Pelipaidat

  • 396 553
  • 1 460

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Omaan silmään tämä vieraspelipaita sinisillä numeroilla on aivan helvetin SEKSIKÄS. Tähdillä ja ilman. Varmasti tilaan oman sitten kun tulee game ready tai replicat myyntiin!
 
Viimeksi muokattu:

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit




Liekö spekuloitu kolmosvieraspaitojen julkaisu lähellä?

Kolmospaidoista ja niiden julkaisusta varmasti kyse. Mutta voidaanko niitä pitää lainkaan ”kolmos”paitoina, jos ottaa tämän @Lartem viestin pohdintaan:
Jokainen Nordiksen peli on myös merkattu kalenteriin noilla retro-väreillä.

Olisiko siis niin, että liilavihreillä pelattaisiin kaikki Nordiksen pelit? Jos näin on, niin mun mielestä vähän ylikäytetään tota retroteemaa.

Mielummin vain pari spesiaalipeliä retrokamoissa ja muuten vedettäisiin tuolla komealla sinisellä peliasulla. 11 peliä ”kolmospaidalla” on kuitenkin aika paljon. En pitänyt tästä tyylistä silloinkaan kun kaikki viikonloppupelit kotona pelattiin aina keltaisissa, se oli liikaa.

Mutta, ehkä se liilavihreä retroasu tulee olemaan niin jäätävän kaunis, että sitä ei haittaa tuijotella kaikissa Nordiksen peleissä. Katsotaan kun julkaistaan.

Liittyisikö tähän myös nuo sinisen peliasun valkoiset kypärät? Olisiko retroasussa myös valkoinen kypärä?
Jos pelataan noin monta peliä liilavihreissä plus kaikki vieraspelit valkoisella kypärällä, niin ei kai ole järkeäkään hommata erivärisiä kypäriä (vai kypäröitä?) siniseen asuun.

Kutkuttavan jännittävää minkälaiset retroviritelmät sieltä tulee!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
@powerplaymaker ainakin on jo keväällä ensimmäistä kertaa kertonut, että tulisi retropaidat hopeisilla kypärillä.
Tämä oli ainakin keväällä selvityksessä. Olisihan tuo hemmetin hieno.

Pahoittaako jengi mielensä, jos tuossa on Hackman sponssina? (Hymiö)

Mestiksessähän on myös kultakypärät käytössä ja mahtaako olla myös se veripalvelun punainen kypärä vielä olemassa?
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Ei saakeli. Ihan vitun hienot. Itse olen hädin tuskin edes elänyt noiden paitojen aikaan, mutta silti nuo herättää itsessänikin upeita fiiliksiä!

Kiva myös nähdä Hätä-Miikka ja Elias Salonen videolla :) Mietinkin että mikseivät olleet siinä ensimmäisessä paidan julkkari videossa.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vähän hölmö olo kesken työpäivän pyyhkiä salaa vähän silmäkulmaa syystä että katsoin jääkiekkojoukkueen kolmannen pelipaidan julkistusvideota. En odottanut yhtään noin kovaa iskevän.

Tunneryöpyssä tuli varmaan joku sekoitus jokeriaiheisia lapsuusmuistoja 90-luvulta sekä yleistä onnellisuutta tästä tämän hetken menosta. Vitsi miten siistiä pelata kotimaan kaukaloissa taas ja vieläpä niin, että seura antaa tuon tuosta faneilleen karkkia kairaamisen sijaan.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pakko myöntää että ihan helvetin komeet paidat. En vanhoja lila paitoja ole muistellut mitenkään hienoina mutta nää on kyllä vitun hienot.
Alkuperäisissä ongelmana oli mielestäni hienon logon sysääminen futistyyliin ylänurkkaan, mutta muuten täysin uniikki ja tunnistettava kokonaisuus ja nyt se on taas täällä! Huikeaa. Hyvä Jokerit!
 

kretski683

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NY Rangers
Onhan nuo aivan upeat paidat. Itse toivoin, että retropaitojen vihreä olisi ollut sama sävy kuin Töölön Vesa -talviklassikkopaidoissa. Mutta upeat on nämäkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ss74

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös