Philadelphia Flyers 2022–2023

  • 112 161
  • 449

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Crank

Jäsen
Joo-o. Äsken tuli somessa vastaan tämä uutinen ja täällä olikin jo vähän parempaa infoa sisältävää linkkiä tarjolla.

Tulossa melko ankea kausi..
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
nii justiinsa.

En muista ikinä seuranneeni näin vähän Flyers touhuja tässä vaiheessa kautta, niin voisiko paremmin perillä olevat kertoa että mikä on Ryan Ellisin tilanne? Pelaako hän vielä joukkueessa vai onko ”season-to-season” statuksella, kuten twitterin vääräleuat asian ilmaisevat?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
nii justiinsa.

En muista ikinä seuranneeni näin vähän Flyers touhuja tässä vaiheessa kautta, niin voisiko paremmin perillä olevat kertoa että mikä on Ryan Ellisin tilanne? Pelaako hän vielä joukkueessa vai onko ”season-to-season” statuksella, kuten twitterin vääräleuat asian ilmaisevat?



Ellis oli sentään jossain vaiheessa kesää nähty Voorheesin Training Centerissä, mutta ihmettä taitaa vaatia jos vielä ura jatkuu.

Couturierin osalta halusivat pitää toivoa yllä ja puhua mahdollisuudesta paluuseen kauden aikana, mutta varmaan yhtä lailla mahdollista, ettei tuo selkä enää kuntoudu ja salli NHL:ssä pelaamista. Tai ainakaan sillä tasolla mihin on herran kanssa totuttu. Saadaan yksi haamu lisää.

No Anisimovin mahdollisuudet sopimukseen ainakin paranivat huomattavasti.

Rookie-leiritys oli ja meni. Voittivat molemmat Allentownissa pelatut harjoitusmatsit Rangersin nuorisoa vastaan. Jälkimmäinen matsi oli jopa televisioitu, mikä ei tällä kertaa omaan aikatauluun mahtunut. Sattuiko kukaan muu näkemään?

Jos ulkona on harmaa syyskeli, ei se elo paljon kirkkaammalta näytä tässä ketjussakaan...

e. hidas...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ville Leino, Red Wings
Ikävä homma Couturierille mutta toisaalta ihan hyvä Phillylle tässä vaiheessa. Ei voi toivoa kun sysipa*kaa starttia kauteen ja kohti Bedard jahtia. Harmi että Tortorellan ehtivät hommaan, eiköhän siellä raavita sen verran voittoja ettei 2023 draftin kärkisijoille ole asiaa.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Ens yönä viaplaylla klo 2 Flyersin ensimmäinen harkkapeli bruinsia vastaan.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Yöllä harkkapeli nro 2 ja vastassa Buffalo. Pikkusen kovempi rosteri kuin edellisessä.
JVR- Frost- Konecny
Cates-Cates- Marody
Ratcliffe- Desnoyer- MacEwen
Roussel-Brooks- Sandin

York-Braun
Connautton-Attard
Högberg- Karashik

Grosenick
Ersson
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Artem Anisimov myös pto.

Mä en tykkää tästä. En tykännyt kun uutinen tuli, vielä vähemmän nyt. Nyt voisi jättää uusien venäläispelaajien rekrytoinnit nollaan. Provorov ja Zamula siellä jo on ainakin, mutta ois aika stopata.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Pitää varmaan siitä ensimmäisestäkin matsista (2-1 voitto) jotain sanoa. Hirveästi ei Bruinsin farmia/junnuja vastaan elämyksiä tarjottu, mitä nyt ei ensimmäiseltä harkkamatsilta kyseisin rosterin passannut varmaan odottaakaan. Mukava oli kuitenkin Flyers-kiekkoa kesän jäljiltä nähdä, toivotaan vain että fiilis kestää mahdollisimman pitkään.

Lycksell - Frost - Tippett
Roussel - Laczynski - Allison
N. Cates - J. Cates - Foerster
Willman - Anisimov - Hodgson

York - Attard
Zamula - Seeler
Connauton - Beldepio

Sandström
Grosenick

Jokaista pelaajaa on tässä turha käydä läpi, eikä kaikista oikein sanottavaa jäänytkään, mutta poimitaan muutama.

- Cates brothers oli ottelun parasta antia ja varsinkin Noahilta odotan kyllä tekoja ihan tosipeleissäkin. Pelimies.

- Frost kauhoi sen YV-osumansa, muutoin aika bläh-esitys. Ensimmäisen lopun puolustussiniseen kompurointi (Bruinsille maalipaikka) ja kolmannen itsekäs tyhjänmaalin metsästys (aloitus omiin kun kellossa jotain 15 sekuntia jäljellä) jäivät päällimmäisenä mieliin. Tuskinpa noilla otteilla tarvitsee Tortorellalta suurta vastuuta odottaa. Paljon pitää parantaa, mikä sopii myös Tippettiin.

- Nuorista pakeista York oli omaan silmään se varmin, mutta ei yksikään mitään ihmeitä tarjonnut. Zamulan voimatasojen nousu välittyi toki ihan jäälläkin.

- Seeleriltä löytyi yritystä ja vaikuttaisi leiriraporttien perusteella olevan kovassa kunnossakin, joten eiköhän tuo Tortorellan permanentista itsensä löydä.

- Hodgsonista tulee myös vahvat Tortsu-fibat. Iso, vahva liike ja hieman kulmikas duunarityyppi. En yllättyisi vaikka menisi monen "lahjakkaamman" ja nuoremman edelle kun lopullista rosteria raavitaan kasaan.

- Try-outilaisista Roussel oli täysi turisti. Ei ole ollut koskaan mikään mainittava ässä puolustussuuntaan ja kun vauhti ei enää riitä mihinkään muuhunkaan, niin kovin tyhjää on. Anisimovista voisi olla jopa hyötyä rosterin jatkeena, mutta ehti jo kolhimaan itsensä ja mikäli nyt menettää useamman näyttömahdollisuuden, niin vaikea on sopimusta tällekään nähdä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Flyersin pre-season saldo olisi nyt 1-4, kun yksi peli Islesiä vastaan on vielä jäljellä. Ovat toki peluutelleet säästeliäästi ykkösnimiä, mutta olisihan tämän kaiken alakulon keskelle kaivannut hieman toivorikkaimpia otteita ja tuloksia. Itselle ei enää yökyöpelöinti pre-seasonin perässä iske, vaan paremmat yöunet vievät helposti voiton, joten olen nähnyt vain nuo Viaplayn tarjoamat Bruins-matsit, joista vuorostaan jälkimmäisestä satunnaisia havaintoja.


Lycksell - Hayes - Tippett
JVR - J. Cates - Hodgson
N. Cates - Frost - Foerster
Brooks - Laczynski - MacEwen

Sanheim - Ristolainen
Zamula - Seeler
York - Attard

Sandström
Grosenick

YV1: JVR, Tippett, Hayes, Frost ja York
YV2: N. Cates, Foerster, Lycksell, Ristolainen ja Sanheim

Alivoimalla käyttivät kolmea pakkipareja tasaisesti sekä hyökkääjiä, jotka eivät ylivoimaa pelanneet. Ylivoimaa pelanneista nähtiin alivoimalla Hayes-Lycksell ja N. Cates-Frost parit.


Ennen peliä kun rostereita silmäili, huomio kiinnittyi Bruinsin keskikaistan Bergeron-Krejci duoon, mikä ei kovin hyvää Flyersille ennakoinut ja niinhän siinä myös kävi. Ensimmäisen erän loppu oli Flyersin tehotonta ja hieman näennäistä hallintaa, mutta muutoin matsi meni kotijoukkueen tahdittamana. Flyersin kannalta vain ikävää, ettei tuonne keskikaistalle oikein Laughtonia enempää ole parannusta mistään revittävissä kun Hayeskin pelasi. Tämän aseteltaman kanssa pitäisi oppia nyt pärjäämään.


Plussat:
  • Hayes pelasi etenkin vahvan ensimmäisen erän ja vaikuttaisi olevan fyysisesti viime syksyä paremmassa iskussa.
  • Cates bros erottuivat jälleen positiivisesti. Noahin pitäisi näillä otteilla kyllä työntää itsensä avausillan rosteriin ja Jackson tuntuisi taistelevan nelossentterin tontista Laczynskin kanssa.
  • Sanheimilta ok esitys ja myös York jatkoi omaa perushyvää suorittamistaan vaikka oman pään kamppailutilanteissa tältä yhä sitä päämäärätietoisuutta ja tilannekovuutta lisää kaipaakin.
  • Seeler oli jälleen otteissaan varma ja eiköhän sen seiskapakin ruudun itselleen ota. Zamula tekee vähän liikaa huolimattomia pikkuvirheitä tällaista syvyysroolia ajatellen + nuorelle pakille ennemmin niitä isoja minuutteja Phantomseista. Sitten loukkaantumisten osuessa kutsua ylös.
  • Lycksell pitää nostaa kanssa tähän listaan. Kamppailutilanteissa raamien luomat realiteetit tulevat aina välillä vastaan, vaikka yritys on kovaa, mutta tuo kuitenkin sitä juonikkuutta ja taitoa moneen kädettömämpään duunariin nähden. Luistelukin vaikuttaisi taas asteen parantuneen. Eihän tämä lopulliseen rosteriin tule mahtumaan, mutten odottanut näinkään näkyvää panosta, mikä lupaa hyvää AHL-kautta ajatellen ja eikä sitä NHL-unelmaakaan tarvitse vielä haudata. Nostanut osakkeitaan varmasti yhden jos toisen silmissä.

Miinukset:
  • Ristolainen oli jo totutun kamala. Avauspelaaminen tuttua laput silmillä roiskimista ja puolustusalueella järjestäen myöhässä ja hukassa. Tulee kyllä taas pitkä kausi, tai siis pitkät viisi vuotta. Se Bruinsin 2-0 osuma tiivisti oikeastaan kaiken Rassen tekemisestä. Ensiksi menettää alimpana hitaalla reagoinnillaan kiekon, tämän jälkeen pyörii omissa tehtaan takuulla tilanteiden jäljessä, joka huipentuu siihen maalinedustan siivoamiseen, johon ryhtyy vasta kun kiekko on jo maalissa. Hyökkäyssinisellä nähtiin muutama ok pelaaminen, mutta harmi vain, että noita vaihtoja tuskin on kauden aikana kauheasti luvassa.
  • Frostilta edelleen meh-esitys. Rsteripaikan pitäisi olla nykytilanteessa selviö, mutta tuo keskikaista kyllä huutaisi tältä esiinmarssia, mitä eivät ainakaan nämä pari näkemääni Bruins-matsia mitenkään ennakoi.
  • Tippett ja JvR olivat kanssa aika hiljaisia, mutta toisaalta kumpikaan ei ominaisuuksiltaan oikein istu tähän roiskivaan jahtikiekkoon, vaan vaatisivat enemmän kiekonhallintaa ja pidempiä pyörityksiä hyökkäyspäädyssä.
  • Attard on ollut jotenkin hukassa tai oikeammin pelannut mukavuusalueensa ulkopuolella. Ei ole nähty niitä aktiivisia liikkeen ja pitkän liun varaan rakentuvia nousuja ja rohkeita kiekollisia pelaamisia, vaan on yrittänyt pysyä ilmeisesti valmennuksen toiveista (?) perusvarmassa ja riskittömässä oman pään luutimisessa, mihin ei vain ole luotu, ainakaan vielä. Katsellaan nyt miten tämän talentin kanssa jatkossa toimivat? Toivottavasti saisi Phantomseissa enemmän vapauksia olla oma itsensä, jonka ohessa voi niitä pahimpia rönsyjä pyrkiä tasaamaan.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Kauden lopussa odottaa palkinto nimeltä Connor Bedard. Eiköhän Flyers saa lotterystä taas nro 2arvan.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hartin tilanne huolestuttaa, vaikka taas selitellään ettei mitään vakavampaa, niin tän jengin kanssa nousee kylmä hiki aina tälläisen uutisen jälkeen.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Samuel Ersson ollut kyllä yksi poseista näissä harkka matseissa, saattaa aloittaa jopa ylhäällä kauden.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Eli pakisto sitten kauden avaukseen jotenkin näin?

Provorov - DeAngelo
Sanheim - Ristolainen
Seeler/Connauton - Braun

Voi kun joku vielä kertoisi Ristolle, ettei tämän tarvitse yrittää tehdä kaikkea kentällä samaan aikaan. Hänen olemustaan todellakin tarvitaan oman maalin edessä, mutta monesti häntä ei edes löydy sieltä, koska on pelannut itsensä ulos tilanteesta ja seisoo suu auki jossain maalin takana.

Noin muuten ei kauheasti aiheuta innostuneisuutta tuleva kausi, oli sitten esimerkiksi Coots peleillä tai ei. Enemmän harmittaa, että omistaja elelee jossain rinnakkaistodellisuudessa ja luulee, että tuolla nipulla on mahdollisuus taistella kannusta.
 
Enemmän harmittaa, että omistaja elelee jossain rinnakkaistodellisuudessa ja luulee, että tuolla nipulla on mahdollisuus taistella kannusta.

Oikeastiko? Eikai kukaan ihan noin pihalla voi olla kun kaikkien merkkien mukaan Flyers on top 5 -joukkue sarjataulukon loppupäästä lukien.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Oikeastiko? Eikai kukaan ihan noin pihalla voi olla kun kaikkien merkkien mukaan Flyers on top 5 -joukkue sarjataulukon loppupäästä lukien.
Ainakin viime kauden päätöspressissä omistaja selitteli loukkaantumisilla ja että ilman niitä oltaisiin oltu suunnilleen kannujahdissa. Jotenkin en jaksa uskoa, että olisi kauheasti muuttanut mielipidettään tuosta.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Ensi yönä sitten Flyers kauden avaus. Kauden josta tulee varmasti pitkä ja tuskainen, mikäli on joskus erehtynyt tämän seuran omakseen ottamaan. Tulevalta kaudelta toivon että nuoret organisaatiossa olevat pelaajat saavat kunnon näyttömahdollisuuden, ja Tortorellan hellässä ohjauksessa tarttuvat siihen, eivätkä katso taakseen. Sekä kaikki yksittäiset hienot tarinat ja onnistumiset otetaan enemmän kuin ilolla vastaan.

Ja tietenkin tärkein, että kauden päättyessä olemme Bedard kisassa mukana. Koska kun tuota alla näkyvää kauden avauksen lineuppia katsoo, niin huipputaitoa tästä joukkueesta ei löydy miltään pelipaikalta vaikka Cernin hiukkaskiihdyttimellä asiaa tutkisi. Tämä meidän ykkösketju on suunnilleen jonkun hyvän joukkueen kolmosketju.





Joka tapauksessa, hyvää tulevaa kautta kaikille Flyers kannattajille!
 
Viimeksi muokattu:

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Flyers win! Pelkästään highlightit katsoneena meni kyllä onnistumiset oikeille miehille. Hartilla ehkä näkyi vielä pelaamattomuus parissa maalissa, mutta ilmeisesti muuten hoitanut hommansa mallikkaasti.

Ja kun katsoo noita vapautuneita tuuletuksia esim. Frostilla, niin hyvin vaikeaa toivoa Flyersille mitään tankkauskautta. Voi sitä menestystä rakentaa muullakin tavalla, esimerkiksi hyvin draftaamalla tai viisaiden sopparien tekemisellä (Fletcher huhuu). Tuntuu ainakin jenkkikannattajilla olevan sellainen konsensus, että yksi Bedard parantaa kaikki ongelmat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös