Petteri Nummelinin paluu!

  • 425 141
  • 1 154

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Päivän Hesarissa haastateltiin Petua:

Helsingin Sanomat 07.11.2012 kirjoitti:
Hän nautti täysin rinnoin pienestä vierailustaan kasvattajaseuransa väreissä. Viikonlopun maajoukkuekiireiden jälkeen "Petu" jäisi mieluusti kotikulmille, TPS on edelleen hänelle ykkösvaihtoehto, vaikka mitään ratkaisuja ei ole tehty. "Toivottavasti pelaan täällä. Otin kyllä sellaisen mailanipun mukaan, ettei sen takia tarvitse lähteä minnekkään", Nummelin sanoo.

Eihän tuossa nyt erota oikein, että onko kyseessä vain haastattelijan omaa spekulointia vai mitä, kun sanotaan, että jäisi mieluusti kotikulmille.

Mutta tuo suora lainaus Nummelinilta kuulostaa kyllä herkulliselta.

Toki vielä enemmän kuin jatkoa Lock-outin ajan, toivon varsinaista paluuta ensi kaudelle.
 

Jepu

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC/HC TPS
Mites tuo Petun sopparitilanne? Muistanko ihan ketulleen kun muistikuva olisi että miehellä on sopimus vielä ensi kaudesta..?
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Mites tuo Petun sopparitilanne? Muistanko ihan ketulleen kun muistikuva olisi että miehellä on sopimus vielä ensi kaudesta..?

Miehen sopimus Luganon kanssa loppuu tähän kauteen.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt saisi olla Vuori ja rahakirstun päälläistuja hereillä ja aloittaa kunnon neuvottelut. Tässä meille varma kiekollinen ykköspakki muutamaksi kaudeksi eteenpäin (ja sen jälkeen valmennukseen pakkeja ohjaamaan ;) ) joka antaa kaikkensa ja vieläpä haluaa täällä pelata ja toimii esimerkkinä muille..

Hattu päästä Petulle, todellinen mustavalkosydän.. :)
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Kaippa se on sillä tavalla, että Petulla alkaa olla jo sen verran pesämunaa kerättynä, että uskaltaa Tepsiinkin takasin tulla. Olisi varmaan Turussa enemmänkin pelannut, ellei palkkataso tuolla Sveitsissä olisi ihan eri planeetalta. Pelitahtikin harvempi. Sinänsä rohkeaa puhetta kaverilta, kun palkan maksaa kuitenkin Lugano tällä hetkellä.

Hienoa kuulla, että Suomessa joukkue olisi vain ja ainoastaan TPS
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ruotsi pelin jälkeisessä haastattelussa kertoili jotain tyyliin:

"lentoliput on varattuna, mutta toivottavasti niitä ei tarvitse käyttää"..
 
Suosikkijoukkue
TPS
nummelin sanoi haastattelussa myös, että ei tiedä missä joukkueessa seuraavan ottelunsa pelaa ja toivoi että se olisi tiistaina turussa. Peukut pystyyn että näin myös kävisi..
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Wtf?

Mikä tämä Petun homma oikein on? Heitteleekö mies vaan lämpimikseen näitä kommentteja vai onko tosiaan tulossa?
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nummelinin neuvottelut pitkällä – tuliko tieto jo kännykkään?

- Neuvotteluita on käyty ja ne ovat pitkällä, mutta lopullista sinettiä ei vielä ole tullut. Voi olla, että kännykässä lukee jo että ”jää sinne.”'

Kyllähän tässä saa alkaa jo varovaisen toiveikkaasti odottelemaan vahvistusta sille, että Petu Turussa pelaisi jatkossa.

On kyllä uskomattoman viihdyttävä pelaaja ja lisäksi on todella mielenkiintoista myös lukea noita miehen haastatteluja, ei todellakaan sitä pelkkää normi lätkäjargonia. Yllättävän avoimesti on tilanteestaan puhunut viime aikoina ja kaikesta näkee, että halu Tepsissä pelaamiseen on valtava.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
En ole katsellut mitään maajoukkueiden kokoonpanoja mutta olisko voitu sopia jo Petun tänne tullessa että jos maaottelutauosta selvitään ilman loukkaantumisia Luganon kannalta mies jäisi tänne. Ihan omaa mutua.. yllättävän avoimesti mies kantaansa kyllä julki tuo ja sekös sopii meille.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kyllähän tässä koko ajan ennen tuota EHT-turnausta oli sellainen varovainen toive, että jos se Petu nyt voisi jäädä Turkuun nyt kun kerran turnaus HK Areenalla pelataankin, niin naiivilta kuin se kuulostaakin. No, nyt Petun juttelut ovat jo pitkään olleet sen suuntaista, että #3 voisi Tepsiin jäädäkin, mikäli Luganon tilanne sen vain sallii. Miehellä on iso mustavalkoinen TPS-sydän ja sen kaikista kommenteista pystyy aistimaan.

Kyllähän Petu toisi jälleen lisää vaarallisuutta tuohon ylivoimaan sekä muutenkin järkeä tuohon kiekolliseen pelaamiseen etenkin omista lähdettäessä. Petu osaa myös kiekonhallinnallaan rytmittää peliä hienosti ja tietää milloin kannattaa lähteä vauhdilla ja milloin vähän peesata. Numppa, jää Tepsiin!
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
...yllättävän avoimesti mies kantaansa kyllä julki tuo ja sekös sopii meille.

Lähes nelikymppisenä on turha istua penkillä, kyllä mies sen itsekin tietää ja viestittää sitä koko ajan. Jos Lugano mielensä näistä kommenteista pahoittaa, niin mitä siitä voisi seurata? Pahimmillaan se, että vetävät herneet nenään ja istuttavat katsomossa loppukauden, mutta toivottavasti ovat sen verran ymmärtäväisiä, että päästävät kaverin kehiin jossain, ja mieluusti Turussa. Jos tuo lockout päättyy, niin onhan se Luganonkin etu että reservissä on äijiä pelituntuman kanssa...

Koskee muuten myös TPS:ää, miksei nuo tällä hetkellä kokoonpanon ulkopuolelle jäävät löydä pelipaikkaa mistään?
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Onko kellään mitään tietoa nyt, että missä mies tällä hetkellä on ? Vaikka kyllä se tieto tänne varmaa äkkiä tulisi jos olisi jotain kerrottavaa. Petulla oli täksi päiväksi lentoliput Sveitsiin, mutta ei missää mediassa tai muissakaan tietolähteissä ole mainittu, että onko herra käyttänyt liput vai vielä Suomessa ?

- Neuvotteluita on käyty ja ne ovat pitkällä, mutta lopullista sinettiä ei vielä ole tullut. Voi olla, että kännykässä lukee jo että ”jää sinne.”

Tämä siis Ilta-Sanomista eilen, mutta tosiaan luulisi lehdistön olevan hereillä asian suhteen.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jumalauta miten mukava uutinen! Jo tässä on pari vuorokautta tuota odotettu. Onkohan siinä taas pykälä että Lugano saa kutsua miehen takaisin? Toivottavasti ei!
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Onkohan siinä taas pykälä että Lugano saa kutsua miehen takaisin?

"Luganolla on nytkin oikeus kutsua puolustajansa takaisin Sveitsiin." -MTV3.

Eli samanlainen diili kuin viimeksikin. Toivottavasti ei jää taas yhden ottelun mittaiseksi. Onhan tällaista legendaa ilo seurata omassa suosikkijoukkueessa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti ehtii jonkun pelin pelaamaan ennen kuin Lugano haluaa miehen takaisin. Taas. Minkäs teet, sopimus on Luganoon, vaikka kyllä mun mielestä Petusta ja miehen jutuista paistaa halu jäädä Palloseuraan pysyvästi. Mutta tuo on varmaankin vain minun, fanin näkökulmasta asian laita. Joka tapauksessa Legenda, #3 is back! Kiitos Petu, kiitos Lugano, kiitos TPS!
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mites Lugano nyt pärjää kun menettivät vakiokatsojan? Katsojakeskiarvohan siitä laskee! Hieno uutinen, tosi hieno uutinen. Lauantaina Helsingissä samaan aikaan Koivu, Korpikoski ja Nummelin... Perkele siitä tulee mahtava reissu!
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Kyllä tuosta triosta kiinnostuu jo muiden paikkakuntien katsojatkin. Kuopiossa eräs tuttavani odottaa innoissaan Kalpa-TPS -matsia juurikin TPS:n kuuman kolmikon takia/ansiosta. Ja onko tuo ihmekään.

Tiistaita odotellessa itsellä sitten...
 

Naavaparta

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers
Mahtava uutinen! Tämä piristi mukavasti tätäkin maanantaita, näytä niille Petu! Lauantaina HIFK-TPS peliä katsomaan, antakaa näitten NHL-vahvistusten nyt siihen asti pelata, kiitos.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Olishan se vähän ironista, jos Tappara-peli jäisi taas ainoaksi. Milloinkahan on seuraava Tappara-matsi? Jos oletetaan, että Numppa pelaa vain Tapparaa vastaan tällä kaudella...

Ei vaan, mahtava homma TPS:n kannalta ja hyvä homma kotoisen Liigan kannalta.

Tosin eka peli on vasta huomenna, joten peruspessimistinä....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös