Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 496 000
  • 5 140

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Se on puoliväli ja pisteitä kertynyt 1,26 keskiarvolla. Jopa kahdesti on tällä kaudella pystytty ottamaan yli yhden pelin voittoputki. Peli ei osoita kehittymistä ja yv sakkaa, vaikka prosentti on vielä kova johtuen alkukaudesta. Ykkösketju tekee maalit, jos tekee ja heidät peluutetaan puhki. Tulkaas nyt positiivarit ja meikäläisen kirjoituksista mielensä pahoittavat taas kertomaan, että kausi on puolivälissä ja pelejä on paljon edessä. Mikään ei muutu! Ei vaan muutu!
Jotta talouden katastrofilta vältytään, saamme varmasti nähdä muutaman pelaajamme vielä loppukevään peleissä.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No Sportin onnella varmaan Kärpät :). Itse toki toivoisin vaikka Ässiä mutta niillä taitaa taipua Lukon suuntaan. Tosin en välttämättä haluaisi mitään lisäkierroksia 60 päälle.
Urheilullisesti nelinkertainen ilman mitään lisäpelejä olisi reiluin, mutta raha tunnetusti ratkaisee. Sinänsä hassu tämä nykyinen "paikalliskolmikko", että Tampereelta katsottuna Vaasa yksi kauimpana oleva liigapaikkakunta (Oulu, Kuopio, Lappeenranta kauempana, olisiko myös Mikkeli).
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Missä on ne pelaajat, jotka itse asetti tavoitteeksi top 6 sijoituksen runkosarjassa?
Jäällä näkyi tänäänkin joukko hitaita ja haluttomia jätkiä, jotka eivät pelaa logolle.
Tuohon kun lisätään tämä pelisapluuna( vai onko sellaista)? niin tekeminen näyttää hirveältä.

Mitään pelaajia ei tarvitse hankkia, yksittäiset pelaajat ei tuota hommaa käännä.

yksittäinen siirto, mitä voisi kokeilla ja mikä saattaisi tuoda jonkun piristyksen pitää tapahtua penkin takana.

Vaihtoehtoisesti voidaan valita tämä tuttu kaava ja roikutaan tässä samassa paskassa helmikuuhun, myydään pelaajat ja ollaan 14.
Samalla kustaan koko Sport yhteisön päälle.
Elokuussa voidaan markkinoida taas kaikkien aikojen joukkuetta.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Kyllä ainakin minun katseet kääntyy tuonne valmennuksen puolelle.
Rosteri on riittävän hyvä tuloksen tekoon, mutta motivaation puutteesta ja sitä myöden hyvästä valmennuksesta tuo jengi kärsii.
Näin se kyllä on nähtävä, sillä nykyvalmennuksella ei ole mitään uutta annettavaa.

Joukkueen materiaali on riittävän hyvä taistelemaan ihan TOP-8 joukossa.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joukkueen terävin kärki on laadukas, mutta pelitapa ei tuota pelaajille riittävästi maalipaikkoja, hyvä jos yhtäkään. Tuntuu, että kaikki maalintekopaikat syntyvät vahingossa tai jostain pompuista. Syöttelemällä ei saada mitään aikaiseksi, ei oikeastaan päästä edes alueelle. Liian usein näky on se, että yksi tai kaksi kotkapaitaa hyökkää alivoimaisena kolmea tai neljää vastustajan pelaajaa vastaan. Eli puoli ketjua on jo menossa väsyneenä vaihtoon kun yksi tai kaksi miestä yrittää vielä jotain epätoivoista hyökkäystä ryhmittynyttä puolustusta vastaan.
 

raipe1993

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sharks
Tänään olisi pitänyt napata voitto kun Ilveksellä paljon porukkaa sivussa. Vielä loppuvuonna kuitenkin IFK, Kärpät ja Tappara tulossa vastaan niin ei pisteitä ole tarjolla liikaa. Pahasti alkaa näyttään siltä, että jälleen jäädään ulos jopa sääleistä. Toivottavasti ei ole liikaa hassattu rahaa joukkueeseen ja vahvistuksiin, kun ei tällä valmennuksella kuitenkaan tulosta saada.
Olipa tosiaan surullisen heikko esitys Sportilta tänään. Ilves oli todella rikkonaisella kokoonpanolla liikenteessä ja oli silti pelillisesti selvästi edellä. Sport ei saanut edes ylivoimalla luotua juuri mitään.

Todella hitaan ja haluttoman oloinen joukkue tänään. Harmi, materiaali vaikuttaa oikeasti tänä vuonna ihan riittävän hyvältä. En muista näin halutonta Sporttia jos tyhjennysmyyntipelejä ei lasketa.
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jaa-a. Mitäs nyt sanois. Kyllä suuresti veetuttaa tämä peli. Kahden pelin viikko ja viimeisen päälle valmistauduttu peliin, voitto alla. Mitä tekee SPORT. Noh, jätetään se tähän...Kyllä on Herkolla työmaata edessä. Se on vaan kuulkaa niin että pisteitä pitäis tulla aikalailla reippaammin.
 

Huudelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
No mihin toi sportin peli on kehittynyt missään vaihessa minään vuonna Riston aikana, enemmänki yksilöt nostanu hetkittäin tasoa, jos menny paremmin pari peliä. Eikö täs ny oo saanu tänävuonna puolirunkosarjaa antaa näyttöjä kaikkien aikojen parhaalla rosterilla. Mitä se Risto kesällä jossai videossa mikkelin torilta osas kertoa et yli 90p kerätään tänävuonna ellei puhunu jopa 100p, ei muista tarkkaa :D
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joukkueen terävin kärki on laadukas, mutta pelitapa ei tuota pelaajille riittävästi maalipaikkoja, hyvä jos yhtäkään. Tuntuu, että kaikki maalintekopaikat syntyvät vahingossa tai jostain pompuista.
Tästä samaa mieltä. Kirjoitin jo aikaa sitten johonkin osioon, että meidän ykkösvitja +vielä pari pakkia ja hyökkääjää ovat niin taitavia, että RD:n vanhahko pelitapa ei vaan toimi Hjalmarssonille, Löökelle ym.
Ja vähän on pelko persieessä, että Hahl jatkaa liikaa RD:n viitoittamalla polulla kovien paineiden alla ensi vuonna. Sveduille voisi sopia hieman luovempi ja vapaampi tyyli, kun todennäköisesti jatketaan tällä Ruotsi-moodilla.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllähän tuo siirretyn rangaistuksen jälkeen tehdyn maalin hylkääminen ja siitä seuranneen tuloksettoman yv:n jälkeinen Ilveksen maali lamautti Sportin.
Eikä ollut yhtä tuuriakaan, kun Holmströmin ohjaus osui hieman myöhemmin ylärimaan.
Ensi viikolla on näytettävä kotkansilmää ja voitettava sekä Kärpät että HPK. Molemmat on hyvällä pelillä lyötävissä. Sitten näyttäisi taas vähän paremmalta taulukossa.
 

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Tästä samaa mieltä. Kirjoitin jo aikaa sitten johonkin osioon, että meidän ykkösvitja +vielä pari pakkia ja hyökkääjää ovat niin taitavia, että RD:n vanhahko pelitapa ei vaan toimi Hjalmarssonille, Löökelle ym.
Hjalmarsson 57:n ja Lööke 54:n pisteen tahdissa. Paljonko pitäisi vielä parantaa, että kelpaisi?
 
Suosikkijoukkue
Sport, Vepsu
Herkko on ollut nyt vajaan vuoden. Näin lyhyellä ajalla ei mitään suuria saavutuksia voi vaatia mutta kohta pitää Herkonkin käden jälki näkyä. Jos huhut pitää paikkansa, että Hahl jatkaa, niin pidän sitä hiukan kyseenalaisena. Nyt olisi hyvä hetki kääntää uusi lehti valmennuksessa.
Keväällä mainostettiin osakeannissa Mamban ja Osalan merkitystä. Mamba painaa hyvää duunia junnujen kanssa mutta missä on Osala?
U-20 pelaa hyvällä tasolla. Toki nyt näyttäisi hiukan ote herpaantua mutta tälle iso peukku. U18 sinnittelee alemmassa sarjassa mutta tuo tulos ei riitä. U16=katastroofi. Junnupuolelta ei mitään suuria apuja tule lähitulevaisuudessa.
Haluan olla optimistinen ja toivon menestystä mutta kun katsoo tosiasioita niin kehitys on taas ollut minimaalista vai onko sitä ollut ollenkaan?
Päästäänkö tänä vuonnakaan sääleihin? Tuleeko pelaajamyynnit jälleen tammi-helmikuussa? Paljon on uhkakuvia mielessä.
 

Huudelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Toki pelit on aina suhteessa vastustajiin, mutta kun miettii niin ennen kesää hyökkäys oli ennakoissa joidenki papereissa luokiteltu jopa top 6 vaikka jälkeenpäin laituriosasto vaikuttaaki turhan pehmeeltä. Puolustus oli isoin heikkous ja siihen päälle loukit, mutta toisaalta esim. Atro selkeä upgrade odotuksiin nähden + hayes ja suhonen jälkeenpäin hommattuna joukkoeseen ja nyt ku kaikki terveenä niin toi pakisto ainaki paperilla mun silmissä näyttää jopa kovalta ainakin jos liigan keskikastia käyttää mittarina. Sitten svoboda on kyl pätevä keskikastin veskari, eihän se mikään timantti ole mutta voidaan puhua kuitenkin voittavasta maalivahdista. Näillä eväillä pitäisi mielestäni pystyä aivan hyvin pelata sijoista 6-8. Nyt kuitenkin räpiköidään ja alkaa tuntua että tavoitteet vaihtuu taas siihen että se 10sija olisi joku mestaruus, vaikka varmasti ollut vielä syksyllä se minimi tavoite ja pahasti näyttää ettei päästä edes siihen. Toki voihan olla että sportti tekee tapolan aikaset tapparat ja yhtäkkiä ottaa 10pelistä pisteitä putkeen joulunjälkeen mutta mutta uskoo ken tahtoo
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Mä en oikein ymmärrä tätä Hahlin mahdollista siirtoa päävalmentajaksi.
Mitä tällä sitten haetaan? Jatkumoa johonkin?
Jatkumoa häviämiseen siis.
Muutosta tähän kaivataan.
Tämäpä! Nyt jos Hahl kiinnitetään taas pariksi vuodeksi suoraan sopparilla, niin eipä siinä hirveästi kannata odottaa mitään 10.sijaa korkeampaa ainakaan. Täyden pelillisen muutoksen tuo joukkue tarvitsisi.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Tämäpä! Nyt jos Hahl kiinnitetään taas pariksi vuodeksi suoraan sopparilla, niin eipä siinä hirveästi kannata odottaa mitään 10.sijaa korkeampaa ainakaan. Täyden pelillisen muutoksen tuo joukkue tarvitsisi.
Miksi ei? Eihän hän oli saanut vielä edes näytönpaikka päävalmentajana liigassa. Mestiksessä kohtuu hyviä tuloksia.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pisteiden tekoon tarvitaan leveyttä ja vetoihin tarkkuutta pelissä on yleensä, joku 50 laukausta ja 20 menee maalille asti. EI voi yks kenttä vaan tehdä pisteitä pelissä.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hjalmarsson 57:n ja Lööke 54:n pisteen tahdissa. Paljonko pitäisi vielä parantaa, että kelpaisi?
Juu. Ymmärrän. Ei näiden sun mainitsemien kaiffareiden otteissa yhtään mitään negaa. Kelpaa todella. Olinhan jo klikkaamassa Simonin paitaakin. :) En osannut oikein selittää selkeästi.
Ykkönen on tulosta tekevä ja jokaisen vastustajan kunnioittama ketju.
Monet ovat sanoneet tai kirjoittaneet, että nyt on kaikkien aikojen taitavin joukkue. Silti itse pelitapa ei ole juuri muuttunut. Se on aika samaa konemaista kamppailukiekkoa. Mun mielestä kakkonen ja kolmonenkin pystyisi monipuolisempaan pelityyliin.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Pisteiden tekoon tarvitaan leveyttä ja vetoihin tarkkuutta pelissä on yleensä, joku 50 laukausta ja 20 menee maalille asti. EI voi yks kenttä vaan tehdä pisteitä pelissä.
Onko meidän laukojat poikkeuksellisen epätarkkoja vai tuottaako meidän peli hätäisiä toivotaan toivotaan paikkoja, joista on vaan pakko yrittää laukoa, kun ei ole mitää muuta järkevää peliä tarjolla?

Aivan liian harvoin pelataan syöttelemällä oikeasti laadukkaita vetopaikkoja.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Herkko on ollut nyt vajaan vuoden. Näin lyhyellä ajalla ei mitään suuria saavutuksia voi vaatia mutta kohta pitää Herkonkin käden jälki näkyä. Jos huhut pitää paikkansa, että Hahl jatkaa, niin pidän sitä hiukan kyseenalaisena. Nyt olisi hyvä hetki kääntää uusi lehti valmennuksessa.

Samaa mieltä. Jos sieltä tosiaan Hahl on valittu, niin olisi oikeastaan ensimmäinen syy olla hieman pettynyt myös Herkkoon. Pistäisi hieman kyseenalaistamaan, että onko hänellä kuitenkaan vielä sitä näkemystä junnukiekon ulkopuolella? Toki Sportin tuntien voi olla, että siellä on Herkkoa edeltänyt sankari sorvannut jotain lisäpykäliä Hahlin soppariin, että hänellä mennään Riston jälkeen eikä ole varaa lähteä sitä purkamaan(?) Tai sitten tosiaan kukaan vakavasti otettava Herkon kannattama ehdokas ei halua Vaasaan tulla.

Joka tapauksessa tuo oma pelaajatuotanto täytyy saada kuntoon. Se on mielestäni ainoa pitkän aikavälin ratkaisu urheilullisen suunnan kääntämiseen. Se on nähty jo mestiksessä ja nyt liigassa kuluneen kymmenen vuoden aikana, että pelkillä kakkoskorin palkkasotureilla emme menesty. Tarvitaan omia nuoria pelaajia, jotka pelaavat illasta toiseen ylpeydellä logolle. Siihen kylkeen muutama pätevä haku maailmalta niin alkaa varmasti tuloksetkin parantua. Mutta myöhässä ollaan pahasti.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olipa pelityyli mikä tahansa ei matseja voiteta jos koko joukkue jää vaihtoon ja kaverille 2 molkkea vastaan tai kuten JYP pelissä laitahyökkääjä antaa syvältä hyökkäysalueella syötön vastustajalle läpiajoon. Näitähän riittää, mutta tietysti valmennus on perseestä. Kuitenkin pelaajatkin voivat katsoa peiliin yksittäisissä mokissaan. Todella ottaa päähän kun kauden tavoite näyttää lipuvan käsistä.
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Miksi ei? Eihän hän oli saanut vielä edes näytönpaikka päävalmentajana liigassa. Mestiksessä kohtuu hyviä tuloksia.
Se mikä tietenkin laittaa epäilemään on se,että tiettävästi nykyinen pelikirja on nimenomaan Hahlin pelikirja.
Eihän oikeasti sitä kaikkien aina mainostamaa Dufva träppiäkään käytännössä ole.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Se mikä tietenkin laittaa epäilemään on se,että tiettävästi nykyinen pelikirja on nimenomaan Hahlin pelikirja.
Eihän oikeasti sitä kaikkien aina mainostamaa Dufva träppiäkään käytännössä ole.
Varmaan pääosin on Hahlin mutta RD-träppi näyttäisi olevan käytössä johtoaseman puolustamistilanteessa joka on tosin ollut aika harvinainen tilanne viime aikoina. HIFK:ta vastaan sitä selvästi näkyi mutta pelityyli muuttui heti Rödan tasoituksen jälkeen. Eilen sitä ei juurikaan näkynyt kun ei oltu johdossa missään vaiheessa kun se siirretty jäähytilannekin kääntyi Sporaa vastaan. Jälkikäteen sanottuna pelin käännekohta.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jos Sport häviää tänään kausi alkaa olla sitten siinä, niin se vain menee, turhaa tulla sanomaan että pelejä on paljon jäljellä ja paljon pisteitä jaossa, kun se vaan ei mitään auta, kun niitä ei pisteitä saada otetuksi. Risto on vain väärä mies johtamaan joukkoja. No taloutta pelastamaan myymällä pelaajat pois ja huhuhan kertoo, että Lööke Tapparaan loppukaudesta.
Itsekin kuullut että Grönborg olisi löökeä kosiskellut tapparaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös