Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
Lemström löi itsensä hienosti sisään Mestis-kuvioihin. Lankisenkin olisi mielellään pitänyt. Pari kautta Mestiksessä pelannut. Ensimmäisellä kaudella selvästi enemmän maaleja kuin syöttöjä. Viime kaudella kunnostautui taasen syöttöjen saralla. Ensi kaudella takoo varmaan pisteitä tasaisesti molemmissa muodoissa.
Kiitokset tästä uljas. Toivotaan molemmille hienoa kautta pässeissä.
 
Jesus saves, but Selänne takes the rebound

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat,Kraken, Manchester United.
Ilmari Pieviläinen tosiaan julkaistiin viikko sitten Saipan u20 joukkueesta ja tänään Jerkko Rämö Pelsujen junnuista, joka pelasi viime kaudella jo 4 peliä liigaakin.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Aleksi Ek palaa Peliitat paitaan. Viime kaudella pelasi Sapkossa ja Keupassa.
Nyt on kova. Ykköspakkiparikalustoa ja vieläpä itse kasvatettua. Tätä pidän ehdottomasti kovimpana hankintana. Kunhan ei Pelicans menisi heti pöllimään Ekiä omaan käyttöönsä.

Ensi kaudella kevät jatkuu sitten jatkopeleissä tai putoamispeleissä. Kokemusta kevättä ajatellen tarvitaan. Toivottavasti riviin tupsahtaisi niitä edes hitusen kokeneempia pelimiehiä muutama pelaaja -tai vaikka Hartolan markkinoilta.
 
Kussa on mun hopotiti?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy