Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Pentti Matikainen – hallituksen puheenjohtaja

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Joope, 27.07.2011 klo 11.10.

 1. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Paikallistuntemusta on varmaankin Matikaista enemmän juuri hallituksen muilla jäsenillä.

  Tietyt lainalaisuudet, kyllä. Mutta tietenkin koko toiminnan volyymi ja ympäristö on ihan eri verrattuna vaikka HIFKiin ja Helsinkiin. Ei täällä ole tarjota Suomen vahvinta jääkiekkobrändiä valtakunnallisine näkyvyyksineen jne. Markkinat ovat aika lailla paikalliset ja kaikki perustuu ihan eri asioihin kuin isommissa ympyröissä.

  Ei paikallista lounasravintolaa voi hoitaa samalla lailla kuin valtakunnallista ketjuravintolaa.

  Mutta tietenkin kaikki uusi on tervetullutta ja viimeiset rajat löytyvät budjetista. Nyt toivottavasti ja luultavasti talousseurantakin toimii aiempaa paremmin, jotta tiedetään missä mennään.
   
 2. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Eiköhän se valtakunnallinenkin näkyvyys Jokipoikain kohdalla parane kun huolehditaan että:
  - On tarpeeksi Jenkkiä ettei lopu kesken
  - Faksi josta paperi ei lopu

  Hyvä homma että tuli pitkän linjan kiekkomies Mestiksen touhuihin mukaan, Jokipoikien viimeaikaisia valintoja nyt ei voi millään tasolla sanoa "tylsiksi" :).
  (Ensin Tikkanen, nyt Matikainen... Mitähän seuraavaksi?)
   
 3. Kenkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Monta kertaa vaan "paikallistuntemus" tarkoittaa paikoilleen jämähtämistä,eikä uskalleta tai edes viitsitä hakea uusia ratkaisuja, niinpä tehdään kuten ennenkin ,ja sellaisessa ympäristössä kun joku yrittää jotain uutta se on helppo tyrmätä "tuo ei toimi täällä",sen kummemmin perustelematta.

  Ei JoKP tietenkään mikään HiFK ole, mutta varmasti PM tuo aimo lisän ammattimaisuutta seuran johtoon.Ja varmasti avaa muutomia rahakirstuja sekä rakentaa seuran organisaation sellaiseen kuntoon kuin se Mestiksen kärkijoukkueella pitääkin olla noin aluksi.
   
 4. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Eikö Matikaisen aikoihin ollut kuitenkin Arto "SIKA" Jokinen vai oliko "sika" Matikainen häntä ennen se varsinainen sika? Ehkä Jokinen peri nimityksen Matikaiselta.
   
 5. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Viimeksi muokattu: 02.08.2011 klo 13.15
 6. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Kyllähän Föönillä tosiaan on tuo esiintyminen sinällään hanskassa, että toivottavasti ei jää ihan pelkäksi seinäruusuksi, vaan ottaa rohkeasti roolia asioissa.

  Mukavahan näitä on videoilta katsella muutenkin, toivottavasti saavat jatkoa kauden mittaan nämä audiovisuaaliset hommat.

  Kun tuosta hallin parantamisesta on puhetta, niin sellainenhan siinä on, että pömpelin omistaa kaupunki. Sinne nyt rakennetuista fasiliteeteista (aitiot, ravintola) on vastannut Jokipojat. Nyt kun jatkossa varmaan puhutaan ns. peruskorjauksesta, jossa kuitenkin varmaan huomioidaan seuran tarpeita, tyyliin pehmeää linkkupenkkiä, ruokaravintolaa, jotain hieman nykyistä parempaa videotaulua yms. niin mitenhän näissä on ajateltu kustannusten jakautuvan? Kaupungin nihkeän suhtautumisen jääkiekkoonhan tietää ja toisaalta taas Jokipoikien kassatilanne ei mahdollista varmaan mitään älyttömiä rakennusprojekteja, kun jo aitioidenkin rakentaminen tuntui miltei ylivoimaiselta (vaikka se mielestäni ehdottomasti oikea ratkaisu olikin).
   
 7. Animal Jäsen

  YES WE CAN!

  Jokainen varmaan ymmärtää mikä täällä on homman nimi ja illansuussa on oikea nimi ja todellinen ihmemies piikkipaikalla.

  Ja linkkiä vaan jakoon kaikissa vähääkään sopivissa foorumeissa.
   
 8. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Lainaus:
  Pena on myytti, mutta tässä on kohta Mestiksen tyylikkäin lätkäpomotukka. (IS)
   
 9. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Olihan täällä Penallekin oma ketju. Edellinen viesti tosin reilun puolentoista vuoden takaa. Laiskat kirjoittajat vai ei aihetta kirjoituksille? Väittäisin, että jälkimmäinen vaihtoehto on lähempänä totuutta. No Jokipoikien Mestis-taipaleen hautajaisia vietettiin torstaina ja pakkohan Suomen seurakiekkoilun tunnetuin puheenjohtaja on nostaa framille tässä kohtaa. Ilta-Sanomat uutisoi välittömästi, että Matikainen ei jatka Joensuussa.

  Kiekkolegenda jkiekko - Ilta-Sanomat

  No tämähän nyt ei ketään yllätä. Minut sen sijaan yllätti Penan kommentti, että asioita on hoidettu Helsingistä käsin. Eli aivan kuten pari vuotta sitten ajatuksena ilmoille heitinkin, niin Pena taisi sittenkin olla ärjypaidoille vain ja ainoastaan se the nimi millä yritettiin tuoda uskottavuutta seuran toimintaan. Vähän sama mitä Kiekko-Laser yritti pari vuotta sitten Pekka Rinteen ja Juhamatti Aaltosen nimillä tehdä. Aika vähiin jäi Penan saavutukset susirajalla, ainakaan niistä ei ole kauheasti julkisuuteen mitään tietoa saatu. Jokipoikien fanit voivat tulla tähän kommentoimaan, että kyllä Pena toi seuralle uusia yhteistyökumppaneita. No joku voisi vastata, että eikö tuohon sitten olisi pystynyt kuka tahansa hiemankaan asiansa osaava myyntimies.

  Ymmärrettävistä syistä Joensuun suunnalla ei tällä hetkellä varmasti kauheasti jakseta menneitä enää perata, arkkua ei mullan alta enää ylös saada ainakaan ensi kauden Mestiksen osalta. Mutta voisiko joku kuitenkin yrittää avata tätä Penan asemaa seurassa ja ennen kaikkea mitä mies oikeasti sai aikaan vai saiko yhtään mitään? Oliko Pentti Matikainen sittenkin Jokipojille vaan tyhmä, liian kova satsaus, jonka nimi jäi näkyviin ainoastaan helvetin suuriin palkkakuitteihin?
   
 10. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Varmastikin näin ja sen lisäksi jonkinlainen "senior advisor" omalle synnyinseudun joukkueelleen. Vaikkakin seuran hallituksen puheenjohtaja on sinällään komean kuuloinen titteli, niin sitä ei kuitenkaan pidä sekoittaa toimitusjohtajiin, urheilutoimenjohtajiin, toiminnanjohtajiin tms, jotka seuran päivittäisestä ja operatiivisesta toiminnasta vastaavat. Joku vuosi tai kaksi sitten Pena mielestäni mainitsi jossain näistä talousvaikeuksista ja sanoi, että ovat kertymää pitemmältä ajalta ja sitä kurssia yritetään nyt kääntää. Ei näemmä onnistunut. Nuo hallitushommathan eivät välttämättä vaadi viikottaistakaan läsnäoloa, joskaan en varmaksi pysty sanomaan kuinka usein Mestis -joukkueiden hallitukset kokoontuvat vuoden aikana.

  Lainaus:
  Yksi mestaruus siellä taisi tulla vai muistanko väärin? Ja itse luulen, että tuossa yhteistyökuviossa Riikan Dynamon kanssa ja muiden ulkolaispelaajien hankinnassa Penalla voisi olla kontaktiensa kautta näppinsä pelissä.

  Puolivuotta sitten itseasiassa Jokipojat haki MOL:n sivuilla jotain myyntipäällikkö tai vastaavaa.
   
 11. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Aika kaukaa haettua on, että Jokipoikien kohtalo olisi jotenkin the Penan syytä... Talousvaikeuksia on ollut vuosikausia ja aika syvällä oli talous jo ennen Matikaisen mukaan tuloa. Kurssia ei saatu käännettyä Matikaisen aikana, mutta tuskin se olisi kääntynyt ilmankaan. Päivittäistä toimintaa Matikainen tuskin hoiti Helsingistä asti, eiköhän ne ole ihan toiset miehet jotka ovat tämän taloussotkun aiheuttaneet.
   
 12. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Föönin kirjassa [Hannu Kauhala: Mies joka vei leijonat mitaleille : Pentti Matikaisen jääkiekkoelämä. Tammi 2016.] lukee:

  "Mestaruus oli tullut sopimusten myötä kalliiksi. Seura joutui maksamaan enemmän kuin rahaa tuli sisään. "

  Oliko siis niin, että mestaruudesta oli luvattu bonuksia ja lopulta niiden takia homma lähti lapasesta?