Philadelphia Flyers 2020–2021

  • 81 380
  • 326

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Flyers siis maksoi vähän vajaat kolme milliä tuosta seiskakiekan vuorosta. Kaukalossa rahalle ei nimittäin saatu mitään vastinetta.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça


Näemmä se Rafflkin saatiin matkaan.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eli Laughton jatko sekä 5 ja 7 kiepin varaus vuorot, ihan jees ilta puhde.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Olen tässä tuloksetta yrittänyt kytätä, mille vuodelle tuo 5. kierros on ja jos 2021 onko Capsin oma vaiko Vegasin varaus, mutta eiköhän tuo aikanaan tarkennu.

Loppu minuuteille venyi, mutta lopulta aika odotuksien mukaanhan tämä sujui kun viime päivinä tuli kiihtyvään tahtiin rummutusta jatkosopimusneuvotteluista Laughtonin kanssa. Kesällä on sitten isompi savotta edessä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eiköhän kesällä Phillyssä hieman ravistella tuota corea ja "ikämiesten" osastoa. Syytä olisi kun tänäkin vuonna homma karahti johonkin kuka tietää mihin? Tietenkään ei ole helppoa liikutella esim. Voracekia, mutta ehkä toimistolla jotain keksitään...
 

Mettis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Kyllähän kausi ratkesi tuohon vastustajien ylivoimahyökkäyksien määrään ja erikoistilanteiden heikkouteen. Kunhan ensi kaudelle löydettäisiin oikean kätinen pakki, joka osaa puolustaa ja luistella..
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Ihan jees fiilis Laughtonin jatkosta. Jos olis kaupattu, niin vastine olis jäänyt liian matalaksi. Ehkä pikkusen hiertää sopimuksen pituus. 2-3 vuotta olis ollut tietty parempi mutta eiköhän Laughton hoida homman kunnialla.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Wade Allison tekee ensiesiintymisen yön matsissa, ottelusta ei mitään kummoisia odotuksia muuten ole. Ei ole kyllä ollut näin tyhjä takki tämän jengin suhteen taas hetkeen.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Wade Allison tekee ensiesiintymisen yön matsissa, ottelusta ei mitään kummoisia odotuksia muuten ole. Ei ole kyllä ollut näin tyhjä takki tämän jengin suhteen taas hetkeen.
Wade Allisonin debyytti meni ehdottomasti tähän ne pienet hyvät asiat- kategoriaan tällä kaudella. Anteeksipyytelemätöntä, luovaa ja energistä peliä Wadelta. Tyylissä mielestäni paljon samaa Farabeen kanssa. Mielenkiinnolla jään seuraamaan kehitystä. Kunhan vaan ehjänä pysyy...

Toinen valopilkku jo useammassa pelissä on ollut Hart. Hän tuntuu löytäneen jotain tällä kaudella tähän asti kadoksissa ollutta. Mikäli lähivuosina meinataan jotain menestystä saada, pitää Hartin tämä taso pitää ja mielellään vähän vielä parantaakin sillä tämä on yksi osa alue, mikä on ehkä vaikeimmin Fletcherin korjattavissa. Parempi kakkonen ensi kaudelle Hartin taakse, Hart torjumaan kuten hänen odotetaankin, niin sillä jo aika helposti ollaan vähennetty päästettyjen maalien määrää.

EDT: Lisätään vielä kuva takan reunalle Allisonin debyytistä


 
Viimeksi muokattu:

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Kapteenilla nyt Flyers-nutussa 850 pistettä. Kunnioitettava lukema, varsinkin kun otteluita on reilusti alle 1000. Pitää nyt yksin hallussaan kolmatta sijaa Flyersin kaikkien aikojen pistepörssissä. Kova tekijä, vaikka ajoittain melkoiselta löysäilyltä touhu on uransa aikana näyttänytkin. Mielenkiinnolla odotan, että mihin suuntaan joukkuetta tulevina vuosina viedään ja pysyykö kapteeni mukana vielä vuosia, jotta saisi kasaan sen 1000 pistettä Phillyssä. Tuohon kuitenkin varmaan se 2-3 vuotta vaaditaan.

Muutoin yön pelistä tuli voitto New Jerseyn rupusakkia vastaan. Tilastoja katselemalla voikin jo huomata, että ei oranssilla laumalla ole asiaa pudotuspeleihin, ja vaikka jonkin ihmeen kautta sinne pääsisivätkin, niin tämän kauden tasoisella pelillä tulee pääsy laulukuoroon heti kättelyssä ihan mitä joukkuetta vastaan hyvänsä.

Maalivahdeista pakko sanoa, että ei kovin hyvältä näytä, Elliott pelaa kohtalaisesti, mutta on jo ensi vuonna sen 37v ja tuskin tämä välttävä taso pysyy ensi vuonna. Hart ei taas saa yhtään mitään kiinni, toivottavasti parantaa otteitaan huomattavasti, muuten on Flyersillä jälleen maalivahtiongelma, joka tuntuu vaivaan käytännössä vuodesta toiseen.
 

vapari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Edelliseen viitaten täytyy ihmetellä miten G tuohon pistemäärään on yltänyt. On viime kausien aikana näkynyt sen verran löysää toimintaa kaukalossa. Minusta kaveri ei hohkaa yhtään johtajuutta.
Tuo Flyersin "core" on mielestäni kehityksen ja menestyksen esteenä. Kimanttia-jaksossa tai jossain vastaavassa spekuloitiin noita pukukoppiongelmia, tai mahdollisia sellaisia, ja arvioitiin siellä tuon "coren" eli pääsääntöisesti vanhemman porukan ja nuoremman jengin välisistä jonkin asteisista ongelmista. Mielelläni en näkisi enää G:n rinnassa ainakaan C:tä, mielelläni en näkisi myöskään Voracekia joukkueessa ollenkaan koskaan missään muodossa, vaikka alkukaudesta pelasikin hyviä matseja. Näyttää vain kovasti, ettei noita kahta oikeasti kiinnosta menestyvän lätkän pelaaminen ja sellainen effortti, joka säilyisi kahta kolmea peräkkäistä matsia kauempaa.
Eipä sillä, etteikö muutenkin (taas) koko paketti olisi ihan sekaisin. Hart on mennyt ihan kuralle tässä organisaatiossa, ja Elliott nyt pystyy tasan siihen mihin Elliott pystyy. Jännä nähdä ensi kaudella.
Puolustus on nuori, kokematon ja haavoittuvainen. Kapellimestari Provorov on tällä kaudella ollut niin riskialtis pelaaja, ettei uskalla hänestäkään liikoja toivoa tuleville kausille. Ihme sähellystä omissa ihan säännöllisesti. Oppirahoja tuo puolustuskalusto tulee vielä makselemaan muutaman vuoden verran, mutta kehittyy näistä oikeasti solideja pakkeja nhl-tason seuraan? Tuskin monesta.
Hyökkäys on etsinyt muotoaan koko kauden ajan. Farabee ja JvR ovat olleet ehdottomasti valopilkkuja koko kauden ajan, mutta eipä nämä reppariin ketään tietenkään kaksistaan jaksa ottaa. Patrickista ei taida pelimiestä tulla, kaartelee tilanteiden ulkopuolella ja hiihtelee perässä katsomaan, mistä reiäistä vastustaja tällä kertaa kiekon reppuun ujutti. -21. No, onneksi pääkivut ovat hellittäneet. Pelaajaa tuosta ei tule.
Aube-Kubelin konhottajan, Lindblomin ja edellämainitut saisi minun puolestani laittaa eteenpäin.
Hayesilla ja Konecnylla vaikea kausi myös takana. Ei tahdo löytyä sopivaa ketjua. Eikä tehoja.
Kovasti ihmetyttää myös kolmen kaiketi huippukoutsin peluutustapa. Kiekko suorille jaloille ja siitä joko kiekonmenetys tai roiskaisu päätyyn. Sinistä ei vissiin edes yritetä ylittää vauhdilla. Tällä kaudella nähty pelitapa ei missään nimessä ole voittava pelitapa, ei näin hitaalla kiekolla edes ansaitse tämän kummempaa menestystä. YV ja AV totutun heikkoa myös, eipä ole koutsitkaan paljoa onnistuneet peliä kehittämään.
Tällä kaudella en ole itse viitsinyt pelejä edes katsoa, pari viikkoa sitten lopetin. Ensimmäistä kertaa 7 vuoteen jätän pelejä väliin ihan vain kun ei huvita tuota jatkuvaa mielikuvituksetonta räpellystä katsoa. Ensi vuodelle täytyy tulla kyllä isoja muutoksia, muuten nämä kaudet toistavat vain itseään, mitä tällaisella rosterilla ei kuitenkaan pitäisi tapahtua. Niin vaan vuosi toisensa jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ensimmäistä kertaa 7 vuoteen jätän pelejä väliin ihan vain kun ei huvita tuota jatkuvaa mielikuvituksetonta räpellystä katsoa. Ensi vuodelle täytyy tulla kyllä isoja muutoksia, muuten nämä kaudet toistavat vain itseään, mitä tällaisella rosterilla ei kuitenkaan pitäisi tapahtua. Niin vaan vuosi toisensa jälkeen.
Tämä.

Tämän kauden puolessa välissä minullakin jo paloi päre Flyersin kanssa. Ei vaan jaksa aina odottaa ja odottaa, mutta joka kerta pettyä. Aikaansa voi tuhlata paremminkin, kuin tämän ikuisen sirkuksen touhuja seuraten.

No ok, 235 ja satunnaiset koosteet katson vieläkin. Mihinkäs sitä koira karvoistaan?
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Älkääs nyt, näillä pisteillä oltaisiin kahdessa muussa divarissa poffeissa tällä hetkellä. Katsellaan mitä laajennus draftin aikana sekä kesällä tapahtuu. Itse en ole menettänyt toivoani Hartin suhteen, Nolan sitten on asia erikseen.
 
Älkääs nyt, näillä pisteillä oltaisiin kahdessa muussa divarissa poffeissa tällä hetkellä. Katsellaan mitä laajennus draftin aikana sekä kesällä tapahtuu. Itse en ole menettänyt toivoani Hartin suhteen, Nolan sitten on asia erikseen.
Eikai niillä pisteilläkään aina väliä kun peli ilme ja tyyli ovat tätä vuodesta toiseen. Se syö miestä ja fania todella paljon.
 

vapari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pistesarakkeella tai sillä, olisiko Flyers toisessa universumissa jatkossa, ei tosiaan ole mitään merkitystä. Muutaman vuoden kestänyt haluttomuus ja asenteen ja johtajuuden puute, pelitavan älyttömyys dump & chaseen ja staattisuuteen perustuen saavat aikaan sellaisen kokonaiskuvan jengistä, etteivät he oikein itsekään tiedä, mitä on Flyers nykyään ja mikä on heidän identiteetti. Vähän niin kuin hukassa oleva teini. Tulee ihan ikävä sitä aikaa, kun Flyers oli vielä selkeästi profiloitunut isoksi ja pahaksi, tai edes joksikin. Beruben, Lavin ajat. En saa enää kiinni, mitkä ajat nyt on meneillään, saako kukaan? Enkä syö sitä tarinaa, että nyt on se vaihe, kun uusi jengi ja tuoreet kasvot nousee kantamaan vastuuta. Siihen ei ole tarpeeksi potentiaalia.

Niin kuin yllä kirjoitettiin, syö fania rotan lailla tällainen muniinpuhaltelu. Nyt hetki taukoa tv-lätkästä ja sitten johonkin bandwagoniin poffeihin ajaksi. Olisipa se hyvin mobilisoitua, viihdyttävää ja ennen kaikkea asennerikasta lätkää.
Onneksi tässä ei sentään Laineen Paten äärimmäisiä fanipoikia olla, huh.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Satoi tai paistoi niin Flyers pysyy mielessä, ei siinä vaihdeta takkia sillä hetkellä parempaan kun ei pelit jatku keväällä. Tätä jengiä fanitettu 96/97 kaudesta lähtien kun Niinimaa antoi latua McCartylle ja loppu on historiaa. Vuosikymmenien fanitus on tuonut paljon sarkasmia itselle tähän hommaan, eikä kaikkea sanomisia kannata aina ottaa niin kirjaimellisesti. Sellaista vuoristorataa menty, ettei tästä muuten selviäisi. Usko on silti aina vahva kauden alkaessa, että olisiko nyt se kausi sekä päästäänkö runkosarjaa pidemmälle. Huumorilla, mutta kummiskin suurella sydämellä vuodesta toiseen tätä jaksaa niinä vaikeinakin aikoina kun ottaa päähän, paljon mahtuu kummiskin hienoja asioita matkan varrelle. Kesää kohti. LGF!
 

vapari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Satoi tai paistoi niin Flyers pysyy mielessä, ei siinä vaihdeta takkia sillä hetkellä parempaan kun ei pelit jatku keväällä.
Ei toki, mutta on kai ihan normaalia kannustaa jotain toista jengiä, kun oma ei yllä poffeihin. Takki menee kesälomille siksi aikaa, kestää sitten heittelyä taas ensi lokakuusta alkaen.
 
Olen aina jotenkin tiennyt Flyersin. Koosteissa ja uutisissa ollaan oltu , milloin hyvässä ja milloin pahassa mutta aina on ihmisillä ollut mielipide ja puhetta riittänyt. Loppu silauksen joka teki Flyersista omani oli kesä jolloin Richards ja Carter treidattiin pois, rakastuin heti kun toimistolla tapahtui, tämä herätti kiinnostuksen ja otin enemmän selvää seurasta ja sen peleistä sekä pelaajista. Koin jotenkin omakseni silloisen maineen, alku "urani" peli ilmeen, toimiston vilkkauden jne.
Ei me mun aikana olla mitään ikinä voitettu mutta ei se ole koskaan mua haitannut. Mutta aina kun jossain on ollut puhetta jääkiekosta niin olen osannut kertoa kannattavani Flyerssia ja miksi se on omani. Mutta mitä te kertoisitte tämän ajan Flyersista? Miten kehuisitte sitä tai millä herättäisitte kaverinne mielenkiinnon ? Kun mietin viime vuosia, seura on edelleen omani, mutta miksi? Mikä siinä saisi minut innostumaan kertomaan siitä tuntemattomille tai kavereilleni muu kuin että "se on aina ollut seurani" ? Mitä he kantavat pöytään tänään ?
Tämä minua harmittaa.
 

JoMe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers & 76ers. ManU. Pioneer DJ
Kertokaa nyt joku pelejä seurannut, että miten voidaan kolme (!?) kertaa ottaa peräkkäin turpaan Devilsiltä? (!) mitä helvettiä siellä oikeen tapahtuu?
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Viisi ottelua jäljellä ja kausi valmis, 2xPenguins ja 2xCaps sekä kerran Devils. Sitten odotellaan mitä tapahtuu joukkueen sisällä, mielenkiintoinen kesä tulossa ja asiaan lisää pöhinää tuo mukanaan Seattlen laajennus draft.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Taxi Squad täyttyy kavereilla Cam York ja Felix Sandström, kolme ottelua jäljellä, eiköhän pääsee tositoimiin ainakin York.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Mitäs mieltä porukka Sanheimin jatkosta. Itelle ollut vähän pettymys äijän kehitys, vaikka eihän toi vieläkään ole iällä pilattu. Välillä väläyttelee mutta aika epätasaista on ollut. Seattle jos nappais Ghostin ja ei tehtäiskään Sanheimin kanssa sopimusta, niin jäis aika paljon pelimerkkejä alakerran liiderin hommaamiseen. Vaikka Seattle ei nappais Ghostia, niin ihan hyvä tilanne silti olisi. Morinin kanssa tekisin jatkon. On kyllä näyttänyt että pärjää ylhäällä. Ei kyllä tule mieleen pahemmin virheitä ja aika yllättävän varmasti on availlut kiekon omien lapaan verrattuna esim. Häggiin ja Myersiin. Se on myös hyvä että oransseillakin löytyis rosterista jätkä joka tarvittaessa puolustaa omia ja on fyysinen pelote.
Hyökkäyksessä loppuu sopimus vain Patrickilla ja Twarynskilla. Jännä nähdä miten Paten käy. Twarynski ei väliä saako jatkoa. Maalivahdeilla loppuu kummallakin ja Hartin kanssa tietty täytyy tehdä sopimus ja voi olla ihan onnikin että tämä kausi oli heikko, niin saataneen edullinen jatko flyersin kannalta. Elliot ei varmaankaan enää jatkoa saa. Onko sit omista varauksista jo koittamaan vai pitääkö jostain nappaa kokenut "toivottavasti" koko kauden kakkonen
Ens kauden jälkeen onkin sitten mielenkiintoinen tilanne kun kahdeksalla hyökkääjällä loppuu sopimukset.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Farabee - Couturier - Konecny
Provorov - Myers
Hart

Muut joutaa mennä. Olisko se näin? En tähän nyt laskenut näitä muutaman pelin lupauksia...
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sanheim jatkaa aivan varmasti, ellei kuulu johonkin kauppaan ennen uuden kauden alkua. Tämän kauden takia ainakaan itse ole antamassa periksi, tätä tehty ihan tarpeeksi tässä organisaatiossa. Roo ja Jake pelaa sopparinsa loppuun Flyers paidassa, ellei ihmeitä tapahdu. Sama homma JVR, ellei sitten Seattle poimi, mitä tuskin tapahtuu. Lindblom pelannee myöskin vuotensa pois. Nolan paha sanoa, mikä on oikeasti terveyden tilanne, eiköhän senkin suhteen viisaampia ennen uutta kautta. Ensi kaudelle ei nyt mitään ihme keinoja ole tehdä tästä jengistä varteen otettavaa koko homman voittajaa, poffeihin pääsy varmaan se realistisin mitä voi odottaa, ehkä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös