Philadelphia Flyers 2021–2022

  • 165 194
  • 639

Crank

Jäsen
"Rasmus is an important part of our team, and we are very happy to have him on our blue line for the next five years," said general manager Chuck Fletcher.

---

Ite en noista luvuista niin kauheesti ymmärrä, mutta noin paljon punaista ei voi olla hyvän pelaajan merkki.



 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Kertokaapa nyt, onko tässä mitään positiivista. Ja miten tämä vaikuttaa palkkakattoon, onko tilaa Sanheimin jatkoon jne.
Jossain vaiheessa Flecherin huhuttiin tai spekuloitiin olevan Petryn perässä, jos RR kaupataan. Toki vähän ohueksi menee perustelut, jos ainoa mitä tulee mieleen on, että "muuten olisi voinut tehdä jotain vielä tyhmempää". Enkä edes pidä juuri Ristolaista samanlaisena katastrofina, kuin iso osa tuntuu pitävän. Ennemminkin tämä kokonaisuus ei vaikuta kauhean hyvältä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Rupesin tässä oikein miettimään olisiko Ristolainen muka saanut saman jostain muualta? No kaipa joku toinenkin sekava organisaatio olisi ilmoittautunut mukaan kisaan, mutta joo tätä se nyt tulee olemaan kun keskinkertaisessa nipussa halutaan nähdä jotain suurempaa ja panostaa.

Rassellakaan ei mikään hirveä luotto tainnut olla arvonsa nousuun jonkun pudotuspelijoukkueen deadline vahvistuksena. Kertoo sekin ihan riittävästi.



Osuva kiteytys tähän hetkeen. Niin ja en minäkään näe sitä punaista lankaa tässä touhussa.
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Niille jotka jotenkin näkee riston sopivan vanhaan 70-luvun flyersmenoon, niin älkää nyt viittikö naurattaa. Tota jäbää ei pelkää kukaan muu kuin omat veskarit. Sijalla about 170 taklauksia/60 minsaa, eli ei erityisen tehokas edes siinä yhdessä mainostetussa jutussa. Fyysinen mut sit ei kuitenkaan fyysinen. Ei edes mikään oman maalin varjelija/luuta, vaan aina ulkona tilanteista.

Bsh nosti esille että buffalo sai sam reinhardista VÄHEMMÄN kuin ristosta, eli fletch oli tukehtunut omaan virhearvioonsa jo ennen tradea ja nyt oli sit pakko pitää kiinni ristosta maksamalla n 3 miltsiä liikaa per kausi. Vastaavanlaisilla stateilla varustetut oikean puolen puolustajat maksavat siis keskimäärin max 2,5 miltsiä kaudessa. Jotkut heistä osaa jopa oikeasti puolustaa omaa maalinedustaa. Ainoa hyvä juttu on se että tällaisilla aivopieruilla pedataan parempia asetelmia ens vuoden bedard draftiin. Muuten fletch sais kyl mun puolesta pakata kamansa ja painua muutamien dinojen mukana mahd kauas organisaatiosta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Sijalla about 170 taklauksia/60 minsaa, eli ei erityisen tehokas edes siinä yhdessä mainostetussa jutussa. Fyysinen mut sit ei kuitenkaan fyysinen.

Tilastoja voi tosiaan pyöritellä miten näkee omaa agendaansa sopivaksi. Tosiasiassa RR on vahvasti TOP10:ssä NHL:n taklauksissa. Tokihan voi sanoa, että eivät muutkaan TOP10-taklaajat ole fyysisiä (Gudas, Jeannot, Clutterbuck, Tkachuk, Schenn, Hathaway...), kun eivät ole kärjessä hits/60min tilastossa.

Ymmärrän RR:n mollaamisen puolustamisen ja osittain kiekollisen pelin osalta, mutta kyllähän silloin kannattaa antaa krediittiä, kun siihen on syytä. Taklauksissa RR on Flyersin selvä ykkönen ja blokeissa kolmosena. Tiettyä erityisosaamista hän tuo, mutta toki harkittava että kompensoiko tuo muita vähän heikompia ominaisuuksia.
 

Shaguel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Mistähän sitä aloittaisi.. Nopeasti on Flyersissa saatu tuhottua Hextallin aikaan saama cap-tila ja sitä kautta joukkueen rakentaminen järkevästi. Itselläni ei ole mitään Ristolaista vastaan jos hän pelaisi 5-6 pakkina ja ~2,5 miljoonan lapulla. Nyt kuitenkin maksetaan peruspuolustajalle jolla on vajavainen pelikäsitys eikä käsiä liikuttaa kiekkoa aivan liian isoa rahaa ja liian pitkään. Flyersin joukkue on tällä hetkellä siinä tilassa että isoja sopimuksia on jaettu keskinkertaisille pelaajille eikä prospect poolissa ole näkyvissä mitään sellaista että tilanne tästä korjaantuisi sitä kautta nopeasti. Ristolaisen sopimus myös kertoo siitä että seurajohto ei todellakaan ole lähdössä mihinkään rebuild tilaan ja samanlaisella rungolla lähdetään tekemään itseä naurunalaiseksi myös ensi kaudella. Olisiko nyt myös mahdollista että Giroux ei myöskään ole lähdössä minnekään koska miksi luopua hänestä jos mitään rebuildia ei lähdetä tekemään? Erityisesti itseä huolettaa juuri tuo seurajohdon näkemys joukkueesta ja se että Ristolainen tuo "kovuutta" mitä tarvitaan. Poikittaisen mailan heiluttelu ja pari isoa taklausta pelissä ei ole sitä kovuutta mitä menestyvä NHL joukkue tekee tänä päivänä. Nykypäivän kovuus on Tampa/Colorado tyyppistä pelaamista jossa kiekkoa liikutetaan nopeasti, pelaajat ovat hyvin liikkuvia ja vastustajaa paineistetaan aina aktiivisesti kun paikka siihen on yms. Valitettavasti Flyersissa haikaillaan vielä viskilasin äärellä Broad Street Bullies aikoja. Kun katsoo tuota joukkueen runkoa niin ei tuolla nipulla ole mitään mahdollisuuksia edes pelata nykypäivän NHL:n vaatimaa nopeaa kiekkoa. Esim. ensi kaudella Provorov, Ristolainen, Hayes, JVR nelikko vie palkkakatosta hieman yli 25 miljoonaa. Harmittaa että tulevat vuodet ovat luultavasti erittäin vaikeita Flyersin kannattajille, pelolla odotellaan mitä Fletcher vielä taikoo trade-deadlinellä / kesällä jos ensimmäinen liike oli tämä Ristolaisen karmea sopimus. Toivottavasti olen väärässä. Pelottavia ovat myös huhut joukkueen parhaan puolustajan eli Sanheimin kauppaamisesta.

Surullista oli myös katsoa viime yönä pitkästä aikaa Flyersin pelaamista Panthersia vastaan ja esim. sitä kuinka Panthers pystyi peluuttamaan Barkovia AHL-Brownin vitjaa vastaan. Lisäksi Cam Yorkin peluuttaminen Keith Yandlen parina ei myöskään tuo ajatuksia yhtään positiivisemmaksi tulevaisuuden kannalta.
 

rpeez

Jäsen
Erityisesti itseä huolettaa juuri tuo seurajohdon näkemys joukkueesta ja se että Ristolainen tuo "kovuutta" mitä tarvitaan. Poikittaisen mailan heiluttelu ja pari isoa taklausta pelissä ei ole sitä kovuutta mitä menestyvä NHL joukkue tekee tänä päivänä. Nykypäivän kovuus on Tampa/Colorado tyyppistä pelaamista jossa kiekkoa liikutetaan nopeasti, pelaajat ovat hyvin liikkuvia ja vastustajaa paineistetaan aina aktiivisesti kun paikka siihen on yms. Valitettavasti Flyersissa haikaillaan vielä viskilasin äärellä Broad Street Bullies aikoja.
Sama tuli mieleen kun katselin PHI-FLA peliä, ja vertasin Lindbohm "tulokkaaseen", joka pelasi aika hyvin. Mielestäni ero on liikkeessä. Onhan RR sanonut aina, että tuli NHL:ään kymmenen vuotta liian myöhään.

Mitä jos RR pudottaisi lihasmassaa 5 kiloa, ja harjoittelisi kunnolla liikkuvuutta? Nykyisellään hän on hyvä painikaveri Lucicille, mutta moiset hyökkääjät alkavat olla aika harvinaisia. Vähemmälläkin voimalla pärjäisi jos puhutaan puhtaasti pelien voittamisesta.
Nykyinen olemus on kyllä ok, jos halutaan sirkushuveja katsojille. Ei sekään huono asia bisnekselle ole.
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Tarkoitin lähinnä että näköjään kuka tahansa isompikokoinen nhl pelaaja pääsee rr numeroihin taklauksissa jos pelaisi riston minuutteja. Se että lähimmät vertailukohdat ovat 2,5 miltsin gudas tai alle kahen miltsin schenn alleviivaa tämän sopparin järjettömyyttä. Melkein voisi sanoa että flyers maksaa rajua ylihintaa oikeakätisyydestä, eli ominaisuudesta, josta riston kohdalla on hyvin vähän hyötyä. Esim lindbohm on riston tasoa about kaikilla osa alueilla. Paitsi että kolmosparin pakille ei fiksu organisaatio joudu pulittamaan AMac rahoja.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Tilastoja voi tosiaan pyöritellä miten näkee omaa agendaansa sopivaksi. Tosiasiassa RR on vahvasti TOP10:ssä NHL:n taklauksissa. Tokihan voi sanoa, että eivät muutkaan TOP10-taklaajat ole fyysisiä (Gudas, Jeannot, Clutterbuck, Tkachuk, Schenn, Hathaway...), kun eivät ole kärjessä hits/60min tilastossa.

Ymmärrän RR:n mollaamisen puolustamisen ja osittain kiekollisen pelin osalta, mutta kyllähän silloin kannattaa antaa krediittiä, kun siihen on syytä. Taklauksissa RR on Flyersin selvä ykkönen ja blokeissa kolmosena. Tiettyä erityisosaamista hän tuo, mutta toki harkittava että kompensoiko tuo muita vähän heikompia ominaisuuksia.
Eikö iso blokkausmäärä käänteisesti vain kerro siitä, että omissa pyöritään ja paljon?
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Bulliesin "kovuus" perustui tappelemiseen ja sitähän ei tän päivän bettman liigassa enää nähdä. Flyersista ainoa pelaaja joka saa vanhan koulukunnan jäärien munat vaahtoamaan on macewen, ja sekin saa jonkun viidesosan riston palkasta. Kuten shaguel muotoili, kepin heiluttelu ja pari tööttiä kulmapelissä per ilta ei oo mikään "pelote" jos oma maalinedusta jää jatkuvasti vartioimatta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Tarkoitin lähinnä että näköjään kuka tahansa isompikokoinen nhl pelaaja pääsee rr numeroihin taklauksissa jos pelaisi riston minuutteja. Se että lähimmät vertailukohdat ovat 2,5 miltsin gudas tai alle kahen miltsin schenn alleviivaa tämän sopparin järjettömyyttä.

Gudas ja Schenn ovat hyvinkin puolustavia pakkeja, kun taas RR on onnistunut ainakin aiemmin tehojakin varsin hyvin. Neljä peräkkäistä yli puoli pinnaa per peli kautta heikossa joukkueessa ei voi olla vahinkoa.

Tällä kaudella RR ei ole pelannut juurikaan ylivoimaa (13. eniten Flyersissa), mutta jos pääsisi ykkösylivoimaan niin varmasti puhuttaisiin taas fyysisyyden ohella myös 30-40 pisteestä. Tasakentällisin esim Provorov on tehnyt yhden pinnan enemmän.

Esim lindbohm on riston tasoa about kaikilla osa alueilla.

En jaksa uskoa, että Lindbohm koskaan tulee tekemään merkittävästi tehoja NHL:ssä. Nyt on kasassa päälle 40 ottelussa 3 pinnaa.
 
Viimeksi muokattu:

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Tällä kaudella RR ei ole pelannut juurikaan ylivoimaa (13. eniten Flyersissa), mutta jos pääsisi ykkösylivoimaan niin varmasti puhuttaisiin taas fyysisyyden ohella myös 30-40 pisteestä. Tasakentällisin esim Provorov on tehnyt yhden pinnan enemmän.

Jos pääsisi ykkösylivoimaan, niin kyseinen joukkue taistelisi ainoastaan ensimmäisestä varausvuorosta. Sopimus on täydellisin surkea, varsinkin niille jotka ovat seuranneet kaverin otteita.
 

ijuka

Jäsen
Tilastoja voi tosiaan pyöritellä miten näkee omaa agendaansa sopivaksi. Tosiasiassa RR on vahvasti TOP10:ssä NHL:n taklauksissa. Tokihan voi sanoa, että eivät muutkaan TOP10-taklaajat ole fyysisiä (Gudas, Jeannot, Clutterbuck, Tkachuk, Schenn, Hathaway...), kun eivät ole kärjessä hits/60min tilastossa.

Ymmärrän RR:n mollaamisen puolustamisen ja osittain kiekollisen pelin osalta, mutta kyllähän silloin kannattaa antaa krediittiä, kun siihen on syytä. Taklauksissa RR on Flyersin selvä ykkönen ja blokeissa kolmosena. Tiettyä erityisosaamista hän tuo, mutta toki harkittava että kompensoiko tuo muita vähän heikompia ominaisuuksia.
Jos pärjää hyvin blokkaus- ja taklaustilastoissa, mutta tilastot pakkasella ja edistyneet surkeita, niin silloin voisi päätellä että noita taklauksia ja blokkeja tulee lähinnä sen takia, että koko ajan vastustajalla on kiekko ja pyöritään omissa.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Siirtoraja lähestyy, Giroux ja Braun varmaan liikahtaa. Konecny ollut myös puheissa, varmaan siellä on suurin osa vapaata riistaa, jos vain oikeanlainen vastine löytyy. RR sopparista sen verran, että onhan siinä ilmaa, silti tämä ei oikein tunnu miltään katastrofilta, turtunut jo tähän Flyers touhuun niin hyvin.
 

DavyJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
John Vanbiesbrouck
Gudas ja Schenn ovat hyvinkin puolustavia pakkeja, kun taas RR on onnistunut ainakin aiemmin tehojakin varsin hyvin. Neljä peräkkäistä yli puoli pinnaa per peli kautta heikossa joukkueessa ei voi olla vahinkoa.

Tällä kaudella RR ei ole pelannut juurikaan ylivoimaa (13. eniten Flyersissa), mutta jos pääsisi ykkösylivoimaan niin varmasti puhuttaisiin taas fyysisyyden ohella myös 30-40 pisteestä. Tasakentällisin esim Provorov on tehnyt yhden pinnan enemmän.

No eikö tällä logiikalla myös Gudasin tai Schennin pinnat nousisi, jos pääsisivät ykkösyv:hen nakuttamaan kakkossyöttöjä?
 

ipaz

Jäsen
Aika negatiivista kommenttia täällä. Mutta kun katsoo tuota Flyersin tilannetta ja tämän hetken pakistoa, niin ymmärrän täysin että RR kiinnitettiin ajoissa. Vielä viikko sitten oli viisi UFA-pakkia. Nyt enää neljä. Yandle ja Braun ovat 35-vuotiaita vanhoja ukkoja. Flyers on tällä hetkellä NHL:n 4. vanhin joukkue, mutta kesällä tilanne voi olla hyvinkin erinäköinen. Thomson, Giroux, Brassard ja em. pakkikaksikko ovat kaikki vähintään 34-vuotiaita. Nuo viisi veteraania kun jättävät seuran, niin sieltä lähtee lähes 4700 NHL-ottelun kokemus. JVR ja Atkinson ovat kohta ainoat 80-luvulla syntyneet.

Toinen syy miksi RR varmasti haluttiin kiinnittää jo nyt, on se, että ensi kesän puolustajien UFA-markkina ei kovin herkulliselta näytä. Mahdolliset tulevat UFA:t tämän hetken pistejärjestyksessä (pisteet ei näy, vaan ikä):

Letang, 35 (jää Pensiin)
Klingberg, 29
Goligoski, 36
Giordano, 38
Lindholm, 28 (veikkaan että jää Anaheimiin)
Subban, 33
Chiarot, 31
Yandle, 35
Braun, 35

Zadorov, 27
Leddy, 31
Schultz, 31
Gudbranson, 30
Gustafsson, 30
Rutta, 31
Cole, 33
Wideman, 32
Strålman, 35
Kulak, 28

...ja pitkä lista kaikennäköistä veteraania, jotka eivät ainakaan hyökkäyspäässä ole tällä kaudella juhlineet. Kun istuu Fletcherin pallille ja miettii, että viisi nykyistä pakkia ovat UFA ja heillä on mahdollista lähteä menemään, niin tuosta porukasta pitäisi haalia paikkaavaa ja menestystä tuovaa pakistoa tilalle, niin aika mielellään sitä soittaa Ristolaisen agentille, että mitäs josko tehtäisiin jatkosopimus nytheti. Voidaan maksaa pikkaisen ylimääräistä, niin ei ainakaan karkaa kesällä muualle.

Treidaamalla voisi jotain Chychrunia tavoitella, mutta sekin menisi kalliiksi huutokaupaksi. Sen verran monta seuraa nuoren Jacobin perässä on. Ja Coloradon Samuel Girardin on huhuttu olevan myynnissä, joten siinä olisi yksi hyvin liikkuva pakki Ellisin lisäksi, mutta yhtälailla jos Avs Girardin pistää myyntiin niin ostajaehdokkaita riittää ja hinta nousee. Ja Flyersilla on oma Girard tulollaan Emil Andreassa.

Haluaisinkin siis hieman haastaa kaikkia teitä palstalaisia, jotka tästä RR:n sopimuksesta vetivät herneen nenään, avaamaan että mitä itse olisitte tehneen tässä tilanteessa, jottei siellä ensi kaudella vedetä puolikkaalla AHL-pakistolla (Provorov, Ellis ja Sanheim ainoat varmat). Arvosteleminen on maailman helpoin asia, mutta omien ratkaisujen esittäminen elävöittää keskustelua.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Aika negatiivista kommenttia täällä. Mutta kun katsoo tuota Flyersin tilannetta ja tämän hetken pakistoa, niin ymmärrän täysin että RR kiinnitettiin ajoissa. Vielä viikko sitten oli viisi UFA-pakkia. Nyt enää neljä. Yandle ja Braun ovat 35-vuotiaita vanhoja ukkoja. Flyers on tällä hetkellä NHL:n 4. vanhin joukkue, mutta kesällä tilanne voi olla hyvinkin erinäköinen. Thomson, Giroux, Brassard ja em. pakkikaksikko ovat kaikki vähintään 34-vuotiaita. Nuo viisi veteraania kun jättävät seuran, niin sieltä lähtee lähes 4700 NHL-ottelun kokemus. JVR ja Atkinson ovat kohta ainoat 80-luvulla syntyneet.

Toinen syy miksi RR varmasti haluttiin kiinnittää jo nyt, on se, että ensi kesän puolustajien UFA-markkina ei kovin herkulliselta näytä. Mahdolliset tulevat UFA:t tämän hetken pistejärjestyksessä (pisteet ei näy, vaan ikä):

Letang, 35 (jää Pensiin)
Klingberg, 29
Goligoski, 36
Giordano, 38
Lindholm, 28 (veikkaan että jää Anaheimiin)
Subban, 33
Chiarot, 31
Yandle, 35
Braun, 35

Zadorov, 27
Leddy, 31
Schultz, 31
Gudbranson, 30
Gustafsson, 30
Rutta, 31
Cole, 33
Wideman, 32
Strålman, 35
Kulak, 28

...ja pitkä lista kaikennäköistä veteraania, jotka eivät ainakaan hyökkäyspäässä ole tällä kaudella juhlineet. Kun istuu Fletcherin pallille ja miettii, että viisi nykyistä pakkia ovat UFA ja heillä on mahdollista lähteä menemään, niin tuosta porukasta pitäisi haalia paikkaavaa ja menestystä tuovaa pakistoa tilalle, niin aika mielellään sitä soittaa Ristolaisen agentille, että mitäs josko tehtäisiin jatkosopimus nytheti. Voidaan maksaa pikkaisen ylimääräistä, niin ei ainakaan karkaa kesällä muualle.

Treidaamalla voisi jotain Chychrunia tavoitella, mutta sekin menisi kalliiksi huutokaupaksi. Sen verran monta seuraa nuoren Jacobin perässä on. Ja Coloradon Samuel Girardin on huhuttu olevan myynnissä, joten siinä olisi yksi hyvin liikkuva pakki Ellisin lisäksi, mutta yhtälailla jos Avs Girardin pistää myyntiin niin ostajaehdokkaita riittää ja hinta nousee. Ja Flyersilla on oma Girard tulollaan Emil Andreassa.

Haluaisinkin siis hieman haastaa kaikkia teitä palstalaisia, jotka tästä RR:n sopimuksesta vetivät herneen nenään, avaamaan että mitä itse olisitte tehneen tässä tilanteessa, jottei siellä ensi kaudella vedetä puolikkaalla AHL-pakistolla (Provorov, Ellis ja Sanheim ainoat varmat). Arvosteleminen on maailman helpoin asia, mutta omien ratkaisujen esittäminen elävöittää keskustelua.
Onko Flyersilla niin hyvä joukkue, että sitä kannattaa yrittää pitää väkisin kilpailukykyisenä ja maksaa Ristolaisesta ylihintaa? Giroux lähtee tuolta siirtotakarajalla todennäköisesti pois, mikä tekee joukkueen jo ennestään kapeaan hyökkäykseen ison loven. Kesällä sitten joukkueeseen tuodaan Kadria tai vastaavia ukkoja ylihinnalla sisään, sinne ylihintaisten Hayesin, van Riemsdykin jne. kaveriksi? Vai miten tuosta saa pudotuspelijoukkueen aikaan?

Toinen vaihtoehto olisi ollut vetää tilanteesta johtopäätökset ja pistää joukkue pariksi vuodeksi retooliin tai jopa kokonaan rebuildiin. Siinä vaihtoehdossa olisi voinut yrittää kalastella nuorehkoa/markkinoiden aliarvostamaa pakkia treidin avulla, mutta Ristolaiselle tai millekään muulle pakolliselle pakkihankinnalle ei olisi ollut tarvetta.

Enemmän tuossa Ristolaisen sopparissa näkyy pelko Fletcherin GM-pallin menettämisestä kuin pitkäjänteinen joukkueenrakennus. Tai näin minä tulkitsen tilanteen ulkopuolelta. Erityisen hyvin en Flyersia tunne, joten korjatkaa paremmin tietävät, jos olen väärillä jäljillä.
 

ijuka

Jäsen
Aika negatiivista kommenttia täällä. Mutta kun katsoo tuota Flyersin tilannetta ja tämän hetken pakistoa, niin ymmärrän täysin että RR kiinnitettiin ajoissa. Vielä viikko sitten oli viisi UFA-pakkia. Nyt enää neljä. Yandle ja Braun ovat 35-vuotiaita vanhoja ukkoja. Flyers on tällä hetkellä NHL:n 4. vanhin joukkue, mutta kesällä tilanne voi olla hyvinkin erinäköinen. Thomson, Giroux, Brassard ja em. pakkikaksikko ovat kaikki vähintään 34-vuotiaita. Nuo viisi veteraania kun jättävät seuran, niin sieltä lähtee lähes 4700 NHL-ottelun kokemus. JVR ja Atkinson ovat kohta ainoat 80-luvulla syntyneet.

Toinen syy miksi RR varmasti haluttiin kiinnittää jo nyt, on se, että ensi kesän puolustajien UFA-markkina ei kovin herkulliselta näytä. Mahdolliset tulevat UFA:t tämän hetken pistejärjestyksessä (pisteet ei näy, vaan ikä):

Letang, 35 (jää Pensiin)
Klingberg, 29
Goligoski, 36
Giordano, 38
Lindholm, 28 (veikkaan että jää Anaheimiin)
Subban, 33
Chiarot, 31
Yandle, 35
Braun, 35

Zadorov, 27
Leddy, 31
Schultz, 31
Gudbranson, 30
Gustafsson, 30
Rutta, 31
Cole, 33
Wideman, 32
Strålman, 35
Kulak, 28

...ja pitkä lista kaikennäköistä veteraania, jotka eivät ainakaan hyökkäyspäässä ole tällä kaudella juhlineet. Kun istuu Fletcherin pallille ja miettii, että viisi nykyistä pakkia ovat UFA ja heillä on mahdollista lähteä menemään, niin tuosta porukasta pitäisi haalia paikkaavaa ja menestystä tuovaa pakistoa tilalle, niin aika mielellään sitä soittaa Ristolaisen agentille, että mitäs josko tehtäisiin jatkosopimus nytheti. Voidaan maksaa pikkaisen ylimääräistä, niin ei ainakaan karkaa kesällä muualle.

Treidaamalla voisi jotain Chychrunia tavoitella, mutta sekin menisi kalliiksi huutokaupaksi. Sen verran monta seuraa nuoren Jacobin perässä on. Ja Coloradon Samuel Girardin on huhuttu olevan myynnissä, joten siinä olisi yksi hyvin liikkuva pakki Ellisin lisäksi, mutta yhtälailla jos Avs Girardin pistää myyntiin niin ostajaehdokkaita riittää ja hinta nousee. Ja Flyersilla on oma Girard tulollaan Emil Andreassa.

Haluaisinkin siis hieman haastaa kaikkia teitä palstalaisia, jotka tästä RR:n sopimuksesta vetivät herneen nenään, avaamaan että mitä itse olisitte tehneen tässä tilanteessa, jottei siellä ensi kaudella vedetä puolikkaalla AHL-pakistolla (Provorov, Ellis ja Sanheim ainoat varmat). Arvosteleminen on maailman helpoin asia, mutta omien ratkaisujen esittäminen elävöittää keskustelua.
Kai käsität sen, että Flyersillä on vain 8 miljoonaa palkkakatossa tilaa ensi kaudeksi, ja sillä pitäisi kiinnittää vielä vähintään 6 pelaajaa? Ei siinä ole missään nimessä varaa maksaa Ristolaiselle noin paljoa ylimääräistä, varsinkin kun hän tasoltaan on replacement-tason alapuolella - eli "AHL-pakki" todennäköisesti edistäisi peliä enemmän kuin Ristolainen. Pahimmassa tapauksessa joutuvat luopumaan Sanheimista, joka on aika paljon parempi pakki kuin Ristolainen(WAR-statsit Ristolainen 1%, Sanheim 94% jne).

Kun tämä on mielestäsi niin hyvä signeeraus, niin itseltäsi varmaankin löytyy hyvä keino saada se rosteri kasaan näillä 8:lla miljoonalla mitä jäljellä tämän jälkeen on? Nimenomaa tämä järjetön diili kokonaan tuhoaa heidän mahdollisuutensa kilpailla ensi kaudella. Ei sillä että he sitä muutankaan olisivat tehneet, mutta ainakaan eivät maksaisi Ristolaisesta 3-3.5mil ylihintaa viiden vuoden ajan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Kai käsität sen, että Flyersillä on vain 8 miljoonaa palkkakatossa tilaa ensi kaudeksi, ja sillä pitäisi kiinnittää vielä vähintään 6 pelaajaa?

Kun tämä on mielestäsi niin hyvä signeeraus, niin itseltäsi varmaankin löytyy hyvä keino saada se rosteri kasaan näillä 8:lla miljoonalla mitä jäljellä tämän jälkeen on?

Eikös Flyers ole nyt lukinnut käytännössä kaikki tärkeimmät palaset ens kauden osalta? Se on sitten täysin eri asia, että riittääkö tuo kasattu palapeli, mutta edelleen tämä näyttää omaan silmään ihan pätevältä - jos vaan rosteri pysyy ehjänä.

Farabee - Couturier - Konecny
JvR - Hayes - Atkinson
Lindblom - Laughton - xxx
xxx - Frost - xxx

Ellis - Provorov
Sanheim - Ristolainen
York - xxx

Hart

Vielä jos kesällä tuovat Giroux:n takaisin alempiin ketjuihin jollain 2-3 millin sopparilla niin niminä tuo näyttää ihan lupaavalta. Se on toki eri asia, että riittääkö se mihinkään, mutta ei tuo mielestäni jää kiinni siitä RR:n sopimuksesta.
 

ipaz

Jäsen
Enemmän tuossa Ristolaisen sopparissa näkyy pelko Fletcherin GM-pallin menettämisestä kuin pitkäjänteinen joukkueenrakennus. Tai näin minä tulkitsen tilanteen ulkopuolelta. Erityisen hyvin en Flyersia tunne, joten korjatkaa paremmin tietävät, jos olen väärillä jäljillä.
Tai sitten omistaja on kertonut Fletcherille, että mitään rebuildia ei aleta tekemään vaan pyristellään niillä mitä on. Pomo sillä GM:lläkin on.
 

Rifla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, HIFK, symmpiset Calgary
Tarkoitin lähinnä että näköjään kuka tahansa isompikokoinen nhl pelaaja pääsee rr numeroihin taklauksissa jos pelaisi riston minuutteja. Se että lähimmät vertailukohdat ovat 2,5 miltsin gudas tai alle kahen miltsin schenn alleviivaa tämän sopparin järjettömyyttä. Melkein voisi sanoa että flyers maksaa rajua ylihintaa oikeakätisyydestä, eli ominaisuudesta, josta riston kohdalla on hyvin vähän hyötyä. Esim lindbohm on riston tasoa about kaikilla osa alueilla. Paitsi että kolmosparin pakille ei fiksu organisaatio joudu pulittamaan AMac rahoja.
samat, itse en ikinä ymmärtänyt miks gudas piti myydä ja sit vähän ajan päästä hakea ristolainen kalliimmalla? jos tarvitaan taklaava mörkö siniselle niin eikö gudas olisi ollut siihen parempi ja tietysti halvempi!?
 

ipaz

Jäsen
Kun tämä on mielestäsi niin hyvä signeeraus, niin itseltäsi varmaankin löytyy hyvä keino saada se rosteri kasaan näillä 8:lla miljoonalla mitä jäljellä tämän jälkeen on? Nimenomaa tämä järjetön diili kokonaan tuhoaa heidän mahdollisuutensa kilpailla ensi kaudella. Ei sillä että he sitä muutankaan olisivat tehneet, mutta ainakaan eivät maksaisi Ristolaisesta 3-3.5mil ylihintaa viiden vuoden ajan.
Palkkakatto nousee miljoonalla ensi kaudelle. Ja jos ostavat JVR:n ulos, niin sieltä vapautuu ensi kaudelle 2,3 miljoonaa lisää. Ollaankin jo 11,5 miljoonassa. Ja kuten @Mr. Smith edellä ketjulottosi, niin pakiston Top4 on valmiina. Siihen jatkoksi Cam York, Egor Zamula ja Wyatte Wylie ja FA-markkinoilta halvalla joku Ian Cole.

Ei tuo tilanne helppo ole, mutta onko se NHL-joukkueessa koskaan. Flyers ei muutenkaan ole minkään tason contender tässä vaiheessa, joten jonkinlainen re-tool vähän Columbuksen tapaan siellä on aluillaan. Mitään koko joukkueen räjäytystä tuskin tulee tapahtumaan. Se pätevän valmentajan löytäminen on isoin haaste.
 

ipaz

Jäsen
samat, itse en ikinä ymmärtänyt miks gudas piti myydä ja sit vähän ajan päästä hakea ristolainen kalliimmalla? jos tarvitaan taklaava mörkö siniselle niin eikö gudas olisi ollut siihen parempi ja tietysti halvempi!?
Olisiko syy siinä, että Gudas on tehnyt parhaalla kaudellaan 23 pistettä ja RR 45. Ja että Ristolainen on neljä vuotta nuorempi.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tai sitten omistaja on kertonut Fletcherille, että mitään rebuildia ei aleta tekemään vaan pyristellään niillä mitä on. Pomo sillä GM:lläkin on.
Sekin on totta kai mahdollista, eikä välttämättä edes epätodennäköistä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ja jos ostavat JVR:n ulos, niin sieltä vapautuu ensi kaudelle 2,3 miljoonaa lisää.

Ei tuo tilanne helppo ole, mutta onko se NHL-joukkueessa koskaan. Flyers ei muutenkaan ole minkään tason contender tässä vaiheessa, joten jonkinlainen re-tool vähän Columbuksen tapaan siellä on aluillaan. Mitään koko joukkueen räjäytystä tuskin tulee tapahtumaan. Se pätevän valmentajan löytäminen on isoin haaste.

Ostaisiko Flyers todella JVR:n ulos? Sopimusta vain yksi kausi jäljellä, Giroux tehnee tilaa palkkakattoon reilusti ja minkäänlaisia tulostavotteita ei taida olla.

Tavallaan räjäytys tulee ihan luonnostaan kun ikääntyvä runko ja seuran kasvot vaihtavat maisemaa menestyksen perässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös