Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 885 476
  • 20 457

komesrood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Flyers
Melkosta sähläystä. Syötöt epätarkkoja propeleja. Viivapelaaminen jännittää joka hyökkäyksessä. Nollan pisteen vauhdissa mennään, mutta harvoin on pisteittä kukaan runkosarjassa jäänyt.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
+ Westerholmit hyviä
+ Krannila hyvä

- Lebe seuli yhden
- Reunanen huono
- Stenqvist tosi huono
 

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vuodet ei ole veljeksiä keskenään mutta viime vuonna kotona aloitettiin murskavoitolla.

Toivotaan, että menee toisin päin tällä kertaa.
 

Moonshine Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreät Jääkärit
Mitäs tästä nyt sanoisi. Ihan lupaavia aihioita, mutta aihioiksi jäivät. Westerholmit, Krannila, nelosketju ja Lebedeff näyttivät hyvältä, mutta vastavuoroisesti ihan jäätävä määrä henkilökohtaisia virheitä monella pelaajalla. Stenqvist omaan silmään ihan vitun hukassa. Toivottavasti löytyy enemmän kiimaa ylihuomenna Tampereella.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Niin mainio pelaaja kuin Mattila onkin niin ei todellakaan riitä ylivoimalla se että maksimi suoritus on että saa kiekon just ja just pelikaverille.
Kaikki oivaltavat ja puolustusta repivät syötöt loistavat poissaolollaan.
Mattila olisi ihan loistava kakkossentteri.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Nämä on näitä, ei pysty kyllä vetämään tästä mitään johtopäätöksiä. Yksittäisillä pelaajilla poltteli kyllä ihan kunnolla tänään. Torstaina sitten taas.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Syöttöhasseja ja kiekonmenetyksiä (paineetta) aivan liian paljon. Kumma juttu ammattilaisporukalta, mutta ehkä sitten oli jotain ylilatausta. Varsinkin Mattila ja Stenqvist tuntuivat heittävän jokaisen avainpassin harakoille ja jälkimmäinen muutaman muunkin täysin päättömästi. No oli siellä Nymaninkin jäätyminen ja Piipposen jajajaja. No ehkä Brook, Westerholmit, Almari, nelonen ja Repo selviävät suht kuivin jaloin, mutta käsittämätön määrä sättäämistä yhteen peliin.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Joo. Westerholmit oli hyviä. Krannila ja Fontaine myös. Ykkösketju hukassa. Nyman ja Tieksola myös. Nelonen ok.
Pakeista Almari ja Brook oli ihan kohtalaisesti töissä. Reunanen yhtä paska kuin Mannheimia vastaan. Piipponen… Hidas. Abt ihan ok. Ervastia ei näkynyt ja Stenqvistiä ei olis edes toivonut näkevänsä. Läpipaska.
Stenkku jatkaa samaa sarjaa porilaistaustan omaavien kanssa. Ei toimi Raumalla. Sinne vaan Caldwellin ja Heshkan kanssa samaan laatiin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei se nyt ihan niin sujunut kuin tanssi vaan. Lämsänkin kannalta olisi ollut valtavan tärkeää että Lukko tämän pelin voittaa, mutta eipä se niin mennyt. No, torstaina sitten aukee voittotili.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Ja lisätään vielä, että oli siellä hyviä aihioitakin ja näppäriä kuvioita, mutta just tuo useilla pelaajilla ilmennyt älytön härvääminen ja suttaaminen päästi ilmat pallosta. Hyvin turhauttava peli näin katsojan kannalta.
 

Nurangätine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nelosesta jäi Ylitalo parhaiten mieleen. Sunilla vielä hieman hakemista. Kainulainen näytti olevan hukassa. Stenkulta tosi huono peli, toivottavasti lähtee kulkemaan. Ensimmäisen erän jälkipuoliskolla hienoa kiekottelua, sitten HPK osasi ottaa kiekottelun ja ristikulmiin heittelyt pois ja peli tasottui. Aihioita niin pelissä kuin pelaajissa. Onhan se pettymys kun ei voitettu eikä saatu pistettäkään. Toivottavasti tätä peliä ei tarvitse muistella keväällä kun lasketaan pisteitä suoraan pleijaripaikkaan.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Hajuton, mauton, väritön, hengetön ja ihan helvetisti nelikymppistä Pillua hitaampi joukkue. Sellainen se on se Rauman Lukko.

Se on poijjaat kettufanilla ihan saatanan pitkä ja pimeä syksy edessä.
 

Referee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiekko poltteli lavassa ja tuli heikkoja syöttöjä monellakin. Juurikin näitä alkukauden pelejä, että haetaan vielä juttuja.

Tieksola, niin nyt on pakko kysyä, että muutaman CHL pelin ja tämän pelin nähneenä, niin mitä muuta tuo kuin hyödytöntä pörräämistä. Ei yhtään peliä edistävää tekoa vielä missään pelissä.
Lebedeff muuten hyvä peli, mutta eka maali meni kyllä nyt Danielin piikkiin.
Stenqvist... hyvin hasardia pelaamista, aina jännitti kun peli hänen lähellään.

Onko kyt kotikaukalon jännitystä vai juurikin tio että 2metriä kapeemi ja 7% pienempi kaukalo, niin nyt alkukaudesta kun pelikin hakee, niin nuo puuttuvat neliöt hidastaa ja vaikeuttaa peliä just nyt. Toivottovasti vieraissa sit kulkee paremmin, kun ei kotiyleisön painetta ja kenties isompi kaukalo...

Ei ole helpot pelit seuraavana tiedossa, mutta eipä ole Ilveksenkään ja Hifkin peli vielä harjoituskaudella vakuuttanut (katsonut kaksi heidän välistä peliä ja Ipan pari CHL matsia).
 

Kepakko

Jäsen
+ meillä on maalivahti

- kaikki muu

Noh, jos nyt vähän tarkemminkin. HPK teki tarpeellisen ja ote ei lipsunut. Lukko sen sijaan ei.

Lukko teki TODELLA PALJON helppoja virheitä ihan rutiinisuorituksissa. Laadukkaammalla perustekemisellä olisi voinut olla erilainen tulos taululla ja mieli parempi. Annetaan Lämsän vielä näyttää, vaikka viime pelit ovatkin olleet täyttä jätettä.
 

JukeX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tyypillinen alkukauden peli lukuisine harhasyöttöineen. HPK pelasi kelpo vieraspelin, ja oli juuri niin vaarallinen altavastaaja-vastus kun etukäteen arvelinkin. Tuhkaa en silti päälleni ripottelisi, Lukolla jäi toki paljon parannettavaa, mutta ei Lukon peli mitenkään toivotonta ollut.. sähläämistä toki, mutta kauden avauspeli on aina kauden avauspeli, ja uskoisin että tästä tullaan selvästi parantamaan kunhan kausi etenee.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Kyllähän nämä Liiga pelit ovat vaan oma maailmansa. Ronkitaan ja koukitaan puolin jos toisin. HPK hidasti Lukon avaamista kovalla korkealla karvauksella. Tästä syystä Lukko ei päässyt juuri nopeasti ylös kuin ajoittain. Tämä aiheutti myös useamman kiekonriiston / menetyksen omissa. Kamppailuvaade on ihan eri tasolla muutamaan CHL matsiin verrattuna.

Ylivoimassa sama ongelma, kaveri antoi kovaa painetta kokoalueella, eikä kiekkoa saatu kunnolla rauhoitettua. Huonot ja hitaat syötöt eivät tuota auta.

Oli siellä kuvioita ja ideaakin välillä, mutta ehjään 60min vaaditaan vielä sitä kuuluisaa jumppaamista. Sen voi jo nyt sanoa että pelikirja on täysin eri kuin vuosi sitten, variaatioita löytyy jopa kahteen käteen. Annetaan aikaa.

Lebe oli todella hyvä ja rauhallinen, poislukien tuo yksi imaisu. Torjui aika monta muuta pahaa paikkaa. Toki maalin pelissä nämä näkyvät karusti taululla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Dexu

upreo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siitä se sitten pyörähti käytiin. Ja kun kotiin lähti, oli pimeää. Uskottava se on, että ne huonoimmat vuodenajat ovat käsillä. Onneksi on Äijänsuo, johon pääsee karkuun pimeää arkea. Vielä ei jaksa masentua tuloksista. Mun mielestä peli oli ihan potentiaalista tuloksen tekoon. Kiekolla tultiin alueelle ja alueella pysyttiin kiekossa. Viimeiset syötöt vain polttivat tai laukaukset lähtivät haltuunoton kautta. Miksei lauota enemmän suoraan syötöstä? Ehkä niillä syötöillä on oma osansa asiaan.

Suoralta linjalta katselin ja mun mielestä se Krannilan(?) laukaus oli maalissa. Tosin vasemmasta silmäs on näkö heikentynyt. Onneksi oli kuitenkin oikea silmä samaan aikaan auki, niin uskallan mielipiteeni julkaista. Hiljaa mielessäni mietin, miksei videolta tuota katsottu? Eipä sen puoleen Lukon pelaajatkaan tilannetta pahemmin protestoineet. Noh, näkökontrolli odottelee ensi kuussa.

Pelaajatasolle jos mennään, niin Prongeria en kentällä nähnyt. Eipä sen puoleen ollut Kainulaisenkaan päivä. Ja vaikka kuinka Stenqvistin pelille olen syttynyt, tänään oli kyllä liian verkkainen. Maalilla oli Hasek Rousson-maskin takana piilossa.

Jos Lukko saa ajoituksia hiottua ja kiekon tottelemaan, en ole huolissani pelin rakenteesta. Se kuuluisa matka on vasta alussa. Toki mieluumminhan sitä voittaisi, mutta kyllä mä yöni nukuttua saan.

Toivottavasti se asvalttityömaan liikenteenohjaaja ei ollut Lukko-fani. Sen verran hiilenä kävi autoilijoille kiroillessaan jo ennen matsin alkua, että lopputuloksen kuultuaan siinä taloudessa ei yöllä nukuttaisi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ensimmäinen Liigapeli takana ja maalin tappio. Häviö tietysti aina vituttaa mutta jengi ottaa jo Lämsän nimeä esille. Voi terve. Lukolta vähän huolimatonta peliä. Yhdellä jos toisella selkeästi tärisi. Eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
+ meillä on maalivahti

- kaikki muu
Lebe oli hyvä. Torjuttu rankku jne. Mutta, mutta, mutta.. Se etutolpan järkyttävä imaisu vaan oli niin onneton suoritus joka vetää omassa listassa tämän illan maalivahtipelin osalta myös miinusmerkkiseksi. Tuollaisia ei vaan saa päästää ikinä. Varsinkaan tiukassa maalin pelissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös