Philadelphia Flyers 2007-2008

  • 223 819
  • 856

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Boulericen ratkaisu oli kieltämättä varsin erikoinen. En tiedä sitten oliko Kesler tehnyt ottelussa jotain minkä takia piti poikkaria heittää nekkuun. Mutta tuossa tilanteessa kun peli oli jo noin selvä omille niin aika turha temppu. Hanskat ennemmin jäähän jos jotain pitää tehdä.

Pelikieltoa tulee ihan varmasti mutta kyllä nyt puhutaan alle 5 ottelun kiellosta. Toivottavasti tämä ei vaan päättänyt Boulericen uraa NHL:ssä. Tälläisiä temppuja ei todellakaan mieheltä kaivata.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Boulericen ratkaisu oli kieltämättä varsin erikoinen. En tiedä sitten oliko Kesler tehnyt ottelussa jotain minkä takia piti poikkaria heittää nekkuun. Mutta tuossa tilanteessa kun peli oli jo noin selvä omille niin aika turha temppu. Hanskat ennemmin jäähän jos jotain pitää tehdä.

Pelikieltoa tulee ihan varmasti mutta kyllä nyt puhutaan alle 5 ottelun kiellosta. Toivottavasti tämä ei vaan päättänyt Boulericen uraa NHL:ssä. Tälläisiä temppuja ei todellakaan mieheltä kaivata.

Kesler oli taklannut Jonesia ja Boulerice suuttui siitä. Tilanteessa oli hieman sellaista tappelunaloittamisen yritystä, mutta jotenkin Boulericelta jäätyi pää tuossa ja teki sitten noin pöljästi.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Täälläkään ei oo peliä nähtynä, mutta kun numerot on 2-8 niiin ei kai Flyers oo huonosti voinu pelata. Tästä on hyvä jatkaa.

Mitä tohon Jesseen tulee niin miehen kyllä tulis hoitaa hommansa ihan muulla tavalla kuin tollasilla Cheap Shoteilla. Olis nyt ottanu ihan normi fightin Keslerin kanssa, mutta että noin...no toivotaan että mies pikkasen viisastuis tästä. Ja temppu oli paljon rumempi kuin Downien niitti.

Eikun Riley kehiin!
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tänään tai viimeistään huomenna kuulemma ratkeaa Boulericen pelikiellon pituus. Itse toivon edelleen sitä 5 peliä mutta saattaa olla hyvin paljon enemmän. Huhut kertoo jopa pitemmästä kuin Downie sai omasta jutustaan.

Itse en pidä tätä esim niin pahana kuin Simon vs Hollweg tilannetta mutta Boulerice teki totaalisen väärin ja on vaarallista käyttää mailaa tuolla tavalla toisen vahingoittamiseen. Saapa nähdä mitä Buttman et kumppanit saavat aikaiseksi ja ihan hyvin voi tulla NHL liigan pisin pelikielto ja Boulericen ura loppuu NHL:ssä varmasti siihen. Harmi koska kyseessä on kova pelimies/hanskaaja.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Itse en pidä tätä esim niin pahana kuin Simon vs Hollweg tilannetta mutta Boulerice teki totaalisen väärin ja on vaarallista käyttää mailaa tuolla tavalla toisen vahingoittamiseen.

Samanlaiset mietteet tällä suunnalla. Simonin iskun katson itsekin rumemmaksi, se lyönti ei tullut vaistomaisesti.

Boulerice teki väärin, mutta silti uskon että tilanne oli vahinko, mailan ei pitänyt pään korkeudelle nousta..

Toivottavasti tästä ei kuitenkaan yhtä pitkää pelikieltoa tule, kuin Downielle. 5-10:n pelin panna on oma veikkaukseni.
 

Bully

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka suosikkijoukkueeni onkin Flyers, tuomitsen silti tuota raukkamaista tekoa. Videosta huomasi, miten kovaa Jesse iski mailallaan Keslerin naamaan:P
Mailahan katkesi..
On sitä paitsi ihan hyödytön tempaus ja täysin pelitilanteen ulkopuolella, mutta toisaaltahan näyttää vähän siltä että Jessellä ei ollut tarkoitus eliminoida Kesleriä, kun jäi seisomaan hölmistyneen näköisenä tempauksensa jälkeen (tai ehkäpä vaan uhosi wannabe-machona vieressä?).

Simonin teko on silti kauheampi kun se löi aivan tarkoituksella päin naamaa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Videosta huomasi, miten kovaa Jesse iski mailallaan Keslerin naamaan:P
Mailahan katkesi..
Itseasiassa maila ei katkea mutta isku on silti aika pirun kova. Katsotaan mitä penaltya on tulossa. En vaan ymmärrä miksei mies heittänyt hanskoja jäähän. Boulericen aikaisempi tempaus junnuissa onkin sitten Simon vs Hollweg loukkaa. Pesäpallolyönti suoraan naamaan.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Mahtava peli Flyersilta. Luongon vaihtoon saaminen on kova saavutus. Hyvältä näyttää kauden alku.

Boulerice saa tuosta aivopierustaan varmasti aika pitkän pelikiellon. Ja sietää kyllä saadakin, ei ollut mitään järkeä. Oli kyllä pahempi kuin Downien törttöily, joka oli enemmänki sellaista nuoren pelaajan ajattelemattomuutta, mutta tuo nyt oli niin tarkoituksellista vastustajan telomista, että selvä peli. OHL:ssä jo aikoinaan pistännyt yhden kaverin henkihieveriin, joten bye bye Boulerice.
 

Käräppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Calgary Flames
Keslerillä ja Boulericella oli ollut jo pientä vääntöä ennen tuota ikävää tapausta. Tekohan oli vielä vaarallisempi kuin tuo Simonin isku Hollwegia kohtaan, sillä Kesler ei kyllä tuota nähnyt yhtään, mutta Hollwegilla oli vähän aikaa jopa suojautua. Lähelle Simonin pelikiellon pituutta saattaa mennä Boulericen jäähy.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tekohan oli vielä vaarallisempi kuin tuo Simonin isku Hollwegia kohtaan, sillä Kesler ei kyllä tuota nähnyt yhtään, mutta Hollwegilla oli vähän aikaa jopa suojautua. Lähelle Simonin pelikiellon pituutta saattaa mennä Boulericen jäähy.
Pakko tarttua tähän viestiin. Hollweg ei kyllä todellakaan ehtinyt etes kissaa sanoa kun pesäpallolyönti nasahti nekkuun. Mutta siinä olet oikeassa että varmaan aika lähellä Simonin pelikiellonpituutta mennään.

http://www.youtube.com/watch?v=Ht6RyAI9370&mode=related&search=
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Joo ei! ei näin! Siinä meni uskoakseni vähintään 20 matsin ajaksi tämän hetkinen suosikkini (vastahakoisesti mutta kuitenkin) Flyerseistä! Ja kyllä se suoraan päähän yritti, älkää edes viittikö muuta väittää! KYllä sen näkee ihan selvästi! Ei noin hiljasella vauhdilla tosta paikasta vahingossa vedetä päähän jos olkapäähän tai muuhun yläruumiiseen tähdätään!
 
25 peliä sitten napsahti Boulericelle pelikieltoa. Kukahan sieltä tulee seuraavaksi kokeilemaan.

Niin tai kukahan Phillyn pelaajista sekoaa seuraavaksi? Heh.

Toisaalta odotettu tämä 25 matsia, toisaalta ei ollenkaan. Itse voin kyllä hyväksyä tämän rangaistuksen, sillä Jessellä pimeni ja pahasti. Veikkailin lyhyempää pelikieltoa johtuen siitä, ettei Keslerille käynyt kuinkaan, mutta hyvä näin. Onhan se todella perseestä, että tuomioita jaellaan seurausten mukaan (jota siis ei tässä tapauksessa onneksi tehty).
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Niin tai kukahan Phillyn pelaajista sekoaa seuraavaksi? Heh.

Itse veikkaan Sami Kapasta! :)

No löpinät sikseen, mielestäni "tuomio" meni aivan oikein. Ei poikittaista voi vain tuolla tavalla jaella kentällä.

Jotenkin kyllä ihmetytti tuon Downie hässäkän jälkeen, että vielä toinen Flyer ottaa pitkän pelikiellon jollain noin idioottimaisella tavalla.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
No joo ihan OK penaulti ja olihan, jotain tällaista odotettavissakin tästä todellisesta idiootin älynväläyksestä.

Nyt eikun Rileylle roolia vaan! Ei kai tässä muitakaan vaihtoehtoja oo sillä kyllä sitä puhdasta tappelijaakin vaan tarvitaan. GO Riley GO!
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Täysin tarkoituksen mukainen lyönti keskelle naamaa, Keslerillä ei voinut edes olla mitään aavistusta, että toisen maila kajahtaa yhtäkkiä pärstävärkkiin. Kyllä täysin oikea ratkaisu NHL:ltä. Ei tuollaisia hulluja tarvita päästää aikoihin kaukaloon. Jos mieli tekee lyödä toista, niin se tehdään rehdisti haastamalla tappeluun. Toisen telominen mailalla on yksi pahimmista asioista, mitä NHL:ssä valitettavasti välillä nähdään (Toki ymmärrettävää, kun jokainen joukkue pelaa 82 ottelua kaudessa Ü ). Mutta onneksi liiga osaa jollakin tavalla asiaa rajoittaa. Mieluiten tollaiset mielipuolet heitetään koko kauden lopuksi miettimään tekosiaan.

No tulipahan avauduttua :)
 

FalseLeader

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuossa. Kuten arvata saattaa niin löytyi tubesta ihan kirjoittamalla hakuun Boulerice.

25 peliä on mielestäni ihan ok. Vähemmän kuin 20 ei olisi tullut kysymykseenkään kun otetaan huomioon puheet Downien tuomiosta ja linjan pitävyydestä. Ruvetaan kolkuttelemaan jo sellaisia pelikieltolukuja että turha on ainakaan pidempää antaa (ellei sielä tapahdu jotain todella todella todella käsittämätöntä, josta pitäisi pistää heti kausi bänniä). Jos näistä sanktioista ei jotain opi niin sitten ei ole mitään tehtävissä.

Edit. Eka viesti Jatkikseen jo lähes perversioksi yltyneen monen vuoden sivuston selailun jälkeen. Hei kaikille!
 
Viimeksi muokattu:

Cordarone

Jäsen
Joo, ainakin ESPN:n kuvamateriaalin perusteella, jonka siis itse olen nähnyt, täysin oikea tuomio. Toki voidaan spekuloida olisiko 25 vai 30 pelin panna parempi, mutta oikeus tapahtui, yhtä kaikki. Olihan vaan vastenmielistä katseltavaa..Toivottavasti nämä tällaiset tempaukset olivat sitten tämän kauden osalta tässä..
 

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
No eivät nämä kuitenkaan vanhojen sikailuiden kanssa ole samalla tasolla, kun Bertuzzikin pelaa vielä liigassa ja sai vain 20 matsia vaikka temppu oli rumempi kuin McSorleylla ja miehen paikka olisi jossain aivan muualla kuin kaukalossa. Tuleekohan jatkossa sitten esim polvitaklauksesta jossa toisella jää kausi väliin, niin vaikkapa 50 peliä? Typerä temppu Boulericelta, mutta tämän linjan on sitten myöskin jatkuttava.
 

Gainer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura ja suomen maajoukkue
Aivan selvästi veti tahallaan päähän tuon. Kädet nousi rennosti aikasemmin ylös siis erittäin ylös. Mihin tuo poikkari oisi voinut olla muualle tähdätty kuin päähän?

Tuomio on oiva.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Täysin oikea tuomio ja kerrankin linjassa siihen nähden, mikä oli teko ja sen tahallisuusaste. Näistä juuri pitää tulla penaltia.

Taklauksissa mielestäni voitaisiin noudattaa vähän maltillisempaa linjaa, jos nyt ei ihan suoraan päähän tai laitaan taklata.

Maila ei ole tälläistä sikailua varten. Jos katsoitte, niin aika äkäisesti tuli dumari viemään kaveria pois tilanteesta, eli taisi tajua, että kohta alkaa rytisemään ja lujaa.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
No eivät nämä kuitenkaan vanhojen sikailuiden kanssa ole samalla tasolla, kun Bertuzzikin pelaa vielä liigassa ja sai vain 20 matsia vaikka temppu oli rumempi kuin McSorleylla ja miehen paikka olisi jossain aivan muualla kuin kaukalossa. Tuleekohan jatkossa sitten esim polvitaklauksesta jossa toisella jää kausi väliin, niin vaikkapa 50 peliä? Typerä temppu Boulericelta, mutta tämän linjan on sitten myöskin jatkuttava.

Tämä tuli itselleni mieleen. Bertuzzin pelikielto aikanaan oli täysi vitsi!!!! Silloin miehen tähtistatus oli varmaan suuressa osassa tuohon naurettavaan pelikieltoon. Miehen paikka ei mielestäni sen tempun jälkeen ole kaukalossa,McSorleykaan ei NHL:ssa enää lyöntinsä jälkeen pelannut..

Toivottavasti linja jatkuu jatkossakin samana kun se kerran nyt alkaa olla vakiintunut. Varmaan jonkun verran tässäkin tuomiossa vaikutti tuo Boulericen aiempi baseball leikki OHL:ssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös