Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Petteri Nokelaisen paluu SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana 3156155, 28.07.2015 klo 14.10.

 1. Artyukhin Jäsen

  SaiPa Facebookissa: Petteri harjoittelee koko ajan, ja tilannetta arvioidaan luonnollisesti päivittäin.
   
 2. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Rau-McIntyre-Jokinen on ollut niin kuumana viime peleissä, että Nokelaiselle pitänee raivata paikka kakkosketjusta. Venäläinen tai Strömberg voisi siirtyä Kohon ketjun laidalle, ja jos Nokelainen halutaan sentteriksi niin Järvinen voinee loikata laidalle?
   
 3. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Järvinen tippuu koloseksi tai neloseksi ja hämis pois kokoonpanosta. Noksu kakkosen keskelle ja riippuen mihin Järvinen laitetaan, menee Koho vapaaseen ketjuun: joko 3. tai 4. sentteriksi. Järvinen ei ole tällä kaudella hirveästi vakuuttanut, vaikka pisteitä tullut ihan ok. Tasaisuutta tarvitaan. Hämäläisen ongelma taasen ollut se, kun kädet ja vauhti ei riitä. Näin itse näkisin. Luultavasti toteutuu vain märissä unissani.
   
 4. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt kun pisteitä tulee muutenkin, niin voidaan edetä rauhassa. Mutta hyvä olisi pelituntumaa saada Nokelaiselle tulevia vaikeita hetkiä ajatellen, joten voisi ihan hyvin aloittaa nelosen laidalla.
   
 5. Cornelius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Itse olen jäsen juicen kanssa samoilla ajatuksilla. Peli kulkee ja pisteitä tulee, ykkönen toimii helvetin hyvin ja kakkonen antanut kohtuullista taustatukea. Jos nämä otteet jatkuvat, niin en lähtisi ainakaan heti sotkemaan ketjuja. Luultavasti selkäoperaation jälkeen ei olla heti edes siinä iskussa että pelikunto kestäisi kärkikenttien minuutit.
  Nelosesta hiljalleen ylöspäin. Nokelainen on kuitenkin pelaajana sellainen, että hoituu se nelosen rikkovampi rooli. On hyvä puolustuspäähän ja erittäin vahva kulmissa. Olis pirun kova nelosketjukin sen jälkeen. Hiljalleen peliminuutteja ylöspäin erikoistilanteiden kanssa.
  Mielummin varovaisesti pelituntumaa ylöspäin ja keväällä rautaisessa kunnossa kuin että heti saadaan jotain pikkuvaivaa ja puolikuntoisena raahustetaan kevät.
   
 6. Artyukhin Jäsen

  Huomenna Iiro Harjula haastattelee taas Noksua, saa nähdä minkälaista kommenttia tulee. Luulen Petterin pelaavan kolmen viikon sisään.
   
 7. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nokelaisen kommentit: Kuntoutus sujuu, mutta pelikuntoon pääseminen kestää vielä "viikkoja".
   
 8. Altec Jäsen

  Lainaus:
  "Muutamia viikkoja". Siinä on ero.
   
 9. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  joo, nää on näitä perus "viikkoja". Hyvä jos kerkee pleijareihin :D
   
 10. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
 11. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 12. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  Eipä ehkä mitään, mutta ajatuksena onkin jakaa se täällä, niin löytyy helpommin. Joitain saattaa kiinnostaa.
   
 13. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olihan tässä jutussa tilannetta selvennetty. Petteri on treenannut 4-5 viikkoa, josta 2-3 viikkoa "kunnollista" treeniä. Luisteltu on, mutta kontaktia ei ole vielä otettu. Yhteisharjoituksista pois vielä muutaman viikon.

  Tästä voisi tehdä johtopäätöksen, että hyvässä tapauksessa Petteri voisi ehtiä pelaamaan muutaman pelin jo 10.3.2016 päättyvän runkosarjan lopulla. Ja jos tulee takapakkia, niin sitten aikataulu venyy.

  Salaliittoteoreetikko voisi myös noteerata sen, että ensi kauden päävalmentaja Santanen on ollut vahvasti mukana Petterin kuntouttamisessa. Tämän kauden näytöillä Petterin ei varmaan kannata lähteä hakemaan rahakasta diiliä maailmalta, mutta ehjä kausi 2016-17 SaiPassa voisi muuttaa tilanteen.
   
 14. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Katsotaan nyt miten Noksun loppukausi sujuu. Periaatteessa itse voisin antaa ensi kaudelle vielä mahdollisuuden, vaikka onhan nuo riskit nyt aivan helvetillsiet. Kunnossa ollessaan on kyllä aivan hemmetin kova vahvistus.
   
 15. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  ...niin, ei sitä varmasti ole hirveän mukavaa maksaa koko kauden palkkaa, jos pelaa sen 10 peliä. Tuskin Noksu kuitenkaan mailapalkalla pelaa tätäkään kautta.
  Tärkein minusta tässä tilanteessa on, ettei ainakaan tule puolikuntoisena pelaamaan. Mieluummin viikkoa myöhempään kuin viikkoa aikaisemmin.

  OT:Muistan aikoinaan, kun se huonompi Koskiranta tuli takaisin joukkoihin polvivamman takia, niin kaverin luistelukin oli kuin pahimman rapajuopon katkokävelyä. Tero olisi voinut silloin vielä muutaman viikon treenata, mutta oli meidän ykkösentteri, niin tuntui olevan kiire kentälle.
   
 16. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän sen vähän arvasi ettei tammikuussa vielä Nokelaista nähdä kaukalossa. Nyt näyttää ettei helmikuussakaan. Harmi.
   
 17. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Niinpä. Sitä paremmalla syyllä toivottavasti uusi (kovantason) hyökkääjä saadaan seuraan helmikuun aikana, jotta tärkeitä pelejä ajatellen joukkueessa olisi kaksi ihan huipputason hyökkäysketjua.
   
 18. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Lainaus:
  Sen vuoksi on olemassa vakuutukset.
   
 19. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  Hiukan kyseenalaistan tämän.
  Lueppa muiden ketjuista, esimerkiksi Ässien Ryan taisi olla suht surullisen kuuloinen case. Eiköhän tämä herra Lee kanssa saanut normipalkkaa saikullaan meiltä.
  Se vakuutus on vissiin ihan h***eti kallis.
  Tämä ihan mutuilua ja täältä luettua tekstiä.
   
 20. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  En tarkoittanut kritisoida sinua, vaan artikkelin kirjoittajaa. Mielestäni on säälittävää kirjoitella uutisia aiheista, jotka ovat jo yleisessä tiedossa (lähtien perjantaista, jolloin Nokelainen oli saman konsernin firman televisiohaastattelussa kertomassa samat latteudet). Todellinen klikkihuorausotsikko vielä kaiken lisäksi.

  Mielestäni kaikki osoittimet ovat siinä suunnassa, että Nokelainen vetää seuraavat luistimenpiirrot vasta aivan runkosarjan lopussa.
   
 21. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Veikkaan, että Nokelaisen kohdalla vakuutus olisi varmaankin aivan tajuttoman kallis.
   
 22. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Itsellä on jotenkin sellainen kutina että Nokelaisen loukkaantumishistorian tietäen sopimus on mallia pohja+ottelubonus+pistebonus.
   
 23. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Olettaisin, että Nokelainen ja hänen agenttinsa tiedostaa kyllä asiat ja kun historia on vankasti sitä mitä on, niin ihan minkälaisia tahansa sopimuksia ei voi solmia ja täysin omilla ehdoilla. Sikäli tuo Trimmerin näkemus voisi ihan hyvin olla lähellä totuutta. Nokelainen alkaa olla siinä vaiheessa uransa kanssa, että joutuu tulemaan aika paljon vastaan sopimuksissa. Mikä lienee yksi syy, miksi mies SaiPaan palasi... Ottajia ja mahdollisuuksia ei nyt välttämättä ole ihan niin huimasti enää.
   
 24. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Herätetäänpäs vähän keskustelua Noksustakin. Onko muilla palstalla olijoilla tietoa siitä, onko miehestä enää kaukaloon hyppäämään. Viime kausi tai siis kuluva kausihan häneltä jäi kokonaan välistä. Viime keväänä hän taisi olla joukkueen treeneissä, mutta ei sitten kuitenkaan playoffeissa pelannut.

  Onko lyhyt ura nyt lopullisesti ohi? Harmittaa vietävästi jos on, sillä hänhän olisi vasta nyt siinä pelaajan parhaissa vuosissa.

  #2011 nevöföget.
   
 25. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Muuta en tiedä mutta olen kuullut, että Nokelainen on harjoitellut aina välillä Ketterän kanssa. Minuakin kiinnostaisi tietää mitkä ovat miehen jatkosuunnitelmat.