Philadelphia Flyers 2007-2008

  • 223 857
  • 856

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Huhuja sieltä sun täältä (Tim Panaccio näistä ainakin tarinoi):

- Rathje lopettaa uransa huomenissa
- Dowdille ja Boulericelle ollaan vääntämässä sopimuksia

Vähemmän huhuna, enemmän melko varmana totuutena se, että Smithin ollessa kapteeni, varakapteeneiksi on valittu Gagne ja Richards. Richardsista varmaankin leivotaan seuraavaa kapteenia, kunhan Smith sitten joskus lähtee. Ainakin tällä hetkellä suunnitelmissa lienee kuitenkin tehdä jatkosopimus hänen kanssaan.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Huhuja sieltä sun täältä (Tim Panaccio näistä ainakin tarinoi):

- Rathje lopettaa uransa huomenissa
- Dowdille ja Boulericelle ollaan vääntämässä sopimuksia

Smithistä tuli kapteeni ja Dowd sai sopparin

Jason Smithistä tuli sitten virallisesti Flyersin kapteeni. Samassa uutisessa mainittiin myös, että Jim Dowd ja Jesse Boulerice saivat sopimuksen. Ja Gauthier pistettiin waiversiin. Saa nähdä, onko hänelle ottajia.
 
Viimeksi muokattu:

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
http://www.philly.com/philly/sports...hier__Kane__Potulny_assigned_to_Phantoms.html

Boyd Kane
Ryan Potulny
Stefan Ruzicka
Alexandre Picard
Denis Gauthier

koko lauma Phantomsiin. Gauthier läpäisi waiverit.

Nate Guenin ja Denis Tolpeko jatkavat joukkuesssa!!! Kumpikin pelannut hyvin, mutta kuitenkin tosi suuri yllätys, että juuri nämä jatkavat. Guenin nousut depth chartissa Picardin ja Gauthierin ohi?!

Tolpeko on hieman tuntemattomampi nimi. Moni on verrannut häntä Oleg Saprykiniin. Hyvä luistelija ja taitava, kuitenkin myös kohtuullinen omassa päässä. Välillä kun alkaa keittämään, saattaa jopa hanskat tippua. Vaikka onkin parina viime vuotena pelannut ihan hyvin sekä junnuissa, että AHL:ssä ja myös NHL-leireillä, en olisi uskonut hänen pääsevän NHL:ää pelaamaan. Olinpa taas onnellisen väärässsä.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Minkä ***tanan takia ne heitti Gauthierin Phantomsiin! Ei voi hyväksyy!

Liikaa palkkaa. Siksi sitä ei kukaan waiverseiltäkään ottanut.

Tässä on taas nähtävissä näitä uusia cap-ajan uutuuksia. Ennen ylihintaisiakin pelaajia saattoi kantaa joukkueessa, mutta nykyään ne on farmitettava. Guenin ei vaikuta olevan kovin paljoa Gauthieria jäljessä, tietyillä osa-aluilla jopa edellä, mutta palkka on alle puolet Gauthierin palkasta.

Puoleen hintaan re-entry waiverseilta joku Gauthierin varmaankin nappaisi.

Ja älä nyt siinä itke muutenkaan. "Nasty Nate" Guenin on kyllä juuri sitä laatua mistä te tappeluhullut pidätte.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ja älä nyt siinä itke muutenkaan. "Nasty Nate" Guenin on kyllä juuri sitä laatua mistä te tappeluhullut pidätte.

Juuri näin. Ei mikään sateentekijä hanskaajana muttei myöskään mikään kumoon puhallettavakaan, tuo mukavasti lisää leveyttä tälle osastolle. Hyvä homma että kaveri jäi vielä ylös. Toivottavasti saa myös vastuuta ja siten onnistumisia alle niin kyllä se siitä!
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Vähän juttua Flyers neloskentästä:

"Flyers fourth line will feature some fighting

By Rob Parent, rparent@delcotimes.com

VOORHEES, N.J. — The Flyers have a plan. That’s one positive improvement over where they were a year ago.

When they open the season Thursday night in Calgary, the Flyers will feature skill players on both offense and defense. But, along with that, comes a retro feel — a fourth line with a 38-year-old grinder for a center and a few guys with him who can goon it up.

First though, the Flyers will have to hope that Joffrey Lupul, one of their new skill forwards, is healthy enough to start the season.

Lupul has been out with a left wrist injury, but after a second examination Tuesday, he said he’ll try to play with it in the opener.

Presuming Lupul can go, he’ll be on a second line with Jeff Carter and another newbie winger, Scott Hartnell.

With R.J. Umberger on the trip, but probably unable to play until next week due to a broken finger, the Flyers will go with Phantoms promotee Denis Tolpeko, a 22-year-old Moscow native.

But, it’s that goofy, goon-y fourth line that everybody should have their eye on.

It will feature Jim Dowd, 38, with physical winger Jesse Boulerice, a former Flyer and Carolina Hurricane.

Both had been in training camp on try-outs and took advantage of the opportunity.

They’ll be joined by Phantoms grad Riley Cote and Ben Eager, two guys who usually enjoy fighting when needed.

Flyers G.M. Paul Holmgren was able to bring Dowd and Boulerice into the mix by waiving Denis Gauthier, who cleared waivers Tuesday and seems to be headed to Phantomville."
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Parkerin laittamassa artikkelissa noita mahdollisia ketjuja käytiinkin jo hieman läpi. Ainoa asia mistä olen eri mieltä on Hartnell. Hän on pelasi koko harjoitusleirin ajan Mike Richardsin kentässä, joten uskoisin pelaavan jatkossakin siellä.

Ensiyönä kauden avauksesta Upshall on varmasti poissa, varmaankin myös Umberger. Lupul saattaa pelata, samoin kuin Jones. Jos Lupul ja Jones pelaa, ketjuiksi voisi rakentaa vaikkapa tällaista:

Gagne-Briere-Knuble
Hartnell-Richards-Kapanen
Tolpeko-Carter-Lupul
Eager-Dowd-Boulerice

Timonen-Smith
Coburn-Hatcher
Kukkonen-Jones

Biron
Niittymäki

23 miehen rosterissa vielä lisäksi Cote ja Guenin varalla, sekä Downie istumassa kieltoa. Jos Lupul on poissa, korvataan hänet Eagerilla ja Cote nousee neloseen. Jos Jones on poissa, korvataan Gueninnilla. Guenin saattaa tosin pelata vaikka Jones olisi kunnossa.

Selkeä kolmoskenttä puuttuu, vaikka Richardsin kenttä ehkä sinnepäin kääntyykin. Kuitenkin Richardsin ja Carterin kentät ovat ennemminkin 2A ja 2B. Osittain siksi, että Carterin pelit eivät ole kulkeneet ja siis Richardsilta on pakko odottaa tehoja.

Ylivoimassa on kiinnostavaa kuka pelaa pakkina. Timonen on aika selkeä, mutta kuka muu? Varmaankin joku tai jotkut hyökkääjistäkin pääsevät yrittämään viivalle. Kapanen on ollut sielä ennenkin, mutta viime kaudella se ei oikein sujunut, kädet ovat jäätyneet vanhetessa. Harjoitusleirillä Upshallia peluutettiin sielä ja taitaa paikka olla tuttu myös Brierelle ja Richardsille.

Mutta kun olisi sielä hyvä olla joku pakkikin. Jones on kiekollinen, joten ehkä hänet sinne päästetään. Hatcher tai Kukkonen maalin eteen? Entäs Smith, laukoo kuulemma kohtuullisesti, mutta mitenkäs muuten? Ja onhan siellä Coburnkin...

AV:lle sen sijaan on enemmänkin tunkua. Varmoja ovat Richards, Smith, Hatcher ja hyvin todennäköisesti myös Dowd.
 

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
Viimeisessä Rangers harkkapelissä ykkösylivoimalla toisena pakkina pelasi ainakin Richards ja hyvinhän se siinä pelissä toimi. Richards toi kiekkoa myös pääasiassa alueelle jonka jälkeen "valui" viivalle.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Gagne-Briere-Knuble
Hartnell-Richards-Kapanen
Tolpeko-Carter-Lupul
Eager-Dowd-Boulerice

Timonen-Smith
Coburn-Hatcher
Kukkonen-Jones

Biron
Niittymäki

Kyllä minä pystyn elämään tämän kanssa! :D Joutuu ehkä muutaman ottamaan huomen illalla kun nauttii kauden ensimmäisestä väännöstä!
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Ei voi muuta kuin ihailla teidän ykköstä. Alle 10min pelattu ja 0-2.

---

Saitte sitten niukan 3-2 voiton Flamesista. Knuble 1+1, Briere 2+0 ja Gagne 0+2 eli ykkösketju aika hyvässä vireessä.

Muutamia havaintoja pelistä:
- varsinkin ensimmäisessä erässä todella paljon kiekonmenetyksiä Flamesilla - Flyersin hyvää karvausta
- Hatcher ei ollut muuttunut yhtään - tuskin muutosta odotettiinkaan
- Biron pelasi hyvän ottelun
- Godard voitti Boulericen tappelussa
 
Viimeksi muokattu:
Flyersin kauden avaus

Itse katsoin flyers-flames pelistä pelin lopun ja Brieren tyylikkään voittomaalin ennätin näkemään. Brier pääsi vastakkain Kipperin kanssa, joka oli syvällä maalissaan ja Daniel pisti kiekon varmasti ylänurkkaan. Oli tietysti flyersille tärkeää saada voitto heti kauden avauspeliin, kun viime kausi meni niin totaallisesti penkin alle. Se että Flyers toipui Flamesien tasoihin noususta ja teki voittomaalin vajaa pari minuuttia ennen ottelun loppua oli joukkueen kannalta varmastikin henkisesti tärkeä sytyke kauden alkuun. Paperilla joukkue ei ole parhaasta päästä, mutta täytyy ottaa huomioon, että joukkueessa on koko NHL:n kallein pelaaja Daniel Briere sekä kallein puolustaja Kimmo Timonen. He antavat joukkueelle valtavan lisän ja uskon, että Flyers pystyy taistelemaan voitosta tosissaan tällä kaudella illasta toiseen. Puolustus on minulle varsin suuri arvoitus ja Timosen tulo joukkuueen takalinjoille oli kaikki kaikessa. Maalivahtiosastolla Biron on ykkösvahti, mutta Niittymäki on myös kovanluokan veskari, joten maalivahtiosastolla ei pitäisi tulla suurempia ongelmia. Hyökkäyksen suurimmat tähdet tietysti Brier ja Gagne ja laajuutta tältä osastola muutenkin löytyy mielestäni riittävästi, kun joukkueessa on mukana myös Knublen ja Lupulin tasoisia hyökkääjiä. Oma mielipiteeni on, että Flyers tällä tiimillä kyllä selviytyy pleijareihin.
 

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
Itse katselin ekat 30 minsaa pelistä ja hyvältähän tuo ylivoima näytti. Pientä paniikkia välillä omassa päässä, mutta niin oli vastustajallakin. Boulerice oli kyllä huono tappelussa, antoi toisen repiä paidasta kumoon, varsinaisia nyrkiniskuja ei hirveästi jaeltu.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joo ihan mukava ja ennen kaikkea henkisesti tärkeä voitto heti ekasta pelistä. Eli tästä on hyvä jatkaa. Ykkönen ja yv näytti olevan ihan iskussa. Mitä Jesseen tulee niin mies oli kyllä aika huono sillä Godard (yksi omista suosikki fightereista) vei miestä kuin litran mittaa vaikkei mitään hirmuiskuja jaettukkaan johtuen Jessen aika varhaisesta pyllähtämisestä. Toki Godard on omasta mielestäni sitä top-5 kamaa mutta silti pitäsi Jessen pystyä parempaan. No pääasia toki että edes ottaa niitä matseja.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hyvä, tärkeä voitto.

Viime kaudelle erityisesti tökkinyt puolustuspeli kulki hyvin. Se kokoajan vaivannut panikointi ja epäjärjestelmällisyys on saatu kitkettyä pois, hyvää työtä Stevensiltä tällä saralla. Vieläkin kuitenkin kävi silmään tuo hitaus kiekkoon omalla alueella. Melkein aina oli Flamesin pelaaja kiinni irtokiekossa ja Flyersit vain roikkuivat perässä.

Pelaajista voi kehua erityisesti Briereä, joka sai aina ollesaan jäällä jotain tapahtumaan ja myös Richardsia, jolta hyvä tasapainoinen esitys. Kapanen pelasi puolustussuuntaan todella hyvin, mutta viimeistelemään siitä ei enää ole. Myös Lupul yllätti, pelasi aggressiivisimmin ja kovemmalla tunteella kuin olisin uskonut. Nyt alkoi näkymään miksi tästä kaverista on niin paljon hypetetty.

Hyvä esitys myös ensikertalaiselta Denis Tolpekolta. Pakeista ihastutti Kukkosen taisteleminen. YV:llä Jones-Coburn -pari oli toimiva ratkaisu.

Ja sitten on tietenkin Biron, joka teki muutaman erinomaisen pelastuksen.

Haukkuja saavat ainakin Carter ja Hartnell. Hartnell oli todella näkymätön oikeastaan koko ottelussa. Carter sen sijaan tuntui koko ajan vain mokailevan ja menettävän kiekon, ei näin Jeff, ei. Gagnelta olisi myös odottanut vähän enemmän yritystä.

Boulerice on turha. Cote esiin.

Haukuista huolimatta tästä on hyvä jatkaa. Ykkönen ja Richardsit saivat heti homman kulkemaan, eikä nelonenkaan ollut huono. Carter kun vielä saa homman toimimaan, niin hyvältä näyttää.

Let's Go Flyers. Lauantaina kaatuu Joni ja Oilers.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Just pääsin katsomasta NASN koostetta ja kyllä se voitto sieltä irtos! Ja tosiaan niikuin muutkin täällä ovat maininneet, niin kyllä Brier erottui hyvin edukseen! Ja Bironkin oli positiivinen yllätys!

Neloskenttäkin oli hyvä, aina kun sitä näkyi! Se että Godard otti voiton Boulericestä oli tietysti ikävää, mutta ei se hänestä turhaa tee (sori Hyttynen)! Kaiken kaikkiaan oli hyvä avaus!
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Joo-o, turpiin tuli Edmontonilta 5-3. Joukkue kuitenkin pelasi sinänsä hyvin, tuosta on pienellä kehittämisellä hyvä jatkaa.

Smithiä taisi vanha kotiyleisö pelottaa, kun näytti sen verran pahasti puristavan mailaa. Eipä oikein hänellä tällä kertaa kulkenut.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jatkoaikakin tietää kertoa Flyersin hankkineen Rory Fitzpatrickin. Luultavasti 6-7 pakin rooliin, toivottavasti 7:ksi. Jones jatkaisi 6:sena, on pelannut kumminkin ihan hyvin, varsinkin yv:llä. Guenin todennäköisesti joutuu farmiin.

Fitzpatrick on kärsinyt jonkin asteen loukkaantumisesta harjoitusleiriltä saakka, joten ei ole välttämättä ihan heti vielä pelikunnossa. Kuntoutuskierros Phantomsissa saattaa olla mahdollinen ennen NHL-pelejä.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Hieno juttu, että Rory saa taas mahdollisuuden. Pidin miehen viime kaudesta, enkä ollut suinkaan ainoa Canucks-fani. Viime kauden perusteella Fitzpatrick on mielestäni vähintään hyvä seiskapakki ja arvokas pelaaja henkisellä puolella. Olisin toivonut hänen jatkavan meillä, mutta toimistolla päätettiin hankkia fyysisempi syvyyspakki ja antaa tilaa nuorille puolustajille.
 

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
Hatcherin voisi pistää waiverin kautta farmiin, noh eipä niin tehdä, mutta pahaa tekee katsoa sitä kävelemistä jäällä :) Jones kanssa ollut aika ulkona ekoissa peleissä, noh ensi kaudeksi vapautuu mukavasti salary cappiin tilaa Hatcherin sopimuksen umpeutuessa, toivottavasti vaan sitä ei uusita tai maksimissaan minimipalkalla ja kahdensuunnan.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Hohhoo, Vancouverissa on kyllä aina mukava käydä, mutta 8-2 on kuitenkin melkoista nannaa, viime kauden kauhujen jäljiltä. Hyvin on lähtenyt homma käyntiin.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Flyers TUHOSI Canucksit ja ajoi Luongon pois maalista. 8-2 voitto oli kyllä parasta hoitoa mitä tuohon edelliseen Edmonton-tappioon voi tulla.

Nyt kaikki kentät saivat tehtyä maaleja ja kaikinpuolin yritys oli koko ajan kova. Tällaista lisää!

Richards 2+2 +4
Briere 1+2
Gagne 1+1
Lupul 1+1
Umberger 1+1
Jones 0+2
Timonen 0+2

Ylivoima toimi. Alivoima toimi (vaikka kaksi menikin sisään). Jopa Hatcher oli +:lla (+2) :p

edit: niin no joo no, Boulerice taisi hankkia itselleen pelikieltoa...
 
Viimeksi muokattu:

Vulak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks. Portland Pirates ja HIFK
Flyers TUHOSI Canucksit ja ajoi Luongon pois maalista. 8-2 voitto oli kyllä parasta hoitoa mitä tuohon edelliseen Edmonton-tappioon voi tulla.

Nyt kaikki kentät saivat tehtyä maaleja ja kaikinpuolin yritys oli koko ajan kova. Tällaista lisää!

Richards 2+2 +4
Briere 1+2
Gagne 1+1
Lupul 1+1
Umberger 1+1
Jones 0+2
Timonen 0+2

Ylivoima toimi. Alivoima toimi (vaikka kaksi menikin sisään). Jopa Hatcher oli +:lla (+2) :p

edit: niin no joo no, Boulerice taisi hankkia itselleen pelikieltoa...


http://scores.espn.go.com/nhl/recap?gameId=271010022

Mielestäni rumempi temppu mitä Downien taklaus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös