Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 919 270
  • 20 457

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Yllättävää että Puustinen selvisi säihkähdyksellä! Mä nauran vittu katketakseni täällä. Kuka olis arvannut!
Jäähyhän tuosta oli paikallaan, mutta kyllähän maalin jälkeen koppiin kävely oli Puustiselta kutsu tuomareille videotarkastukseen. Saarela ei tätä aikoinaan tehnyt. On tyylikkäitä pelaajia ja on Juuso Puustinen.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
No ei todellakaan Salosta maaliin. Kerätköön Lebe nöyryyttä. Ensi matsissa sitten Salonen maaliin ja Lebe luukkua avaamaan.
 
Suosikkijoukkue
Lugu
Pari peliä todettu pelin jälkeen, että maalin edustoilla hävitty matsi. No ei mitään, sieltä ne on tänäänkin hakattu sisään. Ihan täysin mentaaliongelma siis.

Tässä yritetty pitää yllä jotain posiviittaa harteilla, mutta nyt loppu voimat. Ei saatana. 60 peliä liikaa runkosarjaa, puolet kannattajista palaa henkisesti loppuun; puhumattakaan pelaajista näköjään.

Tauko palstalta - tauko Lukosta. Jos sillä sais käyrän otsasta laskemaan. Katsotaan uudelleen kun kaukalossa nappaa taas!
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Laittakaa se parempi Daniel nyt maaliin. Mitä hävittävää enää olisi?

Edit. Hyvä, mutta aivan liian myöhään.
 

Nahkalerputin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lerputten ja likasangon täystuho, RD:n Uimalakki
Oho, salonen rightin vahteja. Öene lähti suoraan koppiin päätään pyöritellen.. Mahtaako pelata huomenna..
 

joan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sen verran monta vuotta kuitenkin itekin aikoinani pelannu, että sen uskallan sanoa, että ei siinä juuri valmentajalla ole paljoakaan tehtävissä, jos pelaaja turhautuu. Oletan siis että tarkoitat tuota Repon huitaisua? Ymmärrän kyllä pelaajien turhautumista tilanteessa, jossa vastustaja saa rikkoa monta kertaa ilman jäähyä ja toisinpäin taas löydetään tuollainen hupi jäähy. Siihen kun vielä lisätään että oma peli ei kulje halutulla tavalla niin se vain lisää vitutuskerrointa.

En tarkoittanut yksinomaan Repon huitaisua vaan lähinnä kommentoin ylipäätään Lukon tämän hetkisiä otteita. Ja se on juurikin näin miten sanoit. Ei siinä paljon valmentaja voi mitään, jos pelaajalla käy tunteet kuumina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös