Pelipaita

  • 77 880
  • 305

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tårta på tårta edelleenkin.

Koska pallologo on pohjaväriltään oranssi, kotipaidan pitäisi olla musta. Logo ei erotu tarpeeksi.
Mustat erikoispaidat sitten erikseen jotka kieltämättä olisi varmasti komeat, mutta kyllähän kotipaidan pitää olla oranssi. Ei me nyt muutenkaan olla Kouvolassa, vaan Hämeenlinnassa.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Musta paita olisi komea. Toivottavasti otetaan käyttöön vielä joskus. Viikonlopun otteluihin edes.
Sama toive itselläkin. Se taisi olla Rautakorven ensimmäinen kausi (08-09) kun himassa vedettiin mustissa, vieraissa valkoisissa ja sitten lauantaisin himassa oransseissa. Ja sitten 09-10 kaudelle vakiintui tuo kotona oranssilla ja vieraissa valkoisissa. Vai muistanko oikein?

Taidan olla harvoja, mutta tykkäsin paljon siitä viime kaudella kerran käytetystä mustasta paidasta, jossa oli ritari-logo, veteraani-peli. Siitä pienellä siistimisellä lauantai- löylyihin kolmospaita.

Orange is new black, but when we go all black in Saturdays. Juhlan kunniaksi.
 

Palisades

Jäsen
Se taisi olla Rautakorven ensimmäinen kausi (08-09) kun himassa vedettiin mustissa, vieraissa valkoisissa ja sitten lauantaisin himassa oransseissa. Ja sitten 09-10 kaudelle vakiintui tuo kotona oranssilla ja vieraissa valkoisissa. Vai muistanko oikein?
Taidat olla oikeassa. Olen kuullut tarinan (ja juuri keväällä 2009 olisin ollut tarinoiden varassa, kun en ollut Suomessa), että Harri Lintumäki oli Rinkelinmäen jäällä kuuluttanut, että ensi kaudella sitten Kerho pelaakin kaikki kotiottelunsa lauantaipeleistä tutuissa oransseissa. Seurasi valtavat aplodit, sellaiset jotka eivät jättäneet epäselväksi, että oranssin paluu oli kannattajien valtaosan pitkä haave.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös