Philadelphia Flyers 2019–2020

  • 181 460
  • 501

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Pääsisköhän vielä tässä sarjassa mukaan. Oioi. Vois olla sellainen taikaponi joka herättää top-kutosen kuolleista myönteisyyttä ja sosiaalidemokratiaa säteilevällä taikapölyllä. Sitä paitsi Lindblom on itse vaikea pideltävä koska pystyy ainoana NHL-pelaajana sokaisemaan isoimmatkin vastustajan maalilla hengaavat möröt omalla kirkasotsaisuudellaan.
olis kyllä aika kova jos Lindblom pystyisi vielä pelaamaan(en usko) Mitäs mieltä jengi, olisko nyt paikka laittaa Grant poppareille ja kaivaa Frost naftaliinista. En tiedä muista mut en ole pitänyt Grantista oikeestaan missään vaiheessa. Ihan heti alussa kun tuli rosteriin niin väläytti kerran, korkeintaan kahdesti :) ja sit on ollut hidasta mutta kankeeta menoa.
 

vapari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Oli sen näköinen peli että ihan sama vaihdetaanko Granttia Frostiin tai kehenkään muuhunkaan kun suurimman osan porukasta saisi vaihtaa ihan kehen tahansa, eikä se tuosta surkeammaksi muutu. Pl. Hart. Samalla lailla (=liikkeellä pääosin) Isles riisuu Flyersiä aseista kuin Montrealkin. Top6 ottaa nyt tulosvastuuta ja bottom hoitaa oman roolinsa. Siitä nyt voisi olla hyvä aloittaa seuraavaan matsiin.
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Grant > Thompson. Nää taitaa ikävä kyllä olla kummatkin nakutettu lineuppiin kuin kiveen. Nythän sen sit näkee miten uskaliaasti AV peluuttaa nuoria kun vanhuksilla ei luistin kulje.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Mitäs mieltä jengi, olisko nyt paikka laittaa Grant poppareille ja kaivaa Frost naftaliinista. En tiedä muista mut en ole pitänyt Grantista oikeestaan missään vaiheessa. Ihan heti alussa kun tuli rosteriin niin väläytti kerran, korkeintaan kahdesti :) ja sit on ollut hidasta mutta kankeeta menoa.

Samaa olisin voinut ehdotella aiemmin, mutta mielestäni viime yö oli ensimmäinen kerta post-seasonilla kun Grantin ketjusta jäi käteen enemmän positiivista, kuin negaa. No round robinilla Farabee-Grant-NAK jätti kanssa hyvät fibat. Nyt siis vierellä olivat työteliäät ja suoraviivaiset duunarilaiturit Laughton ja NAK. Olivat heti samalla sivulla. Yhtä tehotonta se oli kuin kaikilla muillakin, mutta nyt se punainen lanka sentään oli siellä, minkä mukana voisi hyvääkin syntyä. Vaikkapa Giroux kanssa eivät sopineet lainkaan samalle sivulle, eikä JvR:n kanssa ole toiminut sen paremmin.

Frost ei kuitenkaan saanut mahdollisuutta edes round robinilla, joten tuskinpa kokenut valmennuksemme, ihan ensimmäisenä on nuorukaista kehiin ottamassa.
 

vapari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Niin, voi kai sitä pyöritellä Pitlick > Thompson Farabee < NAK -kuvioita ja miettiä nostaako tehottoman JvRn jonkun toisen tilalle, ja pelaako Hägg vai Ghost, mutta loppupeleissä loppupelit loppuvat tai jatkuvat riippuen kinkereiden ja TKn ja Hayesin kyvystä tehdä sitä, mistä maksetaan. Viime yön pakkastilasto ei näitä mairittele.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
  • JvR oli jälleen täysi non-factor, kun odotusarvona on vähän muutakin kuin näkymätöntä alaketjujen puurtamista. Ei vain kerkeä jalalla minnekään, valitettavasti. Luulisi Laughtonin herättelyyn riittävän yksi ottelu, joten James tippunee jälleen katsomoon.
  • Koko JvR-Grant-Pitlick oli kyseenalainen ja epäonnistunut haku valmennukselta. Hirveästi ei odotusarvoa näihin toki ollut, mutta heikkoahan tuo siitä huolimatta oli. Jos JvR:ää halutaan herätellä ja nostaa väkisin kokoonpanoon, niin voisi tälle edes niitä onnistumisen mahdollisuuksia pyrkiä kasaamaan.
Playoff-ketjusta tämä herätti miettimään. Onko AV menettänyt täysin luottonsa Laughtonin peluuttamiseen sentterinä? Toki hän runkosarjassa oli laiturina huomattavasti parempi, mutta itse harkitsisin tässä kohtaa kolmosen keskelle. JvR ei ollut tässäkään pelissä suoranaisesti hyvä, mutta mieluumin pitäisin hänet kuin Grantin kokoonpanossa. Toki Grantin alivoimarooli hieman sotkee, mutta Laughton varmasti voisi pelata nuokin minuutit.

G-Coots-Jake
Farabee-Hayes-Konecny
JvR-Laughton-NAK
Raffl-Thompson-Pitlick

Back to basic. Näin kokeilisin itse.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
En muista, että Flyers olisi keväällä ennen pelien päättymistä näyttänyt näin hitaalta mitä nyt nähtiin kuplapleijareissa. Tai sitten Islesin ja Habsin pelityyli sai vaan jengin näyttämään siltä. Eipä tästäkään jäänyt lopulta käteen kuin hyvää kokemusta nuoriso-osastolle ja lisää playoff-pettymyksiä kapteenille. Onneksi meillä on tulevaisuus myös tolppien välissä kunnossa, ilman Hartia sarja olisi päättynyt varmaan jo vitospelissä Islesin hyväksi.

Jos nyt tuosta Voracekista kuitenkin päästäisiin joskus eroon.
 
En muista, että Flyers olisi keväällä ennen pelien päättymistä näyttänyt näin hitaalta mitä nyt nähtiin kuplapleijareissa. Tai sitten Islesin ja Habsin pelityyli sai vaan jengin näyttämään siltä. Eipä tästäkään jäänyt lopulta käteen kuin hyvää kokemusta nuoriso-osastolle ja lisää playoff-pettymyksiä kapteenille. Onneksi meillä on tulevaisuus myös tolppien välissä kunnossa, ilman Hartia sarja olisi päättynyt varmaan jo vitospelissä Islesin hyväksi.

Jos nyt tuosta Voracekista kuitenkin päästäisiin joskus eroon.

Oli kyllä hengetön Flyers nippu läpi playoffsien. Kiekollinen peli sakkasi ja oli liikaa mielestäni päätyyn heittoa huonoilla ajoituksilla.

Giroux, Voracek samassa paatissa eivätkö nouseet sille tasolle mille olisi tarvittu, jälleen kerran.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Pettymys. Pettymys. Pettymys. Ihan ok? No, ihan ok.

Pakko se on jälleen sanoa näin pudotuspelien päätyttyä, että jos jostain se jäi uupumaan, niin TOP6-pelaajien tuotannosta. Ennen kapteenia ja Jaakoppia nostaisin kuitenkin Travis Konecnyn isoimpana pettymyksenä esiin, sillä runkosarjassa pojan painettua lähes piste per peli tahdilla, olisi odottanut hiukan enemmän 16 pudotuspeliin kuin 0+7. Tuntui, että ei oikein saanut missään vaiheessa sitä omaa rakkikoira-itseään kentälle, vaan meni lauman jatkeena ja välillä soitteli suutaan kun vähän turhautti. Ei nyt liikaa negaa, sillä pitää samalla muistaa loser-mentaliteetin näkökulmasta, että nämä pudotuspelit olivat TK:lle ensimmäiset sellaiset, jossa pelejä tuli paljon ja rooli oli pisteidenteon kannalta ykkösnimi. Ensi kaudella odotukset vetää samanlainen runkosarja, miksei toki vähän parempikin, ja kevään peleihin samaa mutta volume 2.

Toinen murheenkryyni oli tietty James van Riemsdyk. Potentiaalia ratkaista pelejä ja tehdä duunia noilla käsillä, kropalla ja pelinkäsityksellä olisi, mutta lieneekö selkä suoristunut jo liikaa ja vauhdikkaammaksi JVR:n jalka tuskin on enää menossa. Niin harmi, sillä ajoittain runkosarjassa pelasi juuri niin kuin itse tältä odotan - PPG 0.6, miltei 30 maalin vauhdissa ja kaikki tämä enemmän secondary scoringistä kuin ykkösjuhdan roolista. Not bad, mutta nyt ensimmäistä kertaa, nähtyäni nämä kuplapelit JVR:ltä, pelottaa jo millainen JVR nähdään ensi kaudella, milloin se sitten alkaakaan. Pidän ukon lungista, mutta nöyrän oloisesta persoonallisuudesta ja ominaisuuksista mitä tuo kentälle, mutta sanat "salary dump" alkavat todennäköisesti ilmestymään internetsiin kun puhe on JVR:stä. Jos Patrick koskaan tervehtyisi, niin siinä olisi oiva sentteri pitämään JVR:ää vedenpinnan yläpuolella vielä sopimuksensa kestoksi, mutta niin, aika ison jossin varassa tämä.

Voracek sai lokaa niskaansa ihan liikaa suhteessa siihen, miten pelasi yksilönä. Joo, on ollut oma sylkykuppi tässä muutaman kauden ajan kiitos ylivoimahassailujen ja löysien pelien (+turhat idioottijäähyt ja käsien levittely), mutta nyt oli kaukana paskimmasta. Toivottavasti vetää sellaisen offseasonin treenin kautta, että olisi elämänsä kunnossa kun kausi 20-21 alkaa. Muuten voi herkästi lähteä vaakakuppi kääntymään takaisin sen sylkykupin puoleen.

Sitten Giroux. Eihän tämä enää tuon ikäisenä (32, pian 33, mikä usein unohdetaan) ole se kauden 11-12 first shift -paahtaja, mikä on aina ensimmäisenä mielessä. Viime kauden 85p ja sitä edelliskauden 102p eivät ole täällä ainakaan unohtuneet, mutta kyllä sitä perkele pitäisi kapteenilta vaan saada se 1-2 ratkasevaa maalia sisään silloin tällöin tavalla tai toisella, avaamaan jengin ketsuppipurkkeja hankalissa peleissä/sarjoissa. Nyt ei saatu kuin 1+7, eli 0.5PPG:llä meni nämä kuplapoffit. Giroux osaa toki muutakin, kuin tehdä pisteitä, jonka ansiosta arvostan kapteenin suorituksia näissä pudotuspeleissä, vaikka piippuun nyt tuloksen osalta jäikin. Ovechkinia raipattiin vuosia "ihan ok" tason annista pudotuspeleissä, tämän ollessa vieläpä selvästi enemmän maalinteko-osaston (maalintekijälaituri) pelaaja kuin G (pelinrakentajasentteri). Numerot toki ovat paperilla hyvän näkösiä (about 1 PPG, goal per game n. >0.5), mutta kyllähän Ovien C:tä tökittiin vuosia aina tuohon kevääseen 2018 asti, jonka jälkeen viimeisetkin epäilijät hiljenivät kun se Cuppi kohosi kohti kattoa. Ja mielestäni Ovechkin ei yksin tuota pokaalia tuonut Washingtoniin. Giroux'n ikkuna Flyersin kanssa hoitaa tämä homma on yhä auki, mutta ei kauaa mitä tulee Giroux'n mukana oloon, ellei sitten tyydy tekemään selkeästi halvempaa jatkosopimusta kun sen aika koittaa, jos koittaa.

Kapteenin sopimus päättyy 2022, ja itsellä on kova luotto, että AV:n valmennuksen johdolla, Hartin seistessä maalilla, Flyersin nuorten kehittyessä ja veteraanien pitäessä tasonsa, ja pienellä hiomisella, ollaan yhtä lähellä kannua ensi vuonna, kuin esimerkiksi Tampa Bay on tällä hetkellä, ja on ollut jo monen kauden ajan yksi Idän suosikeista viedä pytty. Ei tuotakaan rosteria vaan yhessä/kahessa kesässä rakennettu, että siinä mielessä Flyersin ikkuna on ja pysyy auki vielä hyvän tovin. Plus junnuja on tulossa jatkuvalla syötöllä. Frostilta on lupa odottaa pelien ja pisteiden valossa jo isompaa NHL-roolia ensi kaudella, Farabee on valmista kauraa show'n puolelle ja sitten on liuta muita prospekteja, joista monelta voi odottaa NHL-uraa, näin yltiöpositiivisella mindsetillä. Nyt vaan hevon vittuun kaikki kuplassa suorastaan alisuorittaneet thompsonit, muistetaan pitää Raffl ja NAK keinoilla millä hyvänsä ja bottom-6 alkaa olemaan valmis.

Siinäpä ne päällimmäiset. Kirjoittelut jäänyt foorumille vähiin, kun tulee käytettyä laiskasti vaan tuota Twitteriä nykyään. Hengessä ollaan silti päivittäin mukana ja juttuja tulee luettua siinä missä ennenkin. Kiitos kuitenkin teille palstatovereille jälleen yhdestä, tällä kertaa iloisemmasta Flyers-kaudesta. Uutta ketjua odotellessa @Eager :).
 

Shaguel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kyllähän ylivoima oli jälleen kerran playoffseissa aivan täyttä kuraa, 16 peliä ja 7,7% murhaava tehokkuus. Kuplapeleihin osallistuneista joukkueista ainoastaan kolmen pelin Rangers onnistui keräämään alhaisemman lukeman 7,1%. Ehkä tuo lukema kuvastaa juuri tuota kärkihevosten tehotonta suorittamista mutta Islandersin kaltaista tiivistä puolustamista harjoittavaa joukkuetta vastaan ei paljon päästä paikoille 5vs5 niin nuo ylivoimat olisi tärkeää pystyä hyödyntämään. No sama virsihän oli pari kautta sitten Washingtonia vastaan jolloin Jay Beagle ja kumppanit pitivät myös Phillyn ylivoimaa pilkkanaan.

Parempi joukkue meni ilman muuta jatkoon ja omasta mielestäni oli melkoinen ihmekin että Flyers sinnitteli 7 peliin asti tuolla pelillä mitä esittivät suurimman osan tästä sarjasta. Toisaalta jos asiaa miettii hieman laajemmalla perspektiivillä niin mikäli ennen kautta olisi sanottu että joukkue selviää voiton päähän konferenssifinaaleista niin olisi se kuulostanut hyvälle.
Esitykset erityisesti loppukauden aikana kuitenkin nostivat odotuksia ja putoaminen tässä vaiheessa on ainakin itselleni iso pettymys.

Hart ja Elliott tekivät sen mitä pystyivät ja ansaitsevat puhtaat paperit keväästä. Hart oli aika ajoin loistava ja miehellä on kyllä hieno tulevaisuus edessä. Puolustajat pelasivat mielestäni hyvin pois lukien Niskanen, jolta olisin odottanut paljon enemmän näissä karkeloissa. Hyökkäyksestä kärkipelaajat pettivät pahasti tehottomuudellaan niin kuin on moneen kertaan todettu. Girouxta ja Voracekkia on mollattu paljon mutta itselleni suurin pettymys oli Konecny. Odotin etukäteen että playoffsit sopisivat mainiosti Konecnylle mutta ei käyttänyt tulista rannelaukaustaan ja nopeita jalkojaan. Vedot kilpistyivät puolustajien mailoihin ja polvareihin, ei käyttänyt jalkojaan 1vs1 peleissä ja kun kiekko menetettiin niin selkä suoristui eikä alas päin luistelu kiinnostanut. UFA hyökkääjistä toivon jatkoa Pitlickille joka oli läpi sarjan työteliäs ja uhrautuva. Grantille ja Thompsonille kiitos ja hei.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Giroux´n kausi oli taas vaihteeksi aika tussu. Kylmästi voisi keskittyä kiekkoon niin kauan kun saa pelata vielä. Selvästi lapsensaanti hyydytti ukon menon.

Voracekin taso heilahtelee kausi tasolla 55-85 pisteen välillä ja kauden sisällä vielä enemmän. Mitä muuta tuollaiselta flegu-tshekiltä voi odottaakaan?

Sitten JVR. Noh, tuo soppari varmaan kertoo yhden syyn, miksi Hextall heivattiin ulos...

Couturier on oikeastaan ainoa näistä isoista hepoista, jolla taso pysyy vakaana ja korkeana kierroksesta toiseen. Nyt kolmatta kautta putkeen. Ennemmin maksaisin Couturierille Giroux/Voracek tason palkkaa, kun näille palkkakuninkaille itselleen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jättäisiköhän Flyers laajennusdraftissa Voracekin ja JvR:n suojaamatta? Sentään joku viisaus tuolla ollut ja näille ei ole annettu NMC:tä.

Sopimukset itsessään jo voivat toimia pahana pelotteena, ja voi keskittyä suojailemaan muita. Toisaalta jos taas Seattle toisen ottaa, niin olisi melkoinen helpotus.
 
Jättäisiköhän Flyers laajennusdraftissa Voracekin ja JvR:n suojaamatta? Sentään joku viisaus tuolla ollut ja näille ei ole annettu NMC:tä.

Sopimukset itsessään jo voivat toimia pahana pelotteena, ja voi keskittyä suojailemaan muita. Toisaalta jos taas Seattle toisen ottaa, niin olisi melkoinen helpotus.

Kaksi löysähköä ja ailahtelevaa peluria joista olisi enemmän kuin hyvä päästä eroon. Mutta mitä tilalle ?

Thompson ja Grant ehdottomasti kiertoon, joko omista tai muualta korvaajat.

Mitä mieltä täällä ollaan muuten Devilsien Miles Woodista, Columbuksen Josh Andersonista ja Canadiensin Max Domista?
Löytyisikö näistä RFA statuksen pelaajista mielle middle6 vahviketta? Kyllähän meiltä sellaista playoff henkeä puuttui tältä rundilta ja koko ryhmä olisi kaivannut pientä sytyttäjää ja omista sitä ei löytynyt. Mielestäni myös liikkuvuus on pidettävä hyvänä mutta kokoa lisättävä.

Meillä kuitenkin löytyy kauppatavaraa ennen vapaiden alkamista, JVR / Voracek / Laughton / Gostisphere muodossa.

Minnesota kaupittelee Matt Dumbaa, olisiko hänestä mahdollisesti Niskasen korvaajaa ? Iältään ja profiililtaan sopisi erittäin hyvin ensimmäiseen pariin Provyn kanssa.

Provy-"Dumba"
Sanheim-Myers

Olisi todella kova top4 vuosiksi eteenpäin.

EDIT:

Olisiko jollain heittää suorilta verrokkeja muiden jengien kolmannen parin kavereista vs Hägg-Braun pariin? Olisiko tuota osastoa mahdollista/järkevää yrittää parantaa? Vapaista olisi tarjolla ainakin Mark Borowieck, Joel Edmulson, Radko Gudas, Brendan Dillon ja rajoitetuista vapaista agenteista lähtö kuopissa ainakin Coloradon Nikita Zadorov.
 
Viimeksi muokattu:

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Meillä kuitenkin löytyy kauppatavaraa ennen vapaiden alkamista, JVR / Voracek / Laughton / Gostisphere muodossa.

Muuten kaikki lihoiksi paitsi Laughton. Omiin kirjoihin jäi plussan puolelle näissä poffeissa. Voracek olisi ekana lähdössä jos saisin päättää..Liian kallis suhteessa siihen mitä tuottaa. Jotta tämän lapun saa kaupattua niin pitää takuulla ottaa jotain ihan kuraa omalle kontolle taikka pidettää palkasta iso siivu.
 
Jättäisiköhän Flyers laajennusdraftissa Voracekin ja JvR:n suojaamatta? Sentään joku viisaus tuolla ollut ja näille ei ole annettu NMC:tä.

Sopimukset itsessään jo voivat toimia pahana pelotteena, ja voi keskittyä suojailemaan muita. Toisaalta jos taas Seattle toisen ottaa, niin olisi melkoinen helpotus.

Flyersin ongelmana alkaa olla enemmänkin se, että löytyy edes tarpeeksi suojattavaa. Noita ongelmasopimuksia löytyy niin hyökkäyksestä (mainitut JVR ja miksei myös Voracek) kuin puolustuksestakin (Gostisbehere).

Kun suojaa Hartin sekä puolustuksesta Provorovin, Sanheimin ja Myersin, niin hyökkäykseen jää vielä seitsemän suojauspaikkaa. Hayes ja Giroux (NMC:t molemmilla), Couturier ja Lindblom. Siinä on vasta neljä hyökkääjää. Laugton jos saa jatkosopimuksen, niin on sitten viides. Nolan Patrick varmaankin suojataan jos nyt ei koko ura ole paketissa. Sitten Voracek tai JVR saisi suojauksen, mutta etenkin Voracek voisi olla kiva porkkana Seattlelle. Jos siis Philly haluaa hänestä eroon helposti, niin voisi jättää vapaaksi. JVR tuskin Seattlelle kelpaakaan. Ja näin tulevana Kraken-fanina voisin kelpuuttaa Voracekin mentoroimaan uutta tulokasta ainakin pariksi vuodeksi.
 

Ralph

Jäsen
Hayes ja Giroux (NMC:t molemmilla), Couturier ja Lindblom. Siinä on vasta neljä hyökkääjää. Laugton jos saa jatkosopimuksen, niin on sitten viides. Nolan Patrick varmaankin suojataan jos nyt ei koko ura ole paketissa. Sitten Voracek tai JVR saisi suojauksen, mutta etenkin Voracek voisi olla kiva porkkana Seattlelle
Mutta nyt unohtui Konecny kokonaan. Siinä viides varma suojaus. Päälle Laughton ja Patrick, jolloin seitsemän tulee täyteen.

Farabeeta ei vissiin tarvitse suojata.
 
Mutta nyt unohtui Konecny kokonaan. Siinä viides varma suojaus. Päälle Laughton ja Patrick, jolloin seitsemän tulee täyteen.

Hah! Joo tosiaan. Äsken kun CapFriendlyn simulaattoria pyörittelin, niin Konecny oli merkittynä tottakai. Tuo Laughton sekoitti pasmat, sillä mies on UFA kesällä 2021 ja täten jää kyllä suojaamatta jos ei jatkoa tule. Eli kyllä, jos Laughton saa jatkon, niin Voracek ja JVR jäävät molemmat tarjolle.
 
Hah! Joo tosiaan. Äsken kun CapFriendlyn simulaattoria pyörittelin, niin Konecny oli merkittynä tottakai. Tuo Laughton sekoitti pasmat, sillä mies on UFA kesällä 2021 ja täten jää kyllä suojaamatta jos ei jatkoa tule. Eli kyllä, jos Laughton saa jatkon, niin Voracek ja JVR jäävät molemmat tarjolle.
Flyersin ongelmana alkaa olla enemmänkin se, että löytyy edes tarpeeksi suojattavaa. Noita ongelmasopimuksia löytyy niin hyökkäyksestä (mainitut JVR ja miksei myös Voracek) kuin puolustuksestakin (Gostisbehere).

Kun suojaa Hartin sekä puolustuksesta Provorovin, Sanheimin ja Myersin, niin hyökkäykseen jää vielä seitsemän suojauspaikkaa. Hayes ja Giroux (NMC:t molemmilla), Couturier ja Lindblom. Siinä on vasta neljä hyökkääjää. Laugton jos saa jatkosopimuksen, niin on sitten viides. Nolan Patrick varmaankin suojataan jos nyt ei koko ura ole paketissa. Sitten Voracek tai JVR saisi suojauksen, mutta etenkin Voracek voisi olla kiva porkkana Seattlelle. Jos siis Philly haluaa hänestä eroon helposti, niin voisi jättää vapaaksi. JVR tuskin Seattlelle kelpaakaan. Ja näin tulevana Kraken-fanina voisin kelpuuttaa Voracekin mentoroimaan uutta tulokasta ainakin pariksi vuodeksi.
Heitin ilmoille tuon Dumban hankinnan. Mitä jos suojattaisiinkin se 4+4?

Hayes
Giroux
Konecny
Couturier

Provorov
Myers
Sanheim
Dumba

Näin ollen tarjolla olisi Voracek, JVR, Ghost, Laughton, Lindbohm, Patrick. Joku heistä vaihtaa kuitenkin maisemaa ennen tilaisuutta ja en usko että Kraken lähtisi kokeilemaan onnean Patrickin kanssa.Riippuen Lindbohmin seuraavasta kaudesta toki, mutta tuosta voitaisiin yrittää tehdä kauppa jossa eivät ota Lindbohmia ja saavat varausvuoron.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hieno unelma toi Dumba, ei sen enempää. Flyers varaa vuorolla 23, ne jotka lupauksia seuranneet(Eager) heittäkää arviota ketä tolla numerolla saattaisi olla hyvä haku? Mavrik Bourque, Jake Neighbours, Tyson Foerster ?
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
Hieno unelma toi Dumba, ei sen enempää. Flyers varaa vuorolla 23, ne jotka lupauksia seuranneet(Eager) heittäkää arviota ketä tolla numerolla saattaisi olla hyvä haku? Mavrik Bourque, Jake Neighbours, Tyson Foerster ?
Jacob Perreault voisi olla oiva haku, jos olisi vapaana. Hyviä maali määriä heikossa joukkueessa OHL:ssä. Olisi sentteriksi, jos tuo patrickin mikreenisairaus on uran päättävä. Toivotaan parasta.

Toinen minkä itse nostan mielenkiinnolla Noel Gunler SHL:stä. Alemmissa kentissä ok tehot, mutta paljon potentiaalia nousta maalintekijäksi. Olisi mielenkiintoinen (JVR tai Voracekin korvaaja).

Toisaalta Justin Barron tai Hyvällä tuurilla Guhle voisivat olla pakkiprospecteiksi. Maalivahtia ei tarvita philyssä.
 
Jacob Perreault voisi olla oiva haku, jos olisi vapaana. Hyviä maali määriä heikossa joukkueessa OHL:ssä. Olisi sentteriksi, jos tuo patrickin mikreenisairaus on uran päättävä. Toivotaan parasta.

Toinen minkä itse nostan mielenkiinnolla Noel Gunler SHL:stä. Alemmissa kentissä ok tehot, mutta paljon potentiaalia nousta maalintekijäksi. Olisi mielenkiintoinen (JVR tai Voracekin korvaaja).

Toisaalta Justin Barron tai Hyvällä tuurilla Guhle voisivat olla pakkiprospecteiksi. Maalivahtia ei tarvita philyssä.

Mitä mieltä olet Ridley Greigistä?
 
Hieno unelma toi Dumba, ei sen enempää. Flyers varaa vuorolla 23, ne jotka lupauksia seuranneet(Eager) heittäkää arviota ketä tolla numerolla saattaisi olla hyvä haku? Mavrik Bourque, Jake Neighbours, Tyson Foerster ?

Ei sen enempää, tulkitsenko oikein että liian hyvä meille vai meillä ei riittäisi assetit Dumbaan ?
Olisikohan kuitenkin ehkä paras mahdollinen vaihtoehto Provyn kaveriksi tällä hetkellä ?
Ainut syy minkä itse keksin miehen hankkimisen esteeksi on tuo tuleva ED ja vaihtoehtoina olevat 4+4 tai 7+3, mutta siihenkin tarjosin jo ratkaisua.

Mikä mahtaa olla Minneston pyynti Dumbasta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös