Pesiskausi 2017

  • 240 307
  • 1 410

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Hieno sarja, kiitos siitä Joensuun Maila. Upea joukkue, mutta se viimeinen napsu puuttuu. Ehkä ensi kaudella.

Poijjat loppuottelluun! Huikeita jätkiä, huikea joukkue. Joka vuosi on erilainen, mutta ei tuota voittamisen kulttuuria voi väheksyä. Kauden ylivoimaisesti parasta pesäpalloa, kun kovimmat pelit alkavat.

Ihan sama kuka sieltä tulee vastaan, ruokaa pöydälle. Dynastia elää ja voi helvetin hienosti. Sotkamon Jymy ei olisi Sotkamon Jymy, jos se ei olisi Sotkamon Jymy.
 
Viimeksi muokattu:

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Minusta Sotkamo on jopa selvä suosikki mestariksi. Vaikka Jymylläkin on vammoja ja keskenkuntoisia pelureita, niin silti tuo konsepti toimii. Vimpelillä taas Rinta-ahon poissaolo ja Haapakosken oletettu puolikuntoisuus verottavat iskukykyä sekä sisä- että ulkopelistä merkittävissä määrin.
 

Mleknoe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Vimpelin Veto
Sotkamo finaaliin, kahdessa viimeisessä pelissä se oli selvästi parempi joukkue. Joensuulle harmittavan toisen ottelun tappion jälkeen Jymyllä oli iskun paikka jonka se käytti. Eniten Joensuun leirillä jossittelisin toisen ottelun osalta Jussilan läpilyöntiä, millä paloa sekä kotiin, että kolmoselle ei olisi tullut.

Joensuun mahtava ulkopeli runkosarjassa ei saanut jatkoa tiukimmilla hetkillä. Toki Sotkamo varmasti paremmin oli scoutannut ulkopelikuviot, mutta helppoja virheitä sattui myös varmimmille miehille tärkeissä paikoissa. Esimerkiksi Joman tänään tasoitettua 3-3 toisen jakson, Jymyn seuraavalla vuorolla Kohosen pussari Jussilalle mistä olisi palo pitänyt tehdä, siitä toinen palo ja iskun paikka. Tämän päivän Jymy kuitenkin tuommoisen virheen jälkeen myllytti odotetusti pari lisäjuoksua päälle. Viimeisellä vuorolla tasoitus oli utopiaa mutta silti ihmetytti suuresti Kallion takaeteneminen etutilanteessa Kivisen kakkospuolen pomppuun, mistä, kuten selostuskopistakin todettiin, olisi jymylle takapalo kelvannut pompun epäonnistuttuakin.

Näkisin, että juuri Jomaa vastaan Jymyllä on pienin merkitys kotiedun kannalta. Vimpelissä pomppu ei nouse ja N.Korhonen Hartikainen-kaksikko on kauden aikana siihen kovasti nojannut. Kouvolassa taas pomppu nousee kotijoukkueelle 99% tehokkuudella ja ulkopeli Koplaa vastaan on hankalaa. Kuitenkaan jos Kouvola tuosta ilman Latvalaa ja Laaksoa itsensä finaaliin kairaa, en usko heidän mitenkään yllättämään jymyä ilman edellämainittuja herroja. Eiköhän Vimpeli kuitenkin Haapakosken kera kahdesta yrityksestä toisen voita ja näemme taas tutut finaalit. Kotietu olisi Vimpelillä tässä tapauksessa kova sana, mutta Sotkamon piristynyt lyöntipeli luo kyllä harmaita pilviä vastustajalle ja etenkin Komulainen on taas ollut vanha oma itsensä ja 12 mestaruuden mies vaihtaisi mielellään hopeisen uran päätöksen mestaruusjuhliin kesken kauden tulleen comebackin jälkeen. Huomenna Kouvolaan!
 

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Kiitos JoMalle hienosta sarjasta, välieräpelien perusteella ei olisi ollut väärä pari finaaleihinkaan. Pennasen työn tulos ei saanut hedelmäänsä tänäkään vuonna ja ensi vuosi on sitten se viimeinen paikka hänen johdollaan. Jymy löysi aseet Mailan ulkokenttää vastaan ja kivenkovat suoritukset ratkaisupaikoissa olivat sitä tuttua Jymyä joilla menestystä on aina tullut. Eniten olen iloinen ulkopelin tasosta, joilla pelit loppuviimein kuitenkin ratkaistaan. Sisäpeliin löytyy erittäin paljon leveyttä, jalkoja ja mailamiehiä kun tarve vaatii.

Nyt on hetki aikaa levähtää ja alkaa keskittymään finaalisarjaan. Nyt päättyneen sarjan nähneenä, vahvalta näyttää.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Niin siinä vain on käynyt (erittäin valitettavasti) niin, että Sotkamon Jymy rupee olemaan mestarisuosikki #1. Vimpeli löytänyt Jymy-peikon uudestaan, häviten tällä kaudella jopa ne pelit Jymylle, joita se selkeästi hallitsi. Samaa kävi ViVellä mm. JoMaa vastaa. Sen lisäksi tässä noin viikon sisään ViVe on käynyt vastaanottamassa ihan rehelliset persraiskaukset molemmilta jengeiltä.

Jymy haki JoMasta vierasvoiton tällä viikolla ja tosiaan mm. Piiponniemi puuttui. JoMalta huikea runkosarja, ei mitään heiltä pois, mutta jengien kohdatessa välierissä, tulee finaalipaikan rohmuaminen olemaan aivan todella vaikeaa. Periaatteessa JoMalla kyllä on kotietu yms., mutta pahoin pelkään Jymyn kuntokäyrän olevan tästedes ylöspäin.

Tälläistä spekulaatiota, toivon todella paljon olevani väärässä. JoMa vs. ViVe olisi erittäin virkistävä finaalisarja. Silti pienenä uhkapelaajana totean, että jos Jymyn mestaruuskertoimet myös huomenna ovat >3.5, on niissä mielestäni ilmaa.


Tälläistä kirjoittelin kolmisen viikkoa sitten. Harmittaa sanoa, että olin oikeassa. JoMalla kaikki mahdollisuudet oli, mutta jos johonkin tämä sarja nyt sitten kuitenkin kääntyi, oli se Game 2 ja siinä 2J4T. Jaksovoitto alla, toka jakso SoJylle 3-2, ja palottomasta ajolähdöstä ei saa JoMa taiottua tasoituspinnaa. Se täytyy sanoa, että oikein eritoten harmittaa vielä se, että Jussilan läpilyönnillä Kallio ei liikkunut kolmoselta. En ole vielä elämässäni nähnyt sellaista, että sekä kotiin ja kolmoselle palaisi samalla läpilyönnillä, joten siinä tilanteessa ei huudettu tarpeeksi kovaa Kalliolle että kotiin kotiin tai sitten mies itse ei vain ollut tilanteen tasalla.

Kaikesta huolimatta täysin ansaittu voitto Jymylle. Kaksi edellistä matsia JoMa räpisteli mukana. Molemmissa peleissä kaava oli, että "hävitään eka jakso ekaan sisään", ja sitten tokassa tullaan isosta karkumatkasta tasoihin, mutta ei mennä johtoon kun siihen tarjotaan mahdollisuutta. Vittumaista, ei voi muuta sanoa, mutta niinhän se on ollut Sotkamoa seuratessa vuosina 2011-2015.

Toivottavasti Sikke palaa Vimpelin riveihin finaaleissa, muuten on kultajuhlat Kainuussa. Saattaa ne toki olla muutenkin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Komulainen on kyllä melkoinen seppä. Pelottaa jo vähän aika Komulaisen ja Kohosen jälkeen. Toki jos joku, niin Sotkamo näihin pystyy sopeutumaan.

Komulainen löi pelissä yhden hyvän lyönnin, muuten oli edelleen vaatimaton, vaihdot tökkivät edelleen. Tämä on ymmärrettävää kun peilataan harjoitustaustaa, tämän tunnusti Komulainenkin.

Hieno sarja, kiitos siitä Joensuun Maila. Upea joukkue, mutta se viimeinen napsu puuttuu. Ehkä ensi kaudella.

Pojjat loppuottelluun! Huikeita jätkiä, huikea joukkue. Joka vuosi on erilainen, mutta ei tuota voittamisen kulttuuria voi väheksyä. Kauden ylivoimaisesti parasta pesäpalloa, kun kovimmat pelit alkavat.

Ihan sama kuka sieltä tulee vastaan, ruokaa pöydälle. Dynastia elää ja voi helvetin hienosti. Sotkamon Jymy ei olisi Sotkamon Jymy, jos se ei olisi Sotkamon Jymy.

Jymy on tässä vaiheessa ehdoton mestarisuosikki, kova tason nosto, suorittaminen on kovalla tasolla. Ero tulee esille eniten ulkopelissä, jossa Sotkamolle tulee erittäin harvoin virheitä ja lukkarina on Kohonen. Kohonen tappoi viimeisessä pelissä kahteen otteeseen Joensuun nousun keskittymällä seuraavaan tilanteeseen. Sotkamo voittaa pelejä toimimalla kuin ammattilaisjoukkue kun vastustaja tekee amatöörimäisiä virheitä.
 
Viimeksi muokattu:

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ykköspesikseen tippunut Kempele saa näköjään oikeinkin hyvin pidettyä rosterin kasassa. Profiilipelaajista esimerkiksi Jani Lassila, Onni Määttä ja Jarmo Viittanen jatkavat seurassa. Lisäksi Ville Majava siirtyy KeKiin Pattijoelta. Ossi Meriläinen toki siirtyy muualle ja myös esimerkiksi Heikki Savikosken nimeä ei näy sopimuspelaajien listassa, mutta joka tapauksessa Kempeleen rosteri on kovaa valuuttaa ykkössarjassa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
En ole vielä elämässäni nähnyt sellaista, että sekä kotiin ja kolmoselle palaisi samalla läpilyönnillä

Jymyn ja Vedon kauden toisessa kohtaamisessa Hiukassa Hartikainen(?) paloi kotiin ja Roope kolmoselle. Toki pari juoksua tilanteesta tuli, mitkä ratkaisivat toisen jakson voiton Jymylle. Jussilan läpäristä olisi se voittojuoksu tullut, tavalla tai toisella.

Jymy kyllä kairaa tällä hetkellä sen vierasvoiton miltä kentältä tahansa. Ei se helpolla tule, mutta onhan noita vuosien varrella haettu paikasta kuin paikasta.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä mä myönnän suoraan, että lajin kannalta mua vituttaa Sotkamon finaalipaikka aikas paljon. Ja tunnetasolla se ärsyttää, jos joku on liian hyvä.

Mutta eipä siinä, se ratkaiseva askel on JoMan ja muidenkin vaan kertakaikkiaan otettava, annettuna se ei tule. Tänä vuonna oli nyt sentään jo aitoa haastamista, vaikka valitettavan ohuessa selkäranka sitten lopulta olikin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kyllä mä myönnän suoraan, että lajin kannalta mua vituttaa Sotkamon finaalipaikka aikas paljon. Ja tunnetasolla se ärsyttää, jos joku on liian hyvä.

Mutta eipä siinä, se ratkaiseva askel on JoMan ja muidenkin vaan kertakaikkiaan otettava, annettuna se ei tule. Tänä vuonna oli nyt sentään jo aitoa haastamista, vaikka valitettavan ohuessa selkäranka sitten lopulta olikin.

Täsmälleen samat sanat. Lajin kannalta vituttaa ja tunnetasolla ärsyttää. Olkoonkin että Sotkamon vaikeudet ja haavoittovuus kyllä toi sympatiapisteitä ja tosiaan tolle nousulle vilpitön hatunnosto.

Syyttävä sormi osottaakin haastajan suuntaan. Pennasen mukaan joukkue ei toipunut #2 pelistä. Mitä vittua!? Sarja tasan, kaikki auki ja yks peli/tilanne pistää runkosarjan voittajan noin hauraaks? Ei vittu voi ymmärtää! No, ehkei yhtä kommenttia kannata ylianalysoida, mutta täysin omissa käsissä olleen pelin menettäminen toki harmittaa, mutta noista olis vaan tiiviiseen tahtiin pelattavissa pudotuspeleissä päästävä yli. Saatana.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä mä myönnän suoraan, että lajin kannalta mua vituttaa Sotkamon finaalipaikka aikas paljon. Ja tunnetasolla se ärsyttää, jos joku on liian hyvä...

Lajin kannalta Jymyn finaalipaikka on loistavat juttu, @Grainger onkin taas eri juttu...

Jymy osoittaa taas kerran kun tärkeää on harjoittelu ja rutiini. Joukkue suorittaa kovalla perustasolla ja pakottaa vastustajan näin tekemään kovia suorituksia. Tänään Komulaisen läpilyönti mursi JoMan selkärangan, mutta oli tuloksen kannalta merkityksetön, koska Sotkamo teki lähes jokaisella lyöntivuorollaan juoksun.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Syyttävä sormi osottaakin haastajan suuntaan. Pennasen mukaan joukkue ei toipunut #2 pelistä. Mitä vittua!? Sarja tasan, kaikki auki ja yks peli/tilanne pistää runkosarjan voittajan noin hauraaks? Ei vittu voi ymmärtää! No, ehkei yhtä kommenttia kannata ylianalysoida, mutta täysin omissa käsissä olleen pelin menettäminen toki harmittaa, mutta noista olis vaan tiiviiseen tahtiin pelattavissa pudotuspeleissä päästävä yli. Saatana.

Tavallaan jaan kyllä tämän ajatuksen, koska olihan JoMan selkäranka tosi ohuessa, kun eivät tosiaan tuosta toisen pelin tappiosta oikeasti toipuneet. Ja omatkin ajatukset sanoo, että olisi todellakin pitänyt pystyä toipumaan.

Mutta kun eivät toipuneet, niin eivät toipuneet. Kyllä ymmärrän tunnetasolla myös sitä, että pesiksessä on vuosien aikana päässyt kehittymään aika iso kammo Jymyä ja erityisesti Jymyn johtavia pelaajia kohtaan. Nimiä ei varmaan tarvitse mainita. Kun samoilta pelaajilta on tullut niin monta kertaa turpaan, niin sitä ensimmäistä sieluun osuvaa, itseluottamusta horjuttavaa iskua ei osata käsitellä ja lopulta selkäranka murenee tosi helposti. Jollain lailla ajattelen, että psykologisesti esim. JoMan tulisi saada välieräsarjaan Jymyä vastaan sellainen mentaliteetti päälle, ettei oikeasti ole yhtään mitään väliä, miten tässä käy. Voi vain tehdä aivan parhaansa ja sitten jos menee vituiksi niin sitten menee. Ja silti elämä jatkuu ihan yhtä laadukkaana kuin aiemminkin. Eli se häviämisen pelko ja tunne "ei kai nyt taas" pitäisi jollain keinolla saada häivytettyä aidosti kokonaan taka-alalle.

Jymy osoittaa taas kerran kun tärkeää on harjoittelu ja rutiini. Joukkue suorittaa kovalla perustasolla ja pakottaa vastustajan näin tekemään kovia suorituksia. Tänään Komulaisen läpilyönti mursi JoMan selkärangan, mutta oli tuloksen kannalta merkityksetön, koska Sotkamo teki lähes jokaisella lyöntivuorollaan juoksun.

Kyllä nyt kuitenkin aika vahvasti uskon, että ihan yhtä laadukkaasti JoMa on harjoitellut jo vuosia, kuten Jymy. Eli siitä tuskin oli mikään kiinni.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Kyllä nyt kuitenkin aika vahvasti uskon, että ihan yhtä laadukkaasti JoMa on harjoitellut jo vuosia, kuten Jymy. Eli siitä tuskin oli mikään kiinni.

Minä en usko tätä. Ja vaikka JoMa olisikin harjoitellut yhtä laadukkaasti, se ei riitä. Kyse on Jymyn tavasta kasvattaa pelaajat omaan organisaation, jonka seurauksena Niko Korhoset ja Jere Vikströmit keskittyvät aina seuraavaan suoritukseen, olkoon edellinen suoritus kuinka huono tahansa. Jymyn pelitapa jauhaa perusamatööriorganisaatiot, Jymyn voittavan joukkueen täytyy tehdä voittava suoritus.
 

canttig

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Lajin kannalta Jymyn finaalipaikka on loistavat juttu,

Taivaan tähden mitä lyhytnäköistä sontaa. Toisaalta Joensuun finaalipaikka olisi ollut vain jonkin verran parempi. Lajin kannalta parasta olisi että pesis nousisi päälehtien otsikoihin, enkä nyt tarkoita SoJy:n vaihtopenkkiä. Hesarissa lienee huomenna yksi rivi pesäpallosta, iltapuluissa yksi vähemmän. Lajin tulevaisuuden kannalta pikkupaikkakuntien dominointi on pitkällä aikavälillä tuhoisaa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jos tällainen täydellinen pesiamatööri sanoisi, niin syöttäjät päittäin ja Joensuu olisi finaalissa. Tai pelinjohtajat - Pennanen kun kuohitsi Niemen. Tai lyöjäjokerit päittäin, ja Joensuu menisi ehkä finaaliin. Nyt oli Sotkamolla kaikissa em. parempi kortti. Väisänen on ikänsä oppinut häviämään ratkaisevassa vaiheessa ja tänään tuli aika perupelaamista ja -syöttöä. Kenties ensi kausi sitten ja Puhtimäki (huhu) auttaa Joensuun rikkomaan ikävän välieräsaldon. Puhtimäen kanssa Joensuu olisi selvästi vahvempi, mutta kaikki toki riippuu siitä, hajoaako vai vahvistuuko joukkue muuten. Ja mistä Pennaselle korvaaja - ei taida olla mahdollista.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taivaan tähden mitä lyhytnäköistä sontaa...

Minä luotan perustekemisen tason nostoon, en superyksilöihin. Jymyssä pelaa paljon luotettavia perussuorittajia ja muutama huippuyksilö, tätä kannattaisi muidenkin joukkueiden kopioida. Vähemmän vanhoja kehäraakkeja, enemmän harjoituksia.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Onhan tuossa Jymyn hommassa taustoilla myös nuo juoniorijoukkueet. C-ikäisenä aletaan tosissaan Sotkamossa pesistä pelaamaan, ei F-ikäisenä kuten esim. Kankaanpäässä poltetaan pelaajat jo junnuina loppuun, ja siitä lähtien ollaankin yleensä ikäluokkien mitalipeleissä. Sieltä se kovien pelien kokemus kasvaa ja jalostuu sitten tietysti kun päästään kaiken kokeneiden konkareiden kanssa operoimaan tuohon voittamisenkulttuuriin. Tähän kai "Tosifani" tuossa yllä jo viittasikin, jos oikein ymmärsin...

Kannattaa käydä Vimpelin miesten (Diablo, banaaninvilvelijä mitä näitä on..) katsomassa Kuossarin kommentit tämän päivän lehdistötilaisuudesta. Luulen, että sieltäkin peukkua tulee...

Edit: Typo
 

canttig

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Minä luotan perustekemisen tason nostoon, en superyksilöihin. Jymyssä pelaa paljon luotettavia perussuorittajia ja muutama huippuyksilö, tätä kannattaisi muidenkin joukkueiden kopioida. Vähemmän vanhoja kehäraakkeja, enemmän harjoituksia.
Niinku häh? Lainaat muutaman sanan viestini alusta ja irroitat ne omiin tarkoituksiisi. Mitä jos olisit lukenut sen viestin sanoman?
 

canttig

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Jos tällainen täydellinen pesiamatööri sanoisi, niin syöttäjät päittäin ja Joensuu olisi finaalissa. Tai pelinjohtajat - Pennanen kun kuohitsi Niemen. Tai lyöjäjokerit päittäin, ja Joensuu menisi ehkä finaaliin. Nyt oli Sotkamolla kaikissa em. parempi kortti. Väisänen on ikänsä oppinut häviämään ratkaisevassa vaiheessa ja tänään tuli aika perupelaamista ja -syöttöä. Kenties ensi kausi sitten ja Puhtimäki (huhu) auttaa Joensuun rikkomaan ikävän välieräsaldon. Puhtimäen kanssa Joensuu olisi selvästi vahvempi, mutta kaikki toki riippuu siitä, hajoaako vai vahvistuuko joukkue muuten. Ja mistä Pennaselle korvaaja - ei taida olla mahdollista.
"Pesiamatööri", jonka tuosta poimin lienee aika kuvaavaa. "Syöttäjät"...
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minä en usko tätä. Ja vaikka JoMa olisikin harjoitellut yhtä laadukkaasti, se ei riitä. Kyse on Jymyn tavasta kasvattaa pelaajat omaan organisaation, jonka seurauksena Niko Korhoset ja Jere Vikströmit keskittyvät aina seuraavaan suoritukseen, olkoon edellinen suoritus kuinka huono tahansa. Jymyn pelitapa jauhaa perusamatööriorganisaatiot, Jymyn voittavan joukkueen täytyy tehdä voittava suoritus.

Jere Vikström on kyllä aivan mahdottoman huono esimerkki tähän asiaan. Kärkilyönnit välierissä 12/31. Se on kärkietenijälle Todella heikko saldo. Vastaavasti Joensuun kärkietenijät Kallio (kolme peliä) & Kemppainen (yksi peli) 15/25. Tämä toki yksittäinen esimerkki.

Haluaisin kuitenkin kuulla, ketkä ovat Sotkamon joukkueessa niitä "luotettavia perussuorittajia", jotka välieräsarjassa suorittivat paremmalla tasolla kuin Joensuun vastaavat pelaajat? Ja unohdetaan nyt ne kolme K:ta, he ovat nimenomaan niitä tähtipelaajia, joiden panosta vähättelit myöhemmässä viestissäsi.

Jymyn organisaatiolla on toki omat vahvuutensa, mutta niin on JoMankin. Pennanen on kehittänyt koko lajia ulkopelin monipuolistamisen kautta. Jymy sen sijaan nojaa vuodesta toiseen kolmeen kovaan K:hon.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niinku häh? Lainaat muutaman sanan viestini alusta ja irroitat ne omiin tarkoituksiisi. Mitä jos olisit lukenut sen viestin sanoman?

Pesiksen kannalta tärkeintä on seurojen tekemisen tason nostaminen, ei isojen paikkakuntien keinotekoinen esille nostaminen. Sotkamossa perusasiat tehdään ammattimaisesti, muualla ilmeisesti edelleen puuhastellaan. Joukkueiden runko pitää koota omista junnuista, koska rahaa ei ole käyttää ja tällöin pelitavalliset asiat nousevat tärkeään rooliin. Sotkamossa perussuorittaminen on arvossaan, jokainen joukkueen jäsen ymmärtää roolinsa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jere Vikström on kyllä aivan mahdottoman huono esimerkki tähän asiaan. Kärkilyönnit välierissä 12/31. Se on kärkietenijälle Todella heikko saldo. Vastaavasti Joensuun kärkietenijät Kallio (kolme peliä) & Kemppainen (yksi peli) 15/25. Tämä toki yksittäinen esimerkki.

Haluaisin kuitenkin kuulla, ketkä ovat Sotkamon joukkueessa niitä "luotettavia perussuorittajia", jotka välieräsarjassa suorittivat paremmalla tasolla kuin Joensuun vastaavat pelaajat? Ja unohdetaan nyt ne kolme K:ta, he ovat nimenomaan niitä tähtipelaajia, joiden panosta vähättelit myöhemmässä viestissäsi.

Vikström teki sen mitä pyydettiin, nosti nöyrästi kopin kolmannella, koska takaa tuli Piiponniemi ja NKorhonen. Keskittyi aina seuraavaan suorituksen, ei jäänyt voivottelemaan omaa epäonnistumistaan. Sotkamo voitti joukkueena, Joensuu ei saanut räpylästä tarpeeksi juoksuja ja loput hoisi Korhonen ja Kohonen.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Vähemmän vanhoja kehäraakkeja, enemmän harjoituksia.
Vähemmän vanhoja kehäraakkeja?

Nyt sä olet kyllä pihalla ja todella pahasti. Sotkamolla oli Superin korkein keski-ikä tänä vuonna top-12 osalta ja se on 30 vuoden vanhemmalla puolella.

Niinsanottu kainuulaisten kehäraakkien kokoontumisajo tulee tiensä päähän, kun Kohonen ja Komulainen lopettavat kauden-kahden sisällä. Sitten saattaa katketa myös Sotkamon mitaliputki. Tänä vuonna se oli jo lähempänä kuin kertaakaan 2010-luvulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös