Philadelphia Flyers 2021–2022

  • 116 400
  • 456

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Jossain joku kirjoitti, että Ellis saattaa olla poissa tammikuun alkuun. Siinä vaiheessa flyersin po haveet on kuopattu lopullisesti jos tosiaan on tuosta yhdestä pelaajasta kiinni. Sehän tietty oli tiedossa että Ellis missaa vähintään 15 prossaa peleistä joka kausi, joten mitenkään yllättävää ei hänen poissaolo ole. Itse tässä venailen koska AV saa kenkää ja mahd CF siinä samalla. Täysin käsittämätöntä että veteraanijengi, johon hommattiin lisää veteraaneja kesän aikana, näyttää jopa huonommalta kuin viime kaudella. Ilman totaalista uudelleenrakennusprojektia joukkueelle tutut ongelmat tulevat jatkumaan vuodesta toiseen. Veikkaan että jossain vaiheessa kautta nähdään Girouxn siirto pleijarijengiin. Toivottavasti ei Ragsiin tai Shitsburghiin mut Fletcherin tuntien se päätyy jompaan kumpaan mahd jotain kakkoskierroksen varausta vastaan.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Melkoista kuraa tuntuu olevan, näillä otteilla pudotuspelit jää haaveeksi aika pian.

Maalivahdit on pelanneet hienosti, mikään muu ei nyt toimi. Kai tämä on Flyers-lätkää, osa-alue vuoron perään pettää. Viimeksi maalivahti, nyt sitten kaikki muu. Hextallin aikana oli vahva luotto tulevaan mutta ihan hirveästi ei ole käteen jäänyt siitäkään, todellista huippulahjakkuutta joka kääntäisi organisaation suunnan, ei taida olla. Olisiko tankkaaminen sittenkin ollut viisaampaa?

Minä en tajua miten meidän ylivoima voi olla niin kuraa. Alkaa olemaan alivoimakin vaarallisempi vaikka sekin vuotaa kuin seula. Tasaviisikoin kontrollissa ei ole kuin juomapullot vaihtopenkillä.
Ei mene loukkaantumisten piikkiin kun tulee junnumaisia virheitä koko ajan, roiskitaan vaan kuin Peter North parhaina päivinään.

Syytän valmennusta, uutta ukkoa kehiin jos ei tuolla tasolla saada äijiä pelamaan edes välttävästi.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Maalivahdit on pelanneet hienosti,

Minä en tajua miten meidän ylivoima voi olla niin kuraa. Alkaa olemaan alivoimakin vaarallisempi vaikka sekin vuotaa kuin seula.
Maalivahdeille peukku täältäkin. Alivoimahan on ollut parempaa kuin vuosiin. Tilastoissa flyers löytyy sijalta 11 eli paremmin kuin ok suoritus tähän mennessä.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Itsekkin olen yksi näitä jotka luonnollisesti Ellisiä kokoonpanoon kaipaavat, mutta tän joukkueen isoin ongelma on hyökkäyspäässä. Kyllä tietenkin tähän hyvät puolustajat hyökkäykseenkin osaltaan vaikuttavat, mutta ei yksi Ellis tämän hetkisiä ongelmia korjaa.

Heitän kuin heitänkin taas tähän muutaman tilaston: maalipaikkojen suhde (omat/omiin) liigan huonoin, vaarallisten maalipaikkojen suhde liigan huonoin, 24.10-> tähän päivään liigan huonoin YV (8%), tällä kaudella liigan 5. vähiten tehtyjä maaleja.

En minä Voracekia (hintalappunsa takia) kaipaa, mutta itse näen hyökkäyksessä, ja varsinkin YV:llä, hänen jättämänsä aukon.

Liikaa keskinkertaisuutta tässä joukkueessa. Joku nopealla liikkeellä varustettu huippuyksilö, muuttaisi tätä joukkuetta paljon.

Itse uskon myös että AV ja kumppanit eivät tätä kautta loppuun näe, jos sama tahti jatkuu. Olkoonkin loukkaantumisia minkä taakse voisi mennä. Markkina on vain sellainen että tällaisen off-seasoinin jälkeen milloin lähdettiin kunnolla panostamaan joukkueen menestymiseen nyt, ei liian kauaa jäädä tuota valmennustiimiä katselemaan jos joukkue kyntää metron pohjilla.
 

ipaz

Jäsen
Miettikääpä jos Flyers olisikin kesällä 2017 varannut #2 joko Heiskasen tai Makarin Nolan Patrikin sijaan. Olisi se sulavasti luisteleva kiekollinen pakki omasta takaa. Toki siellä silloin varmasti ajateltiin, että hyökkäys tarvitsee laadukasta leveyttä kovimman kärjen taakse. No, toisin kävi.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Maalivahdeille peukku täältäkin. Alivoimahan on ollut parempaa kuin vuosiin. Tilastoissa flyers löytyy sijalta 11 eli paremmin kuin ok suoritus tähän mennessä.
Ups, kiukkuisena tuli unohdettua tarkistaa faktat. Kiitos korjauksesta.

Eli 2 asiaa toimii. Ei riitä siltikään, se tärkein tilasto eli voitot on kuitenkin surkealla tolalla.
Ameriikan foorumeilla, jossa ylireagointi on enemmän sääntö kuin poikkeus, pohditaan jo kovin valmentajan vaihtoa. Sen verran minullakin tunteet viilentyneet että voin sanoa että periaatteessa kannatan vaihtoa. Pitää vaan olla jotain selvää parannusta odotettavissa, vaihtaminen vaihtamisen vuoksi harvoin tuo parannusta kuin hetkeksi.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Seuraava valmentaja ei välttämättä lykkäisi jollekin Nate Thompsonille yhtätoista minuuttia ottelussa. Tuossa on sen verran tasoitusta vastustajajoukkueelle, että kauden aikana varmasti maksaa jo pisteen tai pari joukkueelle joka voi näissä kinkereissä olla aika ratkaisevaa.

Tuo ongelma tosin taitaa nyt ratketa vähänkuin itsekseen kun Thompson harmillisesti loukkaantui.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Muutaman Flyersin pelin olen tässä väijynyt viime aikoina ja kyllä on sitten tukkoista tuo hyökkäyspeli ja se alkaa jo ihan siitä, että mitä ihmettä sille kiekolle pitäisi tehdä omassa päässä, että päästään laadukkaisiin hyökkäyksiin.

Flyersin sielu ja identiteetti on vahvassa hyökkäyspelissä joskus puolustuksenkin kustannuksella. Nykyinen päävalmentajan aikana moista ilotulitusta ei ole juuri näkynyt ja sopisi kysyä, olisiko vaihtamisen paikkaa. Torts olisi siellä...
 

Jöhnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Flyersin pelaajat ei ole kovinkaan sopivia tohon pelitapaan. Kiekkoa dumpataan päätyyn, mutta ei oikein ole pelaajia jotka ehtisivät sinne tai voittaisivat niitä kaksinkamppailuja, että kiekko pysyisi omilla ja saisi jotain siellä hyökkäysalueella aikaiseksi. Liikaa pienikokokoisia pelaajia jotka eivät pärjää kulmaväännöissä, eivätkä edes ole kovin nopeita. Keski-ikäkin taitaa olla liigan korkeimpia.
Konecnyn otteita voi kelailla vaikka tosta Devils pelistä ja siinä kulminoituu hienosti kaikki ongelmat. Hävittyjä kaksinkamppailuja, kiekonmenetyksiä, paskoja syöttöjä, niiden vastaanottoja ja itseluottamus nollassa.

Ylivoima on kammottavaa. Kertoo paljon kun alivoimalla tulee enemmän tulosta.
Lisäksi nyt jengi on alkanut vuotaa aika pahasti omaan päähänkin. Alkukaudesta sentään aika tunnollisesti viisikkona puolustettiin ja keskialuetta träpättiin. Peli pakotettiin kulmiin ja vastustajaa ei helpolla päästetty parhaimmille vetopaikoille. Nyt on alkanut viime kaudelta tuttu varastaminen ja alkaa taas tulla noita 5-6 omiin matseja, vaikka molemmat maalivahdit on pelanneet hyvin.

Kuuden ottelun häviöputki ja vastassa olisi seuraavaksi Rangers, Avalanche ja vaihteeksi Tampa. Voittoputkea pitäisi alkaa kohta tulla tai karkaa kärki liian kauas. Jollain 100+ pisteen kausitahdilla pitäisi loppukausi vetää jos pleijareihin on haluja. Saattaa olla tekemätön paikka.
 

Crank

Jäsen
7 laukausta äskeisen 5 min yv:n aikana, ei mitään luovaa ollut taaskaan. Olihan siinä jonkinlaista yritystä ja vaikka vastapuolen pelaajalta puuttui mailakin, niin ei tulosta. Tuossa vaiheessa 3-0 tappiolla niin maali olisi tullut todella tarpeeseen.

Miten toi ylivoima voi noin kammottavaa ollakin?
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Joo kyllä tää alkaa olemaan sen tason settiä, että valmennuksen lähtölaskenta on jo alkanut ja pelaajat tietävät sen, ja esitykset on sen mukaisia. Seitsemän peliä putkeen pataan on kolmannes kuluneesta kaudesta tähän mennessä.

Veskareille ja kapteenille peukkua - muut voi vetää vaikka vitun päähän. Todella, todella turhauttavaa paskaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Joko Girouxn kauppahinnasta on alkanut liikkua spekulaatioita? Onneksi G on niitä harvoja ketä voi jotenkin kutsua onnistujiksi, niin hinta voi olla ihan hyväkin. Toisaalta maailman parhaimpiin hehkutetun ylivoimapelaajan CV:ssä tuo liigan huonoin ylivoima ei juuri mairittele.

Tokihan kauden ensimmäisten pelien voittojen turvin ollaan sellaisissa asemissa, että kausi on vielä teoriassa mahdollista kääntää. Se vaan vaatisi, sellaisen 180 asteen pelillisen käännöksen.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Vaikka itse koko ajan laitan joukkueesta pääosin negatiivisia kirjoituksia, on pakko sanoa että ei tämä joukkue ole näin huono mitä se tällä hetkellä on. Oikeasti uskon näin. Siellä on lähes kaikki tärkeät tulosvastuussa olevat pelaajat pahassa syväjäässä ja jotain tarttis tehdä. Oikeastaan muita realistisia vaihtoehtoja ei ole kuin vaihtaa valmentajia. Mihinkään suuriin pelaajakauppoihin en usko, koska Flyersillä ei mitään kovin houkuttelevia pelinappuloita ole laittaa liikkeelle, millä saataisiin jotain oikeita vahvistuksia naarattua, ilman että lähdetään siirtelemään Flyersin parhaita prospecteja ja kaikkia ykköspickejä. Enkä tähän jaksa uskoa.

Itse en myöskään jaksa uskoa että Giroux olisi liikkumassa siirtotakarajalla jos Flyers olisi jäämässä ulos playoffseista. Se olisi käytännössä rebuildin aloitus, koska vastaavilla työkaluilla olevaa taituria joukkueessa ei ole, eikä taida omista olla vähään aikaan tulossakaan. Eikä tämä johto ole mitään rebuildia aloittamassa. Ehkä siinä tapauksessa jos vielä deadlinellä AV:n seistessä penkin takana Fletcher sanoo että eipä tässä minkään paljoa tarvitse muuttua- että on ollut huonoa onnea loukkien suhteen-uskon vielä tähän porukkaan-jne. niin voi olla että G itse pyytää siirtoa johonkin contederin tapaiseen. Muuten en vain näe sitä.

Ps. Itse ole aivan vit*un kyllästynyt tähän "tough schedule"- narratiiviin, viitaten pelien määrään ja vastustajien kovaan tasoon viime aikoina. Jos joukkueen tavoitteena on voittaa jotain muutakin kuin kannattajien sympatiapisteitä hassusta maskotista, pitää niitä koviakin vastustajia monen pelin viikkoinakin pystyä voittamaan.

Jätän tämän vain tähän 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joopa. Hyvää joulun odotusta vain kaikille.

Kyllähän joukkue on taas niin lamaantunut ja hengetön, että pahaa tekee. Ei tässä enää kuin odoteta Vigneaultin potkuja eli normaali kierto Phillyssä senkun jatkuu. Kysymys on lähinnä löytävätkö interim päävalmentajan tai suoraan uuden vakituisen päävalmentajan jostain muualta vai mennäänkö loppukausi Yeon tai Therrienin voimin? Niin tai näin, eipä se taida kauden kuvaa enää mihinkään muuttaa.

Sen edellisen voiton (Flames 16.11) jälkeen olin jopa hitusen ylpeä joukkueesta. Pelasivat kaksi jälkimmäistä erää mielestäni parasta kiekkoaan, mitä olen koronan tultua Flyersilta nähnyt. Todella vahva ja yhtenäinen koko joukkueen 5vs5 esitys, jossa kapteenin johdolla painoivat jokaiseen irtokiekkoon ja takakarvaukseen kuin olisi SC-finaaleja menty. Pystyivät vastaamaan laadukkaasti pelanneen vastustajan asettamaan haasteeseen ja kääntämään pelin ansaitusti voitokseen. Kiekollisesti ja maalipaikkojen luonnin osalta se oli sitä samaa vanhaa, mihin vaikutti toki osaltaan Flamesin vahva 5vs5 duuni, mutta kiekoton suorittaminen ja logolle pelaaminen olivat sitä mitä menestyvältä joukkueelta vaaditaan. Ajattelin josko se olisi kipinä jollekin paremmalle, mutta nyt kahdensan peliä ja tappiota myöhemmin ollaan kuin toisessa universumissa, eikä mitään tuon pelin positiivisista puolista ole enää jäljellä, eikä myöskään mitään parannusta niihin puutteisiinkaan ole tullut. Että näin.

Tampan kolmas viime yöltä oli ehkäpä paras esimerkki tämän hetken solmuista. Tuolla hetkellä pelissäkin oli sentään vielä jotain panosta ja kirin yritystä. Ensiksi oma hyökkäyspään pyöritys päättyi epäonnistuneeseen viivaan kierrätykseen. Uutta hyökkäystä lähdettiin käynnistämään luonnollisesti pitkillä ristisyötöillä, ensimmäinen omiin päin luistelevalle pelaajalle ja seuraava napsahtikin jo selvästi taakse, josta kiekko Tampalle. Tämän jälkeen hyökkääjät haahuilullaan, ryntäilyllään tai ihan vain selän suoristelullaan pelasivat itsensä ulos puolustustilanteesta, Tampan päästyä kääntämään ilmaiseksi 3vs2 hyökkäyksen, josta komealla vedolla 0-3. Ja jäällä olivat ykkösketju ja kärkipakkipari… Esimerkin voimalla ja silleen.

Kyllähän valmennus on jo osoittanut, ettei osaaminen vain riitä ylivoiman kuntoon laittamiseen kuin muutenkaan vähänkään modernimman kiekonhallintaan perustuvan pelitavan luomiseen, joten kauhea ikävä ei varmasti kenellekään Flyers-kannattajalle jää, mutta ikävämpänä puolena joukkue on jälleen kerran vain luovuttanut päävalmentajansa suhteen, pelaamisen valahdettua taas tuohon väliin pitämättömään ja haluttomaan paskaan, mitä ei vain pitäisi päästää tapahtumaan.


Ketäs siellä on vapaana tällä hetkellä ?

Jos mahdollisia päävalmentajia mietit, niin TE-toimiston listoilta löytyisi John Tortorella, Rick Tocchet, Claude Julien, David Quinn, Guy Boucher, Randy Carlyle, Jeremy Colliton, Travis Green jne. Tuskinpa yksikään hurjia hurraa huutoja aiheuttaisi, joten ranskaa mongertavat Vigneault&Therrien ulos ja Yeo loppukauden päävalmentajaksi voisi olla ihan todennäköinen skenaario, millä tuskin mitään mainittavaa pelastusta saadaan, mutta Fletcher sentään reagoisi ja ostaisi samalla hieman aikaa ja enemmän valinnanvaraa itsellensä seuraavan päävalmentajan valintaan, joka tässä bisneksessä tullee olemaan miehen viimeinen Flyersissa. Hyvin valitsemalla ei hetkeen ole tuota edessä ja huonolla valinnalla on nopeasti työttömänä itsekin.


Itse en myöskään jaksa uskoa että Giroux olisi liikkumassa siirtotakarajalla jos Flyers olisi jäämässä ulos playoffseista. Se olisi käytännössä rebuildin aloitus, koska vastaavilla työkaluilla olevaa taituria joukkueessa ei ole, eikä taida omista olla vähään aikaan tulossakaan. Eikä tämä johto ole mitään rebuildia aloittamassa. Ehkä siinä tapauksessa jos vielä deadlinellä AV:n seistessä penkin takana Fletcher sanoo että eipä tässä minkään paljoa tarvitse muuttua- että on ollut huonoa onnea loukkien suhteen-uskon vielä tähän porukkaan-jne. niin voi olla että G itse pyytää siirtoa johonkin contederin tapaiseen. Muuten en vain näe sitä.

Fletcher ja Dave Scott tosiaan tuskin ovat Giroux'ta poistamassa kuvasta, mutta Giroulta sen sijaan toivon rehellisyyttä etenkin itsellensä. Mikäli aidosti ja täydestä sydämmestään uskoo Flyersin olevan kykenevä SC-voittamiseen tällä rungolla herran muutaman jäljellä olevan vuoden aikana, niin nimeä paperiin, ehdottomasti. Sen sijaan jos on vähänkään epäilystä taustalla, niin jatko syntyy vääristä syistä ja liian vähään tyytyen, mikä ei ole organisaatiollekaan eduksi vaan tämä sama paikallaan pyöriminen tulee jatkumaan. Tällöin on parempi menettää se taitavin yksilö ja ottaa hetkellisesti askel tai pari taaksepäin, kuin että tämä olisi edessä vasta muutaman vuoden kuluttua, kun on ensiksi hukattu jälleen muutama vuosi turhiin kuvitelmiin ja itselle valehteluun. Ja kyllä täältä käsin näitä ohjeita on helppo huudella kun ei tarvitse itse moisia päätöksiä tehdä.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kait se Giroux kannattaa kuitenkin tänä vuonna myydä vaikka sen kesällä haluaisikin takaisin?

Rich Tocchetin kertoimet uudeksi valkuksi ovat varmaan melko matalalla.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kait se Giroux kannattaa kuitenkin tänä vuonna myydä vaikka sen kesällä haluaisikin takaisin?
Tämä kuvio nousee usein esille, mutta lopulta on tosi harvinaista, että pelaaja siirtyy siirtotakarajalla muualle ja palaa kesällä takaisin alkuperäiseen seuraansa. Viime kaudella Nick Foligno oli eräs esimerkki tällaisesta pelaajasta, jonka piti palata Columbukseen, mutta ei siinä käynytkään niin. Eikä hän ole todellakaan ainoa. Eli en laittaisi hirveästi rahojani likoon sen puolesta, että Giroux kaupataan siirtotakarajalla ja hän palaisi kesällä takaisin Flyersiin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Saa nähdä miten käy, mutta omassa päässä olen alkanut pitää kapteenin treidaamista lähes itsestäänselvyytenä. Tämä siis olettaen, että suunta joukkueella ei jotenkin radikaalisti muutu. Jengi on jo viime kaudesta alkaen pelannut päin helvettiä ja tähän päälle jo kesällä organisaation johdon suulla kerrotut tarpeet uudistaa koppia ja kulttuuria.... Mielestäni kaikki viittaa siihen, että jonkinasteinen räjäytys pitää tehdä.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tämä kuvio nousee usein esille, mutta lopulta on tosi harvinaista, että pelaaja siirtyy siirtotakarajalla muualle ja palaa kesällä takaisin alkuperäiseen seuraansa. Viime kaudella Nick Foligno oli eräs esimerkki tällaisesta pelaajasta, jonka piti palata Columbukseen, mutta ei siinä käynytkään niin. Eikä hän ole todellakaan ainoa. Eli en laittaisi hirveästi rahojani likoon sen puolesta, että Giroux kaupataan siirtotakarajalla ja hän palaisi kesällä takaisin Flyersiin.

Toki näin, mutta en tiedä vaikuttiko kauppaaminen siihen, että Foligno pelaa nyt muualla. Samoin Giroux saattaa haluta joka tapauksessa yrittää viimeiset vuotensa muualla riippumatta siitä saako jo nyt keväällä kokeilla muita maisemia.
 

Stig Jenssen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Toki näin, mutta en tiedä vaikuttiko kauppaaminen siihen, että Foligno pelaa nyt muualla. Samoin Giroux saattaa haluta joka tapauksessa yrittää viimeiset vuotensa muualla riippumatta siitä saako jo nyt keväällä kokeilla muita maisemia.
Folignolle ei vain ollut enää sellaista roolia tarjolla mitä hän olisi halunnut. Torontohan tarjosi myös sopimusta Folignolle mutta se olisi ollut alakenttien roolia ja lähinnä pukukoppiin ääntä käyttämään. Meni sitten Bostoniin koska Bostonista tarjottiin sellaista roolia mitä Foligno vielä haluaa pelata.
 

pernavoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Sympatiat: ANA, CAR, FLA
...

Jos mahdollisia päävalmentajia mietit, niin TE-toimiston listoilta löytyisi John Tortorella, Rick Tocchet, Claude Julien, David Quinn, Guy Boucher, Randy Carlyle, Jeremy Colliton, Travis Green jne.

...
Tätä jäätävää alisuorittamista on katsottu jo niin monta vuotta, että jotain tuon joukkueen runkopelaajien päivittäisessä rutiinissa/asenteessa on päin h*lvettiä. Tässä vaiheessa Tortorella todellakin olisi loistava veto valmentajaksi. Enempää tuota joukkuetta ei saa sekaisin, mutta jos Tortorella saisi kaivettua esiin asennevammaa levittävät yksilöt, niin heidät voidaan sitten lähettää vaikka Buffaloon. Myös Babcock voisi olla hyvä vaihtoehto, joka tapauksessa joku riittävän m*lkku tarvitaan pistämään löysäilijät ruotuun.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
“Chuck (Fletcher) and his staff, they’ve done their job. Now it’s up to me and my staff and our players to do our’s.”

-Alain Vigneault

Vigneult sen itse osuvasti totesi kesän peliliikkeiden jälkeen. Fletcher teki työnsä, ja onnistui hankkimaan Vigneultin sapluunaan sopivia (tai ainakin hänen mieleisiään) palasia sekä hankkiutumaan samalla oletetuista "turhakkeista" eroon. Nyt viimeistään on käynyt selväksi, ettei pelkkä pelaajiston myllerrys ollut tarpeeksi kääntämään joukkueen kurssia. Seuraavaksi katseen on pakko kääntyä valmennuksen ja miksei myös GM:n suuntaan. Sinällään tilanne on koominen, että uudet pelaajat ovat pääsääntöisesti täyttäneet roolinsa kohtuullisesti. Siitä huolimatta kollektiivinen alisuorittaminen jatkuu toista kautta putkeen. Kyllä ainakin näin kannattajan näkökulmasta luotto nykyvalmennukseen on nollissa, viimeöinen esitys vain viimeisimpänä kirsikkana kakun päällä. Jonkinlaista reagointia olisi tapahduttava ja äkkiä, ihan jo pelkästään organisaation kasvojen säilyttämiseksi. Olkoon sitten seuraava koutsi joku "interim" ratkaisu, jollei sopivaa vaihtoehtoa ole heti saatavilla.

Harmi että Boudreau ehti mennä Canucksiin, siinä olisi ollut mielenkiintoinen nimi Flyersinkin peräsimeen.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tätä jäätävää alisuorittamista on katsottu jo niin monta vuotta, että jotain tuon joukkueen runkopelaajien päivittäisessä rutiinissa/asenteessa on päin h*lvettiä.
Runkopelaajia kun on haukuttu jo ties kuinka monta kautta, niin on paikallaan heittää kysymys: ketkä te luette tämän kauden joukkueessa vielä näiksi menestystä haittaaviksi runkopelaajiksi, tai runkopelaajiksi ylipäänsä?

Minun mielestäni tässä on enemmän tai vähemmän aina ollut kyse Voracekistä ja Girouxista joista ensimmäinen on jo lähtenyt ja jälkimmäinen tekee jälleen sen minkä pystyy ja vetää melkein piste per peli tahdilla, ja ihan ok kahden suunnan pelillä, tämän kurimuksen keskellä.

Voisihan siihen vielä Cootsin mukaan laittaa, ja miksi ei JVRnki, mutta ensimmäisestä ei olla luopumassa ja on kuitenkin hyvä pelaaja (mielummin näkisin tällä hetkellä kuitenkin 2C roolissa). Tästä toisesta voisi kun voisikin hyvin luopua, mutta ei sieltä takaisin saisi mitään mikä vahvistaisi joukkuetta nyt. Eli tämä ”runkopelaajien” tyhjennys on vähän ehkä tyhjä lääke.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös