Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 500 754
  • 5 140
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Ennakkoon suosikkiaseman paine ei oikein hyvin sovi Sportille, toki SaiPa teki tuolla materiaalilla omilla vahvuuksillaan pelin vaikeaksi ja täytyy nostaa sieltä erikoismaininnalla juniori Naukkarinen....isot raha kaukalot odottaa.

Onneksi kuitenkin nihkeä pakkopulla voitto ja odotettu kolmen pistettä tuli.

Muuten erikoista näistä kahdesta viime (Lukko ja SaiPa) ottelusta Sportin kaikki maalit (7) tulleet järjestyksessä kirjainlyhenteillä....AV, YV, IM, JA, YV, YV ja TM, eli jotenkin poikkeavasti, no otetaan ilolla.

Huomenna altavastaajana päästään selkäsaunan tänään saanutta Tapparaa vastaan sitten yllättämään, näin odotan.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Todella tärkeät kolme pinnaa eikä kukaan jälkeen päin muistele, miten ne tuli.
Stålberg on tosiaan aika hukassa ja Mattsonia voisi heittää tilalle tai rohkeasti Hultia.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport voitti täänään, mutta Tappara hävisi tänään, mutta olisi se vasta juhlaa jos Sport voittaisi Tapparan huomenna. No on joskus Sport voittanut Tapparan Tampereella ja itse silloin kerran kun olin paikan päällä olleena, Nenonen voittomaalin teki. Joten huomenna, kuka hoitaisi pisteet Vaasaan. Olisko meidän se uusi Wänä.
 

flanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
RD-kiekko on kyllä menny tunteisiin tässä viimeiset pari peliä. Onneksi lopputulokset on sentään ollut positiivisia. Yksi asia mikä vaivaa (lue. ärsyttää) on kuinka vähän kierrätetään. Tai ylipäätänsä ketjuja liikutellaan. Esim. Seballa ei oo annettavaa Sundströmin kanssa. Johan vaikuttaa siltä, että voisi pystyä parempaankin jos vaan saisi kunnon pelimiehet vierelle. Siellä ois edelleen se Nieminen naftaliinissa. Voisko kokeilla esim näin: Nieminen-Sundström-Wännström ja Mattsson-Miketinac-Stålberg.

+ onko tietoa missä Aarnio ja Lerby?
 
Viimeksi muokattu:

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Onhan Risto oikeassa siinä, että joukkue osoitti kuitenkin vahvuutta kyetessään ratkaisuun kolmannessa erässä, vaikka peli oli vaikea ja jätti pelillisesti paljon parantamisen varaa. Tärkeät pisteet.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Tykkäsin myös Sportin kärsivällisyydestä. Ei tuskastuttu niin kuin niin monesti, jos ei suosikkiasemassa mennä aikaisemmin johtoon. Ja joo, Sportille tuntuu olevan todella vaikeaa olla suosikki jääkiekkopelissä. Harvoin nähdään raikasta pelaamista.

SaiPan kaltaista vastustajaa vastaan Sport pystyy pitämään enemmän kiekkoa. Siihen nähden Sportin pelasi eilen mun mielestä liian suurella kiireellä kiekkoa maalille. Erityisesti toisessa erässä pitäisi korostetusti pysyä kiekossa, kun vaihtomatka on pitkä. Eilenkin moni hyvä aihio tyrittiin huonoon syöttöön tai vaarattomaan laukaukseen.

Vaikea nähdä tästä jatkumoa, että Tapparaa tänään haastettaisiin tosissaan, mutta katotaan nyt. Onhan meille sattunut joitain suonenvetoja. Ilveskin kaatui tällä kaudella vieraissa.

Ihmettelin syvästi Sportin lopun pelaamista eilen. Siellä kokeiltiin oikein urakalla lyödä kiekkoa tyhjiin pitkien kiekkojen kustannuksella. Mahtoi Sundströmiä vituttaa lapioida se 5-6 aloitusta omilla vikalla kahdella minuutilla. Ei vissiin opittu Porin pelistä mitään. Käsittämätöntä. Siellä oli ainakin Tommilalla useampi paikka roikottaa kiekko keskialueelle.

EDIT: Jatketaan vielä sen verran, että vaikka oon tykännyt Stålbergista pelaajana todella kovaa hänen Sport-aikansa niin yhdyn näkemykseen, että hänelle peli ei nyt oikein kulje. Ja koko tuo kakkonen on ollut aika toimimaton. Sundström on jäänyt mun mielestä laitureidensa vangiksi. Stålberg ei pysty pitämään syöttökombinaatioita elossa ja kolmas lenkki on vaihtunut koko ajan. Nyt paperilla kakkonen näyttää hyvältä. Sundström näyttää mun silmään kokonaisvaltaiselta sentteriltä, joka pystyy pitämään kiekkoa ja osaa rakentaa peliä. Nyt jos Stålberg saisi kaivettua itsestään taas esiin sen duunarin ja kiekkojen voittajan, joka hän parhaimmillaan on, voisi toi ketju klikata. Wännström odottamaan sitä hyvää syöttöä, Stålberg kaivaa ja Sundström syöttää. Katotaan vielä.
 
Viimeksi muokattu:

teukka2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Täällä on jo moni sanonut samaa Stålbergistä, ja täytyy yhtyä kuoroon. Ei oikein ole kapteenilla kulkenut.
Riskakin olisi tällä hetkellä parempi vaihtoehto tuohon rooliin, missä Stålberg nykyisellään vaan häviää kaksinkamppailuja ja hukkaa kiekkoa.
Jotenkin sitä edelleenkin toivoisi valmennukselta pelisilmää ja rohkeutta vaihtaa pelaajia ketjuihin sen mukaan, kenellä kulkee.
Jotenkin Leppänen tällä hetkellä vähän samassa tilanteessa. Ei oikein mikään onnistu, omissa soi ja hyökkäyspäässäkin tahmeaa. Peliään parantanut Lerby olisi pistää tilalle ja Leppänen lepäämään hetkeksi.
Mutta RD:n aikana taitaa olla turha toivo. Sinnikkäästi peluutetaan tiettyjä ukkoja puhki, vaikka kaikki näkee, ettei oikein homma toimi.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Ristolla on omat suosikkinsa, jotka pelaa kulki tai ei. Yleensä nämä ovat kokeneempia pelaajia. Nuorten osalta taas yksikin virhe voi viedä pidemmäksi aikaa katsomoon. Leppänen on tässä kokonaisuudessa mielenkiintoinen poikkeus, jos hänet voi nuoreksi enää laskea.

Rehellisyyden nimissä, en olisi ikinä uskonut, että Leppänen ui Riston suosioon näin, että hänen aavistuksen verran poikkeuksellista pelityyliään ja virheiden määrää Risto sietää niin kuin nyt sietää.
 

jaetski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Niemistä Sundströmin kentässä voisi tosiaan kokeilla. Stålberg kolmosessa voisi olla mielenkiintoinen kokeilu. Nyt kuitenkin Ruottalaiset kärsivät kun Heikkinen ei kuitenkaan kiekon kanssa pysty oikein muuhun kuin heittää ränniin.

Meidän ykkönen muuten nyt kahteen viimeiseen peliin päästänyt kaikki maalit omiin. Tuossa on skarppaamisen paikka. Eilenkin välillä ykkösellä oli vaikeuksia omassa päässä tuon päästetyn maalin lisäksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös