Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 974 572
  • 22 362

Ejy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepes
Nyt jos sitten pysyttäis loppupeli sieltä jäähypenkiltä pois
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Jospa sitten kolmannella kerralla Talvitie osuisi jo kiekkoon kun pääsee ripareille. Pari aika maukasta jäänyt jo tänään vaihteeksi käyttämättä.
 
Ei tällaisiakaan oksennuksia kyllä kaivata. Onneksi ei Westerholmia sattunut pahemmin, ikävältä näytti. Toivottavasti Lindrothilla sama juttu. Ainakin Max jäi vielä vaihtoaitioon, ei lähtenyt koppiin.

Ihan kunnioituksena jokaiselle jääkiekkokaukalossa loukkaantuneelle, tuossa tilanteessa ei pidä jäädä esittämään elotonta. Minä pelästyin tilannetta pahasti ja niin pelästyi koko halli kunnes näin uusinnan. Varmasti sattui ja pelikatko aiheellinen, mutta ihan turha väittää, että kaverin elottomuus olisi ollut luonnollista. Sätkiminen ja kieriskely on ok, mutta en siedä sitä että elottomana maataan koska se on sekä oikeasti vakavasti loukkaantuneiden päälle sylkemistä että suoranaista pelleilyä jääkiekkoa vakavammalla asialla.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Laiturit ihan puhki?
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Teissala mitä sä teet. Hakkaat mailaa ja itse et sitten levitä. :D
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Talvitie on niin paska, että se ei ainakaan voittomaalia tee
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös