Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 975 630
  • 22 362

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Juuri olin muuten kirjoittamassa että Dudas-Palmu on sellainen kaksikko että olisi potentiaalia kunnon tutkapariksi. Hyvin näyttäisi yhteispeli jo nyt toimivan.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
On kyllä ollut toistaiseksi erittäin viihdyttävää peliä tepsiltä. Saattaisi sitä jopa cmoren tällä kaudella pitää pitempään jos sama ilme jatkuu. Ei haittaa vaikka turpaan tulisi. Voittaa Ahokkaan prosenttikiekon 100-0.
Sama. Naurattaa tämä piipitys vastustajan paikoista, liekö tulevan liiton kurssitetuilta?

Jumalauta miten nautintoa katsoa tätä viime kauden jälkeen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Monta kertaa viime kaudella voitettiin kiekonhallinta? Varsinkaan vieraissa, vastassa vielä suhteellisen kova joukkue.
Ei monesti. Kyttäilyähän se oli. Toivotaan,että kiekonhallinta palkitaan. Pisteistä tässä kuitenkin pelataan ja mua vtuttaa tappio oli se peli kuinka aktiivista tahansa.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Käy Lindstenin kauden suhteen lopulta miten tahansa, niin ei siellä ainakaan kesällä ole työnteosta tingitty. Eihän Jasper koskaan mikään pullukka ole ollut, mutta nyt on niin kapeat posket ja putki näyttää liikkuvan mallikkaasti.. Toivotaan onnistumista ja loppuun vielä peukku.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Oli kyllä mukava katsoa Miettisen lätkää, kuten jo harkkapelitkin toki antoi olettaa. Ei kiinnosta pätkääkään, jos siellä tulee enemmän kaverille tontteja kun prosenttilätkässä, jos viihdyttävyys pelissä on noussut satakertaisesti ja hyökkäyspäähän mennään tällä tavoin kiekon kanssa koko viisikolla.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin komennossa mentiin pääosin. Kiekolla vaihtamisessa vielä suuria haasteita. Oman vaihtoaition edestä lähti useampi tilanne omiin. Viihdyttävää peliä kyllä mutta myös vaativa. Helppo ostaa Toman huolet luistelun riittävyydestä.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä tästä vielä tulee..Kunhan kauden mittaan saadaan Lindsten ja Fröberg vielä parempaan kuntoon ja pelipäälle niin Haapasen ja Marjalan kanssa voivat kamppailla tulosyksikön paikoista..

Aarnet käyvät myös keskenään omaa taisteluaan kunhan molemmat samaan aikaan askiin saadaan..

Kolmonen ja nelonen tulee tälläkin kaudella hoitamaan roolinsa..
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös