Philadelphia Flyers 2021–2022

  • 116 400
  • 456

vapari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Enpä nyt kahden pelin otannalla Yorkista vielä perusluutuajaa kummempaa olisi julistamassa.
Vituttaa Atkinsonin takia ehkä eniten. On yritystä ja ennen kaikkea nälkää, joka koko muulta sakilta puuttuu. Ehkä Macewen toinen, kenellä on ollut koko vaikean kauden läpi selkeästi asennetta.
Onhan tää loppusakki jotain aivan hirveää, luultavasti kaikki olisivat toki parempia missä muussa tahansa jengissä.

Montakohan vuotta tätä samaa dump and chase (tai vaihtoehtoisesti siitä läpi mistä ei pääse) -sontaa joutuu vielä katsella? Toki eihän näitä pakko ole. Viimeisen about 8 vuoden aikana missannut korkeintaan 0-5 matsia per kausi, nyt jätän loput katsomatta ja keskittyis vaikka Carolinan ja Floridan hyvännäköiseen ja suomalaissävytteiseen lätkään. No, jos nyt muutaman Phillyn primetime -kaaoksen jaksais tsekkaa.
Hyvää yötä, Philly. Nähdään aamulla ensi kaudella.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Pens-pelin kiinnostavinta antia olivat pelin jälkeiset haastattelut. Ihan kuin olisimme kuulleet samaa tarinaa ennenkin...
Toki samaan syssyyn voisi miettiä mikä on valmennuksen rooli ja vastuu tuon onnettoman pelitavan kanssa, mutta ymmärrän Yeon turhautumisen. Oma vatini on mennyt jo aikoja sitten.

Nuoret York ja Zamula olivat pakiston parhaimmistoa ja Farabee-Laughton-Atkinson ainoa ketju, joka sai jotain järkevää säännöllisesti aikaan. Siinäpä se. MacEwenin asenteelle ja yritykselle toki peukkua täältäkin.
 
Viimeksi muokattu:

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Zac Rinaldolta maninninan arvoinen twiittaus.En väitä, että Sniderin eläessä ja hengittäessä kaikki oli paremmin, mutta eipä tuollaista välittämistä ja suurta sydäntä enää organisaatiosta löydy, mikä myös paistaa kaikesta tekemisestä.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Nythän siellä on seuraava paska osunut flyers propeliin. Organisaatio ei muistanut milläään tavalla Sniderin syntymäpäivää ja oikeutetusti Sniderin tytär otti asian esille. Mä oon huono puhelimella lisäilee linkkejä tai muutakaan härpäkettä mutta jos kiinnostaa kannanotto, niin löytyy twitteristä Sarena Sniderin twiittaamana
 

Crank

Jäsen
Tässä tuo @~KarKaus~ mainitsema twiitti. Twiitissä nostetaan esille vielä se harvinainen sattuma, että kotipeli osui juuri Sniderin syntymäpäivälle.
---

No nyt pääsivät jo kahden maalin johtoon, mutta ei riittänyt voittoon asti sekään, kun vastustaja tuli rinnalle ja ohi. Jonesilla 44 torjuntaa, että normaalitilastoa tulleista laukauksista taas Flyers-veskalla.

Yorkille ensimmäinen piste, kun viivakuti kimpoili JVR:n ohjauksesta Sharks-pakin kautta sisään.

Edellisen koosteen katsomisen sai taas lopettaa kesken, mutta nyt pettymystä pitikin odotella ihan loppuun asti. Surkeaa on. Tosin puuttuihan sieltä taas iso nippu vakionimiä, mutta eipä meno ole sen kummempaa ollut niiden mukana ollessakaan.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Zac Rinaldolta maninninan arvoinen twiittaus.En väitä, että Sniderin eläessä ja hengittäessä kaikki oli paremmin, mutta eipä tuollaista välittämistä ja suurta sydäntä enää organisaatiosta löydy, mikä myös paistaa kaikesta tekemisestä.m

Sniderista täytyy vielä sanoa et sillähän oli tapana käydä sairaalassa katsomassa pelaajaa jos joku sinne oli joutunut hoidettavaksi. Kyllä Sniderin jälkeen on hävinnyt iso osa ylpeyttä logon edustamisesta. Oli hieno mies
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tällä hetkellä ei jaksa kommentoida juurikaan peleistä kun tilanne on mikä on mutta kylmä tosiasia on se että voidaan alkaa keskustelemaan treidirajan kaupattavista ja sitä kautta joukkueen räjäyttämistä. Isoja muutoksia tarvii tehdä
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Itsellä on noussut päällimmäiseksi pintaan ajatus siitä, että täydellinen mahalasku voisi olla juuri sitä mitä Flyers pitkässä juoksussa tarvitsee. Olisiko nyt aika todeta, että tällä G:n johtamalla nipulla ei mestaruutta voiteta ja tehdä jotain NYR tyyppistä uudelleenrakentamista. Tällaista päätöstä ei nyt ole tehty, vaikka syytä olisi saattanut useammankin kerran olla. Sen sijaan keskinkertaista nippua on tekohengitetty playoffeihin vuosikymmenen verran. Se, että viime kesästä asti ja myös valmentajan vaihdoksen yhteydessä/jälkeen on jatkuvasti johtohahmojen suullla puhuttu tarpeesta uudistaa kulttuuria, työnteon tapoja jne. ei luo minkäänlaista uskoa siihen, että tästä noustaisiin millään pienellä hienosäädöllä.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Iso huokaisu. Voittamisen kulttuurista puhutaan usein vaikka sitä on vaikea määritellä. Tässä joukkueessa on samaa kuin Suomen maajoukkueessa oli joskus, ei vaan osata voittaa vaan paskotaan housuun ihan ihme paikoissa. Vaikea on valtameren takaa sanoa mikä mättää mutta kamalaahan tuo on.

Yksi pieni osa näissä on perinteet, kunnioitus ja siitä syntyvä jatkumo. Herra Snider kättelemässä pelaajat kotipelien jälkeen on periaatteessa pieni asia mutta tällaisista se syntyy ja huokuu, arvostus ja ylpeys omaan tekemiseen. En tiedä mitä Homer ja Scott puuhaa mutta se johtaminen on muutakin kuin kulmahuoneessa patsastelua. Pieniä juttuja, kuten edesmenneen omistajan synttärien huomioiminen, ne vaan pitää hoitaa ja toimiston olla hereillä. Sen verran tyyliä pitäisi olla.

Jos katsotaan joukkuetta, se ei ole ihan pisin itseään rakennettu. Hart pelaa riittävän hyvin, vaikka nuorelle välillä sattuu ja tapahtuu. Jones ei ole niin huono kuin pelkäsin.

Puolustuksessa on useampi laatupelaaja, ei mitään Hedmania, Foxia tai Heiskasta mutta kollektiivina pitäisi pystyä parempaan. Jos joku Braun pelaa vielä tässä vaiheessa uraa isoja minuutteja niin jossain on menty pieleen. Virhe on tehty siinä että kentällä pyörii jatkuvasti jotain Yandlea ja ukkoja joita en ole edes noteerannut ennen tätä kautta. Jokaisessa joukkueessa on täytteenä marginaali ukkoja, meillä niitä on liikaa ja liian isoissa rooleissa.
Sama pätee myös hyökkäykseen, hyviä pelaajia on ja sitten on sitä kuraa.
Näillä pitäisi pystyä parempaan, piste.

Loppukauden teemana olkoon sitten kehitys. Välimallin jätkät purkoon tuppea ja ne kenellä ei ole ensikaudella käyttöä, voidaan pistää lihoiksi heti jos joku tarjoaa jotain. Nuoret maksamaan oppirahoja nyt, tässä vaiheessa ei haittaa vaikka sarjataulukossa vähän tiputaankin...

Korona syynä on huono, on se muihinkin iskenyt.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Ja kun Yandlen mainitsin niin jatkan vielä.

3.48 xGa/60 on huonoin vähintään 440 min (kausi) pelanneiden puolustajien sarjassa. Sitten kauden 2007-2008. Joka sattumoisin on kausi jolloin ko. tilaston pitäminen aloitettiin.
Alku oli lupauksia herättävä, oletin että taso vielä laskee mutta en ihan tätä en odottanut. Ghostia tulee ikävä... Siellä se vaan roikkuu, kananmunat kainaloissa ja rautamies ennätys kiikareissa.
 

Crank

Jäsen
Näin sellaisen tiedon, että Flyersia vastaan tehty hattutemppu 3/4 viime pelissä. Kyseenalainen tilasto tämäkin.

3-2 tappio Bruinseille, Pastrnak
2-3 tappio Sharkseille, Couture
2-6 tappio Penguinseille, ei hattua
4-1 tappio Duckseille, Terry
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Hyvältä näyttää. Rebuild on valmis joten onkin aika aloittaa seuraava. Luulin ettei Hakstolin aikakauden jälkeen voisi jäädä joka pelin & kauden jälkeen paskempi maku suuhun, mutta Flyers jaksaa aina yllättää.
 

Crank

Jäsen
Toisessa ketjussa saattoi olla maininta tästä, mut pistetään nyt Flyersin omaan ketjuunkin. Jälkiviisas on aina helppo olla ja vähän jopa tulee käsienpesun fiilistä näistä Clarken Hextallia kritisoivista kommenteista, mutta toisaalta voihan asiassa totuuttakin olla.

 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ihastunut katse pukukopin suihkussa
^ Ottamatta sen kummemmin kantaa tuohon panetteluun, muutoin kuin ettei ole tyylikästä, niin kertoo kyllä osaltaan, kuinka pienestä onnistuminen GMnä voi olla kiinni. Makar Patrickin sijaan, niin Flyers olisi kaudella 21-22 aivan eri joukkue.

Oli päätös Hextallin tai ei, niin oleellista lienee, että skoutitkin olisivat aivan hyvin voineet sen tehdä. Varaustilaisuuksissa on valittu tuhansia kertoja kokoa taidon edellä, eivätkä ne kaikki kerrat ole olleet GMn omavaltaisia päätöksiä. Plus sitten, että 18-vuotiaden varaamisessa on paljon sellaista, jota ilman selkeäkuvaista kristallipalloa ei voi tietää, kuten puhtaasta epäonnesta johtuvat loukkaantumiset.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Clarkella meni puolustajat sekaisin. Flyersin scoutit halusivat Heiskasen, mikäli uskomme Elliotte Friedmania (ja miksipä emme uskoisi). Toki on helppo jälkikäteen sanoa, että virhe tuli tehtyä. Nolan Patrick oli kuitenkin huikean hyvä junioreissa, mutta kroppa ei ole kestänyt. Olihan niitä kysymyksiä jo silloin, mutta Hextall selkeästi uskoi siihen että Patrickista tulee huippupelaaja.
 

Shaguel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Heitetään hieman omia sekavia ajatuksia myös pöytään. Vuosi vaihtuu mutta tässä sitä taas ollaan tutussa tilanteessa Flyersin kanssa kun peli ei kulje. Näköpiirissä myös toinen 10 ottelun tappioputki kauteen joka olisi kieltämättä hieno saavutus. Itse en oikein enää hetkeen ole pystynyt motivoitumaan pelien katsomiseen kun ei tuossa touhussa ole oikein mitään taistelutahtoa saati joukkueella mitään pelisysteemiä millä pelejä voitettaisiin. Kysymys onkin mielestäni että mitä seuraavaksi kun pudotuspeleihin ei mennä?

Sopimukset ovat katkolla tämän kauden jälkeen seuraavilla pelaajilla: Jones, Braun, Connauton, Morin, Ristolainen, Seeler, Yandle, Brassard, Frost, Giroux, MacEwen, Mayhew ja Thompson. Frostin ja MacEwenin haluaisin nähdä myös tulevaisuudessa Flyersissa mutta muuten (Girouxta lukuunottamatta) lista on melkoinen roskasakki joista vain kaikki irti mitä deadlinellä saadaan. Girouxn kanssa on jännä nähdä mihin ratkaisuun päätyvät ja jatkaako kapteeni uraansa mahdollisesti jossain muualla, olisihan se hienoa mikäli pelaisi koko uransa Flyersissa.. Toisaalta taas olisiko aika siirtyä eteenpäin Girouxn aikakaudesta?

Iso ongelma (ainakin yksi niistä) on mielestäni että joukkue on todella hidas. Hyökkäyksissä yritetään lyödä kiekkoa päätyyn ja sitä kautta riistää ja saada hyökkäyspeli käyntiin niin tämä menee jatkuvasti yksin kuskaamiseksi eikä hidas jalkaiset hyökkääjät ehdi millään paineistamaan ja tätä kautta hyökkäyspaine tyrehtyy jatkuvasti. Peli on nopeutunut niin paljon viime vuosina edelleen ja siksi tuleva valmentajavalinta tulee olemaan todella iso, millainen joukkue halutaan ja miten sen tulisi pelata. Yeo:lta ei mielestäni löydy eväspussista keinoja saada peliä rullaamaan. Keltä sitten löytyy, tähän en osaa vastata. Joka tapauksessa tulevan kevään ja kesän aikana organisaatiossa ollaan jälleen kerran isojen päätösten edessä.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Vaikka itse alan olla tullut siihen pisteeseen että olisi aika aloittaa jonkin sortin uudelleenrakennus, yritän samalla pitää mielessä ettei tämä mikään EA Sportsin franchise mode ole. Vaikka jälleenrakennuksista nopealla aikataululla on ihan hyviäkin esimerkkejä, on myös esimerkkejä missä ollaan vuosia ja vuosia tarvottu menestymättömyyden ja umpisurkeuden välimaastossa, vaikka kuinka korkealta ollaan varaamaan päästy. Kuitenkin näen, ettei tämän parempaa hetkeä joukkueen uudelleen muokkaamiseen ole vähään aikaan tulossa.

Miksi?

Claude Giroux. Siinäpä oikeastaan se. Hän pelaa edelleen hyvää kiekkoa ja sopimus loppuu tähän kauteen, eli vaihtoarvoa, kuten myös kiinnostusta varmasti löytyy. Siinä ei vaan taida olla mitään järkeä enää lyödä hänelle mitään 3-4 vuoden lappua käteen ja toivoa että jos kuitenkin hänen kanssaan se menestys saataisiin. Ei saada. Hän ei mikään dynaaminen pelaaja ole ikinä ollut eikä ikä sitä tule sitä vähääkään paremmaksi muuttamaan.

Clauden lähdettyä lähtisi samalla myös niin paljon Flyersin kärjestä että pakostakin seuraavien kausien jälki ei olisi juuri tätä parempaa, jolloin olisi hyvä yrittää vaan saada paljon korkeita varausvuoroja. "Harmittavasti" näyttää siltä että Hart on kuitenkin sen verran hyvä maalivahti, ettei ihan liigan pohjalle ikinä päästä, mikä nyt ei välttämättä kaikkein huonoin tilanne ole kaikki asiat huomioituna Muu joukkue taitaa kuitenkin olla riittävän huono että aika kärjestä varaamaan päästäisiin.

@Shaguel n tapaan heittäisin nykyisistä loppuvista jatkon ehdottomasti Frostille, ehkä myös MacEwenille.

Ensi kaudella, unohdetaan noi vanhat +30v 970000 dollarin ukkelit, muiden joukkueiden hylkiöt, ja annetaan kaikille omille vähänkään potentiaalisille pelaajille kunnon näyttöpaikka ylhäällä. Sen vois jo aloittaa itse asiassa tällä kaudella.
 

Crank

Jäsen
Blue Jacketsilta kuokkaan ja ollaan kymmenen tappion putkessa toista kertaa tällä kaudella! Ainoan maalin teki Gerald Mayhew.

Hienosti menee, mutta menköön
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Top-10 varaus alkaa näyttää hyvältä, mutta tuonne top-kolmoseen pitäisi varmaan saada apuja arvonnasta. Hyvällä mallilla kuitenkin tankkaus. Eikai tässä muuta olekaan jäljellä, kuin poltetun maan taktiikka: "kaikki" myyntiin, palasiksi ja maan tasalle yrittäen samalla luoda hedelmällistä pohjaa uudelle.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sen verran järki käteen jos ja kun aletaan kauppaamaan porukkaa ulos ettei olla sen jälkeen uusi buffalo tai arizona.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Sen verran järki käteen jos ja kun aletaan kauppaamaan porukkaa ulos ettei olla sen jälkeen uusi buffalo tai arizona.

Eiköhän tuonne jätetä Couturier, Farabee, Provorov ja Hart kaikissa tapauksissa. Todennäköisesti myös Konecny, Sanheim ja Laughton. Ainakin kesään asti. Sitten taas Hayes, Atkinson, JVR ja Ellis ovat ikä, sopimus- ja terveystilanteet huomioiden sellaisia tapauksia, että ainakin osan myynnissä jouduttaisiin itse maksamaan.

Että tuollaisella rajauksella hirveän paljon muuta myytävää jää, kuin Ristolainen ja Giroux. Lisäksi sitten läjä pelaajia joista ehkä saa jonkun jämäpickin.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kapteenin tilannehan on se että eihän siinä ole muuta vaihtoehtoa kuin kaupata se pois. Sopimus loppuu. Jos on haluja jäädä tuonne hullunmyllyyn, niin uutta sopparia sit vaan kesällä kun ensin käy voittamassa cupin jossain muualla :). Vai näkeekö joku tilanteen eri tavalla
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Näettekö nyt mitä Ristolainen tekee joukkueille. /s

Ei niin pahaa jos ei hyvääkin: Flyersistä tuli ENSIMMÄINEN joukkue liigan historiassa jolla on kaksi 10 ottelun tappioputkea ensimmäiseen 40 peliin.

Rikotaan ennätyksiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös