Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 409 143
  • 6 763

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Löysää pelaamista ja helppoja virheitä. Tämähän on perinteistä jokerikiekkoa ennakkoon heikompaa vastustajaa vastaan.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
FPS kiusasi eilen Ketterää ja johti peliäkin jo 3-1. Jotain ne siellä on löytänyt peliinsä. Nyt tarvis tulla jo ne 3p.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa tämä paska kyllä.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
2p enemmän kuin ansaittiin, mutta hyvä niin. Auviselle teki ainakin hyvää, huomasi tuuletuksista.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Koko viikko aikaa treenata ja paluu kotikaulaloon pitkästä aikaa. Rankkarivoitto maistuu paremmalle kuin tappio, mutta mitä ihmettä silti?

Olisiko Jokereilla resursseja palkata Carl Weathers pitämään joukkueelle motivaatiopuhe?
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jvg

Kosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sojy, Jokerit, Islanders, West Ham
Kuusla, Kalajanniska ja Tenhovuori lämmittää mieltä. Suoraviivaisuutta lisää, turhaan haetaan jätön jättöjä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jvg

laiks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
YV aivan kamalaa kuraa. Joko kiekkoa haudotaan ja peli on hidastetusta filmistä tai sit kiekko menetetään heti vastustajalle/ei saada mitään aikaseks.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli jälkijunassa katsottua tuo esitys ja pitkälti samat ydinhuomiot, kuin aikaisemmin. Ylöspäin toimii vaiheittain, alaspäin ei ja siinä ne merkittävimmät kipukohdat onkin. Vielä ei ehjää 60 minuuttista tälle kaudelle ole tuotettu.

Tokassa erässä saatiin muutama paikka luotua pakkien onnistuneilla pitkillä syötöillä ja yksi maalikin tehtyä näistä. Raikas muutos taktiikkaan kesken pelin, vaan ei kovin pitkäkantoinen.

Omissa sitten soi kun ekassa maalissa ei pidetty omia miehiä omalla alueella vastustajan alivoimalla (!) ja tokassa suoritettiin onnistunut hyppy rintauintiin, josta kaveri ylivoimaisena läpi.

Omissa käsissähän tämäkin peli olisi ollut hoitaa varsinaisella, mutta hengettömyys huopuu tekemisestä. Tämä tuntuu muodostuneen jos ei nyt joka toisen pelin, niin joka toisen viikon ongelmaksi. Otetaan silti voitto vastaan.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo-o. Eihän tämä tekeminen vakuuta. Määttää kun kuunteli niin aika ohut lanka on Jokereilla. Omiin ylivoimalla ja joukkue lamaantuu. Määtän viesti 2.erätauolla oli:"älkää passivoituko". 2-1 johdossa passivoituko. Ei kait siellä nyt jumalauta kotipelissä, lauantaina, viikon levon jälkeen jotain vitun Forssaa vastaan passivoiduta.

Suoritukseen nähden saatiin maksimi. Hyökkäyspelin osalta ainoa uusi asia oli pitkät avaukset. Muuten tämä Jokereiden mukakiekollinen pakisto ei saanut ylöspäin yhtään mitään aikaan. Hyökkäyspelissä pyörii sama kela Marjamäen ajalta. Pakeille pudotellaan kiekkoa siniselle jotka rännittää tai vetelee kaaliperhosia ilman maskia. Ja sitten mennäänkin jo omiin. Jokereiden yleisilme oli pakottava ja apaattinen. Reilusti saa parantaa tiistaille.

Karvinen ja Liuksiala tuonne tarvitaan takaisin, jotta saadaan leveämmällä rintamalla hyökättyä aina nelosta myöten.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pidempi analyysi myöhemmin, mutta lyhyesti sanottuna Määtän eväät ovat aika ohuet. Kiekollinen avauspelaaminen surkeaa, papp karmeaa ja joukkueen henkinen selkäranka aivan noll. Ylivoimasta ei viitsi edes aloittaa.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Siis tämä matsihan oli edes suurin piirtein kelvollisen ylivoiman päässä hyvinkin turvallisesta rutiinivoitosta. 1-2 maalia noista lukuisista ylivoimista ja päästämättä jäänyt alivoimamaali olisi tuottanut sen perinteisen 4/5-1 tuloksen ilman mitään pelkoa pistemenetyksistä.

Ensimmäinen erä oli Jokereiden mittakaavalla todella heikko, eli tasainen tai jopa niukasti forssavoittoinen. Viimeiset 40 minuuttia Jokerit oli kuitenkin selvästi parempi joukkue, mutta sen paskan ylivoiman takia tätä ei saatu taululle asti näkymään. Siitä olisi kovasti hyötyä, jos saataisiin edes välillä joku aloitusvoitto hyökkäyspäässä.

Ei tästä tuloksesta lakkia ilmaan kannata heittää, mutta en lähtisi hirveästi myöskään hyperventiloimaan siksi, että Forssa pystyi tuloksellisesti roikkumaan perässä. Mestiksessä on ihan normi-iltoja nämä tälläiset. Espookin otti kuokkaan sarjajumbo Keuruulta.

Kuusla oli vahva, Auvinen jämäkkä ja kompastumisestaan huolimatta alan näkemään Vertasessakin elonmerkkejä. Nämä posit tästä pelistä mukaan ja ylivoimatreenien kautta kohti synttäripeliä. Ihan vielä ei ole kautta hävitty.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Ylivoima oli taas jälleen kerran huonoa..
2-0 johdon menettäminen on anteeksiantamatonta.
3 pinnaa olis maistunut enemmän..
Pelaaminen on jotenkin huonolla tasolla.
Onneksi sentään saatiin 2 pinnaa.
2-1 kavennus Forssalle oli kyllä niin säälittävää räpiköintiä Puolustukselta.
Ja 3 sekuntia ennen 2 erän loppua. Siitä ei Ainakaa Määttä silitellyt pelaajien päitä

Ei muuta kun eteenpäin. Seuraavaksi Synttäripeli tiistaina edessä. Vastassa Tuto.
Jos silloin pelattaisiin se 60 min hyvin. Ettei lasketa vastustajaa noin halvalla tasoihin.
Miten saada ehjä 60 min seuraavissa peleissä?
Sitä pitää pohtia.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mutta lyhyesti sanottuna Määtän eväät ovat aika ohuet.
Valitettavasti tältä alkaa näyttää. Toisteisesti ongelmia joukkueen valmistamisessa otteluun. Liian usein jää suoritus piippuun enemmän tai vähemmän. Tiedä sitten onko johtajuusvajetta vai mitä. Pelillisiä reikiä tekemisessä on aika paljon juuri nyt. Mestiksen kalleimmalla jengillä ei näin pitäisi olla. Jatkoajalla oltiin kolme ensimmäistä minuuttia ilman kiekkoa...

@Varis jos tädillä olisi...jne. Tuskin täällä tulosta hypenventiloidaankaan vaan sitä suoritusta. Nimenomaan jos sitä rutiinia olisi niin himassa ei tällaisia kahden maalin johtoja munittaisi mitään Forssaa vastaan. Se suoritus on ollut nyt viimeiset viisi peliä enemmän tai vähemmän vajaa. Vaikka mukana yksi RoKin niistäminen onkin. Tämä kausi on edelleen täydellinen konvehtirasia.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Jokerit on tehnyt tähän mennessä kuudenneksi vähiten maaleja sarjassa ja on 39 tehdyllä maalillaan erittäin kaukana sarjan kolmen kärjestä. Toki vastaavasti Jokerit on päästänyt vähiten maaleja sarjassa ja se on ainoa syy, joka jengiä pitää edelleen suoran playoff-paikan vauhdissa.

Maalinteon käsittämätön vaikeus ja jatkuvat järkyttävät kiekonmenetykset hyökkäyspäässä ja aloittelijamaiset virheet omassa päässä (mm. löysät tökkäisyt, joilla kiekko ei jaksa oman siniviivan yli purkuyrityksissä) kyllä väkisin tulevat kääntämään tämän maalieron päälaelleen, jos näihin ei saada muutosta aikaan. Lienee realismia todeta, että Jokerit ei ansaitsisi tämänhetkistä 4. sijaa. Tällaisilla peliotteilla jengi löytää kevääseen mennessä itsensä korkeintaan säälipleijareihin oikeuttavalta sijalta ja aivan ansaitusti.
 

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko tällaisessa yhden pelin viikossa jo vaikeuksia pitää pelitatsia yllä vai mistä johtuu, kun taas oltiin aivan yössä ensimmäisessä erässä.. Ei muutenkaan mitään riemunkiljahduksia herättänyt tämä peli, mutta hyvä, että lopulta saatiin raavittua edes kaksi pistettä.

Kuusla, Kalajanniska ja Auvinen mielestäni parhaat tänään. Kangas myös mielestäni ottanut steppejä eteenpäin aivan ensimmäisiin peleihin verrattuna.

Ei tässä vielä huolestua tarvitse, mutta kyllähän tällaisilta vastustajilta pitäisi ne kolme pistettä "kotona" saada kairattua..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös