Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 26.04.2018 klo 11.43.

 1. Saucer Jäsen

  Odotan todella innolla Hextallin ratkaisuja kesällä. Näen että Flyersilla on tällä hetkellä kaksi vaihtoehtoa joukkueen rakennuksessa:

  1. Jatketaan samaa maltillista linjaa. Joukkueessa löytyy laajalti lupaavia pelaajia sentteriksi (Patrick, Frost, Rubtsov), laitureiksi (Lindblom, Konecny, Allison), puolustukseen (Provorov, Sanheim, Myers) ja maalivahtiosastolle (Hart, Sandström, Lyon). Näiltä kaikilta pelaajilta voi odottaa tulevaisuudessa suurempaa roolia joukkueessa tai ainakin NHL-tasolle murtautumista. Lisäksi puolentoista kuukauden päästä Flyersilla saattaa olla myös kaksi arvokasta lupausta lisää. Joten aiotaanko katsoa lupausten potentiaali loppuun saakka vahvistamatta joukkuetta ulkopuolelta? Tämän vaihtoehdon suurin varjopuoli on Giroux’n ja Voracekin prime-vuosien totaalinen polttaminen ja menestyksen siirtäminen entisestään.

  2. Joukkueen selvä kohentaminen täsmävahvistuksilla. Flyersin viestiketjussa on satanut rankasti kritiikkiä Hakstollille, ja samalla kuitenkin puhe on ollut Simmondsin kauppaamisesta ja draftissa nousemisesta.
  Simmondsin kauppaaminen on perusteltua pelaajan uran suurimman sopimuksen lähestyessä, mutta onko Phillyllä varaa päästää Simmonds pois? Simmerin lähtö heikentäisi entisestään kapeaa hyökkäystä ja vaatisi kuitenkin suoran korvaajan hankkimista. Joukkueen sisältä ei nimittäin hetkeen tule löytymään korvaajaa. Mielipidekysymyksenä sitten olisiko Evander Kane tai James van Riemsdyk sopivampia pelaajia hinta- laatusuhteeltaan vai ei. Eikä näiden pelaajien hankkiminenkaan ole välttämättä mahdollista.
  Ainoa kauppa, missä näkisin Simmondsin käyttämisen vaihtoartikkelina järkeväksi, olisi oikeakätisen top-4 minuutteihin pystyvän puolustajan tai kolmanteen ketjuun vaativia minuutteja syövän sentterin hankkiminen. Tälläisten pelaajatyyppien hankkiminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin fantasiapeleissä enkä pidä Simmondsin vaihtoarvoa edes kauhean erityisenä loppujen lopuksi.
  Se kuitenkin Simmondsista. Juuri edellä mainitsemani puolustaja ja sentteri esiintyvät Flyersin suurimpina tarpeina. Laajempi laatu rosterissa toisi vähän enemmän hengitystilaa Giroux’lle ja kumppaneille. Kärkipelaajia ei täten tarvitsisi lahdata yhdestä huonosta pudotuspelisarjasta. Esimerkiksi Pens-Flyers sarjassa Kesselin saamattomuus ei joutunut niin kovaan syyniin Guentzelin hurjastellessa ja Malkinin ja Brassardin keskinkertaisuus yleiseen tasoon nähden ei haitannut joukkuetta niin paljoa kun Crosby pystyi johtamaan edestä (unohtamatta nelosketjun Sheahania, todella mainio pelaaja siihen rooliin).
  Pelaajatyypit, joita Flyers tarvitsee, ovat äärimmäisen arvokkaita, joten tässä kohtaa vaaditaan Hextallilta nöyryyttä luopua pickeistä ja joistain lupaavista pelaajista. Giroux ei ole kolmen vuoden päästä hart-kisassa mukana eikä Voracek surffailemalla pelaa ppg-runkosarjaa. Aika tikittää avainpelaajilla sekä Hakstol ansaitsee vihdoin joukkueen, jolla pystyy oikeasti pelaamaan voitosta.

  Saattaa olla että olen ketjua lukiessa sekoittanut vain eri nimimerkkien mielipiteitä keskenään, mutta tälläinen on yleiskuvani ja oma mielipiteeni. Tällä viestillä pyrin viemään keskustelua vähän kunnianhimoisempaan suuntaan, nimittäin Flyersilla on jatkossa muutakin jännitettävää kuin draftit!
  Mahtavaa että keskustelua on paljolti ja mielipiteitä kirjavasti.
   
 2. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Ihan allekirjoitettavaa pohdintaa @Saucer ilta. Esiinnostettuihin prospecteihin hyvin nopea ja lyhyt huomio. Isaac Ratcliffesta uskon omien havaintojen pohjalta olevan kovaksi peluriksi NHL:ään asti siinä missä taas German Rubsovin kohdalla näyttää olevan tyytyminen uutteraan alaketjulaiseen ja sentterin sijaan laiturina.

  Hexyhän oli Losin apulais-GM:nä kun lupaavasta nuoresta joukkueesta/rungosta tehtiin täsmäkaupoilla Stanley Cup voittaja, joten kaipa tuolta on mallia jäänyt ja samanlaista pöhinää voisi ajatella Flyersinkin kanssa nähtävän jossain vaiheessa kunhan vain tarkasti kartoittavat mihin ruutuihin tarvitaan täydennystä ulkopuolelta ja ketkä ovat ne ydinpalaset joista ei missään nimessä luovuta. Muutamahan näitä on jo löytynyt, mutta lisää nousuja yhä tarvitaan.

  Evander Kanea tai JVR:ää en kuitenkaan näe pelaajatyyppeinä, joiden varaan contenderia lähtisin rakentamaan. Ovat vähän turhan yksiulotteisia tapauksia ja tiettyjä peliäly rajoitteitakin löytyy, jotta hinta-laatusuhde täyttyisi nykyisessä neljän ketjun reagointilätkässä.

  Se on selvää, ettei Simmerin vaihtaminen prospect + varauspakettiin vie touhua kuin taaksepäin, vaan jotain nykyrosteriakin auttavaa pitää tulla takaisin ja mikäli tällaista ei löydy, niin kauppa jääkööt tekemättä. Pelkään kuitenkin Waynen parasta ennen päiväyksen tulevan ensimmäisenä vastaan näistä nykyisistä avainpalasista. Se pelityyli on vain niin kuluttava ja vahvuudet ovat puhtaammin fyysisessä lahjakkuudessa peliälyn sijaan, jolloin aika tekee tehokkaammin tehtävänsä, mitä vaikkapa Giroux'n tai Voracekin kanssa tullee käymään. Nämä kaksi pystynevät mukauttamaan pelaamistaan paremmin ikääntymisen mukana, vaikka se ihan paras terä tähän kolmenkympin havinoihin jäisikin.

  @Taison in listaamista nimistä Sandinista pidän paljon ja uskon ruotsalaisen menevän yllättävänkin korkealla. Harmi vain ettei ole kätisyydeltään right, jolle olisi suurempi tarve. Nostan vielä framille yhden uuden nimen lähinnä tuota jälkimmäistä firstiä ajatellen, Ty Dellandrea. Heikossa Flintissä ei päässyt säihkymään samalla tapaa, mitä moni muu ikätoveri kovemmissa nipuissa, mutta kaverilla on paljon rakastettavaa talenttia ja on ennenkaikkea esimerkillinen ja särmikäs johtaja isolla J:llä, jollaisia ei voi olla koskaan liikaa. Ideaalitilanteessa voisivat hieman pudottautua ylimääräistä 2nd/early 3rd rounderia vastaan ja napata herran ensimmäisen lopulla, mutta itselleni kaveri on 19th overallin väärti.
   
 3. Louis Jäsen

  Lainaus:
  Kun näin Phillyn menoa katselee ulkopuolelta, niin kyllä seuran kannattaisi vielä pysyä tuolla maltillisella linjalla ainakin 2-3 seuraavaa kautta. Ei siis mitään pickien treidaamisia joidenkin rental-pelaajien tai muiden tämä-palanen-viimeistelee-joukkueen-siirtoja ennen kauden alkua. Esimerkiksi New Jersey on sortunut tähän ansaan kun on lähtenyt treidaamaan pickejä näihin palasiin. Nyt täytyy vaan uskoa ja luottaa noihin omiin varauksiin. Nämä seuraavat varaustilaisuudet on tärkeitä.

  Joukkuetta katsellessa huomaa että niin Giroux että Voracek eivät ole pelaajia, joiden peli perustuisi nopeuteen, voimaan tai muuhun räjähtävyyteen. En usko että heidän tasonsa laskee dramaattisesti seuraavan parin kauden aikana. Toivoahan siinä on paljon mukana ettei näin kävisi, mutta joka tapauksessa nämä kaksi tuovat sitä tarvittavaa kokemusta muuten nuoreen ryhmään. Patrick, Frost ja Myers ovat pelaajia joiden aika luultavasti ei tule vielä ensi kaudella. Simmonds kannattaisi mielestäni siis treidata ja siten hankkia lisää palasia tulevaisuuteen. Voihan sitä aina myös mahdollisesti tehdä uuden sopimuksen UFA-Simmondsin kanssa kesällä 2019.

  Lisäksi onhan siellä Carter Hart isona lupauksena maalilla. Jos pre-season vaikka lähtee lupaavasti käyntiin, niin ei häntä kannata hätäillen vielä laittaa isoon rooliin isoon seuraan. Lisäksi tuota pakistoa pitää varmaan hieman vahvistaa Provorovin ja Gostisbeheren jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2018 klo 20.51
 4. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers