaisuillaan. Frost on hyvä juuri silloin kun hänellä on kiekko hallussa hyökkäysalueella vapaassa tilassa, eikä joku ole roikkumassa hänessä kiinni. Valitettavasti näitä tilanteita kun ei NHL.ssä kovin usein kuitenkaan per peli ilmaannu.

Kaiken kaikkiaan, olihan siellä kolmannessa erässä Flyersilla paikkoja myös tehdä se johtomaali, mutta ei tällä kertaa mennyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös