uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Hyvönen vaikuttaa sangen passelilta valinnalta. Ainakin nimenä kova luu. Tietää jotain voittamisesta ja toivottavasti pystyy ammentamaan sitä myös valmentajan roolissa. Kahden vuoden sopimus on se isoin juttu. Hienoa myös, että saadaan valmentaja täysin Päijät-Hämeen ulkopuolelta. Tervettä vaihtelua.
 
Kussa on mun hopotiti?

Tanhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Ilves
Miehen haastattelusta jäi ihan hyvä maku. Kova vaatimustaso yhdistettynä hauskanpitoon kuulostaa hyvältä yhdistelmältä päivittäiseen tekemiseen.
 
Mikä meno, mikä veto, mikä lento!

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Kun valmentaja on selvillä näin hyvissä ajoin niin herää heti kysymys, ketäs siinä Peliitat 2021-2022 -joukkueessa sitten pelaa.

Kunkahna monella tämän vuoden joukkueen pelaajalla on halua tai mahdollisuus pelata Heinolassa? Haatanen ja Hämäläinen ottivat viime kaudella ison askeleen ja näkyvät olevan Pelsujen kokoonpanossa illasta toiseen. Pystyykö esim Kerkkänen samaan ensi kaudella ja onko Vilenit ja Jämsen kokonaan Lahden ukkoja myös?

Jotenkin toivoisi, että tuo pelaajaliikenne olisi samaan tapaan maltillista kuin tällä kaudella. Samoin toivoisin, että tuo Hyvösen valmennus toimii ja hän saa tuon kaksivuotisen projektin toimimaan ainakin ilman lepakonsyöjien tuottamuksia. On edelleen jotenkin sääli, että Petajän projekti lässähti tähän koronakuvioon. Toki hän luotsasi tilanteeseen nähden joukkuetta tällä kaudella erittäin hyvin.
 
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy