Petulle kenkää

  • 449 479
  • 1 323

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Edellinen Matikainen veti talouden, seuraava pelin kuralle. On ne vekkuleita nämä HIFK:n kotimatikaiset. Sovitaanko, että jos ei kerran enää palkata koirannimisiä pelaajia, ei palkata enää matikaisia johtamaan mitään ja hankkiudutaan nykyisistäkin eroon asap, eikös vaan, jookos, ihan tosi ja per heti!
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Jos fanit ja sponsorit halutaan pitää tyytyväisinä niin tänään ilmoitetaan että koko valmennusjohto on vapaa etsimään uutta työnantajaa.

ps. MISTER X sulla on hienot suosikkijoukkueet.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Jos fanit ja sponsorit halutaan pitää tyytyväisinä niin tänään ilmoitetaan että koko valmennusjohto on vapaa etsimään uutta työnantajaa.

ps. MISTER X sulla on hienot suosikkijoukkueet.

Sittenhän teitä kahta yhdistää joka keväinen menestymättömyys :) Oli ihan pakko kuitata, sorry siitä.

Kaikille palstaveljille erittäin hyvää kesälomaa, ensi kaudella taas sitten enemmän jutustelua.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Vaikka vituttaa aivan saatanasti tällainen sulaminen keväällä, niin en silti olisi kenkimässä Matikaista tunnepitoisesti tällä hetkellä yhtään mihinkään. En halua mitään Penan aikaista valmentajarulettikulttuuria takaisin tänne, vaan edelleenkin sanon, että pitkäjänteisyydessä kytee menestyksen siemen. Tämän todisti jo KJ:n ajat; 1. kautensa oli katastrofi villikorttikierroksen TPS-tappioineen, samoin seuraavallakin kaudellaan joukkue esiintyi täysin munattomasti pudotuspeleissä HPK:ta vastaan. KJ:ta oltiin heivaamassa hiuksista vittuun molempien kausiensa jälkeen, mutta onneksi näin ei tehny, sillä todennäköisesti muutoin ei oltaisi juhlittu viime kaudella mestaruuttakaan.

Niin ja krediittiä täytyy antaa tästä sarjasta myös Jokereille, aivan käsittämättömän hieno suoritus.
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Petu varmasti jatkaa, tuskin mitään epäselvyyttä siitä. Hauskempaa toki olisi ollut jos Pentti olisi hänet jo kenginnyt ja itse seissyt aitiossa tänään. Mutta se aika lienee onneksi ohi.

Mutta kun kerran Petu itseään niin rehellisenä lätkäjätkänä mainostaa, niin toivottavasti löytyy nyt munaa tulla kannattajien eteen kertomaan miksi meni niin kuin meni ja mitä tästä ensi kaudeksi opittiin. Perjantai taitaa yllättäen olla vapautunut kalenterissa, niin vaikka silloin sopisi.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Karmea tulos ja karmealla tavalla- epäonnistumisen ja räikeän alisuorittamisen hetkellä jonkun on kannettava vastuu ja tässä kohtaa valmentajan asema on pohdittava tarkkaan. Voiko HIFK olla ensi vuonna uskottava, jos jatketaan samalla valmennuksella ja saadaanko hyväksyttävä ja kattava selitys sille, mikä meni vikaan. Syyksi ei riitä, että Jokerit oli parempi vaan halutaan vastaus sille, miksi oma tekeminen hajosi ja mitä joukkueen sisällä tapahtui viimeisen parin viikon aikana?

Tämä ei ollut opettelukausi vaan Jalonen oli tehnyt asiat unelmapestiinsä saapuvalle valmentajalle valmiiksi.

Muistuu elävästi mieleen Jalosen sanat 15.12.2008 Matikaiselle: " Se on parempi, ettei kätellä nyt. Olet kasvanut isommaksi kuin olet". Oliskohan tossa lauseessa ollut kauaskantoinen viisaus kätkettynä?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Petun Blues hävisi HIFK:lle viime keväänä 4 peliä maalein 17-8 ja nyt Petun HIFK hävisi Jokereille 4 peliä maalein 11-4. 0-8 ottelut ja maalierolla 12-28. Petun porukat häviävät pelin 1,50-3,50 ei tekevät itse 1-2 maalia ja päästävät 3-4. Tuolla tekemisellä kyllä häviää jokaisen pelin, kuten on hävinnyt Petri Matikaisen valmentamat joukkueet kevään 2011 finaalissa ja nyt 2012 playoffeissa. Viime kauden 4 finaalipelissä Blues teki muuten 1 maalin tasakentällisin (Luttinen) ja loput ylivoimalla ja/tai ilman maalivahtia, joten tämä Petun joukkueen hyytyminen tasakentällisin nähtiin jo keväällä 2011, kun Blues pelasi finaalit.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Tätä ei voi selittää mitenkään. IFK:n koko SM-liigahistorian surkein playoffsuoritus. 0 maalia tasakentällisin 4 ottelussa. Joukkueella jossa on SM-liigan kallein pelaajamateriaali.

Voiko tämän enempää enää flopata?

Veskaria ja puolustusta on näillä tilastoilla aivan turha syyttää. IFK:n suurimpia ongelmia oli täysin väärin koottu hyökkäys. Taitavia mikkihiirineppailijoita oli liiaksi asti, mutta fyysisyyttä ei nimeksikään. Maskimiehet ja likaisen työn tekijät puuttuivat kokonaan (Liivik poislukien). Rajamäki olisi ansainnut enemmän peliaikaa tuossa munattomien surffailijoiden joukossa.

IFK on järjestelmällisesti pyrkinyt parin viime vuoden aikana kaikista isokokoisista hyökkääjistä eroon ja hankkinut Pesosen ja Redenbachin tapaisia mikkihiiriä tilalle. Eli joukkue näytti aivan toiselta, kuin IFK on perinteisesti totuttu näkemään. IFK ei ole ollut 20 vuoteen keskipainoltaan yhtä köykäinen, kuin tänä vuonna.

IFK:ssa pitää palata perusasioiden äärelle, ja hankkia sellaista pelaajamateriaalia, millä voi pelata perinteistä IFK-kiekkoa.
 

Sakkoliha

Jäsen
Mihin Westerlund muuten on menossa - KHL:ään? Siinä meille olisi hyvä valmentaja viimeistään vuoden kuluttua. Jos sopimusta ei ole, niin tekisin Harkimot ja onhan Westerlundilla ja IFK:lla yhteinen menestyksellinen historia.

Westerlund taitaa palata Virumäelle. Muutenkin toivon, etten joudu IFK:n peleissä katselemaan tuota trappia ja puolustuspään sumppua. Oli tulos mikä tahansa, niin näen mieluummin viihdyttävää lätkää kuin tuota sumputtamista IFK:n matseissa. Paskasyöjälle pitäisi hankkia 2.koutsiksi joku taktinen osaaja, eli hän hoitaisi taktisen puolen, kuten Marjamäki Bluesissa.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tällä hetkellä tuntuu juuri siltä: Petu persekarvoista vittuun. Ja miksei tuntuisi myöhemminkin? Ihan vitunmoinen, Matikaismainen farssi tämä sarja! Joko sielä toimistolla opitaan, että MATIKAINEN ei kuulu tähän seuraan?! Ja tiedetään, ettei Jalonenkaan onnistunut heti. Ei mitään hevonvitun merkitystä. Matikainen ei ole Jalonen. Ei pitäisi voida puhua edes samassa lauseessa.
Pari pointtia tästä tämän kevään HIFK:sta:

1. Pelikirja/suunnitelma: Nykyajan jääkiekossa menestyvillä joukkueilla on oma pelikirja sekä identiteetti. Tuskin kukaan pystyy tätä Petun HIFK:sta löytämään. Ei ainakaan sellaista, jota tuolla joukkueella pitää pelata. Viime kaudella kaikki puhuivat valmentajasta pelaajiin ja faneihin "meidän jutusta". Tänä keväänä ei. Ei ollut mitään meidän juttua. Jumalauta.Petu mä häpeän. Mä häpeän.

2. Tervaiset jalat. Tiedostan, että tämä on osittaista illuusiota johtuen kohasta yksi. Joukkue näytti silti jotenkin erikoisen hitaalta. Jaloissa oli tervaa ja paskaa yksinkertaisesti niin paljon, ettei pelaajat päässeet kovempaa. Miten HIFK on harjoitellut kauden mittaan? Kuntopiikki on aivan vituillaan, valmennus päävastuussa tästäkin. Anteeksiantamattomia juttuja!


Oli oikeastaan hyvä, ettei HIFK parista paikastaan huolimatta saanut 5v5 pelissä maaliakaan. Ehkä siellä toimistollakin tajutaan missä vika on, kun kuitenkin tuollaisella pelaajamateriaalilla operoidaan.

Petulle kenkää. Ei ollut mukava tavata.
 
Viimeksi muokattu:

rroni18

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, jalkapallo ja muu huippu-urheilu
Paskan eräpäivä oli aikavälillä: 15.3 - 22.3.

Paskat poffsit. Runkosarjan loppu ei lohduta nyt yhtään.
 
Viimeksi muokattu:

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Toimistolle terveisiä: Ei enää yhtään Matikaista tähän seuraan, kiitos. Oli se sitten (Sir)Pentti, Petri tai vittu vaikka Boris niin ei. Ihan sama mitkä meriitit on ja vaikka kuin halukas olisi tulemaan, ei.


Ja paskassa istuva Petu voi viedä sen muunkin valmennusporukan mennessään, kiitos.
 

Krisu-74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Petu lähde nyt vittuun please!!!

Paskan eräpäivä oli aikavälillä: 15.3 - 22.3.

Joo tää saatanan paskansyöjä voidaan heittää liehuletistä niin pitkälle kun pippurikasvaa.. Kiitos kun kävit mutta ei kiitos jatkossa.. Kukaan Matikainen ei saa tulla lähelläkkään Nordista enään ikinä :)
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Kyllä täytyy näin naapurinakin ihmetellä Matikaisen osaamista- tai pikemminkin osaamattomuutta. Ei pelitapaa, ei minkäänlaista ideaa peluutuksessa. MG av-tappaja num 1, mutta 5-3 yv:ssä istuu penkillä! HIFK oli silmiinpistävän hengetön!

Väärä valmentaja teille. Ei tuollaista materiaalia voi valmentaa koutsi, joka ei osaa yhtäkään kuviota, ja jonka ainoa taktiikka on kiekko päätyyn. Tosin eipä niitä laadukkaita valmentajia pahemmin markkinoilla ole vapaana, itselle tule ainakaan mieleen..

Sen verran täytyy todeta kuitenkin, että viimekauden joukkue oli myös paremmin rakennettu. Tosin joukkue syttyi silloin juuri hyvän hyökkäyspelaamisen kautta. Tämän kauden joukkueen playoff esiintymisen voi kiteyttää Janne Pesoseen. Uskoisin, että kovin moni teistä ei häntä halua nordiksella nähdä ensikaudella.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Vaadin päitä vadille! Jos ei täysin epäonnistunutta PSää potkita vittuun, niin ainakin valmennustiimiä pitää rukata uuteen uskoon! Valmennustiimi, joka ei keksi koko ottelusarjassa, miten haastetaan vastustaja, joka lähti sarjaan altavastaajana, on todella heikko.

Samma här! Jonkun täytyy lähteä. Joko valmennus tai UTJ, tai jopa molemmat. Pakka uusiksi vaan. Tällaista MUNATONTA, MAUTONTA ja VÄRITÖNTÄ HIFK;ta ei kukaan halua nähdä! Mutta mikään ei tule muuttumaan. Valmennus jatkaa, UTJ jatkaa. Vastuuta ei kanna kukaan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta mikään ei tule muuttumaan. Valmennus jatkaa, UTJ jatkaa. Vastuuta ei kanna kukaan.
No joo, miten sen nyt ottaa. Vastuutahan voi kantaa muutenkin kuin ottamalla joko itse hatkat tai antamalla kenkää kaikille.

Vastuulliset esiin ja peilin edustan kautta pöydän ääreen käymään avoimesti läpi kaikki se paska, mikä meni pieleen ja johti siihen että naapuri pellehattu päässään raiskasi meidät ns. avoimesti päivänvalossa. Siinä voi syyllisiä sitten osoitella aikansa, niitä löytyy varmasti niin toimistolta, valmennuksesta kuin ennenkaikkea pelaajistostakin.

Petulle en edelleenkään halua monoa perseelle tämänkään nöyryyttävän loppukauden jälkeen. Se vaan mielestäni pitää nostaa esiin, että nykykokoonpanollakaan jatkaminenhan ei suinkaan ole vastuun pakoilua kunhan vaadittavat toimenpiteet, jälkipyykit ja johtopäätökset kuitenkin tehdään ja touhua työnnetään rakentavasti eteenpäin kohti paljon menestyksekkäämpää ensi kautta.

Hieman pidempi aika tarvitaan sille, että voidaan ns. lopullisesti tuhoontuomita miehen eväät IFK:ssa syödyiksi. Nyt ne ovat aikalailla jyrsitty mutta eväsboksissa voi vielä jotain olla ensi kaudellekin.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Petun Blues hävisi HIFK:lle viime keväänä 4 peliä maalein 17-8 ja nyt Petun HIFK hävisi Jokereille 4 peliä maalein 11-4. 0-8 ottelut ja maalierolla 12-28. Petun porukat häviävät pelin 1,50-3,50 ei tekevät itse 1-2 maalia ja päästävät 3-4. Tuolla tekemisellä kyllä häviää jokaisen pelin, kuten on hävinnyt Petri Matikaisen valmentamat joukkueet kevään 2011 finaalissa ja nyt 2012 playoffeissa. Viime kauden 4 finaalipelissä Blues teki muuten 1 maalin tasakentällisin (Luttinen) ja loput ylivoimalla ja/tai ilman maalivahtia, joten tämä Petun joukkueen hyytyminen tasakentällisin nähtiin jo keväällä 2011, kun Blues pelasi finaalit.
Ihmettelen aika lujasti, miten Petun Blues pelasi vuosi sitten finaaleissa, kun Petun joukkueet häviävät sarjat 4-0 eivätkä edes tee maaleja. Tiedän kyllä, että fanin muisti on lyhyt ja valikoiva, mutta tämä menee jo klassikoihin.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Samma här! Jonkun täytyy lähteä. Joko valmennus tai UTJ, tai jopa molemmat. Pakka uusiksi vaan. Tällaista MUNATONTA, MAUTONTA ja VÄRITÖNTÄ HIFK;ta ei kukaan halua nähdä! Mutta mikään ei tule muuttumaan. Valmennus jatkaa, UTJ jatkaa. Vastuuta ei kanna kukaan.

No UTJ ei todellakaan. Vaikka vituttaa niin kannattaa nyt pitää joku järki kädessä, tässä ollaan vetämässä matto Nybondakselta joka antoi Matikaiselle tarpeelliset pelimerkit mestaruuten. Ainoa vaihtoehto olisi valmennusjohdon erottaminen, mutta sillä hävitään seuraavakin kausi.

EDIT: sen myönnän, että IFK on ollut yhtä taktisesti köyhä viimeksi isä Baxterin aikana, mutta jos Matikainen haluaa vielä pysyä kartalla niin täytyy todella alkaa miettimään sitä taktiikka puoltakin.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ainoa vaihtoehto olisi valmennusjohdon erottaminen, mutta sillä hävitään seuraavakin kausi.
Seuraava kausi nyt ei hääviltä näytä muutenkaan. Aika moni runkopelaaja lähtee varmasti (joitakin tulee ikävä, toisia ei) ja oven pitäisi käydä myös sisäänpäin. Pelkät junnut ei riitä. Siitä sitten Bad Lieutenant pääsee rakentamaan näköistään joukkuetta. Veikkaan, että siitä tulee aika ruma. Ainakin sellainen määrä puhdasta taitoa joukkueesta poistuu, että sitä ei samanlaisella taidolla korvata. On siis tehtävä jotain muuta. Niitä koohottavia kolmoskentän laitureita on tulossa, veikkaan, ja jokunen kankea pakki. Senttereitä ei uskalla edes ajatella.

Ensi kausi siis on joka tapauksessa rakentamista. Mestaruuskaudella kaikki natsasi, tämä meni vähän siinä vanavedessä mutta ei kuitenkaan. Nyt palikat on pakko vaihtaa ja sotkea uudelleen. Olisiko se järkevää tehdä kakkaa haukkaavan komennossa vai jonkun muun, en tiedä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ihmettelen aika lujasti, miten Petun Blues pelasi vuosi sitten finaaleissa, kun Petun joukkueet häviävät sarjat 4-0 eivätkä edes tee maaleja. Tiedän kyllä, että fanin muisti on lyhyt ja valikoiva, mutta tämä menee jo klassikoihin.

Onko siinä joku fakta väärin, Korjaa, jos on. Pointti on se kuinka Petun valmentaman joukkueen kausi päättyi 2011 ja 2012, ei se, kuinka tilanteeseen päästiin.

Jos kirjoitetaan nyt aamulla erikseen siitä kuinka päästiin, niin HIFK sijoittui hienosti kolmanneksi runkosarjassa kolmanneksi kaudella 2011-12 ja Blues nousi hienosti finaalisarjaan sääleistä saakka ja saavutii hopeamitalit keväällä 2011. Kirjoitin kolikon kääntöpuolesta faktoja, nyt kolikon toisesta puolesta lisää. Mistä sinä kirjoitit oman tekstisi. Onttoa kuminaa kuuluu rummustasi, ei muuta, mutta kukin tyylillään.
 

Snaibeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vastuutahan voi kantaa muutenkin kuin ottamalla joko itse hatkat tai antamalla kenkää kaikille.

Nimenomaan näin. Täällähän nyt tietenkin vaaditaan Petulle kenkää ja palaamista toisen Matikaisen aikakauteen. Koskaan ei kesällä tiedä, miten ensi syksynä pelataan. Onneksi kukaan ei ole vielä syyttänyt huonoa kuntoajoitusta.

Jokerit pelasi helkkarin hyvin; päävastuun kantaa Petu siitä, ettei avaimia pelitapaan löytynyt. Mutta kyllä vastuuta pitää ottaa myös pelaajistossa: hieno kapteenimme ei pystynyt tällä kaudella joukkuetta vaikeissa paikoissa kantamaan. Granlundin kevättä taas kuvaa puolestaan sarjan toisen pelin epäonnistunut rankkari. Ei näin totaaliseen tappioon kukaan yhtä syntipukkia löydä, vaikka lyöminen hyvältä tuntuukin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Niin, sydän sanoo edelleen, että Petulle kenkää, mutta järki, että jatkakoon, koska runkosrjassa sijoituttiin kuitenkin hienosti kolmanneksi. Työ on vielä kesken, vaikka osa Johannesta sanoo edelleen, että "ei tästä koskaan mitään tule Petun kanssa". Kenkää heti ja nyt, mutta olisi se aika järjetön teko, kun Matikainen valmentaa vasta kaudella 12-13 itsensä näköistä HIFK:n joukkuetta, ainakin oletan niin.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Niin, sydän sanoo edelleen, että Petulle kenkää, mutta järki, että jatkakoon, koska runkosrjassa sijoituttiin kuitenkin hienosti kolmanneksi. Työ on vielä kesken, vaikka osa Johannesta sanoo edelleen, että "ei tästä koskaan mitään tule Petun kanssa". Kenkää heti ja nyt, mutta olisi se aika järjetön teko, kun Matikainen valmentaa vasta akudella 12-13 itsensä näköistä HIFK:n joukkuetta, ainakin oletan niin.
Niin, vaadittinhan Jalosellekin kenkää pitkään, ja osin ihan syystä. Tekeekö Matikainen Jaloset, sehän tässä kiinnostaa. Voi olla että ei tee. Ja haluaako kukaan Matikaisen valmentavan itsensä näköistä joukkuetta IFK:n paidoissa? Miltä Matikaisen näköinen joukkue näyttää?
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Petun tulevaisuudesta olin ennen pleijareita sitä mieltä, ettei kenkää missään nimessä, vaikka narreille hävittäisiinkin. Tätä mieltä olen lähtökohtaisesti edelleenkin. Häpeällistä esitystä ei voida kuitenkaan jättää huomioimatta erityisesti, kun suurin ongelma näytti olevan surkeassa pelitavassa, jota Petu ei pystynyt tai halunnut sarjan edetessä päivittämään.

Ottaisin IFK:n hallituksessa koko valmennustiimin vakavaan puhutteluun ja vaatisin uskottavaa selitystä tapahtuneesta nöyryytyksestä sekä pelillistä selvitystä siitä, miten hra Matikainen aikoo nousta suosta. Jos annettava selvitys on uskottava, antaisin syksyn aikaa näyttää pelin kehittyneen. Syksy antanee jo osviittaa siitä, tuleeko yhteistyö hra Matikaisen kanssa koskaan tuottamaan hedelmää.

Häpeä Petu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös