Pelikieltoja 10.2.2024

  • 1 819
  • 0
Nimimerkki @Polvitasku oli saanut viimeisen varoituksen käytöksestään aiemman pelikieltonsa yhteydessä. Nimimerkin tavat eivät kuitenkaan muuttuneet mihinkään, vaan sama typerä ja asiaton raivoaminen jatkui. Kun muukaan tuotanto ei varsinaisesti ihan kärkiketjujen tasoa ole, on käyttäjän sopimus purettu ja hän on vapaa etsimään uutta seuraa.

Nimimerkin @OulunKeisari aloitteli palstauraansa näinkin laadukkaalla viestillä otteluseurantaan. Käyttäjällä oli toinenkin lähes yhtä typerä viesti samassa ketjussa, mutta sen viestin käyttäjä poisti kuitenkin itse. Tämä tuore käyttäjä kuitenkin päätyy viikoksi sääntöjen kertauskurssille.

Nimimerkki @Juhnu kirjoitti Kärppien osioon viestin, jossa on useampikin asia pielessä. Näihin asioihin laskettakoon offtopic, typerä neidittely ja ennen kaikkea kyseisen illan vastustajajoukkueen osioon tehty provosointireissu. Käyttäjä ottaa viikon paussin.

Myös nimimerkki @Pukki intoutui provosoimaan Kärppien osiossa useamman viestin ajan tästä eteenpäin. Kun viestikokonaisuus sisälsi vielä tällaisenkin alatyylisyyden, on tuomaristo päättänyt yksimielisesti palkita käyttäjän kokonaissuoritteestaan viikon kakulla.

Nimimerkillä @Suomen Polak on vielä tekemistä sekä kieliasun että sisällön suhteen. Aiempi huomautus samoista asioista vaikutti päätökseemme antaa tästä viikon pelikielto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös