Peliesitykset Virran toisella eli kaudella 2022–2023

  • 171 372
  • 1 525

Bacon

Jäsen
Ilmeisesti Hämäläisellä ei ole valmiuksia valmentaa voittavaa kiekkoa. Siitä lähtien kun valmentaja vaihtui, ollaan kiekkokontrollista vaihdettu peli peliltä enemmän tsemppilätkään ja roiskimiseen. Ei tuolla touhulla ole enää mitään tekemistä jääkiekon kanssa.

Voidaan hyvällä tsempillä voittaa jopa pari peliä putkeen, mutta ei tuolla olemattomalla pelitavalla parempaan pysty. Ihan sama vedota pelaajamateriaaliin, mutta itse peli ei ole kunnossa.

Pahoin pelkään, että tätä paskaa pitää katsoa ensi kaudellakin.
 

Blur

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seeprat, Kiekko-Espoo
Nyt kun SHL-kiekko on nähty, niin JAG-kiekko voisi olla seuraava suunta. Ja tätä ei tule sekoittaa tietenkään yhteen Jaguaariin ja sen ohjastajaan.
Jaa, en kylläkään ole käytettävissä SaiPan valmennukseen kaudelle 23-24.
 

Reinhart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Mietin, että kannaataisisikohan kokeilla 3 in 1 konseptia, missä sama henkilö hoitaisi TJ:n, UTJ:n ja päävalmentajan tehtävät?
Tähti nousee itäiselle taivaalle. Kuka siis onkaan tämä seuraava Messias? Hoitanee valmennuksen, Utj ja sivussa TJ hommat niin ei paljo maksa. Ehkä se on Pantterin paluu tai jotain sellaista hurjaa on vielä tulossa.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Valottakaa nyt joku mitä meidän joukkue yrittää pelissään? Jos kiekko saadaan itselle niin hyökkäys kestää maksimissaan 5 sekuntia päättyen kamppailuhäviöön kulmassa tai yhden syötön jälkeen vetoon. Kun taasen yleensä menetetään kaverille jo heti aloituksessa, niin pakit ja yksi hyökkääjä valuu heti maalivahdin alueen läheisyyteen ottamaan vastaan hyökkäystä. Kaksi hyökkääjää juoksee perässä ja lopulta mennään noppavitoseen odottamaan vetoa.

Nyt ihan oikeasti on pakko osoittaa vähän sormella tuota siilipäistä kaveria penkin takana. Mitä yrität Ville Hämäläinen? Olet kusessa olkoon kaverin taktiikka mikä tahansa. Erikoistilanteet tai yksilösuoritukset on pääasiassa tuoneet voitot. Tietty ei voi kokonaan syyttää miestä, mutta tätä sontaa ei ole syytä tarjota ensi kaudella.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Olisi kiva tietää, että mitä helvettiä tuolle SaiPan pelaamiselle tapahtui ja mikä helvetti on tuo Hämäläisen pelikirja.

SaiPa on ihan käsittämättömän huono jääkiekkojoukkue tällä hetkellä. Ja tätä pitäisi katsoa ensi kaudellakin?
Eikös tätä pidä katsoa monta vuotta vielä, tää ja ensi kausi on ekstraa ja varsinainen Hämäläisen aikakausi alkaa vasta kun Virralle ”rakennetusta” joukkueesta päästän eroon. Eikö tällä sapluunalla kannata edetä uuteen halliin ja miksen seuraavalle vuosikymmenellekin.
 

Bacon

Jäsen
Eikös tätä pidä katsoa monta vuotta vielä, tää ja ensi kausi on ekstraa ja varsinainen Hämäläisen aikakausi alkaa vasta kun Virralle ”rakennetusta” joukkueesta päästän eroon. Eikö tällä sapluunalla kannata edetä uuteen halliin ja miksen seuraavalle vuosikymmenellekin.
Taisit just antaa syyn avata korkki. Kiitos.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Periaatteessa ei kannattaisi veikata monelta tulee avausmaali, kun sitä ei SaiPan tapauksessa aina tule, mutta maalivahdin poisottoaikaa voisi pelata Veikkauksenkin kautta.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Sanoo että ei oo vaan pomppinut
Tottakai tuli pahaan saumaan loukkaantumisia mutta ne kuuluu tähän lajiin ja kortin kääntöpuolella löydettiin lahjakkaita nuoria jotka on saatu kiinnitettyä pidemmäkski aikaa meille. Eikä me ajatella että kausi on mitenkään ohi. Meil on pelejä riittävästi jäljellä et pysytään tossa kisassa kyllä mukana. (Jussi M. Kaukaan Päädyssä 20.12.2022)
 

redpecka

Jäsen
Pelipäivä eikä yhtään viestiä ketjussa. Hävetkää!
- - - - -
Mitä olette mieltä, miten meni tuo veskarinvaihto HPK-pelissä? Yleensä on reagoitu nopeasti, mutta nyt annettiin mennä. Aikalisä toki otettiin. +30XP siitä.

Mulle tuli väistämättä ajatus, että Westeri marssi itse pois sieltä. TV-kuvassa näkyy sitten kun Hämäläinen taputtaa Westerholmia ja TV-selostaja kertoo Vilin siinä lohduttaneen häntä.

Kirjoitin otteluseurantaan jo ennen HPK:n ekaa maalia, että Westerholm joutuu venyttelee tolpalta tolpalle parin ekan minuutin aikana ja diagnosoin huonon kenttäpelin syyksi tällaisen ja ei voi päättyä hyvin tämä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös