Philadelphia Flyers 2022–2023

  • 112 118
  • 449

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Nyt oli pitkästä aikaa heikko peli. Juu kyllähän boston pelikin oli heikohko mutta siinä vastus oli vaan niin kova että ei siinä ollut saumoja.
Mä en tiedä noista soppari koukeroista sen tarkemmin esim. Minkä pitunen lappu olis järkevä minkäkin ikäselle ym mutta sen vaan sanon että Frostin kanssa kannattais tehdä nyt nopeasti jatkopahvia. Nyt on alkanut tulla sitä tulostakin ihan mukavasti. Selvästi huomaa että itseluottamus kasvanut ja sen myötä kun uskaltaa yrittää omia juttujaan niin se on kyllä näkynyt. Veikkaanpa että Tortsylta on tullut lupa pelata rohkeesti koska mun mielestä York on myös pelannut aikaisempaa rohkeammin ja on harhautellut vastustajaa muutamia kertoja hyökkäys sinisellä alimpana, jota ei aikaisemmin todellakaan tapahtunut ja muitakin tilanteita jossa paineen alla on uskaltanut koittaa muutakin kuin roikkoa keskialueelle. Neloseen tekisin semmoisen muutoksen et Brown hittoon ja joku nuori tilalle.
Viimeisen kuukauden aikana on ollut kyllä kiva katella matseja ku on hyvää yritystä ja nuoret tekee pinnoja.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joo, eiköhän Provorovin kauppaamisessa ala olemaan hiljakseen enemmän kyse lopullisesta ajankohdasta. Jatkoa Flyersin kanssa tuskin nähdään (UFA 2025), joten pari offseasonia olisi aikaa hakea sopivaa kauppaa. Flyersin kannalta vain harmillista, ettei keskilännen etelä-osavaltioista niitä NHL-organisaatioita kauheasti löydy, jossa tällainen pelaajan konservatiivinen pride-vastaisuus ei samalla tapaa nousisi ongelmaksi, mutta eiköhän Provorov jonnekin onnistuta edes kohtuulliseen vastineeseen kauppaamaan kunhan pöly hieman laskeutuu, kun nyt pelillisestikin on muun joukkueen vanavedessä saanut ryhtiä tekemiseensä.

Kun jotain Ducksinkin hällä väliä touhua tuossa viikolla katseli, niin pitää olla tyytyväinen Tortsin ylläpitämään vaatimustasoon, jonka myötä Flyersissakin tapahtuisi viime vuosille harvinaista pelaajien kehittymistä! Sillä eipä tuollainen Ankkojen touhu vie ketään yhtään minnekään. Vaikkapa Trevor Zegrasia pidin, monen muun tavoin, selkeänä tähtitalenttina, mutta pojan kehitys ja kasvu kohti organisaation johtavaa sentteriä ole pariin vuoteen edennyt yhtään minnekään ja perässä Mason McTavis on nopeasti samalla tiellä. Arizonan Clayton Keller tarjoaa hieman vanhemman esimerkin tällaisesta vuodesta toiseen jatkuneen panoksettoman häviämisen vaikutuksesta, jolla talenttia ei saada hiottua esiin ja samalla joukkuekin jää limboilemaan pohjalle.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Syvältä sai kaivaa tämänkin ketjun, aiheestakin. Syvällä kyntää kyllä Flyerskin, ei ole paljon kerrottavaa kun homma menee kuten oletettiinkin.

Käykääs katsomassa McDavidin maali tuolta hienoimmat suoritukset ketjusta. Saatiin jotain ikimuistoista tähänkin kauteen!

Toinen "hieno" suoritus oli herra Nic Deslauresin maali. Katsokaa herran jalkoja. Joko oli noin 2 minuutin vaihto takana tai sitten polvia vain nimeksi.

Siirtotakaraja ja lottoarvonta onkin kauden kovimmat jutut enää (okei okei, onhan siellä jotain posia muutaman yksilön kohdalla).
Provorovin kauppaa voisi toivoa mutta vastine tuskin tyydyttää jos GM Chuck on huseeraamassa. Eli yhdet potkut ennen isompia liikkeitä, kiitos. Muita isompia ei taida olla tulossa, ei taida olla kiinnostusta...

Kaikesta huolimatta, jotenkin olen alkanut tykätä Tortorellasta. Joukkueen ilme on parempi vaikka tulos on mitä on. Jospa parin kauden päästä voisi toivoa jotain menestystäkin.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Juu pienessä ilonaiheet ovat, mutta kyllä sieltä jotain löytyy kun oikein kaivamalla kaivaa.

- Maalivahdit Hart ja Ersson. Ensimmäinen on ainakin minulle näyttänyt että pystyy olemaan vahva tukipilari joukkueelle, mikä muiden palasten loksahtaessa kohdilleen ennemmin auttaisi joukkuetta lähemmäs mestaruutta, kuin olisi mahdollisuuksia heikentämässä. Jälkimmäisellä toki vasta vähän pelejä alla, mutta erittäin vahva sisääntulo liigaan. Toivottavasti tuosta tulee pitkäksi aikaa hyvä kirittäjä Hartille.




- York. Jopa Flyersin paras all-around pakki lähes koko sen ajan kun on ylhäällä ollut. Rauhallista ja itsevarmaa pelaamista.
- Kaiken kaikkiaan joukkuepelaamisen rakenne mikä on Tortorellan alaisuudessa parantunut huomattavasti verrattuna edellisiin yrittäjiin. Työtä tekevä joukkue. Nyt vaan tarvittaisiin muutama todellinen huippupelaaja tähän ryhmään mukaan.
- Ristolainenkin menee näihin positiivisiin. Alkukauden loukkaantumisen jälkeisiltä varjojen mailta päästyään parantanut todella paljon. Turhat ryntäilyt jäänyt pelistä pois joten koko ajan ei ole pelin ulkopuolella. Lisää saisi hyökkäyspäässä tulosta tulla, mutta mieluummin otan tämän Ristolaisen kuin sen joka on koko ajan hukassa puolustusalueella.
- Frost. Tuskin hänestä mitään kärkiketjujen tuloksentekijää "mestariehdokas tason Flyersiin" koskaan tule, mutta mukava nähdä että itseluottamus, ja sitä myöden koko tekeminen on noussut liigaan vaadittavalle tasolle.
-Noah Cates. Luotettava jokapaikanhöylä. Saa myös ihan mukavasti tulosta aikaiseksi. Nuorempi versio Scott Laughtonista. Joka myös ollut hyvä.
- Allison. Mä vaan tykkään sen tyylistä pelata. Pää edellä joka paikkaan vaikka se nykyään taitaa jollain jeesusteipillä ainoastaan pysyä kasassa. Tasakentällisin P/60 hyökkääjien seitsemäs. Ihan kelpo syvyyspelaaja olisi jatkossakin kunhan vaan ehjänä pysyy.

Pelaajat jolta odottanut enemmän:
- Sanheim. Koko kauden ollut mielestäni aika vaisu.
- Farabee. Kesän niskaleikkaus ja sen takia huono valmistautuminen kauteen on varmasti tähän vaikuttanut, joten en rupea sen enempää tätä kautta tässä vaiheessa murehtimaan.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hyvää jorinaa yllä. Nostaisin itse vielä Tippet "onnistujiin", sellainen 20+ maalia tällä kaudella mahdollista, tällä hetkellä vastine rental Roo'sta tuntuu erittäin hyvältä. Seeler myös palkkaansa nähden hyvä perus tekijä. Hayes taas tehnyt vähän sitä mitä pitäisi olla ollut koko sopimuksen alun jäljiltä, edelleen tossa sopimuksessa on ilmaa se pari milliä, mutta ihan okei kausi tähän mennessä.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Farabee tyytymätön Tortorellan alaisuudessa, ja hänen porukkansa (agentti) ilmaissut tämän myös Flyersille, ja nyt jo poika päätynyt Seravallin trade target listalle. Aikamoista!

Lainaus Seravallin trade target jutusta:"Scoop: Surprise, surprise. Farabee is one of the biggest surprises to hit the board this season. Sources say Farabee’s camp has voiced their displeasure to the Flyers as to how this season has unfolded under coach John Tortorella. Things came to a boil when Farabee skated just 3:52 in Calgary earlier this week. Farabee is a talented kid but has struggled this season after undergoing artificial disk replacement late in the summer, which limited his training. That prompted Tortorella to say he wasn’t going to “let Farabee hide behind that,” which didn’t help. He’s also played on the fourth line. The Flyers don’t want to trade Farabee at his lowest value. There is no formal trade request made from Farabee’s camp, but they’re seeking answers on a solution, especially since it’s clear that Tortorella isn’t going anywhere."

Tortorellaa ei paljoa selitykset kiinnosta :D.





Positiivisten joukkoon organisaation sisältä voisi laittaa vielä vuonna 2020 viidennellä kierroksella varatun Elliot Desnoyersin liidon AHL:n puolella. En ole Phantomsien pelejä katsonut mutta mielellään kuulisin jos jollain on jotain "insightia" Desnoyersista tai Foersterista.



 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tulee seurailtua vaihtelevasti jaksamisen mukaan noita Phantoms pelejä. Ahltv paketti jossa näkee kaikki Phantoms pelit maksaa 64 taalaa. En ole mikään asiantuntija ja sen lisäks vielä huono kirjottamaan ajatuksiani :). Desnoyer ja Foerster molemmat olleet ihan pirteitä tosiaan. Molemmilla pikkusen nihkeetä luistelun kanssa ja snadisti arveluttaa miten jalka riittää änärissä. Foersterilla varsinkin laukaus on vahvuus ja pelisilmää löytyy ja sen myötä jakelee kivasti paikkoja myös kavereille. Desnoyer on nostanu hyvin tasoaan ja noussu jo kovimmaks maalintekijäks Phantomseissa. Yks mikä nyt on alkanut vituttaa kun viimeiseen viiteen peliin 4 tappioo on se että vieläkö tää organisaatio ryssii pleijaripaikankin ku ylhäällä pidetty 3 parasta mokkea. Nyt saatana äkkiä Ersson tai Sandström farmiin jotta saadaan varmasti paikka poffeissa ja nuorille hyviä pelejä keväällä. Tästä syystä en nostais tällä kaudella Desnoyeria ja Foersteria ylös . Kunnon moken kanssa tolla jengillä on mahikset mihin vaan keväällä.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Desnoyer nostettu flyers miehistöön ja pelaa numerolla #73 yöllä devilsejä vastaan. Konecny ir listalle......
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Vielä sen verran noista yllä puhutuista ahl prospecteista että enemmän olen innoissani Tyson Foersterista kuin Desnoyerista.
Ratcliffe treidattu Predseihin. Ei ollu vielä mainintaa et mitä vastineeksi saatiin. Viime kauden alussa tämä treidi olis ehkä kirpaissutkin mutta ei tällä hetkellä. Iisakki päässy pelaamaan vaan 26 peliä ja niissä 2+2. Ollu paljon poppareilla.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Chuckie Too Hard odottelee tarjouksia.



Vakavissaan, se miten pelaajat tällä hetkellä liikkuu, ja miten myös JVR:n liitetyt joukkueet (mm. Winnipeg, Vegas, Dallas) täyttää rostereitaan, ei kyllä lisää jo ennestään olematonta luottamusta tämän laivan kapteeniin. Isaac Ratcliffe lähti ilmaiseksi Nashvilleen. Siinä toistaiseksi Flyersin siirrot.

Monella joukkueella Flyersin ylä ja alapuolella on ollut jo viikon verran selkeä myyntilinja päällä, mikä on juuri se tapa mikä tässä vaiheessa kautta pitäisi olla kun ei kevään peleihin olla menossa. Ei sitä paitaa päältä tarvitsisi myydä, mutta kaikkia tarjouksia pitäisi kuunnella ja tarkastella kriittisesti omaa rosteria, että mitkä ne ihan oikeasti tärkeät palaset tulevaisuuden kannalta on. Ja niitä ei tässä porukassa montaa ole.
 
Viimeksi muokattu:

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Oma veikkaus on että Jvr:sta saa maksimissaan 3 kiekan vuoron tai sit joku kakkoskiekan peluri jolla homma ollut vielä hakusessa. Oliko liian pessimististä.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Fletcher puhuu medialle tänään joukkueen harjoitusten jälkeen eli oletettavasti joskus illalla Suomen aikaa. Luvassa taas voivottelua kuinka kauppojen tekeminen on hankalaa?

Jos noita mahdollisia lähtijöitä miettii, niin Van Riemsdyk varmasti menee kaupaksi, jos Flyers vain palkkaa pidätää tarpeeksi. Hankala sanoa, miten kauppa-arvoon vaikuttaa se, että isoimmat tarjolla olleet hyökkääjänimet ovat suurilta osin jo poistuneet markkinoilta. Myös Hayesin nimi on noussut viime päivinä pinnalle joissain medioissa mahdollisena liikkujana. Sanoisin että tervemenoa vaan, jos Fletcher onnistuu kaupan tekemään. Toki tuokin kauppa varmasti vaatisi palkkojen pidättämistä, mikä ei ole aivan yhtä helppoa ole kuin JvR:n tapauksessa jäljellä olevista sopimusvuosista johtuen.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Fletcher puhuu medialle tänään joukkueen harjoitusten jälkeen eli oletettavasti joskus illalla Suomen aikaa. Luvassa taas voivottelua kuinka kauppojen tekeminen on hankalaa?
Kausikorttien uusimisen deadline tänään myöhemmin. Chuckie Too Hard tulee kertomaan kansalle kuinka ensi kaudella ollaan taas kisassa mukana, joten kausareita ostelemaan.

Oikeasti kyse taisi olla vaan siitä että media pyysi tätä tapaamista.
 

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jos noita mahdollisia lähtijöitä miettii, niin Van Riemsdyk varmasti menee kaupaksi, jos Flyers vain palkkaa pidätää tarpeeksi. Hankala sanoa, miten kauppa-arvoon vaikuttaa se, että isoimmat tarjolla olleet hyökkääjänimet ovat suurilta osin jo poistuneet markkinoilta. Myös Hayesin nimi on noussut viime päivinä pinnalle joissain medioissa mahdollisena liikkujana.
Näinpä. Osoittaa tosi hyvää pitkän linjan suunnittelua, jos Hayes muka jo nyt sen 7 v / 7 M/v -diilinsä jälkeen on kaupan. Ihan suunnatonta ja osoitteetonta, kuten odottaa saattaa. Nyt toki sentään hyvin menneen käynnin jälkeen treidiarvoa olisi ja lisää tulevaisuuden palikoita tuolla voisi saada.

Huhujen mukaan ei kelvannut Fletcherille JVR päikseen Gurianoviin. Vaikea nyt ajatella, että parempaa diiliä eteen tulisi. Myös puoli-ilmaisesta Kravtsov-diilistä olisi vetäydytty, kun Rangers vielä etsi cap spacea Kanelle. Vancouver sitten otti. Huhuja vain, mutta kuulostaisi hyvin Fletcheriltä kyllä.

Ennen lehdistötilaisuuttakin jo Chuckilta tullut kommenttia, että haluavat lisää owentippeneitä, nykyisissä seuroissaan feilaavia pelaajia, jotka toimisivat Tortorellan alla. Ojasta allikkoon, veikkaamma, jos retoolista siirrytään tällaiseen irtopalasten keräilyyn. Irtopalasten keräily on toki kaikki, mihin Chuck on muulloinkaan siirtomarkkinoilla pystynyt - ehkä se nyt vain todetaan seuran suulla ääneen ekaa kertaa...

Näinkö on työpaikka vieläkään edes vaarassa, vaikka kuinka reisille menisi tämäkin trade deadline? Lupaava alku on ainakin jo ollut, mikäli nuo huhut pitävät paikkansa.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sitten odotellaan ketä kaupataan ja mihin, sen jälkeen voikin keskittyä loppu kauteen. Draft varmasti se seuraava isommin mielenkiintoinen asia sekä jatkaako Fletch vielä tämän kauden jälkeen puikoissa.
 

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Vielä kaneton Rangers oli liikaa ja katkaisi tappioputkensa Phillyn vieraana. Ihan mukava peli Flyersilta kuitenkin. Ei mikään 8-0-fiasko. Yritystä nähtiin taas mukavasti.

Mielenkiintoista, että Hayes ja JVR molemmat pelasivat. Jotenkin veikkaan, ettei Chuck saa taas palasia liikuteltua, ja/tai vastine JVR:stä on jotain ihan kammottavan huonoa kuten Arizonalle Chychrunista.
 
Osoittaa tosi hyvää pitkän linjan suunnittelua, jos Hayes muka jo nyt sen 7 v / 7 M/v -diilinsä jälkeen on kaupan. Ihan suunnatonta ja osoitteetonta, kuten odottaa saattaa.

Jo nyt? Mitä sillä tarkoitat? Hayesin 7-vuotisesta diilistä on melkein neljä vuotta jo menty ja treidiarvoa on jäljellä. Nyt jos koskaan hänet kannattaisi kaupata ja se jos mikä osoittaisi sitä suunnitelmallisuutta.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings


Linkissä kiteytyy hyvin koko organisaation toiminta. Joukkue kaipaa kipeästi uutta omistajaa ja koko helvetin toimiston puhdistusta. Taitaa olla koko organisaatio jo yleinen vitsi muiden GM:ien joukossa.

Tuo oli kanssa aika mielenkiintoinen juttu Flyersin viimeisestä noin vuosikymmenestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös