Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Peliitat 2015–2016 – menestystä hakemassa?

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana Accompagnato, 08.03.2015 klo 07.52.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Alle 24 tuntia H-hetkeen. LeKi taistelee karsintoja vastaan ja yrittää repiä Heinolan reissulta pisteitä niin paljon mukaan kuin mahdollista. Kisan maalilla huhkiva Mika Noronen on hiljalleen vertynyt iskuun. Vaikka kiekkoja taakse on jonkin verran uponnut, niin ratkaisuhetkillä Noronen pystyy usein vetämään pidemmän korren. Peliittojen on ajettava röyhkeästi maalille ja väännettävä kiekko väkisin ohi Norosen. Toisaalta saatetaanhan Dominik Hrachovinakin LeKin maalilla nähdä, jos Tappara hänet Lempäälään lainalle laittaa.

  Peliittojen omat paikat pitäisi hyödyntää AatuViljasmaisella tarkkuudella. LeKiltä löytyy nippu kyvykkäitä hyökkääjiä, joten alivoimilla saa pakka pysyä tiiviinä ja taistelevana. Omat ylivoimatilanteet olisi hyvä pystyä hyödyntämään. Lehtereillä voi olla viitisensataa äänekästä heinolalaista, tai +1000 kirkossa istujaa. Eiköhän Peliitat tule tarjoamaan paikalla kököttäville jännääjille parastaan.
   
 2. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Vielä viimeinen peli ja kausi pakettiin. Harmittavasti tuli LeKiltä nassuun, mutta tämä muutamalla pisteellä ulos playoffeista alkaa olemaan jo perinteistä :(
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Voihan perä, olisi saanut Peliitat nousta viivan päälle, mutta urheilussahan on se hyvä että yleensä saa sen mitä ansaitsee. Ehkä homma ei olisi mennyt niin täpärälle ilman alkukauden liitoa ja mm. Roineen apua. Päasia kuitenkin, että Peliitat on karsintaviivan päällä ja varmasti sarjassa mukana myös ensi kaudella.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2016 klo 13.42
 4. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Eilisestä sai taas traumoja loppuelämän tarpeisiin. LeKi tuli pahimpaan mahdolliseen saumaan. Voittovire oli löytynyt ja Juujärvi kehui vielä valmistaneen joukkueensa erityisen hyvin tähän otteluun. Kaikki oli todellakin pitkään Peliittojen käsissä. Puoli minuuttia ennen toisen erän loppua tilanne 3-1 ja tuon johdon piti pitää erätauolle. Kolmannen alussa Elimäki kilisytti tolppaa, mutta LeKi sitten onnistui kahdesti. Miska Siikosen todella pöhkö jäähy maksoi kovaa hintaa.

  Pelitapahtumista ei sen enempää, mutta tunnelmaltaan ottelu saattoi olla jopa paras Heinolassa pelattu Mestis-peli. Yleisö pysyi yllättäen katsomon penkeillä loppuvihellykseen asti, tai ehkä penkeille oli levitetty liimaa. Mölyisä kannustus loppukirin aikana oli kyllä heinolalaisyleisöltä ennennäkemätöntä. Harmi, ettei Peliitat rajusta lopputaistelustaan saanut haluamaansa palkintoa.

  Valmennus kasatkoon vielä lauantaiksi motivoituneimmat pelurit samaan nippuun ja järjestäköön viihdyttävän pelin kauden päätteeksi. Voittoon olisi mukava lopettaa tämä kausi Heinolassa. Vaikka tappio kyrsii niin pelaajia kuin katsojia, niin jostain sitä huumoria saa sen verran revittyä, että kauden päätteeksi nähdään viihtyisä spektaakkeli. Viimeisessä pelissä olisi Siikosenkin hyvä päästellä höyryjä ja laittaa laidat ryskymään. Larmia tappio otti sen verran koville, että näinköhän olisi Antti Rautiolan vuoro pelata K-Vantaata vastaan. Nälkäisimmille vaan rutkasti peliaikaa. Paineita ei ole, joten jäällä on lupa kikkailla - ei kiitos omassa päässä kuitenkaan.
   
 5. Iggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Oli loistava peli, vaikka tulos jäikin harmittamaan. Tunnelma oli kuitenkin hyvä ja kaikin puolin erittäin positiivinen kokemus vierailla Heinolassa. Tulen ehdottomasti ensi kaudella käymään useammassa ottelussa.
   
 6. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kaikessa hiljaisuudessa takalinjoille saatiin kova luu, kun Santeri Saari siirtyi HPK:n riveistä Peliittojen vahvuuteen. Saarella on vyöllään jokunen KHL-pelikin. Kyseessä ei ole lainasopimus.