Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Petteri Nokelaisen paluu SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana 3156155, 28.07.2015 klo 14.10.

 1. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Aivan mahtavaa! Mikäli kestää ehjänä on todella iso palanen joukkueeseen.

  Tervetuloa.
   
 2. No Look Pass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vieläkin lämpimät muistot Petteristä kaudelta 10-11. Loistava pelaaja! Toivottavasti pysyy kasassa.
   
 3. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mainio hankinta Lappeenrantaan. Toivottavasti tämä paluumuuttaja pysyy teillä loukkaantumishistoriasta huolimatta paremmin kasassa kuin Voutilainen pysyi meillä. Terveenä ollessaan todella tärkeä osa SaiPan tulevaa joukkuetta ja yksi Liigan mielenkiintoisimmista uusvanhoista pelaajista.
   
 4. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Kyllähän Noksu osaa vieläkin maaleja tehdä, viime kaudella Torpedossa joukkuekavereiden Jarkko Immosen ja Sakari Salmisen tahtiin maaleja. Sääli vain, että niitä pelejä on ollut viime vuosina niin vähän..

  Kädet ristiin että kestää kunnossa. Kiva lopetella omaa kesälomaa tällaisiin uutisiin, sillä onhan Nokelaisessa särmää ja tehoja samassa paketissa. Linkitetään tähän vielä Youtubesta koostevideo:

  https://www.youtube.com/watch?v=oa24fjaQRTg
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2015 klo 15.20
 5. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Onnittelut Lappeenrantaan!
  Hienoa, että löytyy tämän tason pelimiehiä, joilla on halua tulla edistämään Suomalaista jääkiekkoilua, Venäläisen sijaan. Nokelainen nostaa kummasti Saipan kiinnostavuutta ensi kaudella. Toivottavasti tämä näkyy katsojatilastoissa myös Lappeenrannassa.
   
 6. Aamuetana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Hmmm. Nokelainen tehnyt parhaalla kaudellaan 15 maalia kymmenen vuotta sitten. Toki ollut loukkaantumisia uran aikana, mutta onkohan siltikään kovin realistista odottaa 20 maalia?
   
 7. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Lainaus:
  Nokelainen teki nuo 15 maaliaan SaiPan ykkösketjussa 18-vuotiaana. Tuon jälkeen on pelannut pääosin NHL:ssä, jossa rooli on ollut kaikkea muuta, kuin tulosyksikön maalintekijä. Esimerkiksi Bostonissa Noksu pelasi kovanyrkkien Shawn Thorntonin ja Jeremy Reichin välissä nelosketjussa ja Bostonin media nimesi ketjun leikkisästi nimellä Nokie&the Knockouts.

  Pointtini tuossa oli, että vielä viime kaudella vastuuta saatuaan maalitahti kovassa KHL:ssä oli hyvä ja täysi kausi olisi tuottanut 16 häkkiä, KHL:ssä. Tätä taustaa vasten 20 maalia selvästi heikommassa Liigassa on ihan realistinen odotusarvo hänen tasoiselle pelimiehelle.

  Mutta Nokelaisen kohdalla tässä on niin monta jos ja jossia, että maalisarake voi kauden lopussa olla 0-20. Joko herra on jälleen kotisohvalla katsomassa joukkueensa rimpuilua säälipleijareissa tai kuten muutama vuosi sitten Jokereissa, on yksi joukkueensa avainpelaajia myös keväällä ja lähtee kauden päätyttyä MM-leiritykseen.
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2015 klo 18.19
 8. Aamuetana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Minusta tuo että "täysi kausi olisi tuottanut 16 maalia" on höpöhöpöä. Mistä sitä tietää vaikka maalit olisi jäänyt siihen seitsemään? Toivon todellakin että Nokelainen painaa sen 20 maalia. Hän on minusta hieno pelaaja, ja ansaitsisi todellakin onnistumisia!

  Veikaan, että 10 maalia on realistista.
   
 9. Nagsus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin, teki 15 maalia 18-vuotiaana räkänokkana sarjan huonoimmassa joukkueessa. Tämän jälkeen ollut enemmän ja vähemmän puolustavassa roolissa, mutta nyt tulee saamaan jatkuvaa vastuuta ylivoimalla ja pääsee kiekolliseen / hyökkäävään rooliin. Tuo 20 maalia on todellakin realismia, jopa odotusarvo, jos säilyy ehjänä. Tuo jos taas onkin sitten sitäkin suurempi. Kun historiaa katsoo, ovat nuo täydet kaudet jääneet niin kovin vähiin.

  Kuten toisessa ketjussa kirjoitin, on mielestäni Nokelainen high risk, high reward -hankinta.
   
 10. Lainaus:
  20 Maalia ei ole todellakaan realismia. Viime kaudella kolme pelaajaa ylti tuohon maalimäärään. Edellisellä kaudella viisi pelaajaa... ja sitä edellisellä kaudella kaksi pelaajaa.
   
 11. Nagsus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olet oikeassa, ei ole realismia. Realismia on kolme maalia.
   
 12. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän realistiset odotukset Nokelaisen suhteen ovat noin 10 maalia ja noin 30 pistettä. Toisaalta hänen harteilleen on nyt laskennallisesti laitettu sellaiset 20 maalia ja 45 pistettä mikäli SaiPa haluaa menestyä. Mutta kunnossa olevasta Nokelaisesta saadaan muutakin arvoa kuin pisteitä. Sitoutunutta peliä ja heittäytymistä joukkueen eteen. Persoonana kyseessä ei ole arpa eikä tarvitse pohtia miten asettuu joukkueeseen henkisellä puolella. Nokelainen on siinä mielessä helvetisti parempi hankinta kuin joku vastaavilla näytöillä tullut ulkomaalaisvahvistus. Ja kun ihan realistisia ollaan niin ilman loukkaantumishistoriaa tämäkin kesä olisi jättänyt Nokelaisesta vain huhut Lappeenrantaan. Riskihankinta, mutta riski joka pitää ottaa.
   
 13. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  No niin, Nokelainen se siis oli. Hyvä juttu. Sanoin silloin ennakkoon, että saattaisin olla "hieman pettynyt" jos se on Nokelainen, koska vahvasti hyökkäysorientoitunutta pelaajaa ajattelin, tyyliin "Davis", mutta ei tästä voi pettynyt olla. Oma poika ja pelimiehen iässä vielä ja haastattelujen perusteella hyvällä asenteella liikenteessä. Harvoin SaiPaan noin kokeneita ja meritoituneita pelaajia saadaan. Ja monella tapaa muutenkin hyvää pr:aa ja näkyvyyttä tuo.

  Toivottavasti saa pelata ehjän kauden. Siinä tapauksessa uskon, että on tehokas ja monipuolinen pelaaja nimenomaan. Sopii erilaisiin rooleihin. SaiPassa ainakin vastuuta on luvassa runsaasti.
   
 14. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jep, tämä on riski joka piti ottaa. Mieluummin tietysti otettaisiin 29-vuotiaita varman päälle pelikuntoisia NHL-tason pelimiehiä, mutta niiden palkkapyynnöissä taitaa olla yksi nolla liikaa. Jatkiksen haastattelu oli mukavaa luettavaa, Tuomenoksa ja Tirkkonen ovat neuvotelleet Nokelaisen kanssa keväästä asti ja Petterin selän kunnosta on puhuttu koko ajan avoimesti.

  Saa nähdä pelaako Petteri keskellä vai laidassa. Toisaalta Petterin pelituntuman hakeminen voisi onnistua helpommin laiturin paikalla, mutta toisaalta olisi hyvä päästää McIntyre laidalle keskittymään vapaammin maalintekoon. Tai voihan se olla, että Tirkkosella on ketjut ihan eri mallissa kuin mitä täällä Jatkoajassa on kaavailtu, ensi viikolla varmaan ollaan viisaampia.
   
 15. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Saas nähdä kuinka kauan Noksu on sivussa. Ei oikein lupaavalle kuulostanut nuo Tirkkosen kommentit. Onneks 2 viikon päästä saa ruveta raijaamaan halpispelaajia sisään, joten Tuomenoksa vois aloittaa scouttaamisen jo nyt.
   
 16. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mitäs Tirkkonen oli kommentoinut?
   
 17. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Puheen haastattelussa totesi, että viikolla ollaan viisaampia kun Noksu pääsee tarkempiin tutkimuksiin.
   
 18. Artyukhin Jäsen

  Helvetin helvetti, pikaista paranemista Petterille. Toivottavasti säikähdyksellä selvitään.
   
 19. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  No kauan sitä hunajaa kestikin.

  Ei taida Petteri enää pelata ehjää kautta missään. :/

  Mutta katsotaan nyt...
   
 20. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Se on kyllä selvää, että jos Nokelaiselle tulee pidempi huili, niin ykkös-kakkoskorin jannu on saatava. No excuses. Toivotaan nyt kuitenkin, että ei olisi mitään pahempaa ja selvittäisiin säikähdyksellä. Sitä toivoisi jo Petterin puolesta, kun kausi alkanut kuitenkin varsin positiivisella tapaa.
   
 21. EtäSaipa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Isot pojat huhuili, että Nokelainen olisi eilen leikattu. Eli ei hyvältä kuulosta!
   
 22. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Jaahas, no siinä tapauksessa ei ole palaamassa kovin pian. Semmosta sitten (no odotetaan nyt virallista tiedotetta kuitenkin.)

  Pelaajakaupoille?
   
 23. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Hjyvä hjyvä. Vituiksi meni sekin paluu?
   
 24. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Eiköhän se ollut sitten sitä myöten siinä...

  Olisiko markkinoilla vapaata laituria joka osaa myös pelata keskellä?
   
 25. PoNppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En tahdo vielä uskoa, että kyseessä olisi jotain tosi vakavaa. Olisiko jollain jotain tietoa tai havaintoa, että missä tilanteessa tämä loukkaantuminen olisi tapahtunut? Ässät-pelin tallennetta olen katsellut ja olin päättelevinäni, että Nokelaista ei taida 2-2 tasoitusmaalin jälkeen näkyä. Tuossa tasoitusmaalissa Noksu tuulettaa maalia vähän vaisusti ja poistuu suoraan vaihtoaitioon? Noh toivotaan parasta ja pelätään pahinta.