Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 401 799
  • 6 758

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lind totesi että vittuhun siitä edestä
 

julB

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oman maalinedustalle tappomeininkiä, Väänänen voi käydä kertomassa asiasta enemmän erätauolla, jos jollekkin pelaajalle epäselvää. Erän lopussa nähtiin jo merkkejä paremmasta.
 

otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
لօҟҽɾìէ
Jokerit voitti laskujeni mukaan 3 aloitusta? Miten tämä on edes mahdollista? Viisikkopelissä ei kehumista, silloin jos Hermeksen bussia ei ole ehditty parkeeraamaan keskialueelle ja tulee mahdollisuus ylivoimahyökkäykseen, niin puntit tasoitetaan siten että yksi luistelee vaihtoon. Hermeksen maali oli kyllä liian halpa. Kuitenkin paras erä tässä ottelusarjassa Jokereilta.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyökkäys aavistuksen parempaa. Toivotaan, että osutaan tolppien väliin vielä pariin otteeseen. Pelin edetessä muun kentän tekeminen nousee rooliinsa ja siinä ei juuri ole vakuutettu.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On parempaa kuin 2 edellistä periä, vaikuttaa ajoittain jääkiekkojoukkueelta. Vaan vielä kaukana hyvästä.

Mun mielestä hermesten peli on parempaa, mutta meidän massijoukkue paikkaa yksilötaidolla...
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
En tiedä mitä liemiä Tero pojille keittelee kopissa, mutta koko jengi aivan jäätävässä kokovartalokipsissä ennen noita maaleja. Vasta tuon jälkeen nähtiin jopa haastamisia, hyviä syöttökuvioita ja muutenkin paljon selkeämpää peliä kuin aiemmin. Toki tähän vaikuttaa myös se, että Hermeksen on nyt pakko hyökätä.

Mielestäni playoffien paras erä tähän mennessä, eikä rima tosiaan ole korkealla
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotenkin tuntui että Hermes alkoi erän loppupuolella ehkä ihan karvan verran väsymään (?) ja heidän puolustukselleen sattui useampia nukahduksiaj joista Jokereille hyvää tonttia tai hyökkäystä. Paremmalla viimeistelyllä peli olisi 3-1.
 

Korhonen96

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hermes muutti yllättävän paljon pelaamistaan heti avausmaalin jälkeen.
Jokerit on nyt tiiviimpi omissa mutta lähtee kuitenkin haastamaan viivaa mikä avaa paikkoja väkisinkin hermekselle. Kokonaisuudessaan kuitenkin hyvää puolustuspeliä.
Hyökkäyksiinlähdöissä myös uskalletaan odotella kauemmin. Harvoin jäätiin träppiin jumiin mutta edelleen toki kiekko ymmärrettävästi polttelee.
Jokerit nöyremmin myös ottaa keskialueella vastaan.
Rohkeutta vaan kundit!
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvältä näyttää tähän mennessä. Sanoin ennen peliä pelaajille kun potkivat palloa, että olen Lappeenrannasta asti tullut paikalle, enkä halua että tämä on minun viimeinen reissu Helsiinkiin Jokereiden peleihin tällä kaudella Joku pelaajista huusi että ei ole.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Hermes jäähyillyt tässä pelissä varmaan enemmän kuin kahdessa aiemmassa yhteensä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös