Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Pentti Matikainen – hallituksen puheenjohtaja

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Joope, 27.07.2011 klo 11.10.

 1. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Matikainenhan sieltä sitten puheenjohtajaksi tuli. Onhan tämä selkeä parannus entiseen, vaikka Jormakka hommansa tilanteeseen nähden hyvin hoitikin. Tämäkin "hankinta" sen selkeästi osoittaa, että kyllä Jokipoikia kiekkopiireissä arvostetaan. Nyt tuo vaan entistä paremmin pitäisi osata hyödyntää myös myynnin puolella.

  Muista omistajajärjestelyistä on ilmeisesti tulossa lisää infoa vielä myöhemmin päivällä. Saa nähdä julkaistaanko vielä joku pelaajasopimuskin.
   
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Hieno homma Jokipolle ja myös koko Mestikselle. Tamminen huseeraa Turussa ja nyt fööni tulee Joensuuhun. Mestiksen mediahuomio kasvaa varmasti tämänkin myötä. Onnittelen vilpittömästi!
   
 3. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Näin juuri. Hieno homma. Ika on Kouvolassa ja Räsänen Sportissa. Pikkarainen huseeraa Jukurit taas korkealle Mestiksessä. Hyvä päivä tämä on Mestikselle.

  Vieläköhän Pena hommaisi Haapakosken ja Kyltsin avuiksi valmennukseen Hämpän, Sinkon ja Turbon? Joensuussa voitaisiin palata aikaan ennen Nuorta Suomea ja tehdä parhaista junioreista suurella peliajalla Mestis- ja SM-liigakiekkoilijoita.
   
 4. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Onnittelut Pentti Matikaiselle, seuralle ja koko Mestis-sarjalle Pentin valinnasta Jokipoikien hpj:n tehtäviin. Hieno juttu, että Matikainen suostui paluuseen lätkäjätkän työhön.
   
 5. Animal Jäsen

  Hieno homma, suomalaiset kiekkopiirit ovat paljon värikkäämpiä Pentin kanssa, kuin ilman sitä. Kaikesta huumorisävytteisestä kiekkokeskustelusta huolimatta puhutaan äärimmäisen kokeneesta suomalaisesta kiekkopersoonasta ja varmasti omaa paljon annettavaa Jokipoikien organisaatiolle.

  On muuten kuvassa Pena huomattavasti freesimmässä kunnossa kuin muutama vuosi takaperin.

  Pena vs. Tami verbaalikohtaamista odotellessa...
   
 6. OikeaPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
  Jepjep. Kiva nähdä vanhat legendaariset Gurut vielä hommissa Mestiksessä. Pentti "sika" Matikainenhan pelasi itsenänäköistä kiekkoa ensin Jokipojissa ennen SaiPaan tuloa. Puhumattakaan legendaarisista tappelukäskytyksistä SaiPan koutsina aikana (80-luku) ennen mitään nykypäivän muodikkaita "noutoja".

  Toivottavasti saa susirajan kiekkoa potkittua eteenpäin. Kuitenkin yksi Suomilätkän ehdottomista persoonista.
   
 7. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Susirajan Punamustat tunki itsensä tähän(kin) tiedotustilaisuuteen kameransa kanssa. Penan haastattelu tulossa Punamustien juutuuppi-kanavalle kunhan tekninen asiantuntijamme palilee mökiltääm ryyp... kalastamasta.

  Ihan asiallista juttua Pena heitti, fanitoiminnan kehittämisessäkin haluaa olla mukana. Hienoa! Alkaisi jo kausi...
   
 8. Nuorempi Nelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Otan osaa
   
 9. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Kyllä tämä ainakin allekirjoittaneen mielenkiintoa Joensuuta kohtaan lisäsi. Suurimpana toiveena on, että kabinetista tie veisi vielä Jokipoikien penkin taakse. Hieno mies, Calgary88 never forget.
   
 10. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Oho! Kyllä Mestis-joukkueilla ainakin mediahuomio ja värikkyys on huipussaan ensi kaudella, kun nimet Matikainen, Tamminen, Pikkarainen, Räsänen, Haapakoski, Lehkonen huseeraavat joukkueissa tavalla tai toisella. Ovatko nämä sitten itse seuroille hyvä vai huono asia jää nähtäväksi.
   
 11. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Saatiinhan me sitten omankylän lätkäjätkä puikkoihin. Onhan Pena varmasti respect-jätkä joensuulaisen yrityselämän silmissä. Toivottavasti osallistuu joukkueen kasaamiseen ja Penan avulla saataisiin jotain mielenkiintoista vielä.

  Hieno uutinenhan tämä on, vaikka hetken ajatuksiani kokoilin.
   
 12. Jindebyne Jäsen

  En ota osaa, vaan onnittelen.

  Vanhan koulukunnan lätkäjätkä.

  Toki Penan "hullut vuodet" on vahvasti muistissa IFK-fanina enkä niitä halua kokea enää koskaan, mutta jokatapauksessa arvostus miestä kohtaan on todella korkealla.

  Ei tule olemaan median ja paineen keskipisteessä Joensuussa, joten edellytykset menestyksekkäälle työlle on mielestäni olemassa.
   
 13. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
  Nyt sitten kaikki peukut pystyyn Jokipojat - TuTo playoffsarjalle jossa penkintakana häärii Tamminen ja Matikainen. :D

  Toivottavasti Pena laittaa haisemaan. Ai niin, täytyyhän tämä täälläkin ketjussa olla Pena hankkii maalivahdin - Youtube
   
 14. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Norja meni jo Bluesiin.

  Onnea kuitenkin Joensuuhun!
   
 15. Unclesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tiedotustilaisuudessa paikalla olleena voin sanoa, että se hetki kun Sir Pena viskin karhentamalla bassollaan toivotti kaikki tervetulleeksi tilaisuuteen, siinä oli sitä jotain. Tuntui kuin maailma ympärilläni olisi pysähtynyt. Mieleeni tulvi The Sirin testosteronia pullistelevia fraaseja seitinohuista iltapäiväkänneistä ja lähe menee vielä kun pystyt…

  Kymmenen minuuttia kestäneen palopuheen jälkeen sisälläni vallitsee tyyneys. Mikäli Penaan on uskominen, niin intohimoinen suhtautuminen lätkään tekee paluun Mehtimäelle. Luottamus joensuulaiseen lätkään on palannut, alfauros on puhunut.
   
 16. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Ei hassumpaa.

  Vaikka Fööni onkin korostanut, että seuran keulakuvina häärivät toimitusjohtaja ja valmentaja, niin soisi kyllä kaverin itsekin ottavan roolia. Onhan Pena kuitenkin Pena ja Joensuun kokoisessa kylässä näitä juttuja hoidellaan myös henkilökohtaisella tasolla aika paljon. Harvempi potentiaalinen sponsori siinä kehtaa ainakaan ulos heittää, kun kaveri paukahtaa tukka hulmuten konttorin ovista sisälle.

  En nyt tietenkään meinaa, että The Sirin pitäisi lähteä jotain nakkikiskoja kiertämään, mutta siihen suuremman skaalan suhteenluomiseen tuolla maineella on varmasti positiivista vaikutusta.

  Ja onhan tuo hallitus nyt muutenkin vanhaa ja väsynyttä parempi. Ja vieläpä lisäksi mahdollisesti täydentymässä jossain vaiheessa nimillä, jotka eivät nekään jätä kylmäksi...

  Mestiskaudesta on muuten tulossa hiton mielenkiintoinen. Monessa paikkaa homma näyttää hyvältä ja sarjaan on saatu isoja persoonia. Hyvä!
   
 17. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kun nyt luin tuolta mehtimäkeläisestä haastattelua, niin tulee kyllä selväksi mihin toimistoon Pena marssii....Pääsee kaupungin liikuntaviraston pojat kuulemaan luentoa halliremontin tarpeellisuudesta. Olen aika varma, että tuo halliremontti on työlistan kärjessä. Siinä sivussa sitten avustelee pelaajahankinnoissa ja heittää vinkkiä junnutoiminnan kehittämiseen.

  Viime kauden kakkosveska Sivonen sai jatkosopimuksen. Samalla tj Pursiainen kertoo, että kahden maalivahdin kanssa käydään neuvotteluja. Itse olettaisin, että toinen näistä lienee Antti Ore.
   
 18. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Niin, sanotaan nyt vielä tämä:

  "Ensimmäinen haasteemme on saada joensuulainen jääkiekkoilu niin vahvaksi, että uhkatekijöitä ei enää ole. Ei tarvitse joka kausi miettiä, että millä tasolla pelataan talouden puolesta tai urheilulliselta puolelta."

  Tämä on onnistuessaan parasta, mitä Jokipojille voi tapahtua.

  Niin monta kautta on jo mennyt pilalle sen puolesta, kun tietää taustoilla tapahtuneet penailut ja seuran kurjan jaman. Aina on saanut odottaa milloin joku taas linkkaa Taloussanomiin tai milloin mitäkin muuta.

  Tämän uuden aikakauden toivotan avosylin tervetulleeksi!
   
 19. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Kun tässä nyt päivän mittaan on lisää Penan kommentteja lukenut, niin hyvät fiilikset tästä kyllä on. Nyt on laitettu asiat tärkeysjärjestykseen ja toimintaa laitetaan kuntoon sieltä suunnasta alkaen mistä pitääkin. Toki edelleen on pidettävä huoli siitä, ettei kaikki jää pelkäksi sanahelinäksi.

  Myös tuo uusi hallitus kuulostaa hyvältä. Tähän astihan homma on ollut lähes täysin Jormakan ja Ahtosen vastuulla. Toivottavasti nyt muukin hallitus on aktiivinen ja uudet henkilöt tuovat uusia näkökulmia ja suhteita toimintaan.

  Tämän päivän anti oli ehdottomasti positiivinen ja pitkällä tähtäimellä tärkeämpi kuin yksikään uusi pelaajasopimus.
   
 20. Kenkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei voi muuta sanoa kuin ,SUPER ONNITTELUT, että saitte Penan innostumaan.Tämä,kuin myös muut "nimimiehet" Mestiksessä kertoo että sarjan arvostus on kovassa nousussa.JP:stä sitten tulee jollain aikajaksolla kova seura,upeaa!Odotan kiihkeästi hienoja pelejä.
   
 21. Warre Jäsen

  Lainaus:
  Innostamisbisnes! :)

  Tuossa yllä mm.Karate Mauri ja Joope tiivistivät hyvin meikäläisen(kin) tuntemukset tästä eilisestä uutisesta. Kivijalka kuntoon, pohjavalun tekoon –> harjakaisia odotellessa!

  Tänne voisi vielä linkata tämän eilisen jutun tiedotustilaisuudesta, koska en usko, että kaikki keitä tämä nimitysuutinen tällä palstalla kiinnostaa, löytävät itsensä Mehtimäkeläisen sivuille:

  Mehtimäkeläisen juttu

  (linkki vie Mehtimäkeläisen/Karjalaisen uutiseen eilisestä tiedotustilaisuudesta).
   
 22. AnFa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Olenko ainoa, jolle tuli ensimmäisenä sanana mieleen konkurssi, kun kuulin Matikaisen rantautuvan Joensuuhun? Joensuulaisen kiekkoilun perinteillä ja Matikaisen meriiteillä rahankäytön suhteen ei voi kyllä hurraa huutoja ennalta päästää ilmoille. Toivotaan toki, että kaikki natsaa kohdalleen ja Pena onnistuu hommassaan.
   
 23. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Tuo maaginen sana lienee ollut jo monen mielessä vaikka kuinka monena aiempana vuotenakin. Omat fiilikset on kuitenkin sellaiset, että Matikaisen ja uuden hallituksen avulla saadaan hoidettua taustat kuntoon, ja saadaan tuo taloudellinenkin puoli nykyistä terveemmälle pohjalle. Eihän sekään tietysti hetkessä tapahdu, mutta suunta kuitenkin näyttää oikealta.
   
 24. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Juurikin näin. Matikaisen ohessa koko hallitus saatiin paljon freesimmälle pohjalle. Loppuvaiheessahan siellä taisi olla suunnilleen kaksi aktiivista kaveria, joilla oli hommalle edes jotain annettavaa.

  Nyt tietenkin tähän liittyen näiden hallituksen paikallisjäsenten tehtävä on tuoda siihen se paikallistuntemus ja liiketaloudellinen osaaminen. Pitää olla kanttia sanoa sitten ihan suoraan että "tuo ei toimi täällä" tai "raha ei riitä", jos on sen aika.

  Itse olen kyllä positiivisimmalla mielellä pieneen hetkiseen, jahka nyt joukkue saadaan lopulliseen formuunsa.
   
 25. Kenkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  "Tuo ei toimi täällä"

  Ei noin voi sanoa.Liike elämän lainalaisuudet toimivat kaikkialla, soveltaen paikallistuntemusta,jota kai PM:llä on? Hän on varmaan käynyt keskusteluja paikallisten yritysten ym. muiden tahojen kanssa ennen pestin ottoaan,että onko toiminta volyymia.Ensi kaudeksi ei paljon kerkeä tekemään,mutta eiköhän tarkoituksena ollutkin pitempiaikainen projekti,joten kyllä siitä hyvä tulee.