Perinteinen Jatkoajan risteily 14.11.2003

  • 8 348
  • 94
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Kai se on pakko lähteä, sikäli mikäli työt ja rahat antavat luvan. Ääneni annan Turulle.
 

jpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Mukana

Kai sitä täytyy taas työntää lusikkansa soppaan, kun kevätreissulle en ehtinyt mukaan. Voisi käydä sen Romantikan katsastamassa, joten ääni Tallinnalle.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti kangaroo
Mukana ilimmammuuta. Ääni Romantikalle.

FF-ohmot vuokratkoot sukellusveneen.

Niinhän nuo saattavat tehdäkin, mikäli matkustavat virolaisten kipparoimassa kiulussa. Myös minä olen kuullut Romantican palvelun olevan ihan sitä itseään. Siksi ääneni meni Turusta lähtevälle matkalle.
 
K

kangaroo

No jos Romantikan palvelu on tosiaan todettu huonoksi, niin peruutan ääneni ja lähden kiltisti sinne, minne enemmistö tahtoo. Kunhan on grappaa. _örps_
 

JanJ

Jäsen
Itselläkin on lievästi negatiivisia kokemuksia Romantikasta, etenkin muutamasta aamiaistarjoilijasta.

Olen kuitenkin avoin molempiin laivoihin,
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viime keväänä olin kovasti työntämässä lusikkaani tähänkin soppaan ja saman taidan tehdä nytkin. Epäilen tosin koko hommaa erittäin paljon ja voi olla, ettei systerini lämpene vieläkään, mutta yrittäminen ei maksa mitään... Tuolle Romantikan reissulle, jolla pääsisi myös maihin, saattaisi tosin olla aika hyvätkin mahdollisuudet, mutta ei, en uskalla yhtään toivoa.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Pikagalluppi työpaikalla kertoi palvelun Romantikalla olleen täysin luokatonta laivan alkutaipaleella, mutta että nykyisin olisi ihan ok.

Mene ja tiedä sitten.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Romatikalla juu

...viimeksi olimme työporukan kanssa ja ensimmäiseksi tilasimme muistaakseni viisi pulloa viiniä. Ensimmäiset pullot saapuivat jälkiruoan aikaan pöytään ja kas perkelettä niitä ei vaivauduttu avaamaan. Ajattelimme katsoa miten kauan kuluu ennen kuin huomaavat mutta kun laskua maksettaessakin vinkkupotut olivat ilmaamatta niin pyysimme viemään pullot pois niistä maksamatta. Tämä ei tietysti vallan käynyt vaan tarjoilija avasi pullot ja poistui paikalta ilman anteeksipyyntöä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kun ei edelliselle risteilylle päässyt, niin josko sitten tälle pääsisi....

Puoltoääni Romantikalle, laiva nääs vielä näkemättä. Ja mukavahan se on aina jotain uutta kokeilla.
 

JanJ

Jäsen
Tilanne kiristyy: 15-15 ja neutraaleja ääniä on muutama.
Vielä viikko ja sitten alkaa armoton matkojen varaaminen.
 
Viimeksi muokattu:

Taasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat
Saisikohan tällä kertaa pidettyä risteilyviikon vapaana muusta touhusta. Pahoin vain pelkään että tuolloin on tuotantosiirto ja meikäläisen pitää tulla valvomaan että kaikki menee ok. Mutta merkataan kuitenkin kalenteriin.

Ääneni taidan antaa Turulle vaikka Romantika onkin kokematta. On kantautunut meikäläisenkin korviin kommentteja Romantikan palvelutasosta...
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Romantikan palvelusta on minullakin kitkeriä kokemuksia, jotka nekin liittyvät ruokailuun ja viiniin. Lähinnä pöytäämme päivystänyt tarjoilija kieltäytyi itsepintaisesti tuomasta pöytäämme viiniä, koska ei kuulemma ollut hänen pöytänsä. Hän ei myöskään ollut kiinnostunut hakemaan sitä tarjoilijaa paikalle, jolta tarjoilu pöytäämme olisi sujunut vaan meidän oli huikattava jokaiselle ohikulkevalle kyypparille kunnes oikea henkilö löytyi. Sanomattakin on selvää, että ruokailu oli edennyt jo pitkälle ennenkuin pullo ilmestyi pöytään.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että minut saa Romantikalle vain kahleissa. Ääni Turulle.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Bast

Tämä tarkoittaa siis sitä, että minut saa Romantikalle vain kahleissa.

Pidetään ne kahlemieltymykset siellä takana omana tietona vaan.

Pystymättä vielä lupaamaan edes omaa osallistumista, kommentoin tätä 'Turku vai Romantika' -juttua.

Mikäli lähtö on Turusta luokkaa lauantai iltana myöhään ja paluu sunnuntaina illalla lisättynä hesalaisille junamatkalla, on minusta aikataulu (tietty hesalaisten kannalta ajateltuna) taas hankala. Jos ajatus on mennä samanlainen risteily kuin viimeksi, eikös se ole jo nähty? Tosin mitä siellä nyt kukakin itse risteilystä haluaa nähdä, eikö lie hyvä seura kiinnosta eniten.

Mitä tulee huonoihin kokemuksiin palveluun, niin pelkäänpä, että marraskuun puolivälissä, pahimpaan pikkujouluristeilyaikaan, ei kummoista palvelua saa mistään. Pitänee vain opetella huutamaan riittävän kuuluvalla äänellä haluamansa juoman nimen. En tällä syömisellä usko, että monikaan lähtee reissuun hakemaan uusia kulinaristisia viboja tai perehtymään risteilyn ihanuuksiin juomapuolta lukuunottamatta.

Yhteenvetona: kun kerran Turusta on jo menty, mennään vuorostaan Hesasta.
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Seniorin tapaan arvelen hyvän seuran ja juomapuolen, (pakollisista Grappahörpyistä huolimatta) olevan monellekin "se perinteinen Jatkoajan risteily".
Jos nyt kuitenkin joku haluaa viihdenautintoja niin Euroopalla on tuona nimenomaisena iltana esiintymässä Johanna Pakonen orkestereineen. Näin luin Siljan sivuilta. Lisäksi oli joku trubaduuri ja päiväorkesteri joidenka nimet olivat liian vaikeita muistaa tänne kirjoitettavaksi.
Romantikan sivuilla ei vielä ollut ohjelmaa marraskuulta mutta tuolla paatilla matkustaneiden puheista voi päätellä jotain suuntaa antavaa. Laivalla esiintyy kuulemma aina voimistelupuvussa vääntelehtiviä ja hyppiviä tyttöjä joilla on sulkia ja höyheniä päässä.
Minulle on edelleenkin sama, Johanna ja Inkkaritytöt käy molemmat, mutta haluaisin samalla ostoksille Turkuun.

Terveisin koo
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Turku on ihana eli täältä ääni Turulle! Lähden toki myös Romantikalle, jos enemmistö niin päättää, tämähän on demonkratia. Hyvä seura lienee kuitenkin tärkeintä, ei se missä ollaan...

Edit: typoja noin pienessä viestissä. Uskomatonta.
 
Viimeksi muokattu:

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Ääni Turulle. Olen mahdollisesti mukana.
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiinnostaa kyllä.
Turkuun ei kyllä ole mitään hinkua niin että ääni Romantikalle.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti JanJ
Tilanne kiristyy: 15-15 ja neutraaleja ääniä on muutama.
Vielä viikko ja sitten alkaa armoton matkojen varaaminen.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Ilves kuittaa.
Turulle yksi ääni, ikinä muuten en Turkua äänestä.

Viestin lähetti koo
Jos nyt kuitenkin joku haluaa viihdenautintoja niin Euroopalla on tuona nimenomaisena iltana esiintymässä Johanna Pakonen orkestereineen. Näin luin Siljan sivuilta.

Jos nyt kuitenkin joku haluaa viihdenautintoja niin Euroopalla on tuona nimenomaisena iltana esiintymässä Laulavat Valaat-poikabändi mukavine karaoke-isäntineen. Näin luin Jatkoajan sivuilta.
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti B1

Jos nyt kuitenkin joku haluaa viihdenautintoja niin Euroopalla on tuona nimenomaisena iltana esiintymässä Laulavat Valaat-poikabändi mukavine karaoke-isäntineen. Näin luin Jatkoajan sivuilta.
Hauskaa, ajattelin että söunne on vasta aamupäivällä kuten viimeksi, mutta hyvä näin. Näin ollen vahvistan epävarman ääneni Turulle.

Terveisin koo
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Liian aikaista sanoa pääsenkö reissulle mukaan. Pitää ainakin yrittää.

Ääni Turulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös