Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 906 205
  • 20 457

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Minun maaliodottamani perustuu siihen mitä näen. Ihan kivaa dataa nuo palvelut tuottaa, mutta ei ne itselle mitään kummempaa lisäarvoa tuo. Lisäksi maaliodottama ei kerro sitä tunnetta kentällä.

Mutta jatkakaa vääntöä.
Juurikin näin. Kyllä näin kannattajana kaiken a ja o se mitä omat silmät kentällä näkee ja minkä tunteen peli on antanut. Se on ihan se ja sama onko Lukko voittanut maaliodottaman maalilla tai viidellä, mikäli päätössummerin jälkeen on vastustajalla yksikin maali Lukkoa enemmän. Harmituksen määrään ja siitä yli pääsemiseen vaikuttaa sitten taas peliesitys kentällä. Oliko peli hyvätasoista, saatiinko maalipaikkoja, mutta vastustajan kassari oli vain tulikuuma. Vai oliko joukkue kentällä veltto paska eikä yritystäkään löytynyt nimeksikään.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minun maaliodottamani perustuu siihen mitä näen. Ihan kivaa dataa nuo palvelut tuottaa, mutta ei ne itselle mitään kummempaa lisäarvoa tuo. Lisäksi maaliodottama ei kerro sitä tunnetta kentällä.

Mutta jatkakaa vääntöä.
Kyllä. Ja SARJATAULUKKO on se mitä kannattaa katsoa. Aivan sama jollain laukaisu prosenteilla ja maaliodottamilla.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Olihan tämä nyt Saul aivan komiikkaa. Kolme Ässien vastahyökkäystä joista ei tullut laukausta kertovat osaltaan tylyä kieltään siitä että Ässät hallitsi selvästi. Siis vastahyökkäykset, ilman laukausta. Viestissä, jossa koitettiin jotenkin esittää tilastoja syvempää analyysiä.
Ymmärrän että kaikki on paskaa paitsi kusi, ja kaikkia viestejä ei ole vakavasti otettavaksi tarkoitettukaan, mutta joku raja.
Täh? Tämä nyt ei taas liity mitenkään niihin maaliodottamiin jotka kirjoitin. Se oli vain lisähuomio että Lukolla rankkari tuo noihin lukuihin lisää ja Ässiltä siitä puuttuu hyviä tilanteita. Montako 2v1 vastahyökkäystä Lukolla oli?

Pelkästään toinen ja kolmas erä:

Wisehockey 1.46 - 1.94
Liigaplot ~ 1.2 - 2.0

Rankkari poisluettuna Lukon odottama kahteen erään 1 tai alle, se riittää siihen että sanoin Ässien hallinneen selvästi
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yhä edelleen puhut samassa viestissä sekä maaliodottamasta että ulkomuistelemistasi yksittäisistä tilanteista. Jos maaliodottamaa haluaa noin pieneen otantaan kuin yksittäinen erä tai kaksi käyttää, niin sitä pitäisi sitten käyttää "sokeasti", eikä alkaa soveltaa mitään muisteltuja laukauksettomia vastahyökkäyksiä.
Ja kuvaako 2vs1 hyökkäysten määrä pelin hallintaa ylipäätään, paitsi ehkä käänteisesti? Paremmin kuin rankkari?

Ehkä meidän olisi syytä päästä Lukon voitosta jo yli.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En muista onko tämä ollut numeroina jossain, mutta Lukon pistekeskiarvot eri kastin joukkueita vastaan:
Suorassa pudotuspelipaikassa olevat: 1,67
Muut säälijengit: 1,54
Bottom five: 1,41

Sijoitukset ovat tietysti jonkin verran eläneet kauden mittaan, mutta bottom-kalusto ollut kuitenkin melko pitkään saman suuntainen. Kovin paljon tuonne on pinnoja menetetty. Lisäksi sinne on hiljattain pudonnut tilastoa jopa kaunistamaan TPS, jota vastaan Lukko pelannut hyvin.

TOP-6 jengejä vastaan sujunut mallikkaasti, mikä nostattaa hieman toivoa kevään peleille. Ja ennen kuin kukaan huomauttaa rankkaripisteistä, niin top-6 jengejä vastaan olla saatu kaksi (2) lisäpistettä kauden aikana rankuilla, mikä ei muuta kokonaiskuvaa.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Tänään Lukko pääsee peliin suht paineettomasti ja hyvin levänneenä ja treenanneena, joten ei pitäs olla mitään syytä miksi tänään ei olisi se "hyvä päivä" ja putki liikkuisi ja Jukurit lyödään.

Jos näissä olosuhteissa jäädään jalkoihin niin säälipaikkakin on vaarassa.

Mielenkiinnolla odotan, mitä sieltä tänään tulee...
 

joan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukolla on hyvät lähtökohdat peliin, mutta saa nähdä onko se enemmän uhka vai mahdollisuus. Luvassa voi olla ihan mitä tahansa, joten en ihan uskaltaisi laittaa siltikään rahaa kiinni Lukon voitolle. Jukurit haluaa varmasti katkaista tappioputkensa ja kai tiedätte miten tällaisissa peleissä on useimmiten käynyt.. No toivotaan, että Lukko yllättäisi tänään.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Otsikko kertoo Patrik Laineesta, mutta paljon asiaa, myös kannattamisesta ja siitä miten sosiaalinen media on tuonut mukanaan myös paljon lieveilmiöitä kannattamiseen.

" Kun urheilusta puhutaan oikein tunteella ja vieläpä värilasien läpi, jälki on toisinaan rumaa. Käytöstavat puuttuvat, eikä empatialle tai myötätunnolle ole sijaa.

Ihmisyydelle ja inhimillisyydelle ei ylipäätään tunnu olevan ajassamme tilaa."

Itselle ainakin hyvä muistutus, että hallillakin vois joskus hetken miettiä ennen kuin huutaa tuomareille tai pelaajille virheiden jälkeen.

 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Vähän taas ketjuja muutettu:

Jandric-Morand-Repo
Reunanen-Brook

Nyman-Mattila-Krannila
Abt-Stenqvist

Burke-Westerholm-Westerholm
Piipponen-Almari

Ikonen-Kainulainen-Ylitalo
Järvinen

Gibson (Lebedeff)

Tieksola, Ervasti puuttuvat kokoonpanosta.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Vähän taas ketjuja muutettu:

Jandric-Morand-Repo
Reunanen-Brook
Toivottavasti tämä ketju pelaa paremmin kuin lauantaina. Potentiaalia on olla ihan eliittitason ketju. Toistojen kautta tulee varmuutta ja verkko alkaa heilua.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tieksola, Ervasti puuttuvat kokoonpanosta.

Tieksola lienee rotaatiossa, Ylitalo pääsee näyttämään. Ervasti tuskin pelaa enää tällä kaudella, ellei puolustuksessa tule loukkaantumisia/pelikieltoja. Ihmettelen, miksi Kallea ei lainattu Mestikseen hakemaan peliminuuttejeja. Nuorelle pelaajalle ei kovin hyvä tilanne olla pelaamatta, vaikka ainakin viime vierasreissulla pääsi alkulämmöissä jäälle.
 

sohvakoutsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hermes
Gibsonilla vihdoinkin Lukon maaleissa oleva kypärä päässä. Ainakin kiikartornia oli toisessa kyljessä ja vanhaa raatihuonetta toisessa.

Oma utopistinen haaveeni olisi, että tuota kypärää ei ole tehty vain seuraavaa kuukautta varten, vaan tuo näkyy myös ensi syksynä Raumalla ko. Herran päässä!
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Hyvin porukkaa paikalla, sikses. Tuomareilla jotkut ihme paidat. Melkein kotijoukkueen väriset.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Jukurit sai 10 sekunnin aikana aikaan paremman maalipaikan kuin Lukko 2min hyökkäyksen aikana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös